mx3_sp 31.01.14, 11:42 prof. Adam Maciejewski, chirurg, który dokonał przeszczepu twarzy. Przystojny, wykształcony, uznany i pożyteczny. Ideał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ceide.fields Re: Facet idealny? 31.01.14, 12:03 Przystojności tu jakoś nie widzę, zwłaszcza jeśli chodzi o ten kosmyk pod wargą, no ale to subiektywna rzecz gustu Że pożyteczny i profesjonalny, to zgoda, ale znasz go w życiu prywatnym? Jaki jest jego charakter, czy nie maltretuje zony i dzieci, czy nie jest złośliwy itp etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Facet idealny? 31.01.14, 12:05 oj już tak się nie zapędzaj. Ideał to ideał. Wg mnie jest przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Facet idealny? 31.01.14, 12:11 Jeśli wierzyć plotkarskim portalom, to on i Natalia Lesz mają się ku sobie Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Facet idealny? 31.01.14, 12:14 Dokładnie. Mnie przede wszystkim interesuje jakim jest człowiekiem a to że zdolny nie musi być jednoznaczne z atrakcyjnością na gruncie prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Facet idealny? 31.01.14, 12:20 Zapewne masz rację co do przymiotów ducha i umysłu Oprócz "przystojności". Jak dla mnie dyskwalifikacja bo blondyn- nawet jeśli łysy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Facet idealny? 31.01.14, 13:11 sukces, inteligencja i wrazliwość- choc nie wiem jaki jest prywatnie natomiast na tym zdjeciu wyglada jka brat blizniak Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Facet idealny? 31.01.14, 13:20 nie ten ma wadę, widać na srebrzycę choruje. Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: Facet idealny? 31.01.14, 13:24 Ta podobizna też potrafi wykonać przeszczep twarzy? Też ratuje życie ludziom??? Pokaż swoją twarz, podobiznę mądralo to się też pośmiejemy. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Facet idealny? 31.01.14, 14:12 Bardzo fajny facet, ale przecież "statystyczna" ematka ma superprzystojnego faceta, wysokiego, z sześciopakiem i świetnie zarabiającego, więc gdzie doktorkowi do niego Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Facet idealny? 31.01.14, 14:17 widocznie tak, wyskoczyłam z tym doktorzyną jak filip z konopi. Urażonych brakiem gustu - przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś