Dodaj do ulubionych

trzęsie mnie jak patrzę

18.02.14, 23:17
na tego Hofmana, brrr
ta okrągła buźka, te zmrużone oczka, ten cyniczny wyraz twarzy
i zawsze na wszystko ma chamską odpowiedź
a może macie inne typy na najbardziej wkurzającego polityka
Obserwuj wątek
    • elastini Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:18
      Nie cierpię Kurskiego, wydaje mi się taki cwany i obślizgły.
      • boo-boo Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:13
        Ja też- Hofman, Kurski, Jurek (czy jak mu tam), Pawłowicz, Ziobro, Kaczyński, Macierewicz,agent Tomek, Błaszczak, Sobecka, Suski - to tak na szybko.
        • gretchen184 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:57
          boo-boo napisała:

> Ja też- Hofman, Kurski, Jurek (czy jak mu tam), Pawłowicz, Ziobro, Kaczyński, M
          > acierewicz,agent Tomek, Błaszczak, Sobecka, Suski - to tak na szybko.

mogę się podpisać?
          za to uwielbiam słuchać i patrzeć na Tuska
    • mary_lu Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:22
      No co Ty, uwielbiam na niego patrzeć, to cudny okaz samozachwytu połączonego z obciachową aparycją i miernym intelektem. I jeszcze go tak pięknie, złośliwie od dołu filmują, czasem jego druga broda pół ekranu zajmuje big_grin

Drugi taki fajny to Jarosław, jak obraca zadowolonymi oczkami i cieszy się, jak stwierdzi, że wyjątkowo dobrze przywalił Tuskowi.
      • bbuziaczekk Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:32
        Tusk i Kaczynski.
        Najbardziej mnie drazni gemba Kaczynskiego.
        • rosapulchra-0 Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:33
          "Gemba" mnie urzekła big_grin
          • bbuziaczekk Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:51
            rosapulchra-0 napisała:

> "Gemba" mnie urzekła big_grin

No dobra to gęba big_grin
            Zastanawialam się jak to się pisze czy gemba czy gęba ale nie chciało mi się guglowac.

• scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:39
          bbuziaczekk napisała:

> Tusk i Kaczynski.
          > Najbardziej mnie drazni gemba Kaczynskiego.

Ta dorobiona przez media mętnego nurtu?
          • bbuziaczekk Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:55
            scher napisał:

> bbuziaczekk napisała:
            >
            > > Tusk i Kaczynski.
            > > Najbardziej mnie drazni gemba Kaczynskiego.
            >
            > Ta dorobiona przez media mętnego nurtu?
            >

Chodzi o wygląd, o ta twarz, o te miny, ten wyraz twarzy i ogolnie o caloksztalt wyglądu.
            Poglądy na temat polityki to już i inna bajka smile

• ven-ge Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:46
      Nie klasyfikuję polityków ze względu na wygląd czy zmrużone oczka, tylko raczej na ich poglądy. I tak na przykład Tadeusz Cymański jako polityk utracił dla mnie całkiem wiarygodność kiedy stwierdzil, że w biciu dzieci nie ma nic złego i klaps sie czasem przyda. Podobno dobrym przykładem na jego poglądy jest to, że jego ojciec go bił i na dobre mu to wyszło. Nie ma do ojca pretensji i wyrósł na porządnego czowieka.
      • hipinka Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 00:04
        smile
      • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 00:05
        ven-ge napisał(a):

> Nie ma do ojca pretensji i wyrósł na porządnego czowieka.

Nie daje ci to do myślenia?
        • ven-ge Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 00:17
          No właśnie daje mi to do myślenia na tyle dużo,że mimo iż T. Cymański zniknął z naszej polskiej sceny politycznej, a teraz obecny jest daleko , bo w Europarlamencie to nie może mi to wyjść z głowy. A to czy "porządny człowiek" to kwestia interpretacji.
        • antychreza Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:46
          No daje, ale z tego powodu, że wg. mnie Cymańskiemu tak daleko do porządnego człowieka, jak mi do kółka różańcowego. Może gdyby ojciec go nie lał, wyrósł by z niego porządny człowiek.
    • capa_negra Re: trzęsie mnie jak patrzę 18.02.14, 23:50
      Hofman za chamstwo i cynizm
      Kaczyński za głębokie przekonanie o własnej wyjątkowości, mądrości i wielkości oraz zachowania z cyklu" wróg się czai wszędzie", obcojęzyczne media etc i pieprzenie od rzeczy
      Mariuszek Błaszczak za bezkrytyczne lizanie butów pana swego
      Maciarewicz... za hiper pieprzenie od rzeczy, pomoc psychiatryczna niezbędna
      • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 00:07
        capa_negra napisała:

> Hofman
        > Kaczyński
        > Błaszczak
        > Maciarewicz

Widzę, żeś resortowe dziecko...
        • misterni Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 00:53
          Tia jasne, bo jak ktoś nie jest skrajnie prawicowy, to zaraz zmusi być resortowym dzieckiem.
          • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:27
            misterni napisała:

> Tia jasne, bo jak ktoś nie jest skrajnie prawicowy, to zaraz zmusi być resortowym
            > dzieckiem.

Jak czyjeś czarne charaktery są idealnie zbieżne z aktualnymi wrogami ludu naganianymi pod lufy myśliwych przez resortową propagandę, to są tylko dwie możliwości. Albo jest oczadziałym sowiecką w swej istocie propagandą tępakiem pozbawionym zdolności samodzielnego myślenia, albo sam jest sowiecko-resortowy.

Z grzeczności przyjmuję wariant bardziej korzystny dla tej osoby i zakładam, że nie jest tępakiem.
            • kub-ma Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:36
              Koniecznie chcesz kogoś obrazić?
              Szkoda, że w internecie, to takie bezkarne.
              • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:40
                kub-ma napisała:

> Koniecznie chcesz kogoś obrazić?

Nie, to opinia, nie zniewaga. Poza tym przymiotnik resortowy nie jest uważany za obraźliwy. W pewnych wpływowych kręgach daje nawet liczne przywileje towarzyskie, gospodarcze, polityczne...

> Szkoda, że w internecie, to takie bezkarne.

W oczy też mogę powiedzieć i też będzie bezkarne.
                • joa66 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:58
                  kolega relatywizm moralny uprawia wink
        • joa66 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:57
          Widzę, żeś resortowe dziecko...

Tak jak Targalski? wink
          • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:00
            joa66 napisała:

> Widzę, żeś resortowe dziecko...
            > Tak jak Targalski? wink

Targalski nie jest resortowym dzieckiem. Źle rozumiesz to pojęcie.
            • joa66 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:14
              Dobrze rozumiesz Ty. Tak jak pisałam - relatywizm moralny się kłania. Miłego dnia.
              • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:32
                joa66 napisała:

> Miłego dnia.

Jaki to miły dzisiaj sposób powiedzenia komuś spierd...aj wink
    • ven-ge Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 00:26
      I jeszcze to. Może mnie nie trzesie jak patrze, natomiast dziwi mnie baaardzo, po co sie takie rzeczy robi czyli po co sie wstawia takie zdjęcia. Mianowicie Lech Wałęsa spędza ferie na Florydzie. Słoneczne Miami oraz rozebrany Lech i jego brzuch.
      No nie. No normalnie k...a nie. Boże czy Ty to widzisz???
    • martishia7 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 01:01
      Nie mogłam słuchać Kopacz, zwłaszcza jak była ministrem zdrowia - była wiecznie rozhisteryzowana, jakby za chwilę miała się rozpłakać. Trochę jej przeszło od kiedy objęła mniej nerwową posadę.
      Kaczyński jak się uśmiecha i ogólnie jest pogodny - strach się bać.
      Ogólnie uważam, że mało jest polityków, którzy potrafią mówić jednocześnie w miarę szybko, jasno, gramatycznie i dbają o dykcję (sensowność przekazu w ogóle pomijam). Dlatego wolę czytać relacje niż polityków słuchać - za dużo czasu mija aż jeden z drugim zbierze myśli i ubierze je nieporadnie w słowa.
      • ven-ge Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 01:08
        Mnie sie wydaje , że Donald Tusk potrafi mówić i dba o sensowność przekazu. Pomijając już kwestie czy sie z nim zgadzamy czy nie, ale chyba nie można mu odmówić daru przemawiania i dyplomacji.
        • wioskowy_glupek Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 01:37
          Pawłowicz - królowa kabotynek
          Hoffman
          Kaczyński
          Fotyga
          Kurski
          Ziobro
          Błaszczak
          • ven-ge Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 01:46
            Pawłowicz- królowa kabotynek
            A ja jestem pelna podziwu dla Ciebie, że znalazłaś takie wyrafinowane określenie.
            Bo ja jak ją widzę , słyszę lub czytam to normalnie nie mogę...
            • alicja.sunshine Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:42
              Trzęsie mnie na nich wszystkich.
              Lubie Ćwiąkalskiego lubię Bieńkowską i Kwaśniewskiego smile
              • default Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:17
                O - ja też lubię Ćwiąkalskiego. Jest tak brzydki, że aż interesujący smile I przede wszystkim - zawsze mówi mądrze i z sensem.
        • semihora Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:55
          Hmm, a mnie trzęsie, kiedy go widzę, bo - moim zdaniem - fałsz bije po oczach, ale jeszcze bardziej mnie trzęsie, gdy go słyszę... I wcale nie muszę słychać jego słów, po prostu samo brzmienie, sam ton głosu sprawia, że coś mnie bierze. Katorga dla moich uszu.

Cała reszta to PR w stylu akcji z medalem Stocha...
    • default Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:47
      Błaszczak - nawet jak nie słyszę co mówi, to sam widok tych usteczek układających się w płaski, kaczy (!) dziób mnie osłabia,
      Hofman - wredny, cyniczny i wyrachowany tłusty bachor,
      Fotyga - zawsze z umalowanym tylko jednym okiem, w drugim wyraz szaleństwa,
      Pawłowicz - chamski babochłop.
      O Kaczyńskim i Macierewiczu nie wspomnę, bo oni - jak dla mnie - przekroczyli już granicę denerwowania, są po prostu groteskowo śmieszni.
      • slonecznik1981 no dobra 19.02.14, 07:57
        Wątek ujawnił listę obleśnych, jedynie niesłusznych, czarnych charakterów. Tak się przypadkiem wink złożyło, że z określonej opcji politycznej big_grin

Rozumiem, że po dobrej stronie Mocy mamy wyłącznie ujmujących aparycją rycerzy. Moimi faworytami jest są Pan Tik-Tak, dobroduszny dietetyk szczawiowo-mirabelkowy oraz Pierwszy .... Rzeczpospolitej z wibrującym głosikiem i wdzięcznych/giętkich ruchach wink
    • premeda Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:56
      Ślimaczor Gownin, zanim coś skończy mówić to się kontynenty łączą.
      I Pawłowicz, przy której Anka Grodzka jest superkobieca wink
      • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 07:58
        premeda napisała:

> Anka Grodzka jest superkobieca wink

Chyba superkobiecy jest Anka Grodzka wink
        • paskudek1 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:34
          scher, może Ci się Anna Grodzka nie podobać ale nie masz prawa kwestionować jej płci. To, że w TWOIM światopoglądzie się to nie mieści nie oznacza, że masz prawo obrażać. A co do "jedynie słusznej opcji" itd to wybacz ale jakoś tak się składa, że tylko politycy z tej "jedynie słusznej opcji" uważają, że mają prawo dyktować ludziom jak mają myśleć, co mają myśleć, kto jest prawdziwym a kto nieprawdziwym Polakiem, kto patriotą a kto zdrajcą, kto porządny a kto złodziej. I jakoś tak dziwna zależność się wyłania - im kto bardziej prawicowy i radykalny w tej prawicy tym większy krzykacz, nie daje nikomu dojść do glosu, nie słucha rozmówcy. Popatrz i posłuchaj Pawłowicz, Kempy, Brudzińskiego, Błaszczaka, Hoffmana.
          A ja sobie NIE ŻYCZĘ zeby mi ktokolwiek mówił w co mam wierzyć, jaką Polką jestem, czy fakt że nie dyskryminuję nikogo ze względu na orientację seksualną to znaczy że sama jestem zboczona? Itd, itp.
          • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:49
            paskudek1 napisała:

> scher, może Ci się Anna Grodzka nie podobać ale nie masz prawa kwestionować jej
            > płci.

Ja właśnie nie kwestionuję jego płci. Płeć mamy w genach. To on sam zakwestionował swoją płeć.

> kto porządny a kto złodziej

No właśnie jakoś tak się składa, że konserwatyści nie są wyznawcami relatywizmu i potrafią - wg obiektywnych kryteriów wartościowania - określić, kto porządny, a kto złodziej.

> im kto bardziej prawicowy i radykalny

Ja znam wielu radykalnych lewicowców. Niektórych z nich cenię i szanuję. Ja tylko tych z lewicy prosowieckiej nie jestem w stanie strawić, w jakiekolwiek by piórka się ta prosowiecka lewica nie ustroiła. Dlatego giendier nie ma u mnie szans.
            • paskudek1 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:54
              taaaa, zwłaszcza ci prawicowi konserwatyści którzy do generała Piocheta z ryngrafem zapier...niczali, to dopiero był "porządny" człowiek prawda/ Ale komunistów kosił to równiacha z niego, a taki Stalin to potwór prawda? A bliżej naszego podwórka to taki poseł Lipiński, jak próbował Renatę Beger przeciągnać na stronę PiSu to dopiero byl 'porządny' i "uczciwy" prawda?
              • wtopek Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:05
                owszem, Lipiński parszywie się wtedy zaprodukował, tylko dlaczego tych parszywców ograniczasz do wyłącznie jednej opcji politycznej?
                • paskudek1 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:09
                  bo wiesz, jakoś nie widziałam takich nagrań z politykami lewicy w roli głównej i potem jeszcze szeregu usprawiedliwień ze strony ich partyjnych kolegów....
                  • wtopek Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:15
                    no to bardzo wybiórczą masz pamięć big_grin
                  • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:34
                    paskudek1 napisała:

> bo wiesz, jakoś nie widziałam takich nagrań z politykami lewicy w roli głównej

W resortowych mediach nie pokazywali przemowy do pustych krzeseł? big_grin
              • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:07
                paskudek1 napisała:

> którzy do generała Piocheta z ryngrafem zapier...niczali

Ani Pinochet, ani ci, co do niego zapier...niczali, nie są bohaterami mojej bajki.

> poseł Lipiński, jak próbował Renatę Beger przeciągnać na stronę PiSu

Zgrane klisze, wyeksploatowane do cna przez mętnonurtową propagandę. Gdybyś choć miała autorskie postrzeganie rzeczywistości...
                • paskudek1 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:11
                  zgrane? jakoś nie usłyszałam ze strony kolegów partyjnych pana L. JAKIEGOKOLWIEK potępienia takiego zachowania. Scher masz prawo do swoich poglądów politycznych, ale daj mnie prawo do moich i MOJEGO postrzegania, zaręczam cię że autorskiego. Patrzę, słucham i myślę. Nie mam zludzeń, że na lewicy same anioły są i sami meżowie stanu i zaufania. Ale przynajmniej ONI mi pod kołdrę i w sumienie nie zaglądają. Takie jest MOJE zdanie.
                  • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:30
                    paskudek1 napisała:

> zgrane? jakoś nie usłyszałam ze strony kolegów partyjnych pana L.
                    > JAKIEGOKOLWIEK potępienia takiego zachowania.

Też mnie to boli.

> Scher masz prawo do swoich poglądów politycznych, ale daj mnie prawo do moich
                    > i MOJEGO postrzegania, zaręczam cię że autorskiego. Patrzę, słucham i myślę.

Ok, wierzę.

> Nie mam zludzeń, że na lewicy same anioły są i sami meżowie stanu i zaufania. Ale
                    > przynajmniej ONI mi pod kołdrę i w sumienie nie zaglądają.

Zaglądają, ale na sposób sowiecki. Podstępem, ukradkiem, ustawodawstwem wywracającym na nice dotychczasowy system wartości, czyniącym z rodziny podmiot nieustannie kontrolowany przez ideologiczne bojówki robotniczo-chłopskie, wyrywającym dzieci spod wychowawczego wpływu rodziców, przede wszystkim w kwestiach moralnych z zakresu seksualności, lansując środkami prawnymi ideologie prowadzące do rozpadu rodzin, promując życie w nietrwałych związkach (na kocią łapę) albo rodziny dziwaczne, patologiczne, rodziny o zachowaniach, zwyczajach, poglądach deprawujących dzieci.

Oni ci w sumienie nie zaglądają. Oni ci to sumienie kształtują po swojemu, na nowo.
                    Oni ci pod kołdrę nie zaglądają. Oni pod tą kołdrą już są, a ty uznałaś to za naturalny stan rzeczy.
                    • paskudek1 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 10:34
                      taaa, gendr na ciebie sie czai prawda, dziec i ci deprawuje... ech to dopiero pranie mózgu. Wybacz ale mnie ZADNA ideologia rodziny nie rozwala, a wizja dwóch panów biorących slub (oby jak najprędzej dozwolone w Polsce) nie sprawi że nagle rozwiodę się z mężem i wezmę ślub z ulubioną koleżanką. A to, że już nie ma przymusu że tylko slub, tylko w kościele uświęca rodzinę, to chyba dobrze. Chociaż nie, dla niektórych niedobrze. I bardzom ciekawa tych zwyczajów deprawujących dzieci/ smile Ciekawa jestem co to... może pogląd, ze dziewczynka i chlopiec sa tacy sami, równi? Że biologia nie sprawia że do czegoś się nie nadajemy, poza oczywistą oczywistością jak kwestia rodzenia dzieci.
                      A co do seksualności to wybacz, ale WIĘKSZYM zagrozeniem dla dzieci jest brak wiedzy niż jej nadmiar, zwlaszcza w kontekście ich ochrony przed niechcianym dotykiem.
            • paszczakowna1 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 14:34
              > Ja właśnie nie kwestionuję jego płci. Płeć mamy w genach.

Jedni mają (większość), inni nie mają. Nie każdy człowiek o kariotypie XY to mężczyzna, to jest trochę bardziej skomplikowane (poczytaj np. o zespole niewrażliwości na androgeny albo o zespole Swyera). Nie rozumiem, czemu tak trudno pojąć, że gdzieś pomiędzy mężczyzną o chromosomach XY a kobietą o chromosomach XY mieści się transeksualista.
    • gaskama Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:26
      Kempa, Fotyga, Macierewicz. Aczkolwiek musze przyznać, że nie jestem do końca pewna, czy mogę z czystym sumienie się z nich naśmiewać i pielęgnować niechęć. Wydaje mi się, że cała trójka jest niepoczytalna a trochę głupio rechotać się z ludzi niepełnosprawnych umysłowo.
      • scher Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:52
        gaskama napisała:

> trochę głupio rechotać się z ludzi niepełnosprawnych umysłowo.

Rechot teraz w modzie, wspierany przez oficjalne czynniki partyjno-państwowe. Jeżeli lubisz być członkiem wysuniętym z ramienia na czoło, to wręcz nie wypada ci nie rechotać.

Taka mądrość etapu - syjoniści do Syjamu.
    • morgen_stern Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:56
      Cała plejada - Oślizgły Hoffman, Błaszczak - Płaszczak (ponoć taką ma ksywę, od płaszczenia się przed prezesem), pajac Cymański, Kempa, kolejny oślizgły cynik Kurski (ciemny lud to kupi). Kaczyński i Macierewicz to jednostki chorobowe.
    • lilly_about Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 08:58
      Tego akurat nawet trawię. Za to Antek, Jaro, Błaszczak i ich koleżanka Kempa działają na mnie jak płachta na byka, nawet odzywać się nie muszą.
    • joxanna1 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:34
      Hofman i Błaszczak byli moimi typami jeszcze parę lat temu. Nie mogłam ich znieść, oni byli jednym z powodów, dla których przestałam już nawet różnego typu wiadomości w TV oglądam. W internecie przynajmniej mogę sobie przeczytać o ile powiedzą coś z sensem a nie sam jad - efekt, zniknęli mi z pola widzenia w o g ó l e.

Ale to były dawne czasy. Szokiem dla mnie jest natomiast posłanka Pawłowicz. kompletnie nie rozumiem zjawiska. Kiedyś pojawił się w sejmie Lepper i powiedział 'Wersalu nie będzie'. no i faktycznie styl się zmienił. i teraz mam wrażenie że Pawłowicz to taka podobna rewolucja. Ja - dinozaur - kompletnie nie rozumiem, nie wiem o co chodzi, nie nadążam za nią. Nie byłabym w stanie podjąć dyskusji na żadnym poziomie - bo ani sensu, ani idei, ani stylu.
    • mindtriper Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:39
      Zdecydowana większość polityków jest obleśna i z aparycji przykra. W każdej opcji politycznej.
      Ale ten wątek pokazuje, że na odbiór czyjegoś wyglądu wpływa stosunek do osoby.
      Bo w sumie - mam tak samo tongue_out
      • agata0 Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:46
        > Ale ten wątek pokazuje, że na odbiór czyjegoś wyglądu wpływa stosunek do osoby.

I jak media kształtują świadomość smile Choć po prawdzie to smutne to bardzo.

Mój typ: Niesiołowski, niestety.
      • hipinka Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:47
        na pewno coś w tym jest, ale ten osobnik irytuje mnie szczególnie bo mam takie dziwne wrażenie, że jest wyjątkowo cyniczny, zadufany w sobie no i karierowicz, mówią to nawet ludzie z jego opcji,
        Kaczyńskiego i Macierewicza jestem jeszcze w stanie przełknąć bo wydaje mi się że oni wierzą w to co mówią, a Hofman to cwany lisek
    • menodo Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:56
      Kwiat polskiej filozofii z apetytem na europosłowanie : Hartman i Środa.
      Nie wiem, czy bardziej trzęsie mnie kiedy na nich patrzę, czy kiedy ich słucham.
    • antychreza Re: trzęsie mnie jak patrzę 19.02.14, 09:59
      Tak na szybko, bez wyróżniania "opcji": Hofman, Pawłowicz, Ziobro, Kaczyński, Kluzik-Rostkowska (no nie mogę tej świętojebliwej minki), Poncyliusz, Fotyga, Kempa, agent Tomek (najlepszy środek antykoncepcyjny ever), Kalisz (choć tutaj doceniam że na ogół jest profesjonalnie przygotowany), Giertych (choć tutaj też doceniam, że jest całkiem przyzwoitym prawnikiem), Hojarska, Kurski, Miller, Kwaśniewski, Rostowski, Zdrojewski.
    • mood_indigo Hofman 19.02.14, 10:30
      mnie tak nie wkurza okrutnie, chyba dlatego, że widać kalkulację w tym co robi. To jest typ kolesia, który za rok czy dwa może mówić dokładnie to samo w stronę dokładnie przeciwną. To jego praca, po prostu.

Natomiast fanatycy: Macierewicz, Pawłowicz, słyszę-głosy-Kaczyński... No, tych to się trochę boję.
      • hipinka Re: Hofman 19.02.14, 14:31
        > mnie tak nie wkurza okrutnie, chyba dlatego, że widać kalkulację w tym co robi.
        > To jest typ kolesia, który za rok czy dwa może mówić dokładnie to samo w stron
        > ę dokładnie przeciwną. To jego praca, po prostu.
        i właśnie to jest dla mnie najgorsze, nie nazwałabym tego "pracą" tylko użyłabym bardziej dosadnych słów
        już wolę fanatyków, bo tych zawsze można nie wybrać, albo sami się skompromitują jak pani Pawłowicz
    • iwoniaw Miller 19.02.14, 12:59
      Leszek Miller jest tu na pierwszej pozycji, potem długo, długo nikt. Następne w kolejce - zaciśnięte zęby Jarosława K.

Hoffman nie jest wkurzający, na tle Hoffmana widać, jak beznadziejni są prowadzący wywiady dziennikarze. Robi z nimi, co chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka