Dodaj do ulubionych

miejsca na zlot forumowy szukam

01.03.14, 08:05

Witam,
Emamy, szukam miejsca na zlot forumowy... moze macie coś w pamięci.. jakieś miejsce urokliwe, z jakimiś atrakcjami dla dzieci, w rozsądnej dzieci, na uboczu, ale w centrum Polski, tak aby wszystkim było wygodnie się zjechać...Może same organizowałyście taki zlot? Będę wdzięczna za podpowiedzi...
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: miejsca na zlot forumowy szukam 01.03.14, 08:32
      Łódź, ulica Włókiennicza.
      Niby w centrum, ale na uboczu.
    • guderianka Re: miejsca na zlot forumowy szukam 01.03.14, 08:38
      Parę lat temu spotkałyśmy się z dziewczynami z rówieśniczego forum tutaj. Było nas kilkadziesiąt dziewczyn z rodzinami, we wrześniu-bardzo miło wspominam
    • wiecznie-zapominam-login co co komuś anonimowość :P 01.03.14, 09:00
      Idealne miejsce na zlot forumowy: łąka (bez kamieni), gdzie można usiąść (ale pozbawiona ławek z których można wyrwać deski), znacznie oddalona od zbiorników wodnych (gdzie można kogoś utopić), szpital i komisariat powinien być o rzut beretem. Gazeta-mi-płaci i wioskowy powinni mieć ochronę BOR. Oczywiście z zakazem wprowadzania psów żeby zoficośtam mogła pokazać jak głęboko w du... ma wszelkie zakazy
      A tak serio forum ma sens jeżeli jest możliwość zwierzenia się lub wypowiedzi całkowicie zgodnie z przekonaniami (także w kwestiach kontrowersyjnych) wiedząc że jest się ANONIMOWYM.
      • pasikonik10 Re: co co komuś anonimowość :P 01.03.14, 09:22

dzięki, dzięki...Myśmy się już raz spotkały... "Istniejemy" trochę na FB... więc mało anonimowo już jest smile
      • z_lasu Re: co co komuś anonimowość :P 01.03.14, 09:26
        Nie każdy musi się wstydzić swoich wpisów smile

• wiecznie-zapominam-login Re: co co komuś anonimowość :P 01.03.14, 09:35
          big_grin
          no tak przecież na tym forum jak między hipisami: miłość, przyjaźń, braterstwo smile
          Są jakieś granice ekshibicjonizmu, niech każda przeanalizuje swoje wpisy (także o perypetiach łóżkowych) a później się zastanowi czy na pewno pisząc to wszystko brała pod uwagę że będzie znana tym którzy to czytali z twarzy albo i imienia i nazwiska tongue_out
          • guderianka Re: co co komuś anonimowość :P 01.03.14, 18:08
            nie wiem dlaczego uważasz, że to będzie zlot forumek z ematki wink
            • edelstein Re: co co komuś anonimowość :P 01.03.14, 18:35
              Ja tam jestem znana paru osobom z tego forum z imienia,nazwiska,twarzy,cyckow I adresubig_grin
              • corka.bossa tu. 02.03.14, 09:35
                www.lagow.pl/
                • nuszwbzocho Re: tu. 02.03.14, 12:59
                  ojej, corka.bossa tylko nie tu www.lagow.pl/
                  W tym łagowie, to w takie przygnębienie można wpaść, strasznie smutna wioska, nawet w sezonie.
                  Chociaż w sumie jak ludzie się lubią, to gdzie się nie spotkają to im dobrze będzie.
      • zona_mi Re: co co komuś anonimowość :P 02.03.14, 16:13
        > A tak serio forum ma sens jeżeli jest możliwość zwierzenia się lub wypowiedzi c
        > ałkowicie zgodnie z przekonaniami (także w kwestiach kontrowersyjnych) wiedząc
        > że jest się ANONIMOWYM.

Jak dla kogo.
        Spotykam się w miarę regularnie z kilkudziesięcioma osobami z forum i w żaden sposób nie przeszkadza nam to wciąż pisać razem na forum. godnie z przekonaniami i na tyle otwarcie, na ile kto potrzebuje.
    • pederastwa Re: miejsca na zlot forumowy szukam 02.03.14, 14:08
      Tutaj?
      www.klos.org.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=5
      Byłam ostatnio tam na szkoleniu. Centralna Polska.
      • corka.bossa Re: miejsca na zlot forumowy szukam 02.03.14, 15:58
        A mnie się podobało tam,i też na zlocie forumowym to było..
        ale nie ematki smile
    • baltycki Re: miejsca na zlot forumowy szukam 02.03.14, 16:08
      Czat gazety tu sie zlatywal..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka