be.a 03.03.14, 08:06 gdzie macie ubezpieczenie oc na samochód? konczy mi sie ubezpieczenie i szukam jakiejs firmy a miam teraz w pzu a jest drogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thea19 Re: oc auto 03.03.14, 09:31 samo oc? idz do jakiejs agencji i Ci wylicza. ja kupuje z ac i wychodzi co rok gdzie indziej, teraz mam w compensie. poza tym oc ciagle drozeje Odpowiedz Link Zgłoś
fasol-inka Re: oc auto 03.03.14, 09:45 jak samo oc to gdzie bądź i najtaniej, jakieś link4 albo inna proama jak z ac to szukaj po bardziejszych towarzystwach Odpowiedz Link Zgłoś
fraaakt odnowienie polisy - kolejny sposób na niską cenę 15.04.14, 03:00 be.a a próbowałeś dowiedzieć się u obecnego ubezpieczyciela o ofertę odnowienia OC? Wielu ludzi nie wie, że to dobry sposób na uzyskanie dobrej ceny. Chodzi o to, żeby w ostatnim miesiącu obecnej polisy skontaktować się z ubezpieczycielem (internet, telefon, itd.) i poprosić o ofertę odnowienia. Właśnie przed miesiącem skorzystałem z tego sposobu i okazało się, że Liberty z fajną ofertą OC+miniAsistans wcale nie jest najtańsze Więcej o odnowieniu poczytasz tutaj: www.mfind.pl/abc-zakupu/odnowienie-ubezpieczenia-oc Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: oc auto 15.04.14, 03:10 Ja szukałam przez porównywarkę internetową i wyszło mi dużo taniej niż dotychczasowy ubezpieczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś