dantonka 13.03.14, 08:32 Od dzisiaj zaczynam chudnąć Czy ktoś dołącza do mnie? Zastosuję dietę MŻ i więcej ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Chudnę 13.03.14, 08:46 Trzymam kciuki! U mnie więcej ruchu to waga większa, dziala zawsze dieta, ruch nie musi byc dokladany. Ale przy chudnięciu dobrze jest ćwiczyć by ciało mialao ładną konsystencję Jak dobrze dobrany ruch z dietą to sukces murowany Dołóż herbatki moczopędne, często jest tak, ze trzymamy dużo wody i dlatego waga nie ejst zadowalająca. I pij tyle, ile trzeba , odwodnienie sprawy nie załatwia Poczytaj o diecie. Tu nie chodzi o to, by glodowac, trzeba jeśc często i to co trzeba, minimalne racje żywności mogą przyspieszyc chore magazynowanie tluszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Chudnę 13.03.14, 09:59 Ja zaczęłam od wtorku MŻ i lepiej jeść plus do tego ćwiczenia z Jillian Michaels- 30 day shred. Nie mam dużo do zrzucenia 5-8 kg dla lepszego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
werualta Re: Chudnę 13.03.14, 10:18 to dobrze ja nie mam diety i też chudnę a spaceruję raptem 20 minut dziennie Odpowiedz Link Zgłoś