Dodaj do ulubionych

Facet z wąsami

14.03.14, 11:59
Tak sobie patrzę na zdjęcia prezydenta i dochodzę do wniosku, że zgolenie wąsisków to byla super decyzja.
W ogóle nie widzę uzasadnienia dla posiadania owłosienia pod nosem wink No dobra, zarost na całej twarzy jeszcze ujdzie, krótka broda+wąsy może jakoś tam działać na plus w niektórych przypadkach, ale same wąsy - nigdy.

Mój szwagier ma wąsy, ale to artysta i taki przybrał styl, wieć ok, niech mu będzie, ale prywatnie męski wąs to dla mnie wybitnie odstręczający akcent.

A jak u Was, mężczyźni w Waszym otoczeniu szczycą się owłosioną górną wargą, podoba Wam się to? Jak by Was mężczyzna zdecydował sie zapuścić wąs to co byście powiedziały? wink
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:17
      Nie cierpię wąsów-obrzydzają mnie
      Mąż ma cosik takiego w dni wolne, do pracy troszkę sobie skraca boki

https://p1.fejsik.pl/p1.fejsik.pl/0e6aa55bcca80eff928c8e644fd39baf.jpg
      • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:40
        najbardziej drażniąca, swędząca i kiczowata forma zarostu, czyli styl na niedogolonego maczo, zapoczątkowana przez Dżordża Majkela ponad 20 lat temu, a potem powielana przez każdego celebrytę

no chyba, że mąż ma śladowy, mięciutki zarościk, wtedy nie swędzi big_grin

już lepszy jest wąs w tym stylu

pictures.4ever.eu/people/actors-and-actresses/paul-newman-154687
        • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:43
          Och, straszne, idę powiedzieć mojemu, żeby się ogolił, bo się wtopkowi, forumowemu arbitrowi elegantiarum, nie podoba tongue_out
          Uwielbiam taki zarost.
          • guderianka Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:45
            morgen-wtopek będzie sugerował kobietom co się im podoba podobnie jak onegdaj tanebo udowadniał, że penis długości 15 cm jest bardzo ok wink
            • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:49
              zakładam, dziewusiu, że jesteś w lekkiej fazie pomroczności, pisząc o moim ocenianiu, co podoba się kobietom

wskaż mi konkretnie gdzie coś o tym napisałem w swoim wpisie o niewygodzie takiego zarostu big_grin
          • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:46
            podziel się z forum swoimi doświadczeniami na temat swędzacego zarostu big_grin
            • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:49
              Dlaczego ja mam się dzielić? Mój nosi taki od lat i nie narzeka.
              • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:52
                widocznie ma wątły i miękki, przecież rożni są faceci big_grin
                • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:55
                  Wątłego i miękkiego to ty masz swojego wtopka, normalny facet nie będzie się brandzlował latami przy wymyślaniu złośliwostek na forum dla kobiet i dop...niu się do czego się da. Normalnych dyskusji w twoim wykonaniu jeszcze nie zauważyłam. Nie chcę wiedzieć, jak ty wyglądasz i jaką masz siekę we łbie, ale rzeczywistość może być smutna. Płyń.
                  • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:01
                    masz jakaś fiksacją na punkcie męskich genitaliów?

nerwicę natręctw się leczy, a chłopowi zawsze możesz podać suplement diety big_grin
                    • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:06
                      To chyba ty masz jakąś fiksację na temat mojego chłopa i grubości jego zarostu. Dziwne masz zainteresowania... Niestety, nie umówię was, on woli kobiety, ale jak lubisz takie gejowskie wąsiska a la Freddie Mercury, to może spróbuj w odpowiednich klubach?
                      • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:10
                        nie bywam w klubach homo i nie znam się na stylizacji ich bywalców, ale wierzę doświadczonym w temacie, coś mi się kojarzy, że kiedyś pisałeś o swoich preferencjach big_grin
                        • guderianka Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:12
                          riposty też masz "ciepłe"tongue_out
                          • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:14
                            Przecież to typowy kryptogej smile w dodatku zakompleksiony na maksa.
                        • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:13
                          Przyznaję ci medal z kartofla oraz odznakę pierwszego ćwoka ematki - jesteś wzorcem z Sevres typu faceta, którego można dotykać jedynie widłami, jak za blisko podejdzie. Odpad atomowy, jak to mawia Triss smile żegnam, bo pisanie z tobą to jak szturchanie kijem upośledzonego, ani to zabawne, ani smaczne. baj baj
                          • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:18
                            ale zabulgotało i zapieniło big_grin musiało mocno zaswędzieć, ale nie denerwuj się aż tak misiu, nikt ci nie nie zamierza odebrać statusy forumowej gwiazdy, już znikam big_grin
                            • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:22
                              Mam alergię na takie śliskie typy i gonię mietłą. Paaaa
        • guderianka Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:44
          swędzi jak za bardzo urośnie wink
          mi się podoba -i Dżordż miał jednak w miarę jednolity zarost, mój OsobistyMąż ma wyraźną bródkę z wąsem -poboczności to kwestia że tak powiem warunków zewnętrznych wink

To co dałeś w linku to PierwszyPodstawowyPowód dla którego nawet nie chciałabym myśleć o myśleniu o umówieniu z się z facetem , który takowy posiada. Blleeeeeeh ! wink
          • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:51
            Tak, okropny jest ten wąs smile kojarzy mi się ze stylem amerykańskich gejów z lat 70-tych, jeszcze tylko policyjna czapka do tego i kamizelka. Wtopek może lubi takie klimaty, kobiety niekoniecznie.
            • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:11
              no i jeszcze mianowałeś się rzeczniczką wszystkich kobiet big_grin
              • guderianka Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:13
                mianowałeś się
                głodnemu facet na myśli... big_grin
                • morgen_stern Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:15
                  Nie, on myśli, że mnie tym denerwuje, kiedy do mnie pisze jak do faceta, ale może cos w tym jest, wszędzie widzi te wąsiska, te mocne męskie ramiona... tłumaczyłoby to pogardę do kobiet. Może jak sie pogodzi ze swoją orientacją to znormalnieje? Miejmy nadzieję.
                  • wtopek Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:19
                    dobre, teksty jak z forum femynystek big_grin
        • aquella Re: Facet z wąsami 15.03.14, 08:19
          >> śladowy, mięciutki zarościk,

nie ma czegoś takiego u facetów, śladowy jest jak papier ścierny, a jak zmięknie to znaczy, że urósł i już nie jest śladowy
    • dziennik-niecodziennik Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:23
      mój osobisty ojciec ma wąsy i brodę. jakby sie nei daj Boże ogolił to chyba nie poznałabym go. w końcu nigdy go bez zarostu nie widziałam.
      mi nei przeszkadzają, o ile pasują do twarzy i są zadbane. kumpel miał kiedys wąsy a la Salvadore Dali, wyglądał czadowo.
      • madzioreck Re: Facet z wąsami 14.03.14, 16:43
        dziennik-niecodziennik napisała:

> mój osobisty ojciec ma wąsy i brodę. jakby sie nei daj Boże ogolił to chyba nie
        > poznałabym go. w końcu nigdy go bez zarostu nie widziałam.

Mój też wink I też nigdy nie widziałam go bez, a całe życie proszę, żeby się choć jeden raz ogolił, bo chciałam zobaczyć - ale gdzie tam big_grin Zawsze się wykręca, że jak to, do roboty go nie wpuszczą... hm, muszę podnieść temat, tata na emeryturze tongue_out
    • wielkanocnaniespodzianka Re: Facet z wąsami 14.03.14, 12:47
      wąsów nie lubię - po prostu nie podoba mi się taki styl.
    • default Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:02
      Ani wąsiska, ani broda mi się nie podobają, chociaż z dwojga złego już lepiej wygląda broda łącznie z wąsami niż same wąsy.
      Ale najlepsze jest całkiem gładkie oblicze. Mój mąż ma bardzo nikły i słabo rosnący zarost - tylko na górnej wardze i na brodzie, na policzkach i żuchwie w ogóle - i to mi najlepiej odpowiada. Bo u facetów wlochatych, nawet z gładko wygolonego policzka przebijają ostre szpilki uciętych włosków, a już najgorzej to wygląda u ciemnowłosych - taki czarny nalot na twarzy, ble.
    • heca7 Re: Facet z wąsami 14.03.14, 13:07
      Nie znoszę wąsów.
      Mój brat nosił długo bo miał bliznę na wardze- pamiątkę po bitwie na śnieżki w dzieciństwie. Mam wrażenie, że te jego wąsy były narzucone przez matkę bo wielokrotnie słyszałam jak mówiła- on musi mieć wąsy aby zasłonić bliznę. Jakiś czas temu machnął na to ręką, blizna nie jest duża ani mocno widoczna, z wiekiem zbladła. Uważam, że teraz wygląda dużo lepiej.
      • konwalka Re: Facet z wąsami 14.03.14, 16:27
        nienienie
        wonsy niedobre dla konwalki
    • imogen0 Re: Facet z wąsami 14.03.14, 16:37
      Generalnie jestem na nie ale ostatnia stylizacja Piotra Roguckiego szalenie mi sie podobawink
    • fomica Re: Facet z wąsami 14.03.14, 22:11
      W moim otoczeniu wąsy sa wytworem typowym dla pokolenia wujków 50+, rzadko kto młodszy ma jakikolwiek zarost a juz wąsy w ogóle odpadają. Zarost postarza i jest niewygodny (kłuje).
      U mego męża toleruję taki kilkudniowy zarost podczas wakacji, w towarzystwie plecaka i kurzu przemierzanych dróg ma to nawet urok takiego luzu, oderwania od całorocznej sztywności.
    • aquella Re: Facet z wąsami 15.03.14, 08:21
      > Tak sobie patrzę na zdjęcia prezydenta i dochodzę do wniosku, że zgolenie wąsis
      > ków to byla super decyzja.

popieram i też wąsów nie lubię chociaż wczoraj w necie trafiłam na pana , któremu jest ładnie
      • 3fanta Re: Facet z wąsami 15.03.14, 12:24
        Mój M ma same wąsy i mu tak dobrze jest.Bez wąsów wygląda beznadziejnie.
    • kamunyak Re: Facet z wąsami 15.03.14, 19:55
      osobiscie nie cierpie owlosienia na twarzy. Ale czasmi pozwala ukryc to pewne defekty, przyznaję. Mój mąż ma tyłozgryz i jemu "owłosienie" bardzo pomaga, zdecydowanie lepszy profil ma.
      Ostatnio mój syn, student, wyhodował sobie owłosienie , jak na zdjeciu guderianki, czyli taki 1-2 dniowy zarost, i musze przyznać, że wygląda cakiem, całkiem...nie chwaliwszy sie, porządne ciacho się z niego zrobiło.
      Ale wąsy typu wałęsa to raczej be...niezmiennie mam skojarzenia z okruchami i innymi resztkami jedzenia tam.
      • bei Re: Facet z wąsami 15.03.14, 22:22

Lubię dwu- trzydniowy zarost, coś więcej to już nieeee.
        Nie kazdemu pasuje zarost.

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • mallard Re: Facet z wąsami 15.03.14, 23:41
      Oto historia mego zarostu:
      Ślub brałem z pełnym zarostem na mordzie, ale przed wojskiem wszystko zgoliłem. Pod koniec służby zapuściłem wąsa, bo "przysługiwał" staremu żołnierzowi, jednakże tuż przed wyjściem do cywila zgodnie z ówczesnym żołnierskim zwyczajem "jaki przyszedłem - taki wychodzę" zgoliłem go. Potem znów zapuściłem wąsy, jednak z powodu rosnącej dezaprobaty mej Żonki definitywnie się ich pozbyłem i stan ten trwa do dziś.

Niedawno znalazłem swoje zdjęcie z tamtych czasów: Przystań nad Motławą, ja trzymam swoje dzieciaczki za rączki (7 - syn, 4 - córa), a pod nosem? Nie zgadniecie, - piękny wąs! Zeskanowałem to zdjęcie i nadałem mu honorowy tytuł: "Traktorzysta z dziećmi". Obecnie zdarza mi się trochę dłużej nie golić, wyglądam wtedy jak leśny dziadek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka