agakz 19.08.04, 10:44 Za dwa tygodnie żegnamy się z opiekunką - mała idzie do przedszkola. Chciałąbym napisać sensowny list referencyjny i nie wiem za bardzo jak powinien wygladać. Może jakiś wzór ktoś by podesłał...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utalia Re: Referencje 21.08.04, 00:00 nie znam sie na tym ale mysle, ze wiarygodniej wyglada taki "od serca". Gdybym szukala opiekunki to mialabym obawy czy to ktos znajomy nie napisal takich referencji.... im bardziej anonimowe i zunifikowane tym bardziej chyba niewiarygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
awe8 Re: Referencje 22.08.04, 16:06 Najprościej powiedz opiekunce,że może podać Twój numer telefonu osobie, która zechce ja zatrudnić w celu uzyskania informacji na temat jej pracy. Pozdrawiam Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
edz.anna Re: Referencje 24.08.04, 21:55 Super, że pomyslałaś o referencjach. To najlepsze podziękowania jakie mozesz dać opiekunce i nie wystarczy tylko nr telefonu, bo nie każdemu bedzie sie chcialo dzwonic. A napisz je tak by mogła je pokazac nie tylko w pracy z dziecmi; np. o punktualności, odpowiedzialności, inicjatywie, kreatywnosci itd. Dobry przykład znalazłam na: praca.hrk.pl/HRKFiles/Dokumenty/Nowe_Referencje.doc POzdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ulala72 potrzebuję niani 28.08.04, 12:38 Hej, a skąd jesteś? Ja jestem z Warszawy i poszukuję sprawdzonej niani. Z referencjami )) Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ola Re: potrzebuję niani 04.09.04, 23:09 Ulala, ja też! I jak na razie bez skutku. jedyna sensowna Pani, jak do tej pory, zrezygnowała bo miałaby za daleko... (( Odpowiedz Link Zgłoś