nikasob 20.08.04, 15:22 Potrzebuję jakiś miłe i oryginalne... Przejrzałam wszystkie moje telegramy i nie znalazłam nic porywającego. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamcia Re: Życzenia na ślub 25.08.04, 11:03 Nie wiem, czy jeszcze ci potrzebne, ale ja od dawna piszę jedno, które wydaje mi się bardzo oryginalne, piękne i ... ponadczasowe: "...Był król młody i piękna królowa, złota mieli aż w brud i całe słonko. Wyszli z boru i poszli w dal łąką. Nie ubyło im nic, chociaż światem król się całym podzielił z małżonką..." Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Życzenia na ślub 25.08.04, 13:31 Dziękuję, świetne! Z tym się jeszcze nie spotakałam, a chciałam być oryginalna Idę dopiero w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma Re: Życzenia na ślub 27.08.04, 11:47 Ja na każdy slub wybieram jedo spośród tych dwóch: Drodzy Nowożeńcy Pamiętajcie , ze szczęśliwym sie bywa a nie jeat. Oby tych szczęśliwych chwil było w Waszym życiu jak najwięcje A drugie króciutkie ale baaaardzo piękne: ....Rzeczywiśtości piękniejszej od marzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
e_magnolia Re: Życzenia na ślub 27.08.04, 21:06 z lustra jakie dostalismy w prezencie slubnym: "milości do konca i bez granic" pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1974 Re: Życzenia na ślub 02.09.04, 14:19 Radości w każdej sekundzie, uśmiechu w każdej minucie, pogody w każdej godzinie, szczęścia przez całe życie! Miłość nie musi być rozgwieżdżona tysiącem gwiazd.Miłość nie musi pachnieć jak rozkwiecona łąka. Miłość nie musi być jedyną, ani trwać po kreswszechświata.Miłość nie musi sięgać wyżyn ideału.Wystarczy, że jest. Spełnienia marzeń ukrytych pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej śwince, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, komety Halleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół. Tego wszystkiego Wam dzisiaj życzymy! Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Was świat cały.By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głębokiale gdy razem się idzie, we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje, Więc w dniu zaślubin życzymy Młodej Parze, by życie dało jej wszystko, co w darzedać może: szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości.... Wiwat, wiwat, Młoda Para,Dalej niech się bocian stara!Za ten bohaterski czynniechaj pierwszy będzie syn! A może rzeczywiście wszystko się Wam przyśniłoStangret, Kareta, WieczórJego frak i Twój treni Wasze życie twardei słodkie jak sen.Nie byłoby małżeństwaGdyby nie Wasza Miłość starczy??? Odpowiedz Link Zgłoś