motyllica 14.05.14, 13:12 ... kto to ogląda? jak widzę tych "paraaktorów" i słyszę ich kwestie to przelewa mi się w żołądku. i ludzie rzeczywiście myślą, że jest to wszystko prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mx3_sp Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:15 ja!!! uwielbiam, zwłaszcza na ID o duchach. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 16:49 a ja ID jak o duchach nadaje - to się boję i wyłączam. natomiast uwielbiam o zabójczych żonach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:17 Jeżeli masz na myśli Trudne sprawy i inne cuda, to owszem, ludzie są święcie przekonani, że to sama prawda i przeżywają jak stonka wykopki. Też się dziwię, jak to można oglądać, ale cóż, niektórzy się dziwią, że można czytać książki... Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:22 niektórzy żyją życiem Bruk i Ridża, a nie koniecznie wierzą. E trochę luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:23 Znam oglądających ale nie spotkałam się z tym by ktoś myślał że to się dzieje naprawdę . No może pomijając moją zeschizowaną babcię. Inna sprawa że to durne strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 14:39 Hmmm, kiedys bylismy w odwiedzinach u szwagra, wlaczyl tv, bo cos tam szukal i przypadkowo wjechal na jakies trudne sprawy, czy inny syf. Wszyscy sie zawiesili na chwile, bo leciala jakas okrutna scena i wtedy szwagier zapytal-Ciekawe jak oni to kreca???!!!! Nam z mezem szczeki opadly na moment, ale dawaj mu tlumaczyc, ze to nie jest prawdziwe siedzial z taka mina, jakby nie do konca nam uwierzyl! Mlody chlop, nieglupi, a tu takie kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 16:46 Szybko spojrzałam na nicka, ale nie, to nie pisała chipsi Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 18:49 Eee tam, szwagra chipsi i tak nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:20 Natychmiast przełączam. Ale ze zdziwieniem stwierdziłam, że te seriale się rozmnażają, czyli oglądalność jakaś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:25 Moja teściowa z moją córką, na przykład. Bo w domu postawiłam się i nie pozwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
moonshana Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:29 proszę Cię... oglądają ludzie, oglądają. jakiś rok temu zostałam pouczona abym sobie "Trudne sprawy " poogladała, bo to takie życiowe i pomaga w rozwiązywaniu wielu codziennych problemów. a moi rodzice z zapałem oglądają "Annę Marię Wesołowską" czy jakoś tak, emocjonując się każdym odcinkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 13:30 Ja oglądam Siedzę w domu na zwolnieniu, odprowadzam rano młodą do przedszkola, wracam, włączam ddtvn i tak sobie ten tv gra i gra, a tu jakaś ukryta prawda, szpital, w11, ugotowani... ale jeśli już ruszę się po pilota to lepiej nie jest: trudne sprawy, Malanowski, dlaczego ja, dzień który zmienił moje życie, pogotowie, ... i tak pewnie jeszcze można by długo wymieniać. Moja teściowa wierzy w te kryminalne. A ja się zastanawiam, ile tego można natworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Jak z disco-polo i głosowaniem na Kaczyńskiego 14.05.14, 13:40 Niby nikt się nie przyznaje, a połowa ludzi to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Wszak sama autorka 14.05.14, 13:51 by wyrobić sobie zdanie musiała temat zgłębić, no chyba, że oglądanie , ale niesatysfakcjonujące to nie oglądanie - jak w wątku o maturze. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: Wszak sama autorka 14.05.14, 14:08 mx3_sp napisała: > by wyrobić sobie zdanie musiała temat zgłębić, no chyba, że oglądanie , ale nie > satysfakcjonujące to nie oglądanie - jak w wątku o maturze. Tu można się wypierać i mówić - zgodnie z prawdą - że w porze największej oglądalności włączenie któregokolwiek ogólnodostępnego programu to gwarantowane trafienie na takie produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wszak sama autorka 14.05.14, 14:11 eee jeśli ja nie lubię sportu to nie ma żadnego takiego przypadku żebym wiedziała jak zawodnik gra, z kim gra i o co gra. Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Wszak sama autorka 14.05.14, 14:12 nie zgłębiłam tematu, ale widzę ile tego badziewia jest na wszelkich stacjach przełączając pilotem. a Zdrady to już chyba dno dna. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Wszak sama autorka 14.05.14, 14:21 w Zdradach fascynuje mnie postać pani psycholog Karolina Twardowska, która ma imponujące cv Aktorka, Nauczyciel, Konsultant, Kierownik, Nauczyciel tańca, Nauczyciel rytmiki, Animator tańca, Wychowawca, Nauczyciel tanca, Dyrektor do spraw sprzedaży i marketingu. Da sie?> Da! Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 14:08 z tego co mi wiadomo...niektórzy "łykają" to jako prawdę. Kiedys rozmawiałam z dziewczyną,która szła na casting,do tych filmików,co je nagrywają na wczasach czy coś takiego.Nie bylo łatwo podobno Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 14:14 Ze dwa lata temu oglądałam "Trudne sprawy" to do obiadu z synem-licealistą, zwykle od środka odcinka, co kompletnie nie wpływało na sens i rozumienie treści. Doskonały serial komediowy, świetnie się bawiliśmy. Szczególnie czekając na scenę awantury przed salą sądową Potem zmieniliśmy porę obiadu i niestety, od tamtej pory nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 14:20 > Doskonały serial komediowy, świetnie się bawiliśmy. Szczególnie czekając na sce > nę awantury przed salą sądową dokładnie ja tam oglądałam, bo można było się z tego pośmiać. o samej ematce można by było nakręcić taki serial. ubaw po pachy gwarantowany! gdybyś widziała odcinek o zakochanym Dariuszu, które oszalał z miłości do Karoliny, co zaprowadziło go do sądu oraz odcinek o wygranej w totolotka, którą zagarnął syn i nie chciał się podzielić kasą z rodzicami, wiedziałabyś o czym piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 14:23 gdybyś widziała odcinek o zakochanym Dariuszu, które oszalał z miłości do Karol > iny, co zaprowadziło go do sądu oraz odcinek o wygranej w totolotka, którą zaga > rnął syn i nie chciał się podzielić kasą z rodzicami, wiedziałabyś o czym piszę > . to do autorki było. nie wiem, w czym lepsze jest przesiadywanie na forum ematka od takich seriali? wolę czasami pośmiać się z tego, co puszczają w tv, niż czytać głupoty, które w zastraszającym tempie płodzą ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 16:48 jagienka75 napisała: > nie wiem, w czym lepsze jest przesiadywanie na forum ematka od takich seriali? > wolę czasami pośmiać się z tego, co puszczają w tv, niż czytać głupoty, które w > zastraszającym tempie płodzą ematki. Najbardziej"lubię" takie teksty....Wszystkie sa głupsze ode mnie na tym forum,jak to jestem najmądrzejsza,no i może jeszcze parę innych nicków,a reszta to hołota. Jak czytasz tu głupoty,to nie wchodź na forum.Proste.Po co czytać głupoty?! Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 17:51 > Najbardziej"lubię" takie teksty....Wszystkie sa głupsze ode mnie na tym forum,j > ak to jestem najmądrzejsza,no i może jeszcze parę innych nicków,a reszta to hoł > ota. nigdzie nie napisałam, że uważam się za najmądrzejszą, ale interpretuj to sobie, jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 16:45 jagienka75 napisała: > > Doskonały serial komediowy, świetnie się bawiliśmy. Szczególnie czekając > na sce > > nę awantury przed salą sądową > > > dokładnie > ja tam oglądałam, bo można było się z tego pośmiać. > o samej ematce można by było nakręcić taki serial. > ubaw po pachy gwarantowany! tak,tak...tak się śmiano z "mięsnego jeża",że chłopak popełnił samobójstwo.No boki zrywać Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 15:41 Hehe, w jednym, takim grał mój kuzyn. Rola nie była szczególnie trudna, a nabijania się z tego mamy po pachy do dziś. On już chyba gorzko tego epizodu żałuje (coś tam zarobił) Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 16:55 ale czemu zakładacie, że to nie jest prawda? no mam w rodzinie osoby - które piszą te badziewia i właśnie niedawno mi powiedzieli, że sporo czerpią z własnych przygód, ich znajomych czy rodziny. opierają się na faktach. no jak paradokument to paradokument. niestety - wstyd mi się przyznać, które to tytuły - więc przemilczę, ale sama widziałam jeden odcinek zdecydowanie inspirowany życiem kuzyna. z samej mojej życiowej story można by parę odcinków nakręcić, zaczynam się bać Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 16:56 Moja mama, kurde. Co najgorsze, kiedy akurat ogląda to u mnie, to nie mogę się oderwać od tego badziewu. Fakt, drwię bezlitośnie z "fabuły" i "kunsztu" aktorskiego, no ale oglądam. Dobrze, że z raz na pół roku tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
anaspa Re: paradokumentalne seriale 14.05.14, 17:58 ja oglądam i uwielbiam modern family, która też mieści się chyba w formie paradokumentu ? Odpowiedz Link Zgłoś