kleo881 20.05.14, 13:54 Chodzi mi o kampanie PIS i 'obietnice' 500 zl na drugie i trzecie dziecko? Przyniesie wiecej szkody czy pozytku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondovi Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 13:59 A ktoś w ogóle w to wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Zerowe 20.05.14, 14:01 kleo881 napisała: > Chodzi mi o kampanie PIS i 'obietnice' 500 zl na drugie i trzecie dziecko? > Przyniesie wiecej szkody czy pozytku? ...bo to tylko taka bajka dla tępego elektoratu. A jeżeli byłaby prawdziwa, to wyłącznie negatywne, bo to zachęta do rozmnażania się patologii, a nie zaradnych życiowo. Zaradnych życiowo interesowałyby raczej ulgi podatkowe na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 14:22 a dostałaś 100 tysięcy od Wałęsy ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Chyba sto milionów? ;-) n/t 20.05.14, 14:32 a możliwe, nie pamiętam już nawet Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Chyba sto milionów? ;-) n/t 20.05.14, 19:33 ja to pamiętam dzięki temu Kazik - Wałęsa oddaj moje 100 milionów (live) Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: Chyba sto milionów? ;-) n/t 21.05.14, 13:01 hahaha dobre nie znalam tego. Pozostaje byc dobrej mysli ze 'czesc spoleczenstwa' nie uwierzy w te 'obietnice'. Choc trend 500 zl maja tez w spocie ci od Ziobry ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Kazika nie sluchalas? ;) 20.05.14, 19:33 Kazik- Wałęsa oddaj moje sto milionów Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 14:50 Zupełnie żadne. Jeśli mi Jarosław przeleje na konto całą sumę, do 18 urodzin drugiego dziecka, nawet nie musi uwzględniać inflacji; to wtedy mogę nań głosować Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 21.05.14, 13:26 ale madra jestes > nawet nie musi uwzględniać inflacji; to w to dobrze bo w przypadku o ktorym piszesz dzien po dostaniu tej sumy mogla bys sobie za nia kupic co najwyzej paczke pieluch ze tez ludzie bez mozgu maja prawa wyborcze Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 16:42 Żadnych. Nawet jeśli PIS dojdzie do władzy ze swoich obietnic wycofa się w stylu " chcieliśmy, ale to wina Tuska ". Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 16:44 żeby obietnica miała skutki, ktoś by jej musiał najpierw dotrzymać, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 19:23 kleo881 napisała: > Chodzi mi o kampanie PIS i 'obietnice' 500 zl na drugie i trzecie dziecko? > Przyniesie wiecej szkody czy pozytku? Co miesiac? Powinni dawac na pierwsze bo w polskich warunkach najtrudniej sie zdecydowac na pierwsze. Na drugie powinno byc tyle samo a na trzecie mniej. Na czwarte i kazde kolejne nic, inaczej w w dwa lata bedziemy mieli najazd poszukiwaczy szczescia z krajow trzeciego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 19:45 A uwierzyłaś, że dla Kaczyńskiego Oleksy to "polski polityk lewicowy, powiedzmy sobie, starszo-średniego pokolenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 20.05.14, 20:49 Nigdy nie przestanie mnie zadziwiac fakt, ze komukolwiek choćby przejdzie przez myśl, żeby uwierzyć w takie obietnice i to jeszcze w takim wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 21.05.14, 13:19 Przerażające prawda? Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Jakie skutki moze miec taka 'obietnica'? 21.05.14, 13:30 jak będzie to znowu dla tych kombinujących... Odpowiedz Link Zgłoś