vilez 05.06.14, 10:50 Frasyniuk, nie bądź taki kozak To jest gość. Głos normalności. Trzeźwych zasad. Chapeau bas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:08 trudno sie nei zgodzic Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:18 vilez napisała: > Frasyniuk, nie bądź taki kozak > > To jest gość. Głos normalności. Trzeźwych zasad. Chapeau bas. Ale to facet Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:23 No i co z tego. Nie puszczaj oczek w tak durnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:47 vilez napisała: > No i co z tego. No jak to ?? przecież on może być szowinistą, mizoginem, albo w przeszłości dawał klapsy dzieciom, albo i nie tylko dzieciom Gdyby tak dobrze poszukać, to z pewnością znajdzie się jakiś epizod, w którym mógł się źle wyrazić o jakiejś kobiecie!! > Nie puszczaj oczek w tak durnej sprawie. to po co zakładasz wątki o durnych sprawach ???? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:24 > No jak to ?? przecież on może być szowinistą, mizoginem, albo w przeszłości daw > ał klapsy dzieciom, albo i nie tylko dzieciom Gdyby tak dobrze poszukać, > to z pewnością znajdzie się jakiś epizod, w którym mógł się źle wyrazić o jaki > ejś kobiecie!! No więc sławku, Frasyniuk to prawdziwy facet i zachowanie w porządku, bez wymienionych przez ciebie "wpadek" przychodzi mu naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:40 Nieźle gada, ale czy ma odpowiednią osobowość żeby znowu zaistnieć? Stare pokolenia mogły go zapomnieć, młode zapewne nie mają pojęcia kto zacz, musiałby się na nowo w polityce zdefiniować? Potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:54 Moim zdaniem ma. Mówi prosto, w żołnierskich słowach. Mowa krótka a celna ma szanse. osobowość podobna: zwięzła, zwarta. Jeszcze młody. Wszystkiem podobać się nie będzie, to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:52 Przecież gość jest w polityce od wieków i w ciągu ostatnich kilkunastu lat jedyne, co robi, to przesiada się na coraz krótsze kanapy. Proponuję jako wice Celińskiego, ma podobną charyzmę i też jest obrażony na elektorat, że nie chce się poznać na jego geniuszu. I jeszcze to poparcie dla Olechowskiego w wyborach prezydenckich. Jeden z wielu przykładów pięknej karty opozycyjnej i kompletnego loserstwa w wolnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:59 Znaczy sie, jak ktoś nie jest u Tuska lub Kaczora, to się przesiada na coraz krótsze kanapy? Można i tak. A gdzie Fransyniuk jest obrażony na elektorat? Czas na normalnych ludzi- takich jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:14 Niekoniecznie - skuteczny polityk byłby w stanie sam wykreować silną partię tak jak Tusk/Kaczor. Sorry za tłumaczenie oczywistości, ale inaczej się nie da: w polityce nie wystarczy mądrze mówić, trzeba też mieć charyzmę. Dotychczasowa działalność Frasyniuka dowodzi, że nie ma jej za grosz (a poparcie Olechowskiego w ogóle słabo świadczy o jego inteligencji politycznej). Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:18 Może czas na przemodelowanie polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:24 A Tobie się marzy jakaś rewolucja, czy co? Nudzi Ci się, że masz ciśnienie na zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:30 No wiesz, polityka to zmiany. Prezydenta i rząd też co jakis czas wybieramy, zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:32 Zauważyłam, że prezydenta. Co do składu rządu - pierwsze słyszę, ale może czytałaś inną konstytucję niż ja i inną ordynację wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:51 No dopsz. Głosujesz pośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:26 Nawet jeśli, na czele każdego ruchu musi stanąć ktoś z charyzmą. A to eliminuje Frasyniuka w przedbiegach. CBDU. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:31 Śmiem wyciagnąć wniosek przeciwny. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 15:16 Ty Vilez, wyciągałaś już różne wnioski. Pamiętam ten o nieuchronnym sukcesie odrodzonej "Trybuny" (Ludu) i inne takie. Frasyniuk jest po rozwodzie, w pożyciu domowym był trudny (sam to przyznaje), lubi kobiety - nie chcę mówić za dużo, ale na ideał feministki to on się nie nadaje zupełnie. Poza tym, co z tego, że wali twarde teksty? Jest politycznym singlem bez zaplecza, na tworzenie partii od zera jest za stary, a żadna licząca się go nie przygarnie, bo i po co jej kłopoty? Będzie sobie gadał w mediach od czasu do czasu i to wszystko. A już poza wszystkim - ja osobiście szczerze wątpię w dzisiejszą siłę jego charyzmy. Czasy się zmieniają i oczekiwania charakterologiczne wobec przywódców również. W 1980 roku Wałęsa był Bogiem, w 2000 roku Kwaśniewski - gdzie są obaj dzisiaj? Mają w porywach 1% poparcia... Więc Władek Frasyniuk też mógłby się szczerze zdziwić, nawet wtedy gdyby ktoś wystawił go na jedynkę z głównej listy (typu PO lub PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 21:37 forum.gazeta.pl/forum/w,567,144181290,,_Trybuna_nowy_dziennik_lewicowy.html?v=2 Duża wódka za przypomnienie tego wątku, teorie Nabakier absolutnie rozkoszne. Gdyby robiła Frasyniukowi kamoanię, to biedak po tygodniu musiałby chodzić w torbie na głowie, a po miesiącu by mu biznes splajtował. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 21:42 Hehehe, Triss, co chcesz-fajny wątek. Kto nic nie robi, w kozie nie siedzi. Widzę, że potrzebujecie z Rikim wspomożenia historycznego Słabujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 21:48 Wątek z tezą z cyklu CBDU. Wiadomo było, że wskrzeszona "Trybuna" padnie, a Ty tezy że jest zapotrzebowanie broniłaś jak niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 21:54 To, że masz tak ideologicznie sprany mózg, że wyparcie to Twoje drugie imię. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 21:56 Raczej Twoje. Ja się zawsze uczciwie angażuję, a Ty skazana jesteś na pozory. Nie zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 21:59 Fanatyzm gorszy od faszyzmu. Ja się w ogóle nie angażuję poza tym, że coś mnie chwilowo wkur..ia albo bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 22:13 > Ja się w ogóle nie angażuję poza tym, że coś mnie > chwilowo wkur..ia albo bawi. I to jest klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 22:30 Klęska to jest mieć zryty beret jakimś ideolo, nabakier, czego jesteś najbardziej groteskowym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Duża wódka dla Rikiego! 05.06.14, 22:41 Nie, to zdrowy rozsądek i czysta oszczędność energii. Jak mam ochotę na jatkę albo streetworking w czynie społecznym, to idę pieniaczyć się na forum, a nie na ulicę czy do telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:42 iki_i napisał: > Ty Vilez, wyciągałaś już różne wnioski. Pamiętam ten o nieuchronnym sukcesie od > rodzonej "Trybuny" (Ludu) i inne takie. I jeszcze o tym, jak wystąpienie aborcyjne pani Bratkowskiej miało być Początkiem Czegoś Wielkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:43 I było Piękna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:48 To gdzie jest Ciąg Dalszy (pomińmy rzeczoną "zabawę"), bo nie dostrzegam? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:50 A był W kwietniu. Czekamy na dalsze święta. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:51 Ja też nie, a aktywność mainstreamowych feministek śledzę z równie masochistycznym upodobaniem jak "Frondę". Gdzież, ach, gdzież ta przemiana społeczno-obyczajowa i zrzucanie kajdan pod wpływem niekontrolowanego zapału polemicznego warszafkowej niszowej starej panny. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:54 No pacz pani, słabo śledzisz. I chyba wybóórczo patrzysz, skoro tylko stare panny widzisz. Masz jakis problem ze starymi pannami, skoro je widzisz tak, gdzie ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:58 Bratkowska ma męża?! Qrde, coś przeoczyłam, popraw mnie jeśli ma, to odwołam. Sądzę, że radykalną przemianę społeczno-obyczajową od grudnia 2013 bym zauważyła... Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:06 A Ty masz męża??? Tak samo nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:15 Normę wyrobiłam, miałam dwóch, a i trzeci będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:17 Ale nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:39 Niemniej - wracając do nieszczęsnej Bratkowskiej - nie jestem od dawna panną. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:55 triss_merigold6 napisała: > Ja też nie, a aktywność mainstreamowych feministek śledzę z równie masochistycz > nym upodobaniem jak "Frondę". Gdzież, ach, gdzież ta przemiana społeczno-obycza > jowa i zrzucanie kajdan pod wpływem niekontrolowanego zapału polemicznego warsz > afkowej niszowej starej panny. Że też ja nie potrafię tak malowniczo, no! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:56 Lata praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:57 To się ma, albo nie. Nabyć się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:59 To mnie pocieszyłaś, pfff! Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:07 Ja myślę Odpowiedz Link Zgłoś
areyoubetter Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 14:05 A to ciekawe... Cenie wszystkich trzech, ktorych wymienilas - Frasyniuka, Celińskiego i Olechowskiego. Moim wymarzonym prezydentem jest Olechowski - klasa, wiedza, elegancja, humor... Frasyniuk moglby byc następny, bo jeszcze młody. W razie czego - ma moj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 14:18 A każdy jeden jaki skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 14:35 Kiedy wybiera się prezydenta warto myśleć o czymś więcej niż "miły , rozsądny gośc , poszłąbym z nim na kawę" Może ktos poda linka do PROGRAMU Frasyniuka? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:44 A żebyś wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:55 Rozumiem, że koleś postanowił zaistnieć w polityce, podlizując się środopodobnym środowiskom? Ale jakie on ma wykształcenie? Szkoły? Języki obce? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:04 a jaki to ma związek z tematem wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:07 To kandydat nabakier na premiera/prezydenta - więc się wypowiedziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:09 to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:24 Co "znaczy" ? Pytam o wykształcenie ewentualnego kandydata i zwracam uwagę, że na eksponowane stanowiska państwowe w krajach UE wypada obecnie mieć jakieś kwalifikacje i odpowiednie doświadczenia zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:35 co to znaczy "wypada"? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:45 > co to znaczy "wypada"? Daj spokój, głosuj se na Frasyniuka wspólnie z nabakier, ale nie domagaj się darmowego konsultingu Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:02 no widzisz, jakie masz słabe pojęcie o świecie i polityce Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:29 > no widzisz, jakie masz słabe pojęcie o świecie i polityce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:48 nie potrafiłaś odpowiedzieć konkretnie na proste pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 13:58 Aha, no to sorry Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 14:10 Nie, no to ty raczej zaczepiłeś mnie, kiedy pytałam o ukończone szkoły i znajomości języków obcych w przypadku Frasyniuka Jak rozumiem - mizerne są te kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 11:58 Bardzo sensowny gosc. Nie ma szans sie odnalezc w dzisiejszej polityce, i po co mu to zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 12:31 Niestety, tego się obawiam. Ale naprawdę życzyłabym sobie tej kandydatury. Odpowiedz Link Zgłoś
olikol Zdecydowanie mam słabość 05.06.14, 14:13 do męskich starszych panów, pewnych siebie, rozsądnych, konkretnych, inteligentnych, silnych osobowościowo. mój typ, chętnie go zaliczę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 14:15 Nie sądzę, żeby wszedł na powrót do polityki. To nie ten typ. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.limonka Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 15:32 Zawsze go lubiłam i strasznie żałowałam, że sobie tak kompletnie w polityce nie poradził. I nie wierzę, niestety, że teraz by sobie poradził. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:52 Bardzo lubię Frasyniuka. Przy okazji - ktoś czytał? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:55 Ja go lubię i cenię, podoba mi się fizycznie bardzo, ale facet nie nadaje się ani na prezydenta, ani na premiera. Nie ten temperament polityczny, nie ten poziom cynizmu i sprawności manipulacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 21:57 tym bardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:04 > podoba mi się fizycznie bardzo, hehehe, kryteria Triss > nie ten poziom cynizmu i sprawności manipulacyjnej. Móiwsz, że wszyscy z dołów muszą być, jak Ty? A przestań... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:11 Cherie, podoba mi się obiektywnie i prywatnie, natomiast głosując mam w odwłoku wygląd kandydatów. Khal Drogo podoba mi się szaleńczo wręcz, ale nie chciałabym, żeby był prezydentem czegokolwiek. Polityk musi być cyniczny i sprawny manipulacyjnie, taka karma, taki zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:16 > natomiast głosując mam w odwłoku > wygląd kandydatów Heh, jakos jednak twoje słowa mówią co innego. Biedna Triss. > Polityk musi być cyniczny i sprawny manipulacyjnie, taka karma, taki zawód. Nie zawsze, nie zawsze. I wtedy strach blady pada na cyników Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:22 Moje słowa mówią tyle, że podoba mi się fizycznie Frasyniuk. Nie mówią natomiast, że bym na niego głosowała. Politycy idealiści u władzy są znacznie gorsi od cyników, bardziej bezwzględni i destrukcyjni. Sorry, Nabakier, ale historii polityki, to Ty mnie nie będziesz uczyć, za długo w tym siedzę zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:38 Zawoidowo to może siedzisz, ale czucia nie masz za grosz. Ani wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:42 Ekhem, to ja wieszczyłam zapotrzebowanie na reaktywowany tytuł "Trybuna", czy Ty? To tak a propos czucia i wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:43 ale czucia nie masz za grosz. Ani wiedzy. I kto to mówi ! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:53 Gdybym chciała być nieuprzejma, zapytałabym Nabakier czy już się dowiedziała co to Santa Maria del Muerte i quinceanera... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 O, tu 05.06.14, 23:04 forum.gazeta.pl/forum/w,567,135334933,,Czas_na_caming_out_ktorej_sie_podoba_.html?v=2 Tu, jaby ktoś chciał poczytać, Nabakier/Vilez prezentuje swoją wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: O, tu 05.06.14, 23:42 Hihi, humanistka No i nie dziwię się, że tak nienawidzi Graffowej, bo jeśli puszcza przy niej takie bąki jak "caming out", to pewnie czuje pogardę w jej spojrzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:31 Ha! Dopiero co z rozrzewnieniem wspominalam wybory, podczas ktorych moglam wybrac miedzy Frasyniukiem a Labudą, i czułam sie jak osiolek, co mu dano. To były czasy! Ale on ma temperament przywodcy związkowego, trybuna ludowego - nie wiem, moze to by porwalo ludzi wlaśnie? Ideowość, przejrzystość, walenie prosto z mostu? mogłyby sie w dzisiejszej polityce sprawdzić? jesli ludzie są gotowi głosowac na blaznow, może głosowaliby na Frasyniuka? ja na pewno - nawet mu to niedawno powiedziałam (nie, nie znamy się, to byla chwila rozmowy po spotkaniu). No i oczywiście, nie powstrzymam się - im starszy, tym atrakcyjniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:38 Facet ma swoją firmę, na wuja mu związki zawodowe i ideowość. Ideowość piękna rzecz, miło powspominać zapewne czasy sprzed 30 lat, ale te se ne vrati, całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:41 A ktos tu mówi o zwiazkach zawodowych? Juz po związku. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Frasyniuk- mój kandydat na premiera/prezydent 05.06.14, 22:39 Prawda? To byli czasy, ech... Odpowiedz Link Zgłoś