21.06.14, 16:58
jako, ze chłopa mi wywiało (dzieci chwilowo również), to sie udzielam niemiłosiernie na forze

i mnie naszło na takie zwierzenia
Kino Polska leci u mnie non stop
i tak trafiłam na koncertowa rolę Lubosa i film Moja krew
wryło mnie w fotel
potem obejrzałam jeszcze raz
i nie moge sie otrząsnąć po tym obrazie
poczytalam recenzje, dowiedzialam sie, że to ordynarny, szowinistyczny belkot i atak na delikatną kobiecość i że w ogóle
powiem wam, że mam to gdzieś
film mnie okrutnie poruszył
co sądzicie?

Donald o taśmach Beger: „To żenująca polityczna korupcja”. Donald o ostatnich taśmach: „Nagrywanie to plugawienie zycia publicznego”.
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: moja krew 21.06.14, 17:11
      Moja krew - powtarza mój mąż, gdy dzieci odnoszą sukcesy. Ale nie daj Boże zrobią coś głupiego, to słyszę - cała mamusia. Filmu nie oglądałam, ale zachęciłaś mnie, tak jak kiedyś do "Plac Zbawiciela", czy "Ładunek 200". Obejrzę na pewno.
      I szkoda, że mi nie powiedziałaś, żeś sama dziś, chętnie bym przyjechała na jakiś babski wieczór, którego bardzo mi brakuje - nie ukrywam.
      • konwalka Re: moja krew 21.06.14, 17:22
        no fakt, bloga troche nie uzupełniałam, to i sie nie dziele niusami
        sama, chłop w Pl
    • echtom Re: moja krew 21.06.14, 18:29
      Filmu nie widziałam, ale zerknęłam na opis i jest zachęcający. Lubosa kojarzę pozytywnie z roli Pluskwy w "Ojcu Mateuszu"
      • konwalka Re: moja krew 21.06.14, 18:41
        no, Lubos w tym filmie dał czadu
    • vilez Re: moja krew 21.06.14, 18:53
      O, dzięki, obejrzę.
    • klubgogo Re: moja krew 21.06.14, 19:07
      Ruszył, ruszył, widziałam 2 razy, bo uwielbiam Lubosa. Dla mnie to przede wszystkim problem cudzoziemek w Polsce i tego, do czego są gotowe zrobić. A jeśli chodzi o traktowanie - to film brutalny i niestety prawdziwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka