Dodaj do ulubionych

Prezent dla 5 latka

30.06.14, 16:41
Znów mam problem z 5 letnim chłopcemsmile

Może byc taki zestaw?
www.smyk.com/smiki-dinozaury-zestaw-12-elementow,p1052365552,zabawki-gry-dla-dzieci-p
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 16:45
      Moim zdaniem super. Jeszcze jak ktos bys ie z nim tym prZez chwile pobawil...
    • edelstein Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 16:46
      Jesli dziecko interesuje sie dinozaurami, moj by nawet nie spojrzal.Juz lepiej zestaw resorakow.
    • mary_lu Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 16:46
      A lubi dinozaury? Bo mój pieciolatek kompletnie nie jest zainteresowany.
      • jematkajakichmalo Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 17:11
        Dokladnie, pytanie czy sie tematem interesuje. Jesli nie to bez sensu, lepiej kup jakis samochodzik, pilke itp.
    • eliszka25 Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 18:55
      mojemu prawie 5-latkowi by sie spodobal. nawet 7-latek by sie ucieszyl, ale oni maja faze na dinozaury od paru miesiecy. najlepiej spytac po prostu rodzicow, czy interesuje sie choc troche dinozaurami. jesli tak, to prezent jak najbardziej ok.
      • to_ja_tola Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 19:03
        pytaj rodziców czy młody sie interesuje.
        Moje zadowoliłyby sie i dinozaurami i resorakami i strojami piłkarskimi i piłkami i w ogóle wszystkim smile
    • szamanta Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 19:04
      jeżeli wbije się w zainteresowanie dziecka to super, jeśli nie to tak średnio..choć ładnie na polkach będzie wyglądać
      Podaj przedział cenowy do ilu chcesz poszalej, do max 40 zł??
      To ma być dla twojego syna?, bratanka ?czy dla kolegi dziecka ???
      Moja ostatnio zwykły namiot "iglo " szmaciany (ortalionowy) dziecięcy do postawienia na działce/podwórku/ nad jeziorem dala w prezencie, koszt tego ponad 20 zl kupiony w markecie
    • scarlett74 Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 19:48
      Jeżeli lubi dinki to super prezent,mogą też być resoraki,rycerzyki ,od biedy nieśmiertelne puzzle,
    • run_away83 Re: Prezent dla 5 latka 30.06.14, 23:03
      Moim synom (3 i 7 lat) by się spodobał, lubią dinozaury, maja trochę tego typu figurek i się nimi bawią.

W podobnym zakresue cenowym możesz dla chlopca kupić fajny zestaw resoraków (4-5 samochodzików), mały zestaw lego albo playmobil - to są drobiazgi, ale moi synowie je uwielbiają i zawsze się cieszą z powiększenia kolekcji.

Za podobną kwotę moźna też kupić jakieś fajne puzzle, mały zestaw ciastoliny z akcesoriami, bajeranckie flamastry (u nas ostatnio hitem sa flamastry z nakładką do dmuchania dające efekt sprayu i flamastry "magiczne" - w zestawie jest mazak, który na rysunku zmienia kolory pozostałych flamastrów) - ale to już nie każde dziecko lubi, trzeba by podpytać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka