18lipiec 25.08.04, 16:28 Chciałam sobie kupić i obawiam się podrób. A może znacie inne sklepy internetowe z perfumami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucasa Re: Która z was kupowała perfumy na PEDET.PL 25.08.04, 17:18 hej, ja tam nigdy nie kupowalam ale zagladnelam z ciekawosci, i bylam zdumiona! w dziale "perfumy" dla kobiet sa perfumy o pojemnosci 7,5ml! przeciez to wielkosc probki (chyba, ze sie pomylili...) porownalam Allure Channel - w UK mozna kupic 30ml za ok 30 funtow czyli mniej niz 260zl! A Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: Która z was kupowała perfumy na PEDET.PL 26.08.04, 08:34 Cześć Ja też nie kupowałam ale mam taki zamiar, więc podciągam bo też mnie ten temat interesuje. Porównując ich ofertę z cenami w polskich sklepach wypada ciekawie, choć wydaje mi sie że cenki ostatnio nieco wzrosły. Niemniej jednak chyba się skuszę więc też czekam na wasze doświadczenia. P.s. A jaki zapach za Tobą chodzi, bo ja myślę o Kenzo Leau Par, albo Cerruti image ( nie wiem czy dobrze napisałam. Pozdrawiam i miłych zakupów zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska Re: Która z was kupowała perfumy na PEDET.PL 26.08.04, 09:21 Witajcie, ja kupowalam w perfumerii PEDET perfum dla meza (w lutym tego roku) wszystko bylo ok, oryginalny Calvin Klein, szybko wyslali, taniej niz w "normalnej" perfumerii Wszak to tylko jeden zakup, ale bylam zadowolona pozdrawiam Aska Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Która z was kupowała perfumy na PEDET.PL 26.08.04, 09:55 No własnie pytałam sie w perfumerii w moim miescie i te perfumy które chcę kosztują tyle samo co z pedeta z kosztami przesyłki więc chyba wybiore sie do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: zapach 26.08.04, 09:56 zapach ktory za mną chodzi to Mont Blanc -Presence. Jest boski. I zobacz jaki śliczny flakonik. pedet.pl/x_C_I__P_7012334-7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: zapach 26.08.04, 15:05 No racja buteleczka piękna, a jak zapach, bo jakoś trudno mi wyczaić z tych opisów, bardziej kwiatowy i cięższy czy coś delikatnego??? I wiesz co ja się zdecydowałam na Pedet, koleżanka tam kupiła, jest poniekąd ekspertem i twierdzi że to oryginały, tylko polskie perfumerie mają niebotyczne marże. Pozdrawiam i jak kupię to na pewno napiszę Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: zapach 26.08.04, 21:23 Zapach jest ciężki, ale nie słodki. Bardziej gorzki, na początku męski, a potem sama świeżość, zimno i coś jeszcze...super. I bardzo oryginalny. Mało kto go używa. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiik25 Re: Która z was kupowała perfumy na PEDET.PL 26.08.04, 21:30 Ja kupiłam za 456 zł Dior Addict Odpowiedz Link Zgłoś
dianakatra Re: Która z was kupowała perfumy na PEDET.PL 26.08.04, 21:48 Hej ja też kupiłam sobie różne kosmetyki, krem i mleczko Loreal, perfumy Escada, dwie miniaturki perfum - Hugo Boss i Givenchy. Jestem zadowolona, ale nie polecam kupowania bielizny przez internet, niestety sparzyłam sie zamawiając staniczek który był po prostu za mały. A perfumy zawsze sie przydadzą, pozdrawiam mama Diany. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikams Re: Która z was kupowała perfumy na PEDET.PL 27.08.04, 21:03 A co to ma być? Pochwalić się chciałaś? Odpowiedz Link Zgłoś