Dodaj do ulubionych

Zrobiło się gorąco.

19.07.14, 19:41
A teraz poruszę drobne tabu.
Ja wiem, że e-matka podmywa się 10 razy w ciągu doby, 7 razy zmienia wkładki zapachowe plus rzecz jasna prysznic co najmniej dwa razy dziennie, ale powiedzcie (chodzi mi o w miarę aktualny czas np. ostatnie kilka lat) czy zdarzyło Wam się "zajechać"? Poczułyście własny smród? Niekoniecznie oczywiście intymny.
Pomijam sytuacje typu poród lub leżenie po operacji.
Ja opowiem o sobie jak na "tak" wypowie się w tym wątku pierwsze 10 forumek, dziękuję.
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: Zrobiło się gorąco. 19.07.14, 19:55
      Ja. Teraz. Jestem na SOR z niemowlakiem od góry do dołu obrzygana mlekiem sad
      Ja śmierdze i moją córka. Bleee.....
      • gazeta_mi_placi Re: Zrobiło się gorąco. 19.07.14, 19:57
        Nie chodzi mi o nagłe wypadki typu oblanie śmierdzącą substancją.
        • gazeta_mi_placi Re: Zrobiło się gorąco. 19.07.14, 20:14
          A co się stało? Mam nadzieję, że nic poważnego.
    • srubokretka Re: Zrobiło się gorąco. 19.07.14, 20:00
      ostatnio jak sprawdzalam, bylam jeszcze czlowiekiem. Musisz sie pytac, nie mozesz sie domyslec, jakie zapachy ma czlowiek? Co ci po subiektywnych opiniach, przejedz sie kom. miejska i sobie obwachaj.
    • atrakcyjna.kazia Re: Zrobiło się gorąco. 20.07.14, 15:32
      Własnego zapaszku raczej się nie czuje, tak więc odpowiedzi mogą być niemiarodajne wink.
    • enatealie Re: Zrobiło się gorąco. 20.07.14, 15:38
      Przyznaję się. Nie wierzę, że przebywając parę godzin w upale ponad 35 stopni (taka u mnie dziś temperatura) pachnie się świeżo, nie jest się ani odrobinę spoconym itp.
    • mynia_pynia Re: Zrobiło się gorąco. 20.07.14, 16:09
      Ależ oczywiście, własnie byłam na spacerze z psem, krótkim, i czuje że nie jestem świeża wink.
      Po opalaniu się czy to na słońcu czy w solarium (może raz na 2 lata tam goszczę) czuje zapach opalonej skóry - bardzo charakterystyczny ale nie jest on niemiły memu nosowi aczkolwiek nie przepadam ani za zapachem ani za opalaniem.
      • enatealie Re: Zrobiło się gorąco. 20.07.14, 16:57
        Ten zapaszek opalonej skóry też mnie drażni, myślałam, że tylko ja zwracam na to uwagę. big_grin
    • dziennik-niecodziennik Re: Zrobiło się gorąco. 20.07.14, 23:07
      ja mam obsesję na punkcie potu, wiec mi sie non stop wydaje że mam mokre pachy i śmierdzę. co prawda jestem jedyną osobą ktora tak twierdzi, pachy mam normalnie suche, bluzki pod pachami tez suche, ale mi sie wydaje że smierdze potem i juz. dlatego m.in. nie znosze upałów.
    • pochodnia_nerona Re: Zrobiło się gorąco. 20.07.14, 23:35
      Pewnie i dlatego mycie ma sens, bo człowiek walczy z tym naturalnym smrodkiem.
      • zlotonaiwnych Re: Zrobiło się gorąco. 21.07.14, 07:42
        No pewnie, na przykład po koszeniu trawy w moim ogrodzie w czasie upałów - śmierdzę, muszę się wykąpać. To normalne, że czasem się cuchnie.
    • saszanasza Re: Zrobiło się gorąco. 21.07.14, 08:17
      Śmierdzę jak się spocę "ze strachu", choć nie ukrywam, że przedwczoraj było tak cholernie gorąco, że lekki smrodek spod pach również poczułamuncertain
      Generalnie się nie pocę, może dlatego że mało piję płynów, a właściwie za małouncertain
    • mid.week Re: Zrobiło się gorąco. 21.07.14, 08:47
      Śmierdzę codziennie. Zazwyczaj wionę po kilku kilometrach, w tym upalę cuchnę już jak przebiegnę 500metrów. Jakieś nagrody dla największego śmierdziela będa?
      • eraz-lilipop Re: Zrobiło się gorąco. 21.07.14, 09:47
        Ja się poce nadmiernie , myje się częściej niż dwa razy dziennie bo mam problem z mokrą pachą .Wczoraj będąc w sklepie wyczuwalam smrodek więc najpierw siebie obwachalam .Na szczęście byłam opocona ale jeszcze nie cuchnaca.Czy ci ludzie nie czują że smierdza , i nie mówię o zapachu świeżo przepoconego ciała tylko starym gryzacym smrodzie .
    • gazeta_mi_placi Re: Zrobiło się gorąco. 21.07.14, 17:05
      Kilka miesięcy temu zajechałam sad I to przy gościach.
      Akurat był to dzień w którym biorę prysznic, ale po prysznicu dużo rzeczy robiłam i cóż...
      • naomi19 Re: Zrobiło się gorąco. 21.07.14, 21:38
        dzien, w ktorym bierzesz prysznic? big_grin
        ja smierdze chyba codziennie big_grin przykra prawda, ale robie co moge
        najgorszy jest pot Ze stresu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka