marzeka1 21.08.14, 13:52 Kurczę, no zdarza się to ludziom, ale jak pomyślę o odwalaną szopkę "miłość wielka między nami", zdjęcia i wywiady w gazetach szmatławych - to jednak śmiech ogarnia, że tak to się kończy: rozwód pana M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 13:52 Miało być "pomyślę o odwalanej szopce" Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 13:56 w jak tu na forum mamy prorokowały ze wielka milosc Isabel skonczy sie jak KAzio straci finansowe koryto ( chyab w Banku Swiatowym?) to je zakrzyczeli ze mloda tez moze zakochac sie poteznie w brzydkim , łysym betonowym konserwatyscie Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 13:59 Serio był taki argument, że to się uda?? Dla mnie to jeden z bardziej odrzucających urodowo facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 14:01 oczywiscie - ze milosc nie zna wieku za kazdy ma parwo do szczęscia i takie tam bzdety mam tyko nadzieje ze jego pierwsza żona i dzieci potraktują go tk ajak nalezy - czyli jak smierdzącą ścierę Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 14:03 A ja chyba się nie zdziwię, jak pan będzie chciał iśc do sejmu lub senatu i będzie odgrywał rolę: "wracam do żony nr 1 i rodziny; wybaczcie mi moją pomyłkę" Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 21:36 On marzy o powrocie do polityki, więc wróci do zony nr 1. O ile już nie wrócił.W wywiadzie sprzed jakiegoś czasu mówił,że najbardziej żałuje lansu w tabloidach i ze tego błędu juz nie powtórzy. Jeżeli zechce walczyc o powrót, zapewne najmie jakiegoś pseudotymochowicza i w mediach pojawia się dyskretne przecieki na temat naprawy związku, skruchy itp.rok Wybory za rok, trzeba będzie się spieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 14:15 Być może, ale pan lubi być w gazecie/telewizji i zaraz część prasy będzie na ten temat rozmawiać albo "tkać iluzje". Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 15:52 A czy on się już przypadkiem nie zszedł z pierwszą żoną w Wielkanoc? Pamietam, że był długaśny wątek na ematce z tej okazji, jedna ematka się nawet chwaliła insiderską wiedzą na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 15:56 Gdzie gdzie? Podaj linka. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 15:59 Było, Pudel donosił Z żoną nr 1 ponoć uczęszczał do poradni i byli widziani razem na mszy w wielkanoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 15:50 Kazio nie taki brzydki, przesadzasz, ma swój urok Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 15:55 Nawet brzydki facet potrafi być urokliwy- ale dla mnie Kazio jest facetem okropnym i odpychającym. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 14:01 Strasznie żenująca historia... Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 14:39 Boszszsz, jakie to żałosne, ta cała historia... i to dorośli ludzie, "ze świecznika" są tacy durni, co się dziwić młodzieży,że infantylna i niestabilna emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 14:48 Szopki byly dwie, najpierw z wartosciami chrzescijanskimi, a potem z wielka miloscia, tak wiec trzecia niewykluczona Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 15:48 Wielka szkoda Skoro już zrobili taką rozwałkę to już by się chociaż nie rozwodzili. Co było powodem? Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 16:15 Pamietam ten wywiad w TVN i pytanie Isabel czy kocha. I jego maslany wzrok i odpowiedź- tak! Az mi go żal było. I jego pierwszej żony. .. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 16:22 Rożnica charakterów A tak poważnie, gazeta - czego ci skoda? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 16:54 Szkoda, że rozwalił związek po to tylko by za trzy lata rozbić kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 17:42 Jego związki. Niech mu będzie żal... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 18:46 > Jego związki. Sam ze sobą w tych związkach nie był. Znam podobną historię w realu - skruszony mąż wrócił po 10 latach do pierwszej żony. Szkoda, że drugą zostawił z dwójką małych dzieci. Kiedy odchodził od pierwszej, dzieci z ich małżeństwa też były jeszcze małe. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 21:39 Moze po prostu wnerwiają go małe dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 07:05 Male dziecko to duza proba dla zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 21:54 Mnie bardziej zastanawia ta pierwsza zona, ktora przyjmuje takiego łachmana i to po 10 latach. Cos z nia tez musi byc nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 22:54 nanuk24 napisała: > Mnie bardziej zastanawia ta pierwsza zona, ktora przyjmuje takiego łachmana i t > o po 10 latach. Cos z nia tez musi byc nie tak W przypadku kobiety "nie tak" jest już wiek, niezaleznie od czegokolwiek. A chłop jakikolwiek to jakaś szansa, ze ktoś znajdzie po śmierci, zanim człowieka osobiste koty zjedzą. No i taki skruszony chłop to smakowity kąsek - można wiele zażądać w ramach rekompensaty. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 23:07 Różnie bywa - znam taką, którą skruszony mąż przez 15 lat daremnie błagał, by przyjęła go z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 23:00 Pewnie z miłości - w przeciwieństwie do bohatera wątku tamten facet był mega ciachem Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 A co z poezja? 21.08.14, 16:33 Czy Isabel nadal tworzy wiersze? Ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: A co z poezja? 21.08.14, 16:38 nowel1 napisała: > Mam nadzieje, że nie ja tam bym sie chetnie posmiala Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: A co z poezja? 21.08.14, 16:53 Ależ smutna sytuacja Nie pomogła desperacja Gdy się ludzie tak kochają zwykle dłużej radę dają Jednak Izę no i Kazia Nuda zjadła - nie uważasz? To chyba ten rodzaj rymów, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: A co z poezja? 22.08.14, 08:33 DOSKONALE Kaziu – dlaczego odeszles? Nie ciesza Cie moje wiersze? Kaziu – dlaczego Cie nie ma? Powala mnie ogrom cierpienia…. Bylismy celebrytami Teraz to wszystko za nami Oddaje sie slodkim wspomnieniom Kres nadszedl naszym marzeniom…. Wroc do mnie moj Kaziu slodki Znow bede Ci zbierac stokrotki Znow swiatu pokaze jak wierne Jest Tobie me serce niezmiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: A co z poezja? 21.08.14, 16:38 Przypuszczam, że teraz to dopiero idzie jej jak po maśle. Nic tak nie sprzyja procesowi twórczemu jak złamane serce. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 21:27 Kazio nadal ma bardzo atrakcyjny stan konta, jakiś portal pisał o 20 mln, nie można powiedzieć, że został porzucony z powodu wyschnięcia finansowego źródełka. Raczej miłość się wypaliła (czytaj: Isabel wyciągnęła już tyle ile chciała i nie widzi powodu, aby się mordować dalej). Odpowiedz Link Zgłoś
solange123 Kaziu najwyraźniej idzie w posły albo senatory 21.08.14, 22:06 wróci do starej żony, zadeklaruje miłość i bogobojność, a głupie ludzie mu uwierzą i zagłosują Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Kaziu najwyraźniej idzie w posły albo senator 22.08.14, 07:05 Wszyscy byli pracownicy Goldmana są bardzo wysoko przez Goldmana ustawiani. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Kaziu najwyraźniej idzie w posły albo senator 22.08.14, 08:35 Każdy człowiek może faktycznie się nawrócić, nie jestem katoliczką, ale tam przecież syn marnotrawny został przyjęty z powrotem i jeszcze nagrodzony w odróżnieniu od frajera młodszego brata który cały czas uczciwie tyrał gdy tamten balował. Jak widać Jezus Ch. sam widział, że nie ma co szukać sprawiedliwości na tym świecie, można balować bezkarnie, spóźniać się do pracy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Kaziu najwyraźniej idzie w posły albo senator 22.08.14, 11:13 "Większa w niebie radość z jednego nawróconego niż z 99 sprawiedliwych" dokladnie nie pamiętam ale jakoś tak to brzmiało. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kaziu najwyraźniej idzie w posły albo senator 23.08.14, 13:02 Na tamtym świecie tez nie lepiej. > "Większa w niebie radość Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Kaziu najwyraźniej idzie w posły albo senator 22.08.14, 21:52 gazeta_mi_placi napisała: > Każdy człowiek może faktycznie się nawrócić, nie jestem katoliczką, ale tam prz > ecież syn marnotrawny został przyjęty z powrotem i jeszcze nagrodzony w odróżni > eniu od frajera młodszego brata który cały czas uczciwie tyrał gdy tamten balow > ał. > Jak widać Jezus Ch. sam widział, że nie ma co szukać sprawiedliwości na tym świ > ecie, można balować bezkarnie, spóźniać się do pracy itp. Pamiętam jak kiedyś na uczelni wrabiali wszystkich pracowników w egzaminy wstępne (kiedyś było coś takiego ). To był wtedy miesiąc wyjęty z życia. Upalny letni miesiąc spędzony w dusznych salkach. No i był jeden Pan doktor, co koncertowo schrzanił swoją robotę - nie przesłał wyników do komisji uczelnianej, zawalił wysyłanie powiadomień o przyjęciu/ nieprzyjęciu na studia do kandydatów itp. Efekt był taki, że orzeczono iż "aaaa ten to jest nieodpowiedzialny" i chłopina od tej pory miał święty anielski spokój. Nikt go już do żadnych prac organizacyjnych nie brał. A reszta pracowników musiała ciężko zapi.e.r.dalać. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 22:11 20 mln to ma Palikot, a nie Kaziu, który żył w Londynie na bardzo wysokiej stopie. Poza tym nie wierzę, aby nie ładował sporo w dzieci i w pierwszą żonę - jednak jakiegoś moralniaka chyba miał. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 07:11 Politycy chyba na ogół są o wiele bogatsi niż ludzie myślą. Glośno nikt o swoim majątku nie mówi coby ludziska nie doznali szoku. 20 mln na dzisiejsze czasy to nie jest oszałamiająca kwota jak się stało parę lat przy korycie i na coś tam miało wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 21:45 kol.3 napisała: > Politycy chyba na ogół są o wiele bogatsi niż ludzie myślą. Glośno nikt o swoim > majątku nie mówi coby ludziska nie doznali szoku. Prawda. > 20 mln na dzisiejsze czasy to nie jest oszałamiająca kwota jak się stało parę lat przy korycie > i na coś tam miało wpływ. A tu się nie zgodzę. Wiesz ile oficjalnie zarabia Prezydent RP czy Premier? Z oficjalnych zarobków polityków nie da się odłożyć 20 mln zł - nawet europoseł może odłożyć maks. 2 mln zł za jedną kadencję. No chyba, że uważamy każdego polityka za łapownika grubego kalibru, typu poseł Bury chowający sztaby złota u znajomego księdza. Ale wtedy też się nie zgodzę, aby działalność typu mega przekręt z góry uznawać za społeczną normę. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 22:50 Oj widać, że ta informacja wypłynęła za bardzo mimochodem i że Kaziowi zalezy, aby mało co wypłynęło. Chyba zrozumiał swój błąd i zgadzam się, ze będzie chciał odegrać rolę skruszonego męża marnotrawnego. Oczywiście to sie nie uda, jest spalony. Takiej zenady medialnej jak zakochany Kazio chyba nikt nie zapomni i to nawet nie z zaciętości czy hejtu, to po prostu BYŁO strasznie żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 23:20 > Oczywiście to sie nie uda, jest spalony. Żebyś się nie zdziwiła. Ludzie kochają love stories, skruchę,czuja się zadowoleni, że to znanemu gościowi (Pisowcowi, deklarującemu przywiązanie do rodziny) powinęła się noga,że został upokorzony, ale przy dobrym marketingu ma szanse odrodzić się niczym feniks. Odpowiedz Link Zgłoś
piepe Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 00:15 No ja sie zgadzam z Tobą ogólnie, ze tak ludzie reaguja, ale tutaj żenada przekroczyła granice. Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 01:02 Poza tym OIDP to jeszcze przed Isabel Kaźmirz działał ludziom na nerwy i był uważany za dość śmieszną figurę Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Rozwód Marcinkiewicza 21.08.14, 23:40 Szooka. Na mniejszą skalę szopkę odstawiali Pazura i Weronika lata temu pieprząc o wartościach rodzinnych, roli kobiety w rodzinie, tradycji, nawet coś.o.chrześcijaństwie było. Brzmiało mi fałszywie już wtedy, czas pokazał że słusznie. Teraz Pazura bez Weroniki robi za patriarchę i bez żenady wypuszcza z siebie żenujące teksty. Ludzie jednak nie mają kompletnie poczucoa obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 00:00 No cóż,taki koniec tej historii był do przewidzenia - Isabel nie jest typem wiernej żony idealnej dla polityka,która to stałaby przy jego boku "na dobre i na złe".Czego można się spodziewać po dość prymitywnej prostej dziewczynie z prowincji,jak nie tego że będzie w życiu próbowała iść "na skróty" łapiąc kasiastego typa na swój yyy...nazwijmy to urok osobisty,a jak zaczną się problemy czyli przede wszystkim jak kasa zniknie,to miłość się skończy.Ja tam jeszcze pamiętam jak Isabel próbowała być poetką... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Rozwód Marcinkiewicza - nieprawda 22.08.14, 00:46 Sama zainteresowana nic nie wie o swoim rozwodzie! plejada.onet.pl/newsy/izabela-marcinkiewicz-komentuje-doniesienia-o-rozwodzie/sjylj Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 06:30 wyjatkowo antypatyczny typ, bardzo zaklamany nawet jak na polityka. Przez lata jako polityk-katolik (czlonek ZCHN) pouczal innych co to moralnosc, rodzina, (autor ksiazki 'Pracowitosc i uczciwosc w politycy' !!!), aktywny homofob, z żenująco szczeroscia twierdzil ze 'jedzie sie uczyc angielsiego' na dobrze platnej posadzie w Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju jako oficjalny przedstwiciel Polski , marny ekonomista wykorzytujacy nie wiedze ale znajomosci (doradca prezesa PKO). Mam nadzieje ze nie ma dla takiego smiecia miejsca w polityce. To czy jest dla niego miejsce w rodzinie to juz sprawa pani Marcinkiewicz nrI i nr II. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 07:02 Czyli tradycja. Im głośniejszy romans i ślub tym cichszy rozwód. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Gdzie jest Lola? 22.08.14, 08:41 Gdzie jest Lola, która przy każdej dyskusji na temat trulove Isabel z Brwinowa i starszawego Kazia głosiła wyższość związków dojrzałych mężczyzn z młodymi kobietami, trwałość tychże, bezinteresowność i nieustającą fascynację? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Gdzie jest Lola? 22.08.14, 08:44 Poszła wciskać ubezpieczenia od walnięcia piorunem w biały dzień i nieplanowanej ciąży ubogim emerytom. W końcu z tego żyje jak wydedukowałam w maju 2014 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 11:25 Izalbela twierdzi, że nie są rozwiedzeni - a tę informację jako pierwszą nie podał Pudelek, a Polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 16:06 pomieszalo sie bidulce z rozpaczy ze Kazio odcial finansowanie? Jako, ze nic tak dobrze nie dziala na poete ja tragiczne przezycia, to pewnie wyda jakis tomik Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 16:20 He he, może z Kaczyńskiej wzięła przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 18:34 Już by się lepiej nie odzywała, z chałupy ją wyrzucił i poszedł ze starą żoną do koscioła. Nikt jej nie uwierzy że związek jeszcze trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 19:09 Fakt, po czymś takim Kazia bym nie przyjęła- ale też na plus u żony nr 1 Marcinkiewicza jest jedno: nigdy i nigdzie nie pognała do gazet na rozpaczliwe wywiady. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Rozwód Marcinkiewicza 22.08.14, 19:25 Do biednego Kazia gorzowska zona pasuje. Jednak jak tylko od kolegow dostanie ponownie intratna posade biznesowo/polityczna to 'kazio moralista' znowu poczuje wiatr w zaglach, zakocha sie a skromna nauczycielka z Gorzowa pojdzie w odstawke . Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Rozwód Marcinkiewicza 23.08.14, 01:16 Przysięgam że ja naprawdę nie jestem skora do osądzania ludzi, zwłaszcza w sferze prywatnej(rozwody, romanse itepe), ale jak Kaziu z sukcesem powróci na polityczne salony i ekrany telewizorów to mnie chyba szlag trafi Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Rozwód Marcinkiewicza 23.08.14, 10:42 Jak nie mieli kościelnego rozwodu to w oczach kościoła stara żona to żona, a Isabel konkubina Odpowiedz Link Zgłoś