26.08.14, 01:33
Byłam tam pierwszy raz i jeśli chcecie spędzić urlop w spokojnym miejscu idealnym dla dzieci to polecam. Nie ma tam imprez, zachlanych ludzi a życie zamiera o 23smile Jest jedno mizerne wesołe miasteczko i kilka straganów.
I w szoku byłam bo przynajmniej 40% było z niemowlakami a wręcz napisałabym że z noworodkamismile
Łazy mają tylko dwie wady- na całą miejscowość stał tylko jeden kosz na śmiecie a WC było tylko przy głównym wejściu na plażę. Owszem kosze na plaży i w ośrodkach były a w "miasteczku" już nie, za to całe wydmy upstrzone papierzakamisad
Obserwuj wątek
    • tol8 Re: Łazy 26.08.14, 09:02
      Ja też polecam Łazy- cisza i spokój, obok hałaśliwe Mielno, na plaży pusto.
    • kai_30 Re: Łazy 26.08.14, 09:09
      Proszę natychmiast przestać polecać Łazy! Nie ma tam absolutnie nic ciekawego, proszę się tam nie pchać, pchajcie się do Mielna, a Łazy zostawcie w spokoju! wink
      • jamesonwhiskey Re: Łazy 26.08.14, 11:43
        > Proszę natychmiast przestać polecać Łazy! Nie ma tam absolutnie nic ciekawego,
        > proszę się tam nie pchać, pchajcie się do Mielna, a Łazy zostawcie w spokoju! ;
        > )

tak bardzo sie lubisz tazac w smieciach
        to se tam jezdzij
        • kai_30 Re: Łazy 27.08.14, 09:21
          Nigdy się nie taRzałam w śmieciach. Wybieram zawsze plaże na uboczu, właściwie poza miejscowością, kosze na śmieci na plażach zawsze są, nigdy nieprzepełnione, acz nie wykluczam, że na głównej plaży tak może być. No ale dla mnie plażowanie w tłumie to chyba za karę jedynie.
    • gazeta_mi_placi Re: Łazy 26.08.14, 11:48
      Łazy mają jedną wadę - bardzo źle wychowane rodzinki z bachorzyskami (bo raczej źle wychowani rodzice nie będą mieć dzieci tylko bachory), byłam w wielu miejscach gdzie nie było koszy lub były np. przepełnione, nigdy z tego powodu nie śmieciłam, brałam własną reklamówkę i tam pakowałam swoje śmieci, które następne zabierałam ze sobą i wyrzucałam gdy w końcu znalazł się jakiś śmietnik choćby dalej.
      Skoro plaża upstrzona śmieciami to świadczy to o tym, że elity dobrego wychowania tam nie jeżdżą tylko chamy ze swoimi bachorzyskami które za 20 lat tak samo będą śmiecić pod siebie jak rodzice.
    • margotka28 Re: Łazy 26.08.14, 12:01
      jeżdżę tam od co najmniej 20 lat. Mi się podoba.
    • kamunyak Re: Łazy 26.08.14, 12:33
      jeździłam z dzieciakami do Łaz lata całe.
      jesli jest pogoda, jak w tym roku, to może faktycznie raj.
      Kiedyś bylismy i przez 2 tygodnie lało.
      No to juz wtedy masakra.
      Całe szczęście, że jeździliśmy tam w kilka rodzin, choc i tak cały repertuar kinowy mieliśmy obcykany. Oraz codzienny spacer wśród straganów z obowiązkowymi goframi i innymi tego rodzaju atrakcjami.
      Jak pogoda słabsza to nie ma tam co robić, nawet pojechać nie ma gdzie bo w okolicy zero atrakcji.
      • czar_bajry Re: Łazy 26.08.14, 14:25
        oj nie przesadzaj, masz Jarosławiec z aquaparkiem tak samo Dźwirzyno, możesz jechać do Mielna - busiki kursują cały czas. Wiele ośrodków powadzi animacje dla dzieci np. Resort ,Solaris.
        Jest to miejsce typowe dla rodzin z dziećmi.
        Mój syn jest w Łazach na obozie sportowym i dlatego tam trafiłam.
        • dlania Re: Łazy 26.08.14, 14:28
          A po co jechac do Mielna?
          • margotka28 Re: Łazy 26.08.14, 15:17
            na dyskę wink obowiązkowo z jakimś pakerem obwieszonym tombakiem i beemką
            • czar_bajry Re: Łazy 27.08.14, 01:29
              big_grin
            • czar_bajry Re: Łazy 28.08.14, 00:59
              Co dziwne pomimo braku koszy wcale nie jest brudnosmile
    • gretchen184 Re: Łazy 27.08.14, 06:43
      w Łazach nie byłam ale podobnie jest w Jastarni-tylko czyściej jak wynika z opisu big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka