Dodaj do ulubionych

Epilogi drobnych afer.

08.09.14, 19:35
1.Jak skończyła się sprawa potrącenia matki i babci Edel na pasach? Sprawca dostał wyrok, zasądzono mu wysokie odszkodowanie? Rodzina Edel lepiej się już czuje?
2. Czy Shelerka w końcu powróciła na forum i pod jakim nickiem? Czy to Shumilas?
3. Czy Olena powróciła na forum i pod jakim nickiem?
4. Dlaczego wątek z pytaniem o jedną z ostatnich afer został skasowany?
5. Co się stało z Agatą. Redakcją, że zniknęła z forum e-mama ze swoimi błyskotliwymi tematami?
6. Dlaczego facet od słoików przenoszących wszy nie został zwolniony tylko dalej pisze swe durne felietony? To krewny i znajomy królika czy jak?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Epilogi drobnych afer. 08.09.14, 19:43
      I czy maz laski ktora ganiala jego szefa obcokrajowca na parter na papierosa dostal awans?
      • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 08.09.14, 19:53
        I czy sąsiedzi Loli dalej kopczą papierosy na balkonie czy wytoczyła im już sprawę?
        Czy bratanica Chipsi nie ma wstępu do jej mieszkania?
        • kkalipso Re: Epilogi drobnych afer. 08.09.14, 20:00
          Mogę coś od siebie ...

Czy gazetka to chłop czy babka bo dla mnie to największa forumowa zagadka?
          • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 08.09.14, 20:04
            Na forum płeć nie ma znaczenia.
            • rosapulchra-0 Re: Epilogi drobnych afer. 09.09.14, 23:51
              W twoim przypadku ma.
          • aka10 Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 18:13
            kkalipso napisała:

> Mogę coś od siebie ...
            >
            > Czy gazetka to chłop czy babka bo dla mnie to największa forumowa zagadka?

Gazeta to chlop. Watpliwosci nie ma.
        • chipsi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 12:16
          > Czy bratanica Chipsi nie ma wstępu do jej mieszkania?

Nie ma wstępu do całego domu. Proszę, niema za co tongue_out
          • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:34
            Ale kasy nie odzyskałaś? sad
            • chipsi Re: Epilogi drobnych afer. 11.09.14, 10:17
              Ależ, ani jak ani skąd.
      • anomalia_pogodowa81 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 16:31
        O boziu, UWIELBIAŁAM ten wątek, dobrze mi robił na ogólność big_grin
        Też chcę wiedzieć!!!
    • kai_30 Re: Epilogi drobnych afer. 08.09.14, 20:51
      Nie z tego forum, ale jednak: czy Zia wzięła w końcu prawdziwy ślub? Czy poprzestała na motylkowym humanistycznym konkubinacie?
      • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 08.09.14, 20:59
        Nie wzięła, miała niby wziąć w Paryżu, ale na mój nos to sprytny trick marketingowy, a nie żaden ślub, teraz ponoć urzęduje w Warszawie.
        • ichi51e Re: Epilogi drobnych afer. 08.09.14, 21:07
          Cos mi sie z jakimis babyshower kojarzy..?
          • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 09.09.14, 10:48
            Zia w ciąży??
            • heca7 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 19:27
              Znikła mi z oczu ( i z forum) kiedy planowała ślub w Japonii lub w Paryżu albo Londynie. Wręcz zapadła się pod ziemię.
      • anomalia_pogodowa81 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 16:26
        Jak kiedyś założyłam tu wątek z pytaniem o to, to adminki go skasowały i dostałam surową reprymendę za śmiecenie.
      • memphis90 Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 11:31
        > Nie z tego forum, ale jednak: czy Zia wzięła w końcu prawdziwy ślub?
        OMG, ja już dawno "wyrosłam" ze Ślubu, ale kojarzyłam Zię i jej motylkowy ślub. A teraz mi piszecie, że ślubu jako takiego nie było? Jestem w szoku.
        • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 16:40
          Nie było.
    • mary_lu Re: Epilogi drobnych afer. 09.09.14, 23:44
      Gazecia, a jak tam dieta biedronkowa?
      • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 10:00
        Chodzę do niej często.
        • mary_lu Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 13:26
          No przecież nie o to mi chodzi! Czy się wylaszczyłeś przez wakacje?
          • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 13:46
            2 kg mniej.
    • rosapulchra-0 Re: Epilogi drobnych afer. 09.09.14, 23:50
      1. zapytal edel
      2. nie
      3. nie
      4. który?
      5. nie wiem
      6. nie wiem
    • edelstein Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 11:45
      Gazeta pisalam juz jak sie skonczylo.Specjalnie dla ciebie.
      Panu odebrano prawko,by po tygodniu mu je zwrocic.
      Jak dowiedzial sie,ze bedzie walka o odszkodowanie to przestal byc mily i sie interesowactongue_out
      Probowano wcisnac 2tys.zl polskich,wylacznie na mame,Babcia i Siostra zobaczyly okragle zero . Odwolanie w toku.(sama rehabilitacja kosztowaly prawie 5,jezdzenie po lekarzach i zwiazane z tym koszty wogole mieli w d)
      Mama boryka sie ze skutkami wypadku do dzis.Babcia i siostra sie wykaraskaly.

Mnie interesuje jak skonczyla sie sprawa Madziulca i Cogito.
      • dziennik-niecodziennik Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 12:09
        > Mnie interesuje jak skonczyla sie sprawa Madziulca i Cogito.

o tak, mnie tez to interesuje!
        • menodo Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 13:35
          > > Mnie interesuje jak skonczyla sie sprawa Madziulca i Cogito.
          >
          > o tak, mnie tez to interesuje!"

Właśnie to samo miałam napisaćsmile
          Btw - pozdrawiam nabakier, która tak niezłomnie własnym cycem broniła madziulca w wiadomym wątku - aż w końcu poległa i jak dotychczas - chyba - nie zmartwychwstała big_grin
          • riki_i Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:17
            no chyba zmartwychwstała jako vilez, ale potem znowu odpłynęła
            • menodo Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:27
              W wątku o madziulcu rzeczywiście jako vilez występowała, ale ja ją nazywam nabakier.
              Tak czy siak na razie tu nie wróciła.
              • ichi51e Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:33
                Juz by wrocila - nikt jej przeciez tej heroicznej obrony i roli adwokata diabla za zle nie ma big_grin
                • totorotot Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 19:59
                  No wróciłaby,wróciła, ale pewnie rok szkolny się zaczął to ma zapie...wink
                • lily-evans01 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 21:20
                  Nie no faktycznie, wypominano by jej to zaledwie w co drugim poście wink.
                  [O ile to ta sama osoba, ja bardzo długo nie mogłam przetrawić wizji resocjalizacji pedofila]
          • rosapulchra-0 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 21:21
            Już wiem, o co kaman.
            Menodo - nie masz się już kogo czepiać? suspicious
            • menodo Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 23:34
              A co, nie wolno?
              To jest czepialski wątek, bo wspominamy forumowe aferki.
              • rosapulchra-0 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 23:36
                Akurat Vilez nie była bohaterką żadnej niewyjaśnionej aferki, więc przywoływanie jej uważam za niestosowne.
                • menodo Re: Epilogi drobnych afer. 11.09.14, 00:23
                  Daj spokój Rosia, nie chce mi się o tym gadać, mam nadzieję, że ten wyjątkowo paskudny troll nigdy już tu nie wróci, choć to prawda - beka z niego była niezła big_grin
                  • riki_i Re: Epilogi drobnych afer. 11.09.14, 11:50
                    Beka jak beka. Mnie wkurzała nieziemsko, np. pamiętam jak założyła wątek o reaktywacji "Trybuny" i na przestrzeni kilkuset postów wmawiała , że reaktywacja tej komunistycznej gadzinówki odniesie międzygalaktyczny sukces. A na każdy post krytyczny reagowała tak jakbym jej bił rodzone dziecko.
                    • vre-sna Re: Epilogi drobnych afer. 11.09.14, 12:12
                      Vilez była wyjątkowo irytująca, rozmowa z nią była jak wymiana poglądów z betonem.
                      W zasadzie podczas dyskusji człowiek dochodzi do różnych wniosków i wpłza to często na zmianę podejścia do problemu. U Vilez odnosiłam wrażenie, że na początku dyskusji zakładała tezę, którą za wszelką cenę musiała udowodnić, że jest jedyną słuszną, co prowadziło do totalnych absurdów.
                      Ciężki przypadek.
                      • marychna31 etam 13.09.14, 15:55
                        Vilez, jak każdy człowiek, składa się z zalet i wad. Naprawdę trudno nie docenić jej erudycji, wykształcenia, dużej wiedzy, oczytania, innego od potocznie utartego, punktu widzenia. Można się z nią nie zgadzać ale myślę, ze warto poczytać o jej przemyśleniach. Bardzo brakuje mi jej na forum. Jej nieobecność naprawdę trudno jest kimkolwiek zastąpić.
                        • guderianka Re: etam 13.09.14, 16:30
                          zgadzam się marychna
                        • rosapulchra-0 Re: etam 13.09.14, 16:30
                          marychna31 napisała:

> Vilez, jak każdy człowiek, składa się z zalet i wad. Naprawdę trudno nie doceni
                          > ć jej erudycji, wykształcenia, dużej wiedzy, oczytania, innego od potocznie uta
                          > rtego, punktu widzenia. Można się z nią nie zgadzać ale myślę, ze warto poczyta
                          > ć o jej przemyśleniach. Bardzo brakuje mi jej na forum. Jej nieobecność naprawd
                          > ę trudno jest kimkolwiek zastąpić.
                          Marychna, zgadzam się w 100%. Mnie również bardzo brakuje jej na forum.
                          • naomi19 Re: etam 13.09.14, 18:09
                            Rowniez mi jej brakuje. Bardzo inteligentna i nieprzecietna babka.
                        • vre-sna Re: etam 13.09.14, 17:12
                          Jej wiedza na pewno była póadprzeciętna, tylko, że czasami wyglądało to jak wytaczanie armaty przeciwko wróblom; taka tyraliera argumentów nie tyle przekonywała, co przytłaczała.
                          Chociaż fakt, dyskutować można z nią było kilometrami smile
                          • cosmetic.wipes Re: etam 13.09.14, 17:45
                            Jej wiedza, owszem, była dość spora, ale za to z gatunku tych mało przydatnych w życiu. I ta wiedza wraz z maniakalnym słowotokiem, impregnacją na logikę i przerostem (kwiecistej) formy nad (ubogą) treścią spowodowała, że w wątasie o zakrwawionych gaciach wymiękłam nawet ja. A miałam się za twardego zawodnika big_grin
                            • naomi19 Re: etam 13.09.14, 18:10
                              Daleko ci do twardego zawodnika.
                              • cosmetic.wipes Re: etam 13.09.14, 18:27
                                Toć piszę właśnie, że się miałam.
                                Literek składać nie umiesz czy sens nie dociera w głąb czaszki?

suspicious
                              • vre-sna Re: etam 13.09.14, 18:35
                                O, a teraz wspólnie można dojść do pozytywów Vilez - z pewnością była w swych argumentach niezłomna jak skała.
                                W sumie być aż tak zamkníętym na argumenty innych na pewno się przydaje we współczesnym świecie. Dziś mało jest ludzi w stu procentach przekonanych o swojej racji, pomijam PIS, a to chyba daje wewnętrzną siłę, żeby przetrwać w tym wrednym świecie.
                                • neffi79 Re: etam 13.09.14, 19:01
                                  vre-sna napisała:

> O, a teraz wspólnie można dojść do pozytywów Vilez - z pewnością była w swych a
                                  > rgumentach niezłomna jak skała.

ja bym powiedziała niezłomna jak beton, chciałabym zobaczyć ją na motorze, o ile dobrze pamietam Kymco 125, p.s. ten niepozorny potwór tak oto wygląda:
                                  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVPIO_Vy2diQCpxaaSWqCCEtmUPQtknRdzJBHFq74LDd0mcXHg
                                  • rosapulchra-0 Re: etam 13.09.14, 19:47
                                    nefti, jak zwykle, wykazała się znajomością tematu.. sciana
                                    • neffi79 Re: etam 13.09.14, 20:23
                                      nie, nie znam dogłebnie tematu i nie chce znać, bo moje życie to cos wiecej niz forumowe przygody. wystarczy, ze vilez mi kilka razy zalazła za skóre , to wystaczy by wyrobic sobie odpowiednią opinie
                                      • rosapulchra-0 Re: etam 13.09.14, 20:38
                                        No to masz bardzo płytką skórę, jeśli osoba z forum potrafi ci za nią zaleźć.
                                        • neffi79 Re: etam 13.09.14, 20:40
                                          nie płytką tylko cienką, tak samo jak ty
                        • rosapulchra-0 Marychna, OT 13.09.14, 19:48
                          Odbierz gazetową pocztę, proszę.
                        • totorotot Re: etam 13.09.14, 20:08
                          Ja się podpisuję. Vilez, wracaj, tępa dzido!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • menodo Re: etam 13.09.14, 20:48
                          Naprawdę trudno nie doceni
                          > ć jej erudycji, wykształcenia, dużej wiedzy, oczytania, innego od potocznie uta
                          > rtego, punktu widzenia."

O matko, to serio to piszesz?
                          Ześwirowana na punkcie kościółkowych problemów, zawistna niby-feministka w stosunku do koleżanek, które zrobiły prawdziwe kariery naukowe ( np. Agnieszka Graff) nabakier ze swoim pseudonaukoym bełkotem - to jest dla Ciebie jakiś autorytet?
                          • rosapulchra-0 Re: etam 13.09.14, 22:29
                            menodo, lecz się.
                            • menodo Re: etam 13.09.14, 22:41
                              Dzięki rosiu za merytoryczną wypowiedź smile
                          • guderianka Re: etam 14.09.14, 09:54
                            Grunt to czytanie ze zrozumieniem
                            Znasz znaczenie słowa autorytet? Jeśli tak to napisz raz jeszcze to co chciałeś przekazać
                            Ześwirowana czy nie - jest inteligentna, błyskotliwa i potrafi prowadzić dyskusję- mnogość wątków pobocznych dla mnie jest wartością dodatnią - lubię z nią dyskutować, nawet w ostrym tonie bo nigdy nie przekracza pewnej granicy i nie atakuje personalnie-co na tym forum jest RZADKOŚCIĄ
                            • menodo Re: etam 14.09.14, 11:00
                              No widzę właśnie, że nabakier jest dla Ciebie autorytetem - do tego stopnia, że uważasz ją za osobę, która nigdy nie przekracza pewnej granicy i nie a > takuje personalnie.
                              Może my mówimy o innej osobie?
                              Zresztą, nie zamierzam już ciągnąć tego tematu. Masz prawo do własnych ocen i odczuć i pozwól mi zachować własne.
                              • guderianka Re: etam 14.09.14, 16:42
                                dokładnie
                                ja nie kojarzę bym doświadczyła z jej strony ataku czy przekroczenia granic
                                • riki_i Re: etam 14.09.14, 17:59
                                  Co z tego, jeśli również dobrze można było gadać do obrazu? Ona nie przyjmowała żadnych argumentów, nie była w stanie zmienić prezentowanego własnego zdania ani o jotę - po prostu stawiała "niepodważalną" tezę i w fanatyczno-sekciarski sposób jej broniła. To była parodia dyskusji.
                                  • marychna31 Re: etam 14.09.14, 19:58
                                    Riki, tak z ręką na sercu - a często czytasz na forum dyskusje z udziałem innych forumowiczek, które po burzliwej dyskusji, zmieniają zdanie i przyznają rację adwersarzowi?wink
                                    • riki_i Re: etam 14.09.14, 20:08
                                      Bicie się w piersi jest owszem, rzadkie ale przecież nie chodzi o to, aby pod wpływem forum ktoś biczował swoje dawne poglądy. Mnie wystarczy półsłówek, lekkie wycofanie się, albo wymowne zamilknięcie. To widzę często.

A tamta Pani szalała i do usranej śmierci powtarzała w kółko te same tezy.
                            • tryggia Re: etam 14.09.14, 11:15
                              Co? Ciesze sie, ze nie musze juz jej czytać. Pomijam jej intelektyalne mataczenie i nieumiejętność przyznania sie do winy. Ma w sumie prawo. Ale ataki za sygnaturki, poglądy kompletnie niezgodne z regulaminem to jej specjalnosc. Sama chyba 3-4 razy pisalam do moderacji z prosba o weryfikację jej działalności w niektorych watkach i zawsze uduwano jej obraźliwe wypowiedzi. Moze dlatego nie pamietasz ci potrafila ludziom wypisywac.
                    • anulka.p Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 19:56
                      >założyła wątek o reaktywacji "Trybuny" i na przestrzeni kilkuset postów wmawiała , że reaktywacja tej komunistycznej gadzinówki odniesie międzygalaktyczny sukces.

A odniosła międzygalaktyczną porażkętongue_out
                      • triss_merigold6 Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 20:57
                        Trudno się dziwić.
                        Vilez miała pozory akademickiej erudycji i jednoczesnie koszmarne braki w wiedzy ekonomicznej i o kulturze.
      • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 13:45
        Dzięki, trzymam kciuki za Mamy zdrowie i żeby ta kanalia zapłaciła jak najwyższe odszkodowanie.
        2000 zł to śmiech na sali.
        Co do ostatniego zdania wątek o tym (znaczy jak to się skończyło) zniknął błyskawicznie, być może coś jest na rzeczy i czekają ostatecznie do rozprawy i ostatecznego wyroku, a do tej chwili obie strony są zobowiązane nie podnosić sprawy na forach internetowych bez wyroku sądu (co moim zdaniem rozsądne).
      • ichi51e Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:31
        Zdrowia zycze w kazdym razie. Moja mame autobus przejechal (ze skutkiem niesmiertelnym na sczescie) wiec lacze sie w bolu.
      • rosapulchra-0 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 21:20
        CytatMnie interesuje jak skonczyla sie sprawa Madziulca i Cogito.

Możesz przybliżyć?
        • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 21:23
          Chyba nie wolno o tym pisać na for) bo temat założony (przez inną forumowiczkę) dokładnie z tym pytaniem poleciał szybciej niż bąk po fasoli.
          I na forach też już o tym nic nie ma, może Cogito zabroniło wypowiadania się na ten temat do zakończenia oficjalnego wyroku i sprawy sądowej albo coś w ten deseń?
          • naomi19 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 18:12
            Cogito zapewne wytoczylo armaty nie wobec wariatki (to swoja droga), ale do gazetypl, wszystko sie dzialo u niej w ogrodku
        • dziennik-niecodziennik Re: Epilogi drobnych afer. 11.09.14, 00:28
          nie mow że Cie ominęło??
        • triismegistos Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 20:15
          Tak swoją drogą, madziulec nie powinna była być specjalnie zaskoczona. To wątek sprzed czterech lat.
    • pomidorpomidorowy Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 12:12
      co z pobitym dzieckiem , sprawa zgloszona na niebieska linie....autorka uciekla , popleczniczki takze czyzby 1 osoba pod kilkoma nickami?
    • lily-evans01 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 14:38
      3. Olena kiedyś zabłysła w wątku pisząc raz jako "olena", a za chwilę ciągnąc temat jako "kukaszkaa". Ale nie zauważyłam, żeby później ujawniała się pod tym nickiem wink.
      • riki_i Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:19
        Brak Oleny to duży pozytyw, z tego nieróbstwa w raju i życia na koszt mężowego kontraktu , pod sam koniec bytności na forum zaczęła pieprzyć kompletnie od rzeczy. Żal było to czytać.
        • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:33
          Gdyby jeszcze Rosa wzięła przykład ....
    • martishia7 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:24
      Ja bym się chciała dowiedzieć jak się skończyła historia forumki od której złodziej roweru chciał okupu.
      • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:32
        Ja też.
    • zlotarybka_1 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:27
      wspomnienia... fajny watek.
      Pamietam tez afere Shellerki z dresami w piaskownicy, ale jak sie skonczyla - wszyscy wiedza. Shellerka zotala zrownana z ziemia za swoje spostrzezenia.
      • ichi51e Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:34
        Dawaj linka!
        • zlotarybka_1 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:41
          forum.gazeta.pl/forum/w,567,96001014,96001014,wyglad_mam_w_piaskownicy.html
          hmm... ponad 500 komentarzy
          milej lektury!
          • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:47
            Co by jednak nie powiedzieć Shellerka była jedną z najbardziej zadbanych i stylowych e-mam.
            Shellerko jak mnie czytasz odezwij się do Gazeci, co tam u Ciebie.
            Nowego nicku jeżeli go masz nikomu nie zdradzę, nawet na wymiankę.
            • zlotarybka_1 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:52
              zgadza sie. Kiedys chyba nawet podala linka do swojego bloga i mozna sie bylo przekonac na zywo o czym pisze na ematce.
              Nie tyle pieknosc, co bardzo zadbana i dobrze ubrana kobieta.
              Wybaczylam jej nawet te poglady z dresami.
              • zlotarybka_1 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 15:54
                aha, i do tego nieglupia dziewczyna chociaz taka dostala etykiete od niektorych forumek (z uwagi na to, ze przywiazywala duza wage do wygladu).
                Ja tam zaluje, ze zniknela.
                • antyideal Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 16:00
                  Raczej jest, pod innym nickiem.
                  • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 16:12
                    A jakim?
                    • poziomka_84 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 16:23
                      A co z ta kobietą, ktora sie zastanawiala czy spotkac sie z byłym chlopakiem i mąż się wszystkiego dowiedzial i byla chryja?
                      • riki_i Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 16:37
                        Żyje i się wstydzi.
            • best_bej Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 23:22
              Nie no bez jaj. Na tym forum jakieś legendy krążą o jej cudnej urodzie. Shell sama się tu kiedyś zdekodowała praktycznie z imienia i nazwiska. Dziewczyna normalnej urody jest. Bez przegięć w żadną stronę. Z tego co pamiętam ma ładną figurę. Ale tu co druga ma świetne ciałosmile
              • rosapulchra-0 Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 23:33
                Shellerka jest naprawdę bardzo ładna. A do tego ma zajbiście fenomenalną figurę! Nie dziwię się, że forumki chciały ją zjeść.
                • marychna31 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 16:05
                  Każdy się może podobać, szczególnie jeśli się przegląda w oczach, które czują do danej osoby sympatię smile Można się również podobać samemu sobie i to samozadowolenie afirmować na forum i wszystko jest jak najbardziej ok. Nieprzyjemnie się zaczyna robić, jeśli to samozadowolenie idzie w parze z nadmierna krytyką wszystkich w koło, w myśl zasady: im gorzej w koło tym ja bardziej błyszczę. Shellerka zaczęła się niestety stylem zbliżać do lipcowej. A co ciekawe źródłem podobnych zachowań obu było dokładnie to samo: bezpośrednia bliskość w życiu kobiety, która powinna być bliska i wspierająca a była nadmiernie krytyczna i przez to toksyczna.
                  • rosapulchra-0 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 16:52
                    Powiem szczerze, że nie zauważyłam u Shellerki zachowań podobnych do licpowej. Uważam, że licpowa jest jedyna w swoim rodzaju i to negatywnie.
              • neffi79 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 18:55
                postać shelerki i jej perypetie ewoluowały do 'forum legend'big_grin
                zwykła dziołcha, dość chuda i to tyle. Z twarzy, bardzo przeciętna. Taka kasjerka. Nie obrazając kasjerek, bo widziałam młodziutkie, całkiem ładne
            • edelstein Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 17:54
              Nie,najladniej za byla ta dziewczyna przez ktora shell szlag trafilbig_grin do dzis wspominam to z rozbawieniem.
              Moim zdaniem twarz Shell to mops rozplaszczony na szybie,cyca tez niezbyt miala.
              • ichi51e Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 19:36
                Link?
          • shumi-mi-las Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 18:34
            Cudny wątek. Splakalam się ze śmiechusmile
            • troll_only Re: Epilogi drobnych afer. 10.09.14, 22:53
              a co z grudniową, jej mężem terrorystą i synem narkomanem ? niezła telenowela była .....
    • beata985 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 15:46
      gdzie jest oteczka, szpitalna uciekinierka??
      i dlaczego ten wontek nie został usunięty przez szanowną moderację???, przecież gazeta powinna zwrócić się z tymi pytaniami na priv a nie na forum.
      • anomalia_pogodowa81 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 16:32
        O to to, spotkało mnie kiedyś to samo a propos pytania o Zia big_grin
        • marzeka1 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 19:02
          Vilez nie wróciła na emamę, ale widuję ją w forum gazety.
          • neffi79 Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 19:04
            tak, teraz zaatakowała "zycie rodzinne"
            • anulka.p Re: Epilogi drobnych afer. 13.09.14, 19:59
              neffi79 napisał(a):

> tak, teraz zaatakowała "zycie rodzinne

Oj to znaczy,że jest już u wrót ematki, czekam na pierwszy wpisbig_grin
              • heca7 Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 08:53
                O nie. Tylko nie to!
                • antyideal Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 11:27
                  Rowniez nie tesknie surprised
                  • elle.hivernale Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 12:40
                    wink
                    Co jest, nie lubicie przechodzonej egzaltacji?
                    • simply_z Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 16:46
                      a co się stało z babka,która udawała,że ma 5 dzieci,a w rzeczywistości miała tylko 3?
                      • ichi51e Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 18:17
                        Wynajety przez tajna organizacje zarzadzajaca tym forum a oplacana ze skladek Komitetu Obrony Prawdy w Internecie (KOPwI) czlowiek juz ja dopadl i ogolilna zero.
                      • gazeta_mi_placi Re: Epilogi drobnych afer. 14.09.14, 20:00
                        Po aferze z odkryciem że ma tylko troje dzieci i jest sprytną otyłą cwaniarą sponsorowaną przez E-dziecko zniknęła z forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka