Dodaj do ulubionych

Twoja twarz...

15.09.14, 14:05
Obejrzałam fragmenty programu "Twoja twarz brzmi znajomo" i stwierdziłam, że te "przerobione" gwiazdy wywołują u mnie odruch wymiotny.
Wyglądają jak z podrzędnego horroru!
Tego nie da się oglądać.
Obrzydlistwo.
Obserwuj wątek
    • neffi79 Re: Twoja twarz... 15.09.14, 14:27
      widziałam jeden z pierwszych odcinków gdzie na scenie występowała Skrzynecka, miałam podobne odczucia, jednym słowem kicz.
      W ogóle idea tego programu, gdzie w kólko wystepują te samo osoby, obecnie zamieniając sie jedynie rolami jest beznadziejna. Nie wiem tylko skąd tyle krzyku i zachwytów nad tą produkcją.
    • iza232 Re: Twoja twarz... 15.09.14, 17:00
      Akurat mam odmienne zdanie. Uważam, że to jeden z lepszych programów rozrywkowych. A te "przerobione gwiazdy" jak je nazwałaś wkładają masę ciężkiej pracy w swój występ, bo oprócz tego, że muszą zmienić się głosowo, to jeszcze umieć odpowiednio zatańczyć jak pierwowzór. Gdy tymczasem jakieś tańce z gwiazdami must be the music itp. chały tego nie wymagają. Poza tym podziwiam dystans do siebie tych ludzi. Cenię ludzi, którzy potrafią się śmiać z siebie samych.
      • aquella Re: Twoja twarz... 15.09.14, 17:07
        no widzisz kwestia gustu, dla Ciebie podrabianie kogoś to wysiłek, a dla mnie prezentowanie swojego repertuaru i danie do oceny własnego oryginalnego głosu to coś wartego docenienia.
        Też nie jestem w stanie oglądać " Twarzy" widziałam tylko Steczkowską jako solistkę Tercetu Egzotycznego, nie udało się wg mnie jej dobrze podrobić oryginału, cała ta idea do mnie nie przemawia
        • konsta-is-me Re: Twoja twarz... 15.09.14, 18:03
          Steczkowska (Magda) wyjatkowo beznadziejna, moim zdaniem jest beztalenciem .
          Ale za to Bilguun byl genialny,chyba w pierwszym odcinku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka