Dodaj do ulubionych

najbardziej zdradogenne zawody

09.10.14, 18:09
Jeśli można to tak ująć...Oczywiście co człowiek to historia,uczciwy urzędnik też może zdradzać żonę z sąsiadką i pewnie nie ma co się czepiać konkretnych grup zawodowych,ale z drugiej strony...Potraktujmy to pół żartem,pół serio smile Dawajcie swoje typy - mi od razu przychodzą na myśl przedstawiciele handlowi...Poznałam ich trochę i większość zdradzała na potęgę - ich tryb pracy często temu sprzyja.W życiu nie chciałabym się związać z którymkolwiek.No a dalej to w sumie nie wiem,mogę strzelać...Lekarze? Muzycy? Właściciele lokali rozrywkowych?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 18:17
      [u]widzialam kiedys statystyke . Zapamietalam pierwsze miejsce - bo zaskakujace.
      Najwiecej zdrad i rozwodow jest wsrod - pracownikow uniwersytetow. To musza byc te sympozja i chetne studentki wpatrzone oczami pelnymi zachwytu...
      • eulalia_przecietna Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 18:29
        Eventy/kluby/rozrywka-praca wieczorem, czesto z dala od domu, muzyka,alkohol, after po pracy i wielu rozochoconych ludzi obu plci.
      • swiecaca Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 18:30
        E, to chyba nie były polskie badania smile właśnie chciałam się odezwać, że mój mąż ma jeden z najmniej zdradogennych zawodów bo jest pracownikiem naukowym i to na kierunku gdzie jakieś 90 procent to faceci
        A moim zdaniem odpowiedź na tytułowe pytanie to lekarze: nie dość że mają możliwości, to jeszcze z racji zawodu są postrzegani jako pół bogowie.
        • zlosnica100 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 18:34
          Tez stawiam na pracowników uczelni i chodzi o romanse ze studentkami/tami a nie romanse miedzy wykładowcami, to jasne.
          • ichi51e Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 19:46
            Otoz to. Z wlasnego mietnego doswiadczenia akademickiego pomne ze 3 przypadki wymiany zony (ex studentki/kolezanki z roku) na studentke po latach.jeden przypadek byl spektakularny- dziadek profesor odmlodnial wlisy na czarno zaczal farbowac i wasy zapuscil... uncertain
            • 3fanta Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 19:52
              Zawodowi kierowcy wszak dziwki pod laskami i na parkingach stoją i nie na darmo tirówkami je zwąsmile.Mój mąż jeździ i na CB radio nie raz różne rzeczy słyszy.Co gdzie jak i za ile do wyboru do koloru.Póki co nie korzysta bo on gada,że się brzydzi ale co się nasłucha to jegosmile
              • aniaturek0409 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 13:13
                Taa, brzydzi się. Te same bajki każdy tirowiec sprzedaje żonie.
              • mamkaantka Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 17:53
                3fanta napisała:
                Mój mąż jeździ i na CB radio nie raz różne rzeczy słyszy.Co
                > gdzie jak i za ile do wyboru do koloru.Póki co nie korzysta bo on gada,że się brzydzi ale co się nasłucha to jegosmile

Jasne, a gdyby nawet korzystał, to co innego by mówił? Podejrzane jest to że w ogóle się tłumaczy...
              • lafiorka2 Re: najbardziej zdradogenne zawody 11.10.14, 08:17
                3fanta napisała:

> Zawodowi kierowcy wszak dziwki pod laskami i na parkingach stoją i nie na darmo
                > tirówkami je zwąsmile.Mój mąż jeździ i na CB radio nie raz różne rzeczy słyszy.Co
                > gdzie jak i za ile do wyboru do koloru.Póki co nie korzysta bo on gada,że się
                > brzydzi ale co się nasłucha to jegosmile
                >

hahaha...no tak,a Twój mąż ich nie tyka,tylko o nich słucha? big_grin
          • sanciasancia Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:20
            Naukowcy jeżdżą też na konferencje. A na konferencjach się integrują ze sobą.
            • klamkas Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:41
              Konferencje naukowe wyglądają jak czuwanie na Jasnej Górze w porównaniu z wyjazdami integracyjnymi i szkoleniami dla korporacji wink.
              • ichi51e Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 21:35
                Taaak suspicious
                • kannama Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 21:57
                  Na konferencjach pije sie tak dużo, że potem ciężko o zdradę smile
                  • klamkas Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:13
                    Dokładnie tak wink.

W czerwcu byłam na konferencji. W tym czasie przez hotel przewinęły się 3 ekipy szkoleniowo-integracyjne i naprawdę - czułam się niewinna i wręcz pruderyjna patrząc na to co oni wyprawiają. A każdy uczestnik konferencji naukowej wie, że najgorsze rzeczy dzieją się wśród wystawców i przedstawicieli firm, a nie wśród samych naukowców...
                    • sanciasancia Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:24
                      Jako teoretyk jedyny kontakt z wystawcami mam, jak mi dają reklamowy długopis.
              • sanciasancia Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:23
                > Konferencje naukowe wyglądają jak czuwanie na Jasnej Górze w porównaniu z wyjaz
                > dami integracyjnymi i szkoleniami dla korporacji wink.
                Na takich nie byłam (no dobra rządek wiszących na ogrodzeniu zużytych prezerwatyw, który widziałam kiedyś po imprezie integracyjnej powinien mi dać do myślenia).
                Byłam na kilku szkołach letnich i miałam wrażenie, że niektórzy uczestnicy przyjechali tylko po to, żeby partnerowi rogi przyprawić.
        • princesswhitewolf Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 23:45
          ie dość że mają możliwości, to jeszcze z racji zawodu są postrzegani jako pół bogowie.

rzecz w tym ze pacjent to chory czlowiek, a dla siebie wzajemnie nie wydaja sie pol-bogami tylko jeden drugiego uwaza za idiote.
      • turzyca Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:56
        Zapamietalam pierwsze miejsce - bo zaskakujace
        > .
        > Najwiecej zdrad i rozwodow jest wsrod - pracownikow uniwersytetow. To musza byc
        > te sympozja i chetne studentki wpatrzone oczami pelnymi zachwytu...

Niezbyt zaskakujace. Chlop ma branie, gdy ma jakas forme wladzy - mundur, realna wladze, autorytet. Naukowiec sie do takich zalicza, a jednoczesnie ma regularny kontakt z wieloma mlodymi kobietami. Jesli na roku jest 300 studentek, to niech choc 1% sie zachwyci panem wykladowca i juz jest w czym przebierac.
        Btw. ten sam efekt jest w przypadku korepetycji.
    • riki_i Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 19:53
      Modelki
    • triss_merigold6 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 19:57
      Przedstawiciele handlowi, dziennikarze, lekarze, często osoby pracujące w branży rozrywki/barmani.
      • bi_scotti Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:20
        Ja bym stawiala na podroznikow: truck drivers, piloci, marynarze, kolejarze i wszelkie pochodne/zwiazane z tymi zawodami z wyjatkiem pewnie astronauts chociaz kto ich tam wie - what happens on the Moon stays on the Moon tongue_out
        Academics na pewno sa w czolowce - "bywa sie" czasem na roznych konferencjach tu i tam - interesujace doswiadczenia i obserwacje ... big_grin
    • solejrolia Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:26
      kierowcy tirów (3tygodnie poza domem?) , przedstawiciele handlowi, lekarze- w sumie też.
      • kremka2014 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:31
        Aktorzy,tancerze, lekarze. Ci pierwsi,bo praca na emocjach i blisko ciala, lekarze, bo nocne dyzury
    • tryggia Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:41
      Zawody, w ktorych jest duzo stresu. Napięcie, potrzeba ulgi i... ponetna kolezsnka lub mily kolega sa jak znalazl. Zawody, w których pracuje sie w zespole i te, w ktorych wypada wspolnie pic i wyjezdzac. Oraz te, w których sila rzeczy przekracza sie jakies granice intymnosci. A więc - finansisci, lekarze, psychologowie, aktorzy, projektanci, branze reklamowe, przedstawiciele handlowi.
      • triss_merigold6 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 21:01
        Korpopracownicy bez korzeni, napływowi. Dobrze się czują na wszelkich akcjach integracyjnych z pracy.
        • semihora Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:01
          A ci z korzeniami wiążą sobie penisy w supeł?
    • swiecaca Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:47
      A jeszcze różne służby mundurowe,u nich to w dobrym tonie i cool jest miec i żonę i kochankę
      • kariwitch00 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 21:27
        Tak, jest tak. W dobrym tonie jest opowiadać kolegom z pracy o tym i co mnie zawsze dziwiło nie jest to powód do wstydu że słąbość ze sie to ukrywa jak większosc ludzi tylko wręcz tym epatuje, opowiada chwali się, to jest mega dziwne.
        • kariwitch00 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 21:32
          cd,większość facetow mimo wszystko ukrywa fakt że zdradza żonę a już na 100% nikt o tym raczej nie opowiada na prawo i lewo w pracy, a w służbach mundurowych faceci się z tym obnoszą, to jest w dobrym tonie, opowiadają sobie na prawo i lewo.
          • swiecaca Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 09:36
            dokładnie tak
            • kariwitch00 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 10:13
              Moja znajoma mowi że spotyka żony kolegów z pracy i o co drugiej wie że ta jest zdradzana, wszyscy to wiedzą poza zainteresowaną choc bywa że to tez do czasu, gadają o tym normalnie, bez żenady bo to jest powod do dumy i bycia cool. A najlepsze jest to że ona wie że ewentualnych wyskokach jej męza tez beda wiedziec/wiedzą wszyscy w pracy i te zony tez beda na nią patrzeć tak jak ona na nie. Popie.... środowisko.
    • ixiq111 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:51
      Każdy, kto ma gruby portfel i wysokie stanowisko.
      Pieniądze i władza to podobno najskuteczniejsze afrodyzjaki.
    • 18lipcowa3 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 20:52
      prace delegacyjne
    • zielona.limonka Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 21:49
      Reporter, przedstawiciel handlowy, pracownik korpo.
    • agnieszka77_11 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:02
      Oj przedstawiciele handlowi, potwierdzam. Ich umiejętności do bajeru są rozwinięte na szeroką skalę, nie tylko w kwestii zawodowej.

Obstawiam kurierów, kelnerów i barmanów, wykładowców, pilotów i marynarzy, policjanci. Może też ginekolodzy? big_grin Poza tym panowie z grubymi portfelami.
      • amy.28 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:20
        Nieeee z tymi ginekologami to jest przesada. Zreszta zwykle 90 proc to pacjentki ciezarne lub chore wiec zasadniczo chyba sredni afrodyzjak.
        Moj typ to pracownicy korpo szczegolnie wysokie szczeble w koncernach farmaceutycznych. Wyjazdy sluzbowe albo integracyjne to jest chlanie na umor i sadoma. I branza budowlana. Co sie na imprezie po targach budowlanych naogladalam, masakra. A im wiekszy pan prezes chlal wiecej wódki to tym wiekszym burakiem sie okazywal.
        • princesswhitewolf Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 23:49
          Moj typ to pracownicy korpo szczegolnie wysokie szczeble w koncernach farmaceutycznych.

Nie zauwazylam.

Wyjazdy sluzbowe
          ze niby z prostytutkami?

albo integracyjne
          to chyba specyficzne zjawisko dla Polski. Jestem korpoludem w UK nie niskiego szczebla bynajmniej z doswiadczeniem z kilku korporacji. Integracyjne imprezy to rzadkosc, wydarzenie roku i zdecydowanie nie zwiazana z wyjazdami.
          • riki_i Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 00:03
            princesswhitewolf jeśli jeszcze nie zauważyłaś to jest polskie forum i dotyczy zwyczajów panujących w Polsce

Imprezy integracyjne w PL są w korporacjach niczym powietrze do oddychania i zawsze są wyjazdowe

Koncerny farmaceutyczne są najbogatsze, więc i integracje są na największym wypasie. Moja słynna Ex, o której tu tyle pisałem, ostatnio była na Kubie.

Ps. Prostytutek nie trzeba, bo sami pracownicy radośnie bzykają się ze sobą. Acz opowiadał mi kumpel z branży FMCG, że u niego dwaj panowie naczelni prezesi i właściciele zamówili prostytutki i jedna robiła publicznie panu prezesowi loda na sali do tańców.
            • princesswhitewolf Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 00:09
              to jest polskie forum i dotyczy
              > zwyczajów panujących w Polsce

a tu sie nie zgodze zwazywszy na ilosc emigrantow i ich wypowiedzi.

> Koncerny farmaceutyczne są najbogatsze, więc i integracje są na największym wyp
              > asie. Moja słynna Ex, o której tu tyle pisałem, ostatnio była na Kubie.

zapewne w UK nie biedniejsze ale imprez integracyjnych nikt masowo nie urzadza. To wielka rzadkosc i zazwyczaj jest to zwyczajowa impreza gwiazdkowa.

• rosapulchra-0 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 00:26
                princesswhitewolf napisała:

> zapewne w UK nie biedniejsze ale imprez integracyjnych nikt masowo nie urzadza.
                > To wielka rzadkosc i zazwyczaj jest to zwyczajowa impreza gwiazdkowa.
                >

Potwierdzam.
              • riki_i Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 00:45
                princesswhitewolf napisała:

> to jest polskie forum i dotyczy
                > > zwyczajów panujących w Polsce

>
                > a tu sie nie zgodze zwazywszy na ilosc emigrantow i ich wypowiedzi.

no błagam ... tylko w marksizmie ilość przechodziła w jakość (i substancję big_grin )

jest forum Polacy w UK i cała masa podobnych, tam punktem wyjścia bedzie sytuacja na Wyspach. a tutaj wypowiadamy się na temat polskiej perspektywy. jako emigrantka możesz dorzucić smaczek "jak takie sprawy są traktowane gdzie indziej", ale nie narzucaj obcego kulturowo punktu widzenia

> [i]> Koncerny farmaceutyczne są najbogatsze, więc i integracje są na najwię
                > kszym wyp
                > > asie. Moja słynna Ex, o której tu tyle pisałem, ostatnio była na Kubie.[/
                > i]
                >
                > zapewne w UK nie biedniejsze ale imprez integracyjnych nikt masowo nie urzadza.
                > To wielka rzadkosc i zazwyczaj jest to zwyczajowa impreza gwiazdkowa.

No ale u nas w kraju w każdej szanującej się korpo po prostu się regularnie jeździ (bądź lata big_grin) "na integrację". Obejrzyj sobie film Wyjazd integracyjny , to zrozumiesz o co kaman
                • agnieszka77_11 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 08:48
                  riki_i napisał:

> No ale u nas w kraju w każdej szanującej się korpo po prostu się regularnie jeź
                  > dzi (bądź lata big_grin) "na integrację". Obejrzyj sobie film Wyjazd integracyjny , to zro
                  > zumiesz o co kaman

W Polsce hasło "jadę na wyjazd integracyjny" ma bardzo niebezpieczny wydźwięk, ale niektórzy żyją zasadą, że "zdrada na wyjeździe integracyjnym to nie zdrada tylko najzwyczajniejsza integracja" wink Generalnie panowie szaleją.
                  • agnieszka77_11 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 08:49
                    agnieszka77_11 napisała:

> Generalnie panowie szaleją.

I wiele pań też ...
            • alexa0000 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 09:41
              O Jezusie, farmaceutyczne to sodomia i gomoria. Mój kolega opowiada co lepsze historie, skrzętnie siebie w tychże pomijającwink. Jest wiecznie w rozjazdach, ale wtopy jeszcze nigdy nie zaliczył. Niektórzy koledzy nauczyli sie na błędach współpracowników i nie płacą w agencjach kartą, sprawdzają walizki w celu wyeliminowania blond kłaków, wetknietych przez przypadek damskich majtek, kolczyków, otwartych paczek z kondomami, w których to brakuje dwóch sztuk itp, itd. Niektórzy nie i drogo za to płacą.Na tzw cyklówkach schodza się stęskonione pary, chodzące za raczkę w atmosferze miłosci te 4 razy do roku.
    • rosapulchra-0 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 22:19
      Jeśli ktoś ma zdradzić, to bez względu na wykonywany zawód i okoliczności po prostu to zrobi.
      • agnieszka77_11 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 23:24
        rosapulchra-0 napisała:

> Jeśli ktoś ma zdradzić, to bez względu na wykonywany zawód i okoliczności po pr
        > ostu to zrobi.

To prawda, ale niektórzy mają więcej do tego okazji wink
        • riki_i Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 23:39
          Okazja czyni złodzieja. wink I zdradzacza też
          • rosapulchra-0 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 23:46
            riki_i napisał:

> Okazja czyni złodzieja. wink I zdradzacza też

Bez względu na wykonywany zawód.
        • rosapulchra-0 Re: najbardziej zdradogenne zawody 09.10.14, 23:45
          agnieszka77_11 napisała:

> To prawda, ale niektórzy mają więcej do tego okazji wink

Oczywiście. Ja jednak będę obstawać przy tym, że wybór zawodu nie ma większego wpływu na uczciwość małżeńską.
          • paliwodaj Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 01:38
            z punktu mieszkania w Polsce lat temu nascie to z cala pewnoscia przedstawiciele handlowi, ale to znakomita wiekszosc . Byl jeden taki (sic) co nas zabral na promocje z noclegiem w hotelu I trzeba bylo przed kolesiem zamykac drzwi na klucz, a w domu czekala zona ze swiezo porodzonym dzieciatkiem.
            Innego jego wlasna dziewczyna chciala zastrzelic z broni ojca policjanta, bo sie chlopaczynie z drogi zeszlo. Jeden taki tez od piwa, owszem z brzuszkiem piwnym, oj z tym to bylo urwanie glowy.
            Cuda , Panie cuda
            Z puntku mieszkania poza granica, to chyba nie ma reguly, tu wszyscy sie rozwodza, lacza w pary , kazdy ma jakies step-kids, parents., kurde nie wiadomo dlaczego

Hmmm, mnie jak narazie czeka szkolenie w marcu w Las Vegas, hmmm, "what happens in Vegas stays in Vegas" smile
            • rosapulchra-0 Re: najbardziej zdradogenne zawody 11.10.14, 12:01
              paliwodaj napisała:

> Hmmm, mnie jak narazie czeka szkolenie w marcu w Las Vegas, hmmm, "what happens
              > in Vegas stays in Vegas" smile

big_grin
    • zonaczolgisty Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 03:55
      To moze dorzuce punkt widzenia osoby ktora pracowala jako przedstawiciel handlowy zarowno w Polsce (choc krotko) jak i zagranica (dlugo). Nie UK. Lacznie bylo to 5 roznych firm, i bylo w nich bardzo roznie:

pierwsza firma zagranica - sodoma i gomora, kilka imprez i wyjazdow co roku i na kazdym tworzylo sie kilka par, czasem na jednorazowy sex-fest a czasem na dluzej. Wyszlo z tego kilka rozbitych malzenstw i dwa nowe.

druga w Polsce - sodoma i gomora ale ogolnie stado handlowcow mlodsze niz w pierwszej firmie wiec nie bylo tyle do rozbijania, raczej bylo to takie wypuszczenie mlodych byczkow na oplacany firmowo wypas wink

trzecia zagranica - kilka ukrywanych lepiej lub gorzej romansow, ogolnego rozhulania brak, tu bylo duzo ciekawych osob i mimo ze biesiady przeciagaly sie do rana to czesto konczyly sie intelektualnymi debatami w jacuzzi. Duzo osob przyjazni sie jeszcze po latach.

czwarta zagranica - prawie same babki w roznych grupach wiekowych, firma mala i ogolnie nie zgrana, bylam tam krotko i ani krztyny rozhulania nie widzialam.

piata zagranica - rozhulany GM ktory wyrywal co tylko mogl - na terenie wlasnej firmy troche sie hamowal ale wyjazdy na konferencje z uczestnictwem innych firm z branzy byly dla niego istnym Eldorado. Reszta ludzi w firmie traktowala te spedy jako dopust Bozy a ze szefunio oczekiwal pelnego zaangazowania intelektualnego o 7mej rano bez wzgledu na okolicznosci i generalnie rzadzil zelazna reka to struchlaly personel po kilku lampkach mykal spac. GM hulal sam bo byl cyborgiem.

• mozambique Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 10:40
        z osobistych obserwacji -
        1.personel szpitalny z niezachwianą hegemonia mężczyzn - wszystkei znane mi malzenstwa lekarzy "szpitalnych" rozpadly sei z powodu zdrady w miejscu pracy

2. polski paszoł-biznes - te wszystkei produkcje seriali , programów, filmów, mlodzi aktorzy i nieaktorzy, ekipa techniczna ,produkcja programow rozrywkowych itp , zawody ogolnie zwiazne z produkcją filmową, telewizyjną i muzyczną to istny koorvidołek - hegemonia mezczyzn, wszechmocny "pan rezyser" czy "pan producent" , mase wygłodniałych mężczyzn, oceany alkoholu, praca w elastycznym czasie i czesto wyjazdowa i przede wszystkim panujacy tam "taki zwyczaj"

3. zawód - pacjent sanatorium wink niezalenie od wieku i wyglądu , tego co sie tam dzieje nie sposób opisac nawet
        • swiecaca Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 11:54
          mozambique napisała:

> 3. zawód - pacjent sanatorium wink niezalenie od wieku i wyglądu , tego co sie ta
          > m dzieje nie sposób opisac nawet
          a spróbuj, to może być zabawne smile
    • fredka01 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 10:40
      Ja ostatnio czytałam, że im wyższe stanowisko, tym większe prawdopodobieństwo zdrady. I chyba to prawda , bo u mnie w firmie główna księgowa ma romans od dwóch lat z pracownikiem produkcji smile
    • heca7 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 12:02
      Krótko mówiąc takim zawodem jest... celebryta wink
    • lilly_about Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 13:14
      Sądzę, ze zawód nie ma tu żadnego znaczenia.
      • triss_merigold6 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 13:17
        Są zawody w których jest więcej okazji do poznawania nowych ludzi i spędzania z nimi czasu w sprzyjających okolicznościach przyrody.
    • mamkaantka marynarze 10.10.14, 17:56
      Obracam się w tym środowisku i każdy snuje "morskie" opowieści jak to koledzy w portach "idą w tango", za to opowiadający jest zawsze "święty", zwłaszcza gdy słuchaczem jest min żona wink
      • mamkaantka Re: marynarze 10.10.14, 17:56
        PS Żony marynarzy tez są nie lepsze!
    • zona.pilota Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 17:58
      mmhmmm, co by tu powiedzieć....
      • shor-tie Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 18:28
        Znajomy jest przedstawicielem handlowym,w dni pracy prawie zawsze był w trasie.Gość nieźle wygląda,ma gadane,do tego snob i lubi dobrze wyglądać.Po dojazdach i spotkaniach z klientami nocuje oczywiście w dobrych hotelach,a w domu żona z niedawno narodzonym dzieckiem - która by uwierzyła,że taki facet będzie wierny? On twierdzi,że jest tak zmęczony,że jak już uda mu się dotrzeć do hotelu,to nieraz zasypia pod prysznicem.Ja bym chyba miała wątpliwości...Ale kto wie,kto wie? On narzeka na telefony od żony i już się zastanawia co zrobić ze związkiem? A dzieciak ma dopiero rok suspicious Ja bym takiemu nie ufała wink
        • riki_i Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 23:15
          Ciekawe jak byłby zmęczony, jakby mu w domu nowo narodzone dzieciątko co noc piłowało ... to raczej gorsze niż pokój hotelowy na delegacji wink
          • triss_merigold6 Re: najbardziej zdradogenne zawody 10.10.14, 23:19
            Wyciszy się, po 3 miesiącach powinno łapać rytm spania. W teorii, w zasadzie. Nigdy nie obejrzałam tylu nocnych programów totalnie z d..y o 1-3 nad ranem, co z młodszą. tongue_out
          • shor-tie Re: najbardziej zdradogenne zawody 11.10.14, 17:56
            Nie aż tak zmęczony, żeby w przypadku weekendu,który powinno się spędzać z rodziną,znaleźć sobie kolejną małą działalność zarobkową - prywatne taxi dla znajomych wracających z weekendowych imprez.Oczywiście all night long big_grin
    • kai_30 Re: najbardziej zdradogenne zawody 11.10.14, 11:53
      Qrna, weźcie przestańcie i idźcie w cholerę, mój mąż właśnie na wyjazd integracyjny pojechał. Do spa, qrna, z aquaparkiem, jakby nie było gdzie, wrrrr. Odrobinę pociesza mnie to, że pracownicy banków nie byli tu wymienieni... wink
      • rosapulchra-0 Re: najbardziej zdradogenne zawody 11.10.14, 14:07
        Trochę wyjazdów integracyjnych za sobą mam. Nigdzie nie spotkałam się z takim ochlejstwem i epatowaniem seksem wśród pań oraz myśleniem główką u panów, co właśnie na takich wyjazdach. Sama omal się nie zapomniałam, więc doskonale wiem, jak to działa. Z drugiej strony uważam, że to nie kwestia zawodu, ale uczciwości człowieka, a to się po prostu ma lub nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka