mid.week 13.10.14, 06:59 i zaczynam wątek wymiany informacji o rynku kuponowym. Ja kupuję sporo grouponów restauracyjnych, mam newslettera z Orsaya i dostaję na maila kody zniżkowe. Niestety nie znam innych okuponowanych miejsc, ale chętnie się o nich dowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_n Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 07:17 Jak wpiszesz w wyszukiwarkę : "kody rabatowe" czy "kupony rabatowe" to znajdziesz serwisy, które regularnie przysyłają zniżki. Ze stacjonarnych wg mnie warto mieć karty do Kappahla, M&S i Świata książki (tu jest stały rabat na numer karty klienta), w Yves Rocher też często są różne promocje (online też). No i "Zakupy" trzeba śledzić Poza tym mam specjalny mail, który wykorzystuję do zakupów i zapisuję się na niego na wszelkie możliwe newslettery, tzn. ze sklepów, które mnie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 07:30 Niejasno napisałam. Ten rabat w Świecie książki jest online na istniejącą fizycznie kartę. To jeszcze dodam, że osobiście sporadycznie kupuję cokolwiek w pełnej cenie, poza jedzeniem I warto przekopywać internet, bo zdarza się i tak, że gdzieś dostaniesz tę samą rzecz lub porównywalną taniej bez rabatu niż w innym miejscu z rabatem. A wszystko powyższe dotyczy również biur podróży, biletów lotniczych, promowych i co tam jeszcze Ci przyjdzie do głowy. I jeszcze zapomniałam - w mojej ocenienie też warto jest mieć kartę Ikea Family.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 07:57 Też korzystam z kuponów i obniżek i nie miałam pojęcia że ktoś uważa to za wstyd. W sumie jak mam kupić buty czy kurtkę od razu rozglądam się czy nie będzie za tydzień czy dwa jakiś zniżek. Jakieś 3 tygodnie temu kupiłam córce jesienną cienką puchową kurtkę w KappAhl. Podobała jej się bardzo i było 20% zniżki. W ostatni weekend było pełno zniżek z Twojego Stylu ale nie kupiłam nic bo dzieci obkupione a mi się nic nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 07:34 Ależ się krygujecie, ja powiem wprost. Moje kupony są typu kup dwa kilo mąki, zapłacisz złotówkę taniej . To kupony do tesco. Sa imienne ważne wraz z kartą club card, oprócz zniżek na produkty spożywcze, są tez rabaty na ubrania i kosmetyki. Tylko kilka razy złapałam sie na tym, że właściwie to wcale czegoś nie potrzebowałam, a kupiłam ze względu na zniżkę. Taka niby oszczędność. Niestety W Polsce nie ma tak rozwiniętego rynku promocji i kuponów jak to pokazywał pewien amerykański program na TLC, gdzie za zakupy płaci się jeden procent ich wartości. Nam się daje nam złudzenie zniżek. Więc nie ma się co wstydzić, my wciąż przepłacamy. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 07:50 A skąd się bierze te imienne kupony? (kartę mamy) Odpowiedz Link Zgłoś
fadilla Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 07:56 Przysyłają na adres domowy raz na kwartał chyba. Jeśli masz kartę i używasz przy zakupach nabijając punkty, to powinnaś dostawać kupony, taki wlaśnie jest cel używania tej karty. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:03 To muszę się dowiedzieć, bo nie dostaję nic Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:46 mozesz miec blad w adresie, sprawdz w punkcie klienta Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:04 Kartę do Tesco też mam. Kiedyś często tam robiłam zakupy, ostatnio rzadko. Mam też kartę Payback. Punkty nabijane są w wielu miejscach, do których i tak chodzę. Też na allegro. Raz na jakiś czas miałam kupon do Reala z tego np 20 zł. Teraz z Reala zrobili Auchan ale te punkty nadal są, mogę np w jakiś punktach zapłacić nimi za gazetę. I jeszcze superpharm ma kartę i fajne obniżki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anula_anka Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:45 Z Paybacka to ja już mam prawie całą szafkę kuchenną zapełnioną jakimiś naczyniami. Mam też lornetkę, ze 4x kupon do Smyka, raz dołądowałam komuś konto w Orange za 100zł. A kosztuje mnie to tyle co kartę przy kasie podać lub płacąc w necie wbić numer. Kupony z Tesco przychodzą mi na maila. Mniej więcej raz na kwartał 3 kupony o wartości 20, 30 zł każdy. Oprócz tego mam kartę CCC- wiem, że tu sklep niepoważany, ale mam to w pupie Cyklicznie kupuję tam ze zniżką balerinki i inne polatajki w cenie ok 50 zł zz 4, 5 par i mam na codzień. Używam kodów z Rossmana na kolejne zakupy, biorę też na ich stronie udział w konkursach. Sklepów internetowyco nawet nie wymieniam, bo dostaję zniżki za sam newsletter i na prawie każde zakupy lub/ i dostawa gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_anka Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:46 A i Alma. Tam za punkty zamawia się nagrody i na urodziny są specjalne promocje jak się poda datę. W VE też promocje na urodziny rozsyłane imiennie, Odpowiedz Link Zgłoś
ja204 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 15:41 Anula kuponow z tesco napewno nie dostajesz po 20, 30 zl. Akurat takich kuponow nikt nie dostaje, moze 2,3 zl to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:09 Uwielbiam tesco - one sa spersonalizowane wiec te znizki sa dopasowane do tego co czesto sie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:18 Owszem . Wiedzą wszystko. Kiedyś dostałam dużą zniżkę na ulubione wino. Ale też są kupony na kilka złotych zniżki od rachunku. Ja wolę te do sklepów z ubraniami albo kosmetykami. Jeszcze przypomniało mi się Hebe. Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:37 Mam karte do sieci sklepow i przy pkazji mam zniżkę na tankowanie paliwa. Mam czlonkostwo w spoldzielni mieszkaniowej (mieszkania w spoldzielni nie posiadam , ale jesli kiedys bede chciala kupic u nich mieszkanie , kto ma dluzszy staz czlonkostwa ma pierwszenstwo kupic mieszkanie , nawet jesli ktos inny juz je kupil bo mieszkanie jeszcze tydzien wystawone jest na sprzedaż), przy okazji dostalam karte do kilkunastu sklepow z rabatami. W miescie mam 2 centra handlowe , gdzie wpisalam sie do "listy przyjaciol ". Smsem dostaje wiadomosc o kazdej promocji na terenie centrum. W sierpniu kupowalam dla dzieci spodnie w Cubus. Cena za szt to 200 kr . Spodnie w promocji byly za 49 kr. Przy kasie okazalo sie , ze biorac 3szt spodni , placi sie za 2, trzecia gratis .W sumie kupilam 12 par spodni , zaplacilam tylko za 8 . Odpowiedz Link Zgłoś
ja204 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 15:43 Chyna ze max 16 zl na ubrania z tesco dostajesz to jeszcze. Ale kupony na inne to nie mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 08:53 oprocz portfela nosze w torebce euti na wszystkie karty lojalnosciowe, ktorych obecnie mam okolo 20 to tesco, do rosmana, do sieciowek ciuchowych, do yves rocher, do ikei, tam gdzie tankuje itd regularnie korzystam z kuponow tesco. zwlaszcza tam Sprytnie laczac kupony mozna naprawde sporo za oszczedzic - korzystam z promocji ciuchowychi artykulow szolnych zarcie w sumie mniej, bo wiele ni ekupuje i na zapas tez nie kupuje korzystam z gruponow do restauracji, biletowych i wyjazdowych - w miare potrzeb oczywiscie syn wyrasta mi na rozmiarowke sieciowek mlodziezowych i tu korzystamy z akcji rabatowych na fejsie. Nierzadko jest to np -40%, -50% na caly rachunek myslalam, ze tak jest normalnie, przeciez to dla nich strategie marketingowe zeby zwiekszyc obrot, a ni epowod do wstydu czesto z promocja wydam duzo wiecej i jest to dla mnie impuls do zakupow, ktorych w regularnej cenie w ogole bym nie zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 09:00 moofka napisała: > oprocz portfela nosze w torebce euti na wszystkie karty lojalnosciowe, ktorych > obecnie mam okolo 20 A to dobry patent. Tych kart jest multum, a w portfelu miejsca brak. Marzy mi się aby wprowadzono jedną wspólna kartę, na której są rozne promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 09:07 bardzo dobry, nic mi portfela nie rozpycha typu takiego images37.fotosik.pl/1431/43e531c8c3a7ee3c.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 21:11 O dzieki Ci dobra kobieto! To bylo zbyt proste Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 09:10 a tego sei trza było wstydzić??? yyy nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 09:18 Za zapisanie się do newsletera h&m dostaje się mailem kupon rabatowy na 25% na jedną rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
yen26 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 09:50 I dlatego jak mam coś kupić w hm to zapisuje się na newsletter Mam parę maili Jak mi się maile skończą to założę inne po to tylko by mieć zniżkę Odpowiedz Link Zgłoś
awidyna Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 09:27 Korzystam z kuponów rabatowych do Wólczanki, C&A, Wójcik. Mam kartę Tesco i też mnóstwo rabatów tylko, zawsze zapominam zabrać ze sobą Ale jak mam to korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
yen26 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 09:53 Ja zbieram głównie paybacka Potem place punktami w smyku W ten sposób mam za darmo rożek niemowlęcy i 3 pary butów dla syna Zaoszczedzilam na tym 200 zł Dla mnie dużo Mam paybacka na smartfnie i aktywuje kupony dające więcej pktow Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 11:01 KappAhl, BigStar, CCC, newsletter c&a, Tchibo i jeszcze jakieś Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 14:15 Napiszcie proszę o co chodzi z punktami Playback? Gdzie to można założyć i gdzie nabijać punkty? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 15:42 nie Play tylko Pay wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 19:43 agni71 napisała: > nie Play tylko Pay Czy oprócz wyszukiwania błędów umiesz też odpowiedzieć na pytanie? Jeśli nie chce Ci się odpisywać na pytanie to po prostu nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 21:23 www2.payback.pl/ Zbieram punkty od lat a raz na jakiś czas wymieniam na nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 23:03 minerallna napisała: > www2.payback.pl/ > Zbieram punkty od lat a raz na jakiś czas wymieniam na nagrodę. > Dziękuję Minerallna. Chyba też się skuszę Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 16:26 skad wogole bierzesz pomysly ze kuponow mozna sie wstydzic, skad ci to sie bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Nie wstydzę się kuponów 13.10.14, 19:55 jak to skąd? z e-matki forum.gazeta.pl/forum/w,567,155092697,155092697,Korzystanie_z_kuponow_rabatowych_z_gazet_wstyd_.html Odpowiedz Link Zgłoś