Dodaj do ulubionych

cytat forumowy wszechczasów

16.10.14, 09:44
Macie takie cytaty z forum, które za wami chodzą, używacie ich w życiu codziennym?

Mnie bardzo zapadło w pamięć powiedzenie :"musisz być facetem albo bardzo bardzo głupią kobietą". Niestety nie pomnę autorki - przepraszam. Morgen (chyba?) wtedy zauważyła, że fajnie wyszło: facet=bardzo bardzo głupia kobieta wink

Co sobie to zdanie przypomnę to zawsze się uśmiechnę no i lubię zapodać to mojemu mężowi, jak ma zdanie niezgodne z moim wink

A wam coś tak w głowę/serce zapadło z forum?
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 09:59
      Cytat z nangi, który miałam kiedyś w sygnaturce, niechcący wyszło jej boskie zdanie: "a dzisiaj jak szłam przez park i coś cudownie pachniało, a potem kiedy nagle zobaczyłam przed domem corkę, która urwała się wcześniej z zajęć - suka zaczęla się cieszyć jak szalona, a ja razem z nią".
      Jak to przeczytałam, to zaryłam twarzą w klawiaturę ze śmiechu, mam nadzieję, że nanga się za bardzo na mnie nie obraziła smile ogólnie lubię takie przypadkowe gry słowne.
      • nangaparbat3 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 22:31
        Czułam, ze to wychynie, ale nie sądzilam, ze od razu big_grin big_grin big_grin
    • sofija_biala Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:02
      Współczuję twoim dziecią - no uwielbiam smile
    • mdro Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:10
      "Sernik nie ma żadnych wartości odżywczych". Cytat może nie całkiem dokładny i nie wiem, czy na pewno z ematki (z pewnością z forum gazety), ale coś kiedyś w ten deseń padło. Z upodobaniem używany przez moją rodzinę jako usprawiedliwienie sięgnięcia po kolejny kawałek ciasta czy inne słodycze - no bo przecież nie ma żadnych wartości odżywczych, więc tłuszczy czy węglowodanów też nie.
      • ichi51e Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:20
        Moj wuj sportowiec przez lata jadl z ciast wylacznie sernik bo ciotka mu wmowila ze to praktycznie same bialko - twarog plus kilka (ha ha ha) jajek... Reszta skladnikow i proporcje trzymano przed wujem w tajemnicy.
    • noname2002 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:14
      To zapamiętałam: "Czytając ten wątek mam wrażenie, ze jedyne co biedny możne mieć to kuratora"
      • capa_negra Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 22:41
        dokładnie takie miałam wtedy wrażenie
    • dziennik.odchudzania Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:17
      Ostatnio zapamiętałam uwagę o czyimś intelekcie, że ma IQ równe rozmiarowi buta i "dobitkę" totorotot bodajże, że tejże samej osobie zazdrości wyjątkowo małej stópki. Nie pamiętam wątku, rozmówców nie jestem pewna (zwłaszcza adresata uwagi), cytat niedokładny, ale sobie to przypominam ilekroć myślę o kimś, że głupi. smile
    • zona_mi Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:43
      Jest taki cytat, ale nie mogę go tu wstawić gdyż został zmoderowany - ale tak mi się spodobał i tak bardzo, idealnie wręcz, pasuje do userki, której tyczył, że musiałam go przekazać dalej... wink
      Dziękuję, Kosheen smile
      • tabakierka2 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:46
        podobał mi się cytat nt anomalii ortopedycznej w postaci d*py na boku, ale nie pamiętam dokładnie.
        Rosa (chyba) ma go w sygnaturce.
        • rosapulchra-0 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:12
          Autorką jest totorot. Ten cytat mam ja i guderianka.
          Jest po prostu doskonale boski smile
          • edelstein Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:40
            Totorot mi go ukradl/a.Ja to znam z kawalu i przytaczalam pare razy.
            • totorotot Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 13:27
              edelstein napisała:

> Totorot mi go ukradl/a.Ja to znam z kawalu i przytaczalam pare razy.

opla tez Ci ukradne big_grin
              • edelstein Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 13:50
                Nie mam oplatongue_out
        • agra1 Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 17:20
          najczęstsza wada postawy u facetów - właśnie owa dupa na boku
      • zona_mi Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:54
        > Jest taki cytat, ale nie mogę go tu wstawić gdyż został zmoderowany

Ale trafił - bez kontekstu - do sygnaturki wioskowego_głupka, więc po dwakroć nie przepadł smile
    • agaja5b Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:49
      " Czy to nasze dziecię kwili czy bahor sąsiada drze mordę" jakos tak to leciało, i jeszcze o rencie dla faceta z powodu faktu posiadania penisa, ale nie pamiętam dokładnie całości.
      • atoness Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 10:55
        Jest taki cytat, który mnie prawdziwie oświecił. Któraś z pań ma to w sygnaturce: o tym, że kobieta zawsze ma coś do zrobienia, bo głupia w nocy śpi. Wiele mi wyjaśnił i wszystkim kobietom, którym to sprzedaje, też wiele wyjaśnia. Współczuję twoim dziecią też jest fantastyczne. O serniku nie czytałam, ale to genialne. Właśnie zjadłam kawałek czekolady i wydaje mi się, że on też nie miał żadnych wartości odżywczych.
        • opium74 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:01
          że jedyne co kobiecie po 30 wypada to macica po porodzie siłami natury smile
          to o słodkim kwilącym dziecięciu
          pieczywo żeby nie obsychało trzymaj w wiadrze z woda - to chyba Moofki smile
          • rosapulchra-0 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:13
            Mnie się wydawało, że ten ostatni należy do zona_mi albo jowity. Albo zupełnie nie zgadłam big_grin
            • jowita771 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:23
              Ja go capnęłam do sygnaturki, autorka jest moofka.
            • misterni Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:30
              Jowita miała go w sygnaturce, a powiedzenie było Moofki. smile
              • misterni Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:32
                "pieczywo zeby nie obsychalo trzymaj w wiadrze z woda a dluga rura z wrotka na kazdym koncu bedzie wspanialym samochodem dla węża"
                • a1ma Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 00:24
                  Rotfl!
        • ja_tylko_na_raz Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 14:16
          atoness napisała:

> Jest taki cytat, który mnie prawdziwie oświecił. Któraś z pań ma to w sygnaturc
          > e: o tym, że kobieta zawsze ma coś do zrobienia, bo głupia w nocy śpi. Wiele mi

ale to jest na demotach chyba czy coś w tym rodzaju od x czasu...
          • rosapulchra-0 Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 16:10
            To wuiki smile
        • wuika Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 15:10
          To ja mam. Znaczy m.in. ja, gdzieś to widziałam wcześniej.
      • ja_tylko_na_raz Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 14:15
        agaja5b napisała:

> " Czy to nasze dziecię kwili czy bahor sąsiada drze mordę"
        jakos tak to leciało
        > , i jeszcze o rencie dla faceta z powodu faktu posiadania penisa, ale nie pamię
        > tam dokładnie całości.

o to,to...to ja też zapamiętałam smile
    • ichi51e Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:17
      Chyba murwa_k ma w sygnaturce teorie o przewozeniu noworodka w foteliku. Ilekroc to widze nie wierze.
      • ichi51e Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:26
        "To jest noworodek, nie przepina się pasami w kroczu, bo się zwyczajnie nie da, zazwyczaj i tak jest w beciku lub omotany kocykiem. Przewozenie noworodka jest na innych zasadach niż dziecka kilkumiesięcznego i starszego. by atteilow"
    • gaskama Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:20
      Ja pokochałam ten o cellulicie. Jak się go ma na całej powierzchni, to się tak nie rzuca w oczy. Czy jakoś tak. GENIALNY!
      I Asia miała kiedyś super wierszyk z jakiegoś kabaretu. Była to modlitwa o bombowce, które na wszystkich bogatych i pięknych rzucą pokrowce, czy jakoś tak. Też super.
      • heca7 Re: Proszę ;) 16.10.14, 12:07
        nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Kabaret_Potem
        Pod "Co na to policja?"
        • rosapulchra-0 Re: Proszę ;) 16.10.14, 12:14
          Heca! Błagam cię! Nie rób mi tego! Czytam i brzuch mnie boli od śmiania!
          • heca7 Re: Proszę ;) 16.10.14, 12:19
            Będę sadystką suspicious big_grin
            www.youtube.com/watch?v=tgblLiv_dyI
            Potem.Kobieta i mężczyzna- wywiadówka.
            • heca7 Re: Proszę ;) 16.10.14, 12:24
              Tu dalsza część :
              www.youtube.com/watch?v=PA5OsBV-MII
            • demonii.larua Re: Proszę ;) 16.10.14, 12:37
              Chodzi po domu, żąda jedzenia big_grin big_grin big_grin
              • heca7 Re: Proszę ;) 16.10.14, 13:57
                W innej wersji było- mówiłeś, nie karm , nie karm bo się przyzwyczai i zostanie .... big_grin
            • rosapulchra-0 Re: Proszę ;) 16.10.14, 12:37
              "harowałam godzinę i ciąża była!" - popłakałam się ze śmiechu big_grinbig_grinbig_grin
            • ichi51e Re: Proszę ;) 17.10.14, 09:46
              Ot - alez ona wyladniala!!
        • gaskama Re: Proszę ;) 16.10.14, 12:34
          Cierpię, ale jeszcze mam nadzieję,
          że przylecą piraci bombowcem
          i bogatym zabiorą pieniądze,
          a na pięknych założą pokrowce.

Dzięki
        • dlania Re: Proszę ;) 17.10.14, 12:35
          Tak sie wczoraj zaśmiewałam z tego Potem, że aż mi sie internety zepsuływink
      • misterni Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:34
        gaskama napisała:

Ja pokochałam ten o cellulicie. Jak się go ma na całej powierzchni, to się tak
        nie rzuca w oczy. Czy jakoś tak. GENIALNY!

W oryginale jest to powiedzenie o kurzu. Że nie rzuca się tak w oczy, gdy leży wszędzie wink
    • fadilla Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:24
      Kiedyś właśnie chciałam założyć watek nieco podobny, ale tylko nieco bo brzmiałby on "po co wam te głupoty w sygnaturkach?". Jakieś lapsusy słowne, czy logiczne innych foremek umieszczane tam w celu... no właśnie jakim? Ośmieszenia, rozpowszechnienia, utrwalenia, niech idzie w świat i każdy wie jaka ona głupia? A zdarzyło się każdej palnąć głupotę, potem zrehabilitować jakas błyskotliwą myślą, no ale w sygnaturce innych już wisi tylko ta jej wpadka.

Fajnych, mądrych i skłaniających do refleksji jest tez sporo, ale stanowczo za mało. Kiedyś czytałam, ale juz nie jestem pewna, czy na emamie, czy na jakimś innym: "Nie jestem sobą, kiedy przemawiam, we własnym imieniu, daj mi maskę, a powiem ci prawdę o sobie". Jakże prawdziwe, forumki, które są popularne, znane i kojarzone zmieniają nicka kiedy chcą wyjawić jakis sekret, czy opisać problem.

• eo_n Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:42
        To ostatnie to akurat O. Wilde. Nie sądzę, aby się udzielał na forach gazety wink
        "Człowiek jest najmniej sobą, gdy przemawia we własnym imieniu. Daj mu maskę, a powie ci prawdę."
      • ichi51e Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:45
        Przeciez nikt nie ma za zle ani glupoty (???) autorom powyzszych nie wypomina - raczej kazdy jest rozczulony ze tak rzeczywustosc do drzwi puka
        • elle.hivernale Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:48
          big_grin
    • elle.hivernale Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:43
      Dla mnie forum dzieli się na to sprzed udowodnij, szmato rosy i po.
      • latarnia_umarlych Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 16:13
        cooo? linkuj smile
        • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 16:20
          Przecież dawno wycięte... Krejzi chyba miała screena.
        • agata0 Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 09:38
          Malutki problemik mam

Cenzura! (Swoją drogą podziwiam zapobiegliwość!)
          • elle.hivernale Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 09:45
            O jaa, wspomnienia suspicious
          • cosmetic.wipes Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 10:27
            Ojezusie big_grinbig_grinbig_grin
    • totorotot Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:45
      O chapaniu dzidy (by Triss)-jak mąż na mnie obrazony się miga od obowiązków to groze ze mu chapne dzide i zobaczymy czy bedzie taki cwaniutki etc. smile niezmiernie mnie to bawi (meza mniej)
      • gaskama Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:48
        "Streszczę dla nie humanistów: bla, bla, bla" Cudne, po prostu piękne. Muszę zapamiętać.
        • totorotot Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:00
          > "Streszczę dla nie humanistów: bla, bla, bla"

w kontekście jeszcze lepsze - było to w odpowiedzi na wywód Vilez (wracaj!!!). Wywód-dłuższy od Lalki-w obronie Madziulca ;D
      • dziennik.odchudzania Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 11:52
        To chyba morgen "chapała tykę po same pomidory", boskie to było, jako i "mokry por". smile
        • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:00
          No właśnie, jednak ktoś pamięta prawdziwe autorstwo (chlip), było chapanie dzidy i pytong smile
          • rosapulchra-0 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:16
            Chapanie dzidy, pytong i mokry por, to znane powszechnie określenia na wiadomo co, więc nie przypisuj sobie autorstwa.
            • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:19
              Rosa, zlituj się, ja wiem, że teraz już wytoczyłaś ciężkie działa i będzie we mnie strzelać w każdym wątku, ale to ja pierwsza ich tu na forum użyłam i sporo dziewczyn właśnie to pamięta, a nikt nie rozkminia, jak długo to funkcjonuje w języku.
              • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:19
                Mokry por to nie moje tongue_out
                • dziennik.odchudzania Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:38
                  Jak nie, jak tak?
                  forum.gazeta.pl/forum/w,567,151879187,151880185,Re_a_ktora_ma_duze_cycki_i_je_uwielbia_.html
                  • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:44
                    E, to chyba tylko cytowałam. Ktoś to przede mną napisał i bardzo mi się spodobało.
              • tabakierka2 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:22
                chapanie dzidy???
                o co kaman?
                • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:27
                  To chyba chodzi o ten wątek:
                  forum.gazeta.pl/forum/w,567,148119031,148119423,Re_ZNOWU_zdrada.html
                  • zlotarybka_1 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:28
                    Cudne
                    • tabakierka2 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:30
                      o jeny big_grin
                      • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:31
                        To były wątki! Dla takich warto tu wracać smile
                        • tabakierka2 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:34
                          morgen_stern napisała:

> To były wątki! Dla takich warto tu wracać smile
                          >

raptem sprzed roku - coś się pozmieniało w tym czasie?
                          • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:36
                            Mam wrażenie, że kiedyś tych naprawdę zabawnych było więcej, to wszystko.
                        • gryzelda71 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 14:01
                          Pamiętam jak to mężu przeczytała to tez się pośmiał(albo rozmarzył sama nie wiem)
                  • totorotot Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 14:06
                    iiiiiii

antyideał:
                    Aha, reasumujac: po pijaku to nie zdrada (bo zwolniony czas reakcji itepe)
              • rosapulchra-0 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:46
                Nie rób z siebie ofiary, to naprawdę żałosne jest.
                • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:57
                  W tamtym wątku już nie mogłaś mi nic rzeczowego napisać, to tu przyleciałaś robić oborę? Jak tam to było z tym obrażaniem ciebie personalnie i z moim utrzymującym mnie chłopem? big_grin jakoś dziwnie potem zamilkłaś.
                  • deelandra Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 11:04
                    Ona zamilkła? To chyba okresowy paralusz ją tknął.
              • rosapulchra-0 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 16:31
                morgen_stern napisała:

> Rosa, zlituj się, ja wiem, że teraz już wytoczyłaś ciężkie działa i będzie we m
                > nie strzelać w każdym wątku, ale to ja pierwsza ich tu na forum użyłam i sporo
                > dziewczyn właśnie to pamięta, a nikt nie rozkminia, jak długo to funkcjonuje w
                > języku.
                >
                Biedna,pokrzywdzona sierotka przez złą Rosę.. sad
                • cosmetic.wipes Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 16:41
                  Rośka jesteś upierdliwa do wyrzygu.
                  Po wuj rozwalasz fajny wątek?
      • dziennik-niecodziennik Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 22:27
        > jak mąż na mnie obrazony się miga od obowiązków to groze ze mu chapne dzide i zobaczymy czy bedzie taki cwaniutki

i co, boi sie?? suspicious
        • totorotot Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 22:32
          cały sztywnieje ze strachu
          • a1ma Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 00:37
            Hahahahahhahahahhahahahahah!
      • best_bej Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 23:48
        Chapanie tyki po same pomidory bylo by morgen. Poplakalam sie wtedy ze śmiechu w robocie.
    • solejrolia [...] 16.10.14, 12:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • solejrolia o co chodzi? 16.10.14, 19:36
        czemu jestem kasowana?
        • misterni Re: o co chodzi? 16.10.14, 22:40
          big_grin. Zgaduję, że za sygnaturkę wink
          • solejrolia Re: o co chodzi? 16.10.14, 23:20
            serio? ale to też cytat ! wink

no to się moderacja obudziła, ta sygnaturka już sobie funkcjonuje z miesiąc, albo i dwa

nie no, żart jakiś
            big_grin
            • misterni Re: o co chodzi? 17.10.14, 14:53
              Myślę, że to chodzi o sygnaturkę, ale pewności nie mam.
              Jednak widzę, że wycinają Cię wszędzie.
    • chipsi Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:11
      A co z patologią bez bidetu? Czyje to było?
      Spodobała mi się tez kiedyś czyjaś sygnaturka o tym kiedy powstała religia ale nie przytoczę by nie zostać posądzona o rażenie uczuć religijnych.
    • fadilla Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:19
      Jest jeszcze taka, nie posłuży do zgrabnej riposty, ale może kogoś tak jak mnie pokrzepi "mniej nerwów mnie kosztuje izolacja od ludzi, niż akceptowalne społecznie funkcjonowanie z nimi". Autora nie znam, może się ujawni.
      • triss_merigold6 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:44
        Moje.
        • babsee Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 14:39
          I moje dzieki Tobie, niezmiennie od 5 lat,jako że wciąż aktualne.Czekam na starośc, moze wtedy zrobie sie bardziej społeczna smile
    • zlotarybka_1 Rozdziawiony bober czy tez bobr 16.10.14, 12:22
      czyje to bylo - Morgen?
      W kazdym razie nawet demota sie doczekal.
      Zapamietam chyba na zawsze.
      • morgen_stern Re: Rozdziawiony bober czy tez bobr 16.10.14, 12:31
        Tak <spuszcza skromnie oczy>
        Niestety dałam się wtedy nabrać na totalnego trolla. A bober jest ze Świata wg Garpa.
        forum.gazeta.pl/forum/w,567,87069907,87069907,Moj_syn_zobaczyl_moje_nagie_zdjecia.html
        • solejrolia [...] 16.10.14, 12:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • solejrolia ? 16.10.14, 19:37
            dlaczego mnie skasowano?
        • zlotarybka_1 Re: Rozdziawiony bober czy tez bobr 16.10.14, 12:52
          Kurna, patrz - Swiat wg Garpa czytalam chyba z piec razy (taka troche wstydliwa faza z mlodosci) i bobra nie zakodowalam.
          Za to w kontekscie tamtego watku wyszedl doskonale.... Ubaw byl po pachy.
      • demonii.larua Re: Rozdziawiony bober czy tez bobr 16.10.14, 12:34
        O tak rozdziawiony bober był doskonały big_grin
        To na bank Morgen popełniła big_grin
        • ailia Re: Rozdziawiony bober czy tez bobr 16.10.14, 17:54
          Bobry, rozdziawione bobry i wilgotne rozdziawione bobry to popelnil Irving. Ten od Garpa.
          • morgen_stern Re: Rozdziawiony bober czy tez bobr 16.10.14, 21:24
            Przecież napisałam wyżej smile
          • ichi51e Re: Rozdziawiony bober czy tez bobr 17.10.14, 12:26
            Vonnegut! Nawet obrazek byl! https://c1.staticflickr.com/7/6010/5934706864_c8228e7a57_z.jpg
    • lilly_about Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:38
      Cały monolog shellerki, jak się z nami żegnała. Szkoda, ze taki długi i w sygnaturkę nie wejdzie.
      • elle.hivernale Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:43
        O tak. A jak jeszcze stała i mówiła, to ją zepchnęli ze sceny.
        • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:46
          Ten wątek był cudowny... wrzuci ktoś?
          Cały czas się zastanawiam, pod którym nickiem siedzi teraz shell, pojawiło się sporo nowych i dziwnie wyszczekanych smile
          • lilly_about Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:48
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,147450980,147450980,na_serio_.html
            • elle.hivernale Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:51
              Mwahahaha.
          • noname2002 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:50
            Chyba jej las szumi wink
          • elle.hivernale Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:50
            Shumimilas czy coś takiego, plus jeden super tajny założony, żeby napisać, że ma ochotę adoptować dziecko, bo ma smutne oczy i brzydkie sweterki.
        • lilly_about Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:46
          No. Tam cały wątek był uroczy.
          • lilly_about Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:55
            Ha ha ha tak, to na pewno shellerka, ja brzydkie ciuchy bardzo wzruszały.
            • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:58
              Rany, dajcie linka, w ogóle tego nie kojarzę.
              • elle.hivernale Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 13:07
                forum.gazeta.pl/forum/w,567,153025873,153025873,Czemu_nie_moje_.html
                forum.gazeta.pl/forum/w,567,153059223,153059223,Najskuteczniejszy_reduktor_apetytu_.html
                • morgen_stern Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 13:47
                  O rany... tak, to na bank ona.
                  • kropkacom Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 14:06
                    To na bank ona. Jednak mi nie do śmiechu jak to czytam. Coś mocno się nie tak z tą dziewczyną porobiło. Nawet miałam kilka razy teraz wrażenie, że włazi na forum po alkoholu.
                    • nanuk24 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 15:08
                      Dokladnie o tym samym sobie pomyslalam.
                    • shumi-mi-las Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 16:46
                      Ale piszesz o mnie, shellerce, czy tej trzeciej? ... Zabawne, ze ja pisze tu raz na ruski rok, shellerka słowa dotrzymała i nie pisze wcale, a wy nadal o nas myślicie, tropicie, dociekacie... Lilly... Kompleksy mozna leczyć.
                      • marychna31 a zdradzisz 16.10.14, 19:13
                        zakładając oczywiście, że nie jesteś nowym nickiem shellerki:
                        > shellerka słowa dotrzymała i nie pisze wcale,
                        skąd masz taką pewność?
                        • shumi-mi-las Re: a zdradzisz 16.10.14, 19:38
                          zwyczajnie próbowałam wyszukać jej nowsze wpisy. nie ma. to chyba znaczy, że:
                          a) nie pisze
                          b) ja nie umiem szukać

czy to, że ja pisze raz na ruski rok, tez mam jakos uzasadniac?
                          a! z ciekawości przeleciałam wątek pożegnalny shellerki. tam jest jeden jedyny jej wpis. ten pierwszy. który, jak sama napisała miał być ostatni. dopisywanie sobie, że chciała zrobić show, ale jej nie wyszło jest śmieszne. nie uważacie że za którymś postem nie wytrzymałaby i coś napisała, żeby przekierować uwagę na siebie?

i to doszukiwanie się drugiego, trzeciego i ochnastego dna w czyiś wpisach jest idiotyczne.
                          • ichi51e Re: a zdradzisz 16.10.14, 19:46
                            Swiete slowa shellerko!
                            • shumi-mi-las Re: a zdradzisz 16.10.14, 20:38
                              zieeeew
                              • marychna31 chciałabym jedno wyjaśnić 16.10.14, 21:41
                                Dla mnie to bez znaczenia czy ty i shellerka to jedna osoba czy dwie różne. Uważam, że to nie moja sprawa, jeśli ktoś zmienia nick, żegna się a potem wraca- widać ma powody a ja akurat nie wszystko muszę wiedzieć.
                              • lilly_about Re: a zdradzisz 17.10.14, 07:49
                                Shellerko, ty nawet odejsć z godnością nie potrafisz smile Ale najważniejsze, ze wzruszają cię nadal brzydkie, dziecięce sweterki, nic się nie zmieniło. To jest wątek lajtowy, tylko ze ty nigdy nie potrafiłaś się z siebie śmiać. Ponoć sekretarki tak mają.
                                • lafiorka2 Re: a zdradzisz 17.10.14, 08:08
                                  lilly_about napisała:

> Shellerko, ty nawet odejsć z godnością nie potrafisz smile Ale najważniejsze, ze w
                                  > zruszają cię nadal brzydkie, dziecięce sweterki, nic się nie zmieniło. To jest
                                  > wątek lajtowy, tylko ze ty nigdy nie potrafiłaś się z siebie śmiać. Ponoć sekre
                                  > tarki tak mają.

ehe...
                                  ty tak do wszystkich taka sucz czy tylko do wybranych???
                                  • lilly_about Re: a zdradzisz 17.10.14, 08:11
                                    A ciebie bardzo musiało zaboleć o tym twoim intelekcie, ze latasz za mną jak ratlerek smile
        • tabakierka2 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 12:47
          elle.hivernale napisała:

> O tak. A jak jeszcze stała i mówiła, to ją zepchnęli ze sceny.

jak sobie zwizualizowałam to, co napisałaś, to padłam big_grin
    • rosapulchra-0 Dobra, pochwalę się :) 16.10.14, 12:59
      Jeszcze w latach 90-tych ukułam złowrogie powiedzenie do mojego jeszcze wtedy niemęża, że jak będzie niegrzeczny, to mu z jaj kolczyki zrobię, po czym następował soczysty opis tegoż.
      Ale samo powiedzenie "zrobię ci z jaj kolczyki" na JM przeze mnie zostało mocno rozpropagowane i już nie tylko do mojego już męża. Często na różnych imprezach panowie między sobą w żartach mówili, że ze mną zadzierać nie ma co, bo te jaja i kolczyki..
      No i jakieś dwa, może trzy lata temu oglądam sobie serial, w którym Olszówka gra jedną z głównych ról. Scena: podjeżdża na stację benzynową i.. jakiś koleś się jej natarczywie przygląda, na co ona rzuca właśnie MOIM tekstem!
      Nie opatentowałam niestety wink
      • misterni Re: Dobra, pochwalę się :) 16.10.14, 23:30
        wink
        Ja tak miałam, gdy w komentarzu na stronie VoP, napisałam, że Thomson i Baron na jednym fotelu trenerskim wyglądają jak smok dwugłowy. Tak fajnie kiwali głowami w takt muzyki. wink
        No i w kolejnym odcinku na żywo, Marika powiedziała, że Thomson i Baron są jak smok dwugłowy wink
    • naomi19 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 14:51
      tak, spodobalo mi sie, jak Triss napisala, ze podejrzewalaby z litosci swojego partnera o guza mozgu, jesli wyskoczylby z propozycja seksu grupowego
      a reszta tych,ktore mam w sygnaturkach
      'Moim zdaniem praca jako wartość jest trochę przeceniania, uważam, że są bardziej wartościowe lub wzbogacające człowieka rzeczy, np.wychowywanie dzieci, spędzanie czasu z rodziną, albo chociaż bieganie boso po łące.' czujny.czajnik

<*>
      angielskie dzieci tez nosza czapki, rekawiczki, szaliki i cieple kurtki, swetry itp. ale jakos tak inaczej to nosza niz polskie /by najma78/

mam szczęście bo mieszkam w malutkiej mieścinie gdzie jest wielka bieda i nikt tu nie rzuca się nawet na używaną odzież bo dla większości jest za droga. aniaturek0409

"na ematce wspólny pokój dzieci to patologia ale szóstka dzieci karmionych kaszą ze szczawiem to ok bo 'przecież się kochają'" araceli
      • aandzia43 Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 00:10

> tak, spodobalo mi sie, jak Triss napisala, ze podejrzewalaby z litosci swojego
        > partnera o guza mozgu, jesli wyskoczylby z propozycja seksu grupowego

forum.gazeta.pl/forum/w,567,155031800,155035360,Re_swingowanie.html
        A to akurat moje smile
        • naomi19 Re: cytat forumowy wszechczasów 17.10.14, 11:18
          Rzeczywiscie, musialam pominac Twoja wypowiedz i przeczytalam wypowiedz Triss, ktora bardzo mnie rozsmieszyla tzn
          Gdybym tego dnia miała rzut litości, to uznałabym, że stary ma guza mózgu.
    • ruscello Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 15:27
      Mnie niezmiennie zachwyca sygnaturka z cytatem, że punki i metale pochodziły z biedoty, a bogaci bywali na dyskotekach. Co jakiś czas ktoś z moich znajomych przywołuje ten tekst na jakimś koncercie czy imprezie, więc pewnie przetrwa wiele lat smile Niestety nie pamiętam, czyja to sygnaturka.
      • totorotot Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 15:52
        Dlani smile a tekst nie wiem, ale jakiegoś wybitnego socjologa zapewne, stałego bywalca dyskotek już od pieluch (rodzice dbali o rozwój intelektualny od maleńkości, mama w ciąży słuchała scootera i bajlando)
    • pulcino3 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 16:33
      Triss " Nie ma ofiar są tylko ochotnicy"- piękne, uniwersalne, sama prawda.
    • anorektycznazdzira Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 17:26
      Dla mnie mistrzostwo świata to było:

"Jak za posiadanie penisa będą przyznawać rentę, to ja zacznę honorować wytłumaczenie w stylu 'to tylko facet' "
    • lauren6 Re: cytat forumowy wszechczasów 16.10.14, 19:20
      Mi zapadł w pamięć cytat z echtom z wątku toaletowego: życie jest sztuką wyłączania wyobraźni. No... tak jest wink
    • lilly_about Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 07:55
      Pamiętacie ten, co opisywała, jak stanęła na pasach i ludzie sie dziwili, co to za idiotka, a ona się dziwiła tym ludziom (zwłaszcza kobietom chyba), ze mają pretensje, otworzyła drzwi, zapaliła faję i próbowała udowodnić, że dym nie leci na jej dziecko? Tam były lepsze cytaty niż w tym pożegnalnym.
      • morgen_stern Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 09:22
        Ona miała dużo dobrych wątków, np. ten o płaceniu kartą męża i awanturze z kasjerką.
        • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 10:03
          O to to, a jeszcze był taki, czy opłaca się iść do pracy za 5000 poniżej kwalifikacji. To były naprawde fajne wątki, bo ona po prostu taka była i wierzyła w to, co pisze.
      • naomi19 Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 11:20
        szkoda ze nie ma linka z watkiem o papierosie w buzi smile zaintrygowal mnie
        • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 11:43
          forum.gazeta.pl/forum/w,567,146865592,146865592,bezmyslne_chamskie_bucostwo.html
          • naomi19 Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 11:52
            Dzieki.

w celu wentylacji zapachów np. z moich włosów oraz jamy ustnej, po spaleniu fajki zamknęłam drzwi i otwarłam okna.

dodam, ze jak paliłam przy otwartych drzwiach, to akurat nikt nie szedł, na co bardzo uważałam.

aaaa! za popielniczkę służyła mi puszka po red bullu light.

az dziwne, ze tego nie znalam, zycie juz nie jest takie samo big_grin
            • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:04
              No własnie, życie jest za krótkie, żeby nie znać takich perełek wink
            • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:16
              Ten cytat, Naomi, to jak sadze dla uzasadnienia tezy ze autorka sie z siebie smiac nie potrafila i poczucia humoru nie posiadala....?
              Shelly wiecznie zywa w naszej pamieci...smile
              • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:20
                Uderz w stół a nożyce się odezwą wink
              • naomi19 Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:30
                Ona jak najbardziej ma niezle poczucie humoru i byla/jest naprawde szczera. Ma tez ogromne problemy z nalogami, myslalam ze tylko z alkoholem, ale widze, ze rowniez z papierosami. Nie sadzilam po prostu, ze jest w stanie zapalic przy dziecku, uwazam, ze to obrzydliwe. W sumie zabawnie napisane, ale nie jest mi do smiechu.
                • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:34
                  Otóż to, miała lekkość pisania i tworzyła ciekawe historyjki, które czytane z przymrużeniem oka były naprawdę zabawne. Problem w tym, ze ona nie pisała z przymrużeniem oka wink W wątku o paleniu przy dziecku szła w zaparte, że w jej samochodzie niemożliwym jest, by dym leciał na dzieciaka....
                  • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:39
                    Nie pisala z przymruzeniem oka bo jestes jej byla sprzataczka, ktora kiedys opisala na forum wiec ja znasz jak jej gatki ktore wkladalas co tydzien do pralki?smile)))
                    Puknij sie w glowe
                    • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:43
                      Sie mi z irytacji szyk nie zgadzawink
                      Nie wroce tutaj na caly etat nawet dla miazdzenia obcasikiem zawistnych frustratek majacych zale sprzed dekady.
                      No waysmile
                      Dzis zrobilam wyjatek.
                      • morgen_stern Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:45
                        Zarozumiała, egocentryczna, traktująca siebie śmiertelnie serio, niemądra... nic się nie zmieniłaś smile
                        • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:48
                          Owszem... wyladnialam tongue_out
                          • morgen_stern Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:50
                            Pic or it din't happen!
                          • noname2002 Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:56
                            Jednak się zdecydowałaś! smile
                            forum.gazeta.pl/forum/w,567,144256897,144256897,operacja_plastyczna_piersi_jak_mi_sie_podejscie.html
                      • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:49
                        smile A czym to się tak irytujesz shelly, skoro jesteś ponad nas? wink Zapomniałam jeszcze o tym wątku z tuszem do rzęs z Maybelline, który był twoim marzeniem, jak byłas biedna, jakby co wink
                        • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:51
                          Lilly masz obsesje. Chcesz, wysle ci autograf...
                          • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 12:55
                            W zasadzie to powinnaś się cieszyć, bo cytaty z żadnej z forumek nie robią takiej furory, a ty się tylko zgrzałaś i z wrażenia przyznałaś po ładnych paru miesiącach, że ty to ty. Ceń się trochę kobiet! Nikt cię nie podrobi wink
                            • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 13:03
                              Tak lilly, normalnie comingout zrobilam! Jutro bedzie w superaku!
                              Nie... czekaj to ty mnie tak podeszlas spryciulo tywink
                              • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 13:05
                                I wiem co tera robisz....
                                Guglujesz shumi i szukasz niescislosci miedzy tym co pisalam a tym co shell pisala. Jak cos znajdziesz, koniecznie zaloz nowy wateksmile
                                • lilly_about Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 13:13
                                  A wiesz, że zupełnie nie, bo nie ma żadnych nieścisłości. Ty jesteś tak arogancka, egzaltowana i przewidywalna, że nie byłabyś w stanie dokonac takich cudów. I nie wyładniałaś, skóra twarzy nie kłamie, podejrzewam, ze teraz nie zasniesz ha ha ha
                                  • shumi-mi-las Re: Jeszcze jeden wątek shellerki 17.10.14, 13:32
                                    Zasne zasne. Twoja obsesja juz dawno dala mi do myslenia i zasiegnelam infokiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka