Dodaj do ulubionych

Rękawice czy mufka? Do wózka

23.10.14, 23:30
Co lepsze? Musze kupić i to szybko, bo mi dzisiaj prawie ręce odpadły po godzinnym spacerze uncertain
Obserwuj wątek
    • noushka Re: Rękawice czy mufka? Do wózka 24.10.14, 00:02

rekawice sa super smile bierz
    • mary_lu Re: Rękawice czy mufka? Do wózka 24.10.14, 00:30
      U mnie sprawdziły się cienkie rękawiczki i mufka na rączce wózka. Mam bardzo wrażliwe ręce, a zima była długa i mroźna. Jakbym co chwila wyciągała gołe dłonie na mróz, to skóra popękałaby mi do krwi. A ciągle tymi łapami coś robiłam - a to telefon dzwoni, a to portfel trzeba wyciagnąć, a to czapeczka dziecku się przekrzywiła...
      • mxlasermxlaser Re: Rękawice czy mufka? Do wózka 09.09.15, 15:03
        Ja kupiła mufkę i jestem zadowolona dokładnie taką www.zabawkismyka.pl/Mufka-na-rece-do-wozka-Navington-kolor-Marine,p,3423
    • koala0405 Re: Rękawice czy mufka? Do wózka 24.10.14, 07:42
      ja używam mufki /mam aż 3 sztuki/ i uważam że to najlepszy gadżet do wózka. W ubiegłym roku miałam mufkę mega ciepłą firmy Teutonia ale nadaje się na duże mrozy bo ręce miałam spocone. M-c temu kupiłam sobie dwie mufki trochę cieńsze Pinkie z mozliwością rozdzielenia np. gdy używam na wózku parasolce i Edisa /wczoraj ją założyłam/.
    • mikams75 Re: Rękawice czy mufka? Do wózka 24.10.14, 09:24
      grube narciarskie rekawice, na wozku rece szybko grabieja i takie zwykle rekawiczki byly dla mnie za cienkie.

pomysl z mufka i cienkimi rekawiczkami tez wydaje sie byc fajny, ale nie mialam. Sama mufka sie nie sprawdzi, bo co chwila trzeba rece wyjmowac.
    • thea19 Re: Rękawice czy mufka? Do wózka 24.10.14, 10:09
      mufka. bardzo, bardzo zaluje, ze pozno kupilam bo to cud rozwiazanie
    • princy-mincy Re: Rękawice czy mufka? Do wózka 09.09.15, 15:18
      Dla mnie mufka i rekawiczki, ale mi bardzo rece marzna wiec na spacery zima mialam obie te rzeczy i w koncu bylo mi cieplo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka