Dodaj do ulubionych

Top Model po raz kolejny....

03.11.14, 22:12
Tak, oglądam ten program nałogowosuspicious
Oglądam właśnie i nie mogę wyjść z szoku że dwaj faceci tak ze sobą rywalizują.
To kobiety tak nie rywalizują jak ci dwaj.
Lekko to żenujące jest.
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:14
      Też oglądam, A nawet mój mąż
      I mam inne zdanie
      To nie jest żenujące-ponieważ oni o tym mówią. Komunikują swe emocje, nazywają je-mówią :konkurencja, rywalizacja, byłem zazdrosny
      A kobiety rywalizują i obrabiają sobie tyłki za plecami tongue_out
      • semihora Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:54
        Kobieca rywalizacja jest więc gorsza, a męska jest taka suuuuuuper i wcale nie jest żenująca. I jeszcze gdyby to chodziło o coś wartościowego, a nie zwykle świecenie du.p.ką... Ale co mi tam, nie mój cyrk, wkurza mnie tylko to patrzenie na męski sposób bycia jako ten lepszy.
        • quelquechose Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 09:11
          O to to wlasnie!
        • guderianka Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 12:12
          To TY napisałaś, że jest suuuuper wink
    • konsta-is-me Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:14
      A co dziwnego?
      Faceci z reguly rywalizuja ze soba (o wszystko)
    • mama303 Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:15
      karme-lowa napisała:

> To kobiety tak nie rywalizują jak ci dwaj.

a co cie tak dziwi? Faceci uwielbiaja rywalizację.
      • karme-lowa Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:18
        Ale oni też sobie obrabiają tyłki. Jak kobiety.
        Może macie rację - faceci lubią rywalizację ale myślałam że bardziej podejdą do tego na luzie.
        PS: mój mąż też ogląda.
        • guderianka Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:23
          Ale jak obrabiają ? Mówią, że siebie nie lubią, krytykują, wyśmiewają ? ( bo to robią dziewczyny wobec np. Marty)
          • karme-lowa Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:41
            No jak nie wyśmiewają jak wyśmiewają. Kurcze, to my chyba inny Top Model oglądamy (w dzisiejszym programie jak Góral poszedł na kolację z Bar to Baryza go w domu modelek wyśmiewał).
            Nie wiem, pewnie się nie znam, ale to ich obrażanie się bo jeden drugiego nie chce w pokoju, bo jeden ma lepsze zdjęcie od Marty a to ona nagrodę dostała itp.
            Trochę jak dzieci.
            Jestem za Martą. A Wy?
            • guderianka Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 12:14
              A fakt, dzisiaj tam coś bąkał podczas robienia jedzenia w kuchni
          • gryzelda71 Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 08:57
            Oczywiście,że obgadują konkurenta, tak jak i dziewczyny.
            Program zakłada rywalizację. I tylko dla widza to o dupe maryni, dla nich to szanasa i traktują to poważnie.
    • kkalipso Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:39
      Odpuściłam sobie mało kiedy oglądam ale jestem zdania że kolegować się tam nie poszli.
      • aqua48 Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 22:47
        Marta i Osi są najlepsze. Osi wydaje się sympatyczniejsza, dlatego, że jest mniej spięta. Potem długo nikt i dopiero cala reszta. Ciekawa jestem kto wygra.
    • zona_mi Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 23:07
      Kwestia montażu.
      Pokazują nam, co chcą pokazać, a nie jakąś prawdę obiektywną.
      • aqua48 Re: Top Model po raz kolejny.... 03.11.14, 23:43
        zona_mi napisała:

> Kwestia montażu.
        > Pokazują nam, co chcą pokazać, a nie jakąś prawdę obiektywną.

Ależ oczywiście, nie tylko montażu, ale i scenariusza. Wszystkie tego typu programy "na żywo" i spontaniczne mają scenariusz.
        • tjoanna Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 08:13
          To jest program typu reality show. W scenariuszu nie ma wypowiedzi uczestników wink Owszem, są pytania, ale potem to już tylko montaż wink
          Wykorzystywane są naturalne predyspozycje uczestników i ich relacje.

Myślę np, że będą jechali na "przyjaźni" między Olą i Martą. Pewnie Ola długo zostanie w programie i będą wystawiali tę ich przyjaźń na próbę, której, jak zgaduję, Marta nie zda. Będą emocje, publiczność będzie podzielona albo oburzona big_grin

Moim zdaniem teraz wyleci Góral, potem Michalina.

A wygra albo Marta albo ten drugi facet. Ale raczej Marta.

PS. Myślałam, że oglądanie tego to Wielki Wstyd, ale Wy tu tak otwarcie... wink
          • arista80 Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 09:07
            Przypomniało mi się jak około 2 lata temu oglądałam amerykańską wersję tego programu America's Next Top Model z Tyrą Banks. Co tam się działo. Dla tych dziewczyn ten program to był być albo nie być. Płacze, przyrzekania "zrobię wszystko by wygrać", kłótnie o byle co, wrzaski międzzy konkurentkami, dla mnie to było nie do uwierzenia, jak można przeżywać na taką skalę coś takiego. A jak raz zdarzyło się, że dziewczyna przegrała i starała się nie brać tego aż tak bardzo na serio, uśmiechała się, to zjechała ją sama Tyra Banks.
    • girl.anachronism Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:06
      Nauczyłam się nie oceniać uczestników na podstawie ich zachowania w programie po tym, jak dowiedziałam się z drugiej ręki, jak w Germany's Next Top Model wyglądała kwestia reakcji na metamorfozy. Strasznie byłam zawsze zniesmaczona tym, jak płaczą u nas nad tymi obciętymi włosami, że takie nieprzygotowane na zmiany, jak chcą być modelkami niby itd. Okazało się, że - przynajmniej w Niemczech - mają to w kontrakcie tongue_out Podchodzi scenarzysta, czy tam reżyser, jak mało się dzieje i mówi "ty płaczesz i robisz cyrk". Większość kłótni też więc jest pewnie wyreżyserowana. Weźcie pod uwagę, że w prawie każdej polskiej edycji (nie wiem jak w innych) jest outsider, którego nikt nie lubił i z którego wszyscy się naśmiewali - Ania Piszczałka, potem Ania Bałon, teraz Mateusz Maga. Pic na wodę to wszystko, chociaż miło się ogląda big_grin
      • wioskowy_glupek Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:16
        Kłótnie Baryzy z Góralem są żałosne, facet tak się zachowujący to nie facet sorry. W dodatku jeden brzydki drugi niedojrzały a obaj pewni siebie jakby byli nie wiadomo kim LOL big_grin

Marta - może i ma warunki i wygrywa konkurencje, ale jest żałosna z tymi swoimi opowiastkami o wypadkach, topieniu się i porzucającym ją ojcu, za każdym razem jak zawali zadanie.

Wygrać powinna Osi, ładna ma warunki, sympatyczna.
      • nolus Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:19
        Mnie się Marta podoba,jakoś nie trafia do mnie hejt na jej osobę w necie.Kupię każdą taką zdzirowatą,sukowatą,idącą po trupach do celu.Wolę dziewczynę mało sympatyczną,ale zdeterminowaną i profesjonalną(bo tego w żadnym wypadku odmówić jej się nie da) od zwyczajnie sympatycznych ale szarych i bezbarwnych,sierotek czy absolutnie znienawidzonych płaczek,które liczą że płaczem uda im się wziąć jury i widzów na litość.Papierskiej zdzierżyć nie mogłam - nie lubię ludzi o takim śliskim typie charakteru.Dla mnie Marta jest ok,życzę jej powodzenia.Ale z tym stwierdzeniem,że jest chyba zbyt pewna siebie na taki kraj jak Polska być może ma rację...Mam nadzieję,że nie przeszkodzi jej to w wygranej,od początku jest na nią typowana.
        • mozambique Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:32
          od poczatku jest silnie faworyzowana przez wszystkich , ciekawe dlaczego - czyzby juz od dawna byla w stajni NEXTA i chodzi o to zeby wygralą ich dziewczyna ?
          tak jak w poprzedniej edycji ?

wczorajsza decyzja kompleteni kuriozalna - wylatuje Ewelina - laska na widok której wszystkim zapiera dech i uginają sie nogi ( w dodatku z kretynskim uzasadnieniem Tyszki ze nie miala zadnej foty dajacej sie oglądac !!!! ktos w to uwierzyl???? ) a przechodzi ta , która kompletnie połozyla podstawowe zadanie modelki - w ogóle nie wyszła na wybieg
          • girl.anachronism Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:45
            Jak to? Zuza była w Next przed Top Model?
            • mozambique Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:49
              nie wiem czy zuza ale laska o nazwisku jakiegos polityka , taka blondynka z długimi prostymi włosami co wygrala ktorąs edycje , jeszce przed pieriwszym odcinkiem byla na stronie agencji

po emisji odcinka - tajemniczo zniknęła smile
              • girl.anachronism Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:51
                A, Olga. To tak, po świecie nawet jeździła smile Ale nie wiedziałam że była właśnie w Next, wydawało mi się że gdzieś indziej i po prostu nie była amatorką.
          • kama265 Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:48
            przecież ta Ewelina była cały czas nieprzytomna ....
            • mozambique Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:53
              dlacezgo nieprzytomna ?
              malo różnorodna i malo "plastyczna" w obiektywie , racja, ale na narkomanke nie wygladała na litośc boską

ona ma urodę posągową, nawet Agnieszka Maciąg na jej widok az jęknęła z zachwytu
              w przeciwienswtie do dosc prostackiej urody MArty i jej fatalnych zębów

moglaby uderzyc do jakiejs dobrej miedzyanroodwej agencji , bo przynajmniej na pierwszy rzut oka przyciaga uwage i na wybieg nadaje sie jak mało kto
              • kama265 Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 10:59
                nie mówię, że na narkomankę ale jakaś śpiąca, sztywna, nie reagująca na wskazówki fotografa
                nie wiem, czy ma urodę posągową, kwestia gustu, dla mnie jest na maksa zwyczajna uncertain
                • 3lato Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 11:26
                  a mnie wręcz drażni ten chłoptaś pokazujący non stop roznegliżowaną klatę.
          • nolus Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 12:09
            Ewelina faktycznie baaardzo ładna,od razu mi się spodobała.Ale też niestety trochę sztywna i mało plastyczna...
    • tryggia Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 11:49
      Oczywiscie, że dobry montaż bedzie prowadzić widza na sznureczku.
      Mnie jednak zaskoczylo cos innego. Sesja jednej z grup w Glamour. Prywatni, nieopierzeni, zdecydowanie to nie byly zdjecia modowe. Znane (5minut) buźki, nic więcej...
      • nolus Re: Top Model po raz kolejny.... 04.11.14, 12:21
        Fajnie,że zrobili edycję dla dwóch płci tongue_out Przynajmniej widać tutaj nieźle,że nie tylko standardowo kobiety są mocne zazdrosne.Faceci też potrafią sobie dać do pieca pod kątem różnych docinków,złośliwości,itd. No pięknie widać,że zazdrość to cecha ludzka,bez względu na płeć - zwłaszcza kiedy przychodzi do losowania wygranej typu samochód tongue_out

Misza była fajna,taka rzeczowa i spokojna,jednak jej uroda i profesja były dość kontrowersyjne...Zresztą tylko ze względu na profesję wzięli ją do tego programu,bo na modelkę to już niestety wiekowo się nie nadaje.

Osi bardzo mi się podoba.Jest ładna,dość smukła,ma ładną figurę i fajne nogi.No i bije z niej jakaś taka dostojność,co bardzo mi się podoba...

Maga był nieakceptowalny,dobrze że w miarę szybko się go pozbyli.

Góral mi się nie podoba.Z wyglądu niby ok,ale ten jego wieczny cwaniaczkowaty uśmieszek...No i te umizgi Krupy do niego tongue_out Mogłaby sobie darować...married woman wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka