cosmetic.wipes 08.11.14, 12:22 ma to oko: Nie chodzi mi o określenia poetyckie, tylko takie, które można wpisać do dokumentu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: Jaki kolor 08.11.14, 12:39 szary? mi sie to zmienia, jak wpisywalam to mialam szare, potem zzielenialo Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Jaki kolor 08.11.14, 12:42 To proste: taki sam jak kolor oczu moich i syna Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Jaki kolor 08.11.14, 13:19 Wpisz taki jaki ci sie bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jaki kolor 08.11.14, 15:26 Obydwa mi się podobają, ale chyba tego nie mogę wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Jaki kolor 08.11.14, 15:31 Wpisałabym szary. Zastanawiam się, co wpisują ludzie, którzy mają dwa różne kolory. Miałam nauczycielkę, która miała jedno oko fioletowe, drugie zielone. Dla mnie to był totalny czad. Odpowiedz Link Zgłoś
3livka Re: Jaki kolor 08.11.14, 15:34 Mam podobne, tylko obwódka bardziej zielona, środek taki sam. Wpisuje wszędzie zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
girl.anachronism Re: Jaki kolor 08.11.14, 15:38 Ja bym chyba wpisała po prostu "różnokolorowe", kiedyś jak się zaznaczało to chyba była taka opcja, bo przy heterochromii naprawdę można mieć problem. Ale oczy piękne Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jaki kolor 08.11.14, 18:46 Jest opcja wpisania wielokolorowe lub nieokreślone. Wielokolorowe pasują mi właśnie do heterochromii. No cóz, chyba będą szare. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jaki kolor 08.11.14, 16:17 Chyba bym wpisała szare. A w ogóle to mam podobny schemat ubarwienia oka, tylko pomarańczowy wieniec z większymi wypustkami, a tło szmaragdowo zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Jaki kolor 08.11.14, 16:27 To są oczy topazowe, mam podobne, tylko tło jest zielonkawe, a środek bardziej złoty niż tutaj. W papierach mam zielone. W tym wypadku wpisałabym szare, bo tło jest szarawe. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jaki kolor 08.11.14, 19:11 No popatrz, nie wiedziałam, że mam topazowe oczy W dowodzie kazałam wpisać zielone. Zresztą z wiekiem zrobiły się faktycznie konkretniej zielone, bo szmaragd pociemniał i zmatowił się. Niedługo będą malachitowe Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Jaki kolor 08.11.14, 18:58 Jakie ładne Wpisałabym prawdę, brązowo - szare. Odpowiedz Link Zgłoś