novanicka 13.11.14, 13:01 Chciałam spytać o takie pozycje: 1. Bella i Sebastian (chcę iść z córką lat 9) Ktoś był? Może polecić? Warto? 2. Obywatel czy Bogowie, a może Miasto' 44? Który lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 13:15 Nie widziałam ani Obywatela, ani Miasta 44, ale na Bogów możesz iść w ciemno bo to naprawdę bardzo dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Bella i Sebastian 13.11.14, 13:20 Byłam we wtorek z córką (prawie 6,5l). Piękny film,przepiękne krajobrazy,muzyka,urocza psina. Ja bardzo polecam,córka zachwycona! Odpowiedz Link Zgłoś
eweliska18 Re: Bella i Sebastian 13.11.14, 13:26 potwierdzam Bella i Sebastian, świetny film, piękne góry, cudny pies, wspaniała muzyka, 6-letnia córka siedziała jak zahipnotyzowana Bogowie - nie widziałam, ale wielu znajomych bardzo polecało Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Bella i Sebastian 13.11.14, 14:16 ja sie wybierałam na Zbliżenia. Ale nie wiem czy w kinach były chociaz 2 tygodnie. Nowy film a juz go nie ma Bogowie - warto chce isc na służy specjalne - ale pewnie tez juz nie lecą na obywatela pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
paniszelka Re: Bella i Sebastian 13.11.14, 14:33 Bogowie-bylam,ba,nawet cala moja ekipa z firmy na tym filmie byla i kolezanki moje takze,super,super!Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 15:18 Mnie się Bella i Sebastian niezbyt podobały - mam wrażenie, że dosyć znacznie różni się od książki. Sam film nie byłby może zły, ale nie wiem, ile dziecko z niego zrozumie. No i są absurdalne momenty. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 15:19 Ale Bogowie bardzo dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
peilin Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:19 Jakie momenty są absurdalne? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:45 Kilka jest. Im bliżej końca tym więcej. Nie mówię, że dzieciom się nie spodoba, ale miałam bardzo mieszane odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
peilin Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:20 Dla mnie Bella i Sebastian absolutnie obowiązkowo - piękny i mądry film. Bogowie - rewelacja, jeden z najlepszych filmów jaki oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:27 Widziałam "Miasto 44" i moim zdaniem film przereklamowany. Niektóre efekty specjalne zupełnie nie wkomponowane w film (jak z innej bajki). Mnie ten film nie urzekł. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:35 A na "Obywatelu" ktos byl? Warto? Mlodego Stuhra kocham miloscia namietna i chcialabym pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacperka11 Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:37 Bogowie,Bogowie i jeszcze raz Bogowie. Czy na "Bella i Sebastian" można iść z czterolatkiem? opisie :film od lat 9.Dlaczego nie b/o?Jakieś drastyczne sceny? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:59 Film jest za poważny i za dramatyczny dla czterolatkow. Dziecko niewiele z niego zrozumie. Z 9-latkiem można iść, chociaż mnie się średnio podobał. Za to siostrzenicy bardzo. Prawdopodobnie jestem za duża. 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 18:50 Byłam w ten weekend na Bogowie i Bella i Sebastian. Polecam oba. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: repertuar kinowy - na co warto? 13.11.14, 19:32 Ja też na obu i oba polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś