Dodaj do ulubionych

czy wasi mężczyźni są

• kkalipso Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 13:28
      Jane że tak!
      Ma ładne szaroniebieskie oczy gęste brązowe włosy jest szczupły i seksowny.
    • morgen_stern Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 14:26
      Obiektywnie pewnie nie jest, ale ja nigdy nie lubiłam przystojniaków. Ważne, że mnie się podoba, obcym szantrapom nie musi smile akceptuję go i lubię takim, jaki jest.
    • edw-ina Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 14:41
      Przystojniak, jakich mało smile Po kilkunastu latach razem wciąż nie mogę oderwać oczu i rąk.
      A czy to ocena obiektywna? Trudno mi powiedzieć. Ale większość przyjaciół/znajomych twierdzi bez pytania, że ciacho big_grin
      • thaures Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 14:54
        Pierwsza milosc byla moim idealem- wysoki brunet-piekny, za ktorym ogladaly sie dziewczyny w moim wieku. Gdy odchodzilam do mojego przyszlego męża powiedział, że stać mnie na kogoś lepszego.Znał go tylko z widzenia. A ja odeszlam do nie za wysokiego blondyna-ale z ciemną oprawą oczu, he, he. Ten moj były teraz jest siwy, z brzuszkiem, a moj maz nadal się trzyma i dobrze się starzeje-46 lat. Tylko chyba kapacnieje z wiekiem, bo mam wrażenie ze zgubil pare cm. O wzrost mi chodzi oczywiscie!! Mnie się nadal podoba, chociaż coraz bardziej przypomina mi tescia.....
    • ashraf Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 14:56
      Jest obiektywnie przystojny, a do tego wysoki i dobrze zbudowany. Co ciekawe, wczesniej spotykalam sie z mezczyznami, ktorzy podobali sie glownie mnie, ale niekoniecznie innym wink
      • puellae_2007 Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 17:01
        Jest i to bardzo choć to nie typ modelasmile 182 cm typ drwalopodobny - ciemne włosy, silne ręce męskie duże dłonie. . . Uśmiech i oczy takie ze klekajcie narody smile ujął mnie inteligencja uśmiechem i zawadiackim spojrzeniem ale do dziś po 11 latach żaden facet nie budzi we mnie tylu emocji smile niestety jest jedna wada. . . Baby się lasza ;/
        • echtom Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 17:05
          Coś za coś, jak mówią wink
        • mag1_k Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 22:50
          o to bardziej mój typ, taki silny drwal wink
          Ja mam typ modela bardziej
    • thea19 Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 17:27
      moj jest bardzo symetryczny. jak go poznalam, to najpierw zobaczylam brzuch - mial cudny kaloryfer a potem zmierzylam reszte. bardzo zgrabny chopak byl. wzrostu mu natura nie poskapila - 192cm i ma bardzo proste i dlugie nogi. opalony przec caly rok, bez nadmiernego owlosienia. po chorobie troche stracil na muskulaturze ale zadek jak mu odstawal, tak odstaje. twarz przyjemna w obyciu, troche drobna. mam nadzieje, ze syn pojdzie calkowicie z budowa w slady taty a nie mamy.

co do wysokich panow - najlepszy przyjaciel mojego malza ma ponad 2m wzrostu, jest przerazliwie chudy i sie garbi bo wszystko jest dla niego za nisko. jego zona ma 180cm i wyglada przy nim na drobna.
    • heca7 Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 17:42
      Nie wiem wink Mnie tam się podoba. Wysoki -186cm, szczupły, brązowe oczy, ciemne włosy (jeszcze ma). I koniecznie proste, długie nogi- jak ja nie lubię tych prostowanych na beczce tongue_out
    • jolie Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 17:56
      Nie jest obiektywnie przystojniakiem. Ja również jestem przeciętna z wyglądu. Ale mój mąż to pierwszy mężczyzna, przy którym mogę być sobą i nie muszę nic udawać. Ma wspaniałą osobowość. Nasi synowie za to zapowiadają się na przystojniakówwink.
    • ina_nova Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 18:41
      >> Czy patrząc na waszego przyszłego faceta ocenialyście "och nie, on ma za grube brwi, nie może być ze mną", albo "och facet ma za chude nogi/ za gruby brzuch" ?

Oczywiście, że patrzyłam na wygląd. W imię czego miałabym się męczyć z nieatrakcyjnym, grubym mężczyzną? Więc mam atrakcyjnego, za którym owszem, oglądają się dziewczyny.
    • novanicka nie :) 22.11.14, 20:32
      zaskoczone?

Nie - mój mąż jest nie w moim typie, nie wiem - może innym się podoba - skoro ma być obiektywnie.
    • lafiorka2 Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 20:37
      podobno przystojny.
      Znaczy mi się podoba .
      Ale na ostatniej imprezie rodzinnej prawie ,każdy mi mówił jaki to X jest przystojny... smile
    • werualta Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 20:50
      chyba po tylu latach obiektywna nie będę wink na tym etapie przystojny nie jest wink Kiedyś zauroczyły mnie jego oczy i rzęsy, co skutkuje w wyglądzie syna smile dokładnie tym samym
      na tę przystojność składa się wiele rzeczy, co z tego, że on przystojniak tak pusty , że nuda bije na 1 km wink
    • iuscogens Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 21:27
      Moj obiektywnie jest calkiem calkiem smile wysoki, z fajnymi barami, z gatunku "duzy chlop". Ja jestem niska, wiec jest przyjemny kontrast - milo jest sie przytulac do takiej duzej klaty. Ja tam nie ukrywam, ze na poczatku podobal mi . sie wyglad meza, zreszta on tez polecial na moja pupe, slodka twarz i dlugie rzesy wink potem poznalismy sie lepiej, zakochalismy sie w sobie, okazalo sie ze mamy podobny system wartosci, poczucie humoru i ze jakos nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie. Teraz to najbardziej doceniam to ze jest dobrym czlowiekiem, chociaz to ze jest przystojny i caly czas bardzo mi sie podoba to mily dodatek wink zreszta mam wrazenie, ze teraz w wieku 30+ wyglada lepiej niz te 10 lat temu.
    • lola211 Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 21:38
      Moj w mlodosci był bardzo przystojny,wiem ze zdjęc i z przekazu tych co go znają od dawien dawna.Nie przeszedl niezauwazony.Mial ogromne powodzenie.Jego siostra tez.To wrecz legenda,najpiekniejsza dziewczyna w liceum i na studiach.
      Gdy go zobaczylam stwierdzilam ,ze wyglada jak moj ideał-wysoki(1,88),niebieskie oczy.
      Po 20 latach juz mi sie opatrzył, nadal podziwiam jednak, ze trzyma sie swietnie i na tle swoich rówiesnikow wyglada bardzo dobrze.Takie geny.
    • princesswhitewolf Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 21:57
      owszem. nawet jak na 45 lat

No ale co z tego jak to tylko chlop czyli niezbyt madre stworzenie ... po pewnym czasie urody nie widzisz juz. WIdac czlowieka i jakim jest naprawde
    • rosapulchra-0 Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 22:04
      Tak. Mój mąż jest obiektywnie przystojny.
      • lewapinger Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 19:29
        Ha ha ha, o krwa.... rosa przez ciebie z kanapy spadłam. Przystojny? Ten łysy grubawy kurdupel? tongue_out
        • rosapulchra-0 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 22:06
          No cóż.. o gustach się nie dyskutuje. Jednak po szybkiej ankiecie wśród ludzi - jest.
    • mag1_k Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 22:29
      Jest obiektywnie przystojny. Traktuję to na zasadzie, że miło jest oko zawiesićwink)
      190wzrostu, regularne rysy, szczupły, chociaż bez ubrania pojawia sie drobny brzuszekwink
      Nieraz patrząc na niego ubranego w "codzienny strój roboczy" łapię się na myśli, że nie różni się od modeli z prezentujących garnitury w różnych magazynach. Miłe uczucie, nie ukrywam tego.
      • mag1_k Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 22:31
        Po latach związku nie ma to większego znaczenia, ważne w wyglądzie jest ogólne zadbanie. Człowiek też się szybko przyzwyczaja do dobregosmile
    • latarnia_umarlych Re: czy wasi mężczyźni są 22.11.14, 23:13
      Mój, myślę, jest. Taką klasyczną, szlachetną urodą - w przeciwieństwie do mnie.
      Ma regularne rysy twarzy, kształtny nos, jest szczupły i umięśniony (nie napakowany!).
    • murwa.kac Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 07:01
      chyba jest, bo baby sie za nim ogladaja.
      jak sie poznalismy to mi sie nie podobal. ale wtedy zapatrzona bylam w eterycznych niebieskookich blondaskow suspicious
      ciemny, oliwkowa cera, czarne wlosy teraz poprzetykane siwizna (jak Clooney, uwielbiam!), brazowe czekoladowe oczy. wysoki, dobrze zbudowany, tylko go teraz ciaza spozywcza dopada, co zaburza troche obraz. ale zaczal nad tym pracowac.

mnie kreci niezmiennie od kilku lat.
      obiektywnie tez pewnie przystojny skoro baby sie na niego ogladaja i kolezanki potwierdzaja.
    • mas.uka Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 16:23
      Mój nie, jest tak brzydki że aż dla mnie piękny. Ale ja zawsze lubiłam brzydali największychwink
    • yuka12 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 16:36
      Moj maz jest nadal atrakcyjnym mezczyzna i do dzisiaj jest szerszy w ramionach niz w pasie smile. Bedac te nnlat mlodszy byl rowniez dosc przystojny i jeszcze lepiej zbudowany (0 brzucha, same miesnie), wiec przyciagal wzrok swoim wygladem. Ale najbardziej zwrocilam uwage na jego oczy, a w zasadzie na to, co sie w za nimi krylo. Do dzisiaj zreszta najbardziej podobaja mi sie u niego jego oczy, sa piekne i mozna po nich od razu poznac jego serce.
    • gulcia77 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 17:09
      Mój wygląda jak brat bliźniak tego faceta: www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/tv5-antti-reini-myonsi-huumekokeilut/2894868 i to zarówno jeśli chodzi o sam wygląd, jak i ogólny "styl"
      Do tego ma 198 cm wzrostu, co powoduje, że chodzi lekko przygarbiony, ma szerokie bary i długie, chude nogi, a tyłek jak orzeszek. Dla mnie jest idealny. Wiem, że są babki, dla których też jest idealny, ale są też takie, dla których jest paskudny. Ale de gustibus....
      • gulcia77 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 17:13
        No i trafił mnie "piorun sycylijski" w momencie, kiedy usłyszałam jego głos smile Prawie najseksowniejsza część mojego chłopa big_grin
    • zuleyka.z.talgaru Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 17:19
      Mój tam jest normalny. Ani nie straszy ani nie jest zabójczo przystojny. No ale mnie jara ;P
      i to najważniejsze smile
    • yen26 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 17:25
      Moj jest ładny Przystojny tez choć wole wyższych - ma 182 cm Nawet sąsiadki starsze mówią ze dzieci mam ładne bo rodzice ładni oboje A młodsze niesasiadki lecą na mojego, u mnie w pracy czy w szpitalu po porodzie tez zrobił wrażenie na kobietach
    • 18lipcowa3 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 18:40
      No na pewno od diabła ładniejszy jest. Na pewno też reprezentuje typ urody odmienny od polaka kartoflaka, więc szczupły, kaloryfer na brzuchu, zero tłuszczu, wysoki , ciemne oczy, włosy, oprawa oczy, taki południowy tym raczej. Białe zęby, nos troche garbaty. Typ urody ma taki młody, nikt mu nie daje 35 lat, ale to dzięki szczupłosci, kazdy grubas starzej wyglada.
      Najbardziej sexy w nim jest nie wygląd choć w łozku jest bosko tylko to że i pogada i poradzi, i jak trzeba to moje włosy przy rzyganiu potrzyma, gwoździa przybije, koło zmieni, podłogę położy, dziecię wykąpie i ulula i mu rzygi, gile i kupska nie straszne.
      • lewapinger Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 19:25
        Czyli szpetny ale przydatny tongue_out
        • 18lipcowa3 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 21:19
          lewapinger napisała:

> Czyli szpetny ale przydatny tongue_out

Nie, dla mnie bardzo ładny i przystojny.
        • rosapulchra-0 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 22:07
          A twój jaki? O ile w ogóle istnieje.
    • memphis90 Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 21:07
      Mój mi się na początku zupełnie nie podobał- taki pasikonik na długich nogach, z wielkim wykrzyknikiem mi się kojarzył. Pokochałam zupełnie wbrew sobie wink i pamiętam, jak na początku związku analizowałam "ale czy ja na pewno dam radę się do tego wyglądu przyzwyczaić?". Potem przybrał na wadze, zapuścił brodę i zrobił się naprawdę fajny. Obiektywnie potrafi zrobić wrażenie na kobietach, ale nie potrafię powiedzieć ile z tego to wygląd, ile- sposób bycia (z tym, że sposób bycia nie obejmuje taniego bajerowania i przyziemnych tekstów, on jest po prostu miłym facetem z natury).
      • naturella Re: czy wasi mężczyźni są 23.11.14, 22:04
        Zawsze podobały mi sie takie chlopczykowate typy urody, z czymś takim słodkim i dziecięcym w twarzy, ładnie wykrojonymi ustami, migdalowymi oczami itp, ale w moim mężu zakochalam sie jeszcze zanim go zobaczyłam (bo poznaliśmy sie na gg, przed pierwsza randka nawet jego zdjecia nie widziałam). Nie byłam rozczarowana, tyle, ze to był facet, a nie chłopczyk - duży, dobrze zbudowany, męskie rysy twarzy, okulary. Moj maz chyba jest przystojny, z wiekiem coraz lepiej wyglada i coraz lepiej sie ubiera, wiem, ze kobietom sie podoba - roztacza wokół siebie taki klimat autorytetu. Ma taki troche żołniersko-komandosowy wygląd, podobne zachowanie (czujny wzrok, koci chód, spokojne, wyważone ruchy), a ze w biznesie więcej miśków i metroseksualistów, to sie to kobietom podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka