kina1 23.11.14, 10:03 Dziewczyny, czy w taki dzień jak dziś - szaro, buro i 5 stopni wypada założyć białe spodnie? czy są one zarezerwowane na lato tylko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Białe spodnie 23.11.14, 10:10 U mnie błekit nieba i troche białych obłoczkow.Mizmo tego białych spodni bym nie załozyła,chyba ze do pomieszczenia i to jako czesc eleganckiego bialo czarnego looku. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Białe spodnie 23.11.14, 10:14 Mozesz. Jesli zrobisz to na przyklad tak: Ale jesli pada, to chyba bym sobie odpuscila... Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Białe spodnie 23.11.14, 10:15 Jesli dzinsy, to tak. Pod warunkiem, że to nie będzie jeden przypadkowy element garderoby, ale fajna, pogodna całość. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Białe spodnie 23.11.14, 10:16 Nie wypada, ale ja czasem zakładam. Oczywiście nie w deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Białe spodnie 23.11.14, 10:40 a ktos ci zwroci uwage hello, wiesz ze jest listopad a wiec jesien wiec nie wypada? , serio mozliwe jest myslenie biale spodnie jesienia = nie wypada? Odpowiedz Link Zgłoś
bumbunierka1 Re: Białe spodnie 23.11.14, 12:52 > Nie wypada, ale ja czasem zakładam. No rzeczywiscie. Faux pas nie z tej ziemi. Wiekszosc spoleczenstwa poczuje sie urazona, jak zobaczy Cie w bialych spodniach w listopadzie. Czy to moze jesien poczuje sie urazona, ze jej nie uszanowano odpowiednimi kolorami ...? Odpowiedz Link Zgłoś
mc30 Re: Białe spodnie 23.11.14, 11:48 Ja bym nie zalozyla ale ja jestem szczegolnym przpadkiem - nie nosze bialych spodni, wybitnie paskudny widok dla mnie' chocby byly nie wiem jak piekne' stylowe' dobrze dobrane. Sa biale i to je dyskwalifikuje w moich oczach Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Białe spodnie 23.11.14, 13:01 Borze. Nawet rozumiem rozkminy pod tytułem czy wypada malować usta do pracy, ale jak można się zastanawiac czy wypada nosić białe spodnie zimą. No jak? Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Białe spodnie 23.11.14, 13:02 Biały tej jesieni i zimy jest na topie Ale przypomniała mi się stara komedia "W czym mamy problem?" z Kathleen Turner Tam bohaterka potraktowała jakąś kobietę pogrzebaczem za noszenie białych butów po Święcie Dziękczynienia. Więc jak się nie boisz Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Po Święcie Pracy :-) 23.11.14, 16:15 które w USA wypada z początkiem września. Pamiętam ten film Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: Po Święcie Pracy :-) 23.11.14, 16:21 A to sorry, że pokręciłam. Ale tak mi się skojarzyło z tym wątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Białe spodnie 23.11.14, 13:21 Jedynym na nie, byłoby, gdybym musiała jechać komunikacją miejską/przebijać się przez błoto i było mi tych białych spodni szkoda. Osobiście jesienią i zimą noszę chętnie bardzo jasne kolory, wszelkie odcienie bieli, beżu i jasnej szarości, bo mi w takich odcieniach dobrze, a wełna w takich kolorach wygląda szlachetnie. Białych kozaczków nie noszę, ale spodnie w bieli super. Wrzuć sobie w googla white pants in winter, a przekonasz się, że więcej kobiet jest tego zdania. To też możliwość odbicia się od masy, bo większość zimą ubiera się albo szaro-buro, albo we wściekłe kolory (typowe: czerwono-buraczkowy płaszcz). Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Białe spodnie 23.11.14, 15:37 Na lato cienkie materiałowe, jeśli masz grubsze, takie a la dżinsy, tylko białe to zakładaj, choć może niekoniecznie w pluchę. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Białe spodnie 23.11.14, 15:58 Tak, oby tylko nie w pluchę, chyba, ze zalozysz oficerki ( ja jak chodzę to uchlapię się po pas Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Białe spodnie 23.11.14, 16:05 W ofercie jesiennych i zimowych kolekcji spodnie biale to nie biały kruk A bialy sweter to toppowy w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Białe spodnie 23.11.14, 16:16 Tak tylko na lato i tylko kiedy temperatura jest 30 stopni a ciśnienie 1000: o matko. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Białe spodnie 23.11.14, 22:19 www.stylehog.com/winter-white-done-right-as-seen-at-chanel-fallwinter-2010/ acquaallegoria.files.wordpress.com/2012/02/proenza-schouler-backstage-new-york-fashion-week-fw-2012-fall-winter-cream-all-white-looks-wide-leg-pants-over-sized-jacket.jpg?w=980 www.brooklynblonde.com/2012/01/winter-white.html Odpowiedz Link Zgłoś