Dodaj do ulubionych

"Violetta" Disneya

16.12.14, 10:50
Popularne to teraz, nada się na prezent dla tej mojej 8-latki?
Dużo widzę w Norwegii gadżetów z tym a nie chcę wyskoczyć jak filip z konopii jeśli to w PL nie znane jest i wrażenia nie zrobi, albo to dla starszych albo dla młodszych dzieci.
Są jakieś tam koszulki, piżamki, perfumy, biżuteria...
Obserwuj wątek
    • eve-lynn Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 10:51
      Wiem, że na Hannah Montana miała szał jakieś 2-3 lata temu, wtedy jej kupowaliśmy stroje, peruki, ubrania z Hannah. To może ta Violetta teraz?
      • eo_n Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 10:56
        U 6-latek jest szał, to może u 8- też...?
    • asia_i_p Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 11:00
      Możesz trafić fantastycznie, a możesz nie trafić zupełnie - bo jest popularne, moja córka jeszcze rok temu szalała, a teraz (lat 9) uznała, że obciach.
      • arista80 Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 11:17
        Moja miała podobnie z Peppa Pig. Równo rok temu to była jej ulubiona bajka, a teraz jak tylko widzi każe przełączać. Violetty od początku nie lubi.
    • hema14 Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 11:23
      Jeśli dziecko zwykle wpada w szał tego co akurat popularne (czyli wcześniej uwielbiała Hannę Montanę) to teraz będzie szaleć za Violettą (już chyba od roku). Pamiętam jak we wrześniu trudno mi było kupić dziewczęcy piórnik NIE z Violettą wink
    • tryggia Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 11:23
      Volette uwielbia moj 5 latek, znam dziewczynkę 10 letnia, która jest jej fanką, ale znam tez 8 latke, ktora prycha na Violette i twierdxi, ze to dla przedszkolakow.
      Nie wiesz, czy TWOJA 8 latka lubi czy nie jakiegos bohatera?
      Jakos nie bardzo rozumiem, czy twoją córka mieszka w Polsce czy w Norwegii, gdzie ma sie na ta Violette lansowac?
      • eve-lynn Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 11:28
        "Moja" w sensie siostrzenica męża, która na święta przyjeżdża smile Niestety szwagierka pytana o takie rzeczy zawsze skromnie odpowiada - wszystko jedno co,córka ze wszystkiego się ucieszy (faktycznie ze skromności, po prostu ona nie chce robić kłopotu smile )
        • lily-evans01 Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 12:12
          Zapytaj szwagierkę, czy córka lubi Violettę.
          Koleżanki mojej 8-letniej córki są podzielone, jedne lubią, co przekłada się na te gadżety, inne serdecznie nie znoszą.
    • aurita Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 11:39
      w Polsce znane ale moja corka nie znosi Wioletty, jej kolezanka z klasy uwielbia....
    • nicol.lublin Re: "Violetta" Disneya 16.12.14, 16:28
      ja myslę, że spoko możesz kupić jakieś gadżety. moje dziecko filmu nie lubi, ale gadżety tak, bo twierdzi, że są zwyczajnie ładne. ma jakieś bluzki w Violettą i wspominała coś o tornistrze.
      planszówki bym nie kupiła, bo tam faktycznie trzeba dobrze znać film by grać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka