Dodaj do ulubionych

Lifting skóry- Zaffiro

19.12.14, 22:13
Czy któraś emama spotkała się z takim zabiegiem? Możecie coś na ten temat powiedzieć? Warto zrobić? Czy rzeczywiście efekty są widoczne? Jak często trzeba powtarzać żeby utrzymać porządane efekty?
Obserwuj wątek
    • misiowamama-2 Re: Lifting skóry- Zaffiro 20.12.14, 15:02
      Nikt nic?
    • tryggia Re: Lifting skóry- Zaffiro 20.12.14, 16:01
      Poczekaj na spamerow.
      • opium74 Re: Lifting skóry- Zaffiro 20.12.14, 17:10
        Tutaj każda ma dobre geny i na zwykłym kremie nivea w wieku 45 lat pytają ja o dowód osobisty jak kupuje wypaśne rocznikowe wino wink
        • misiowamama-2 Re: Lifting skóry- Zaffiro 20.12.14, 22:18
          Hihihi, no tak , zapomniałam smile
          • zjawa1 hehe, hoho 06.01.15, 01:09
            misiowamama-2 napisała:

> Hihihi, no tak , zapomniałam smile
            To która do licytacji, skoro taka pewna, że każda po 30-tce wygląda jak zdarty papuć, mimo tego, że nie stosuje liftingów i tylko krem niwea???
            Proszę, niech te najodważniejsze wklejają swoje zdjęcia..
    • slona78 Re: Lifting skóry- Zaffiro 20.12.14, 20:02
      Na twarz nie (szczególnie należy omijać okolice oczu), na ciało może być.
    • alba27 Re: Lifting skóry- Zaffiro 21.12.14, 09:48
      Ja miałam jeden raz, podobno robi sie w seriach ale na serie mnie nie stać 😉 pani, która wykonywała zafiro powiedziała, że efekty widoczne będą po miesiącu....miesiąc później leżałam w szpitalu, po zabiegu, ledwo żywa i pamietam ze sie dziwiłam ze nawet kremu ma noc nie używam a taka nawilżona jestem 😊 wiec chyba działa, ale małe mam doświadczenie a poza tym od pół roku zupełnie inaczej sie odżywiam i ogólnie moja skóra wygląda dużo lepiej, zwłaszcza plecy mam tak gładziutkie jak nigdy...
      • misiowamama-2 Re: Lifting skóry- Zaffiro 21.12.14, 21:47
        To ile zabiegów powinno się odbyć, żeby były efekty? Piszesz, ze po miesiącu, ale ile tego w miesiącu trzeba?
    • penelopa40 Re: Lifting skóry- Zaffiro 05.01.15, 16:15
      he,he dostałam w promocji bezpłatny jeden zabieg to poszłam... wielkiej różnicy nie widzę, minął miesiąc, powinnam teoretycznie pójść na następny, ale jak zobaczyłam cenę to się uśmiałam i oczywiście się nie wybieram... zabieg kosztuje 700zł....
    • panirogalik Re: Lifting skóry- Zaffiro 06.01.15, 00:05
      Ja robiłam na twarz i szyję. Miałam wtedy trochę ponad trzydziechę. U mnie efekt był rewelacyjny. Od razu było widać różnicę, potem było już tylko lepiej. Skóra zrobiła się taka mocno zbita, gęsta, nawilżona tak, ze nie musiałam się niczym kremować. Trochę wygładziły mi się zmarszczki na twarzy (ale też wcześniej nie miałam ich jakoś dużo) natomiast na szyi efekt był po prostu spektakularny. Ważne jest, zeby przed zabiegiem mieć dobrze nawilżoną skórę, trzeba pić dużo wody. I nie może brakować w organizmie wit. C, ja przez ponad miesiąc przed zabiegiem jadłam duzo produktów bogatych w tą witaminę, piłam soki z cytrusów. Gdyby mi ktoś przedstawił rzetelne, wieloletnie badania, że ten zabieg w żaden sposób nie jest rakotwórczy to zrobiłabym go sobie ponownie.
      • zjawa1 To ile Wy Emamy macie lat na tym? 06.01.15, 01:06
        Lifting??? Wydaje mi się, że to pytanie powinno pojawić się na emamie przed 50-tką!
        Bo w sumie mama może być w każdym wieku.
        Nie wiem, co się z Wami dzieje?! Ja jestem po 35 i zmarszczek nadal nie mam, a o ewentualnym liftingu pomyślę zapewne przed 50-tka. Po cholerę ryzykować w takim wieku jak przed 40-tką? Nie kumam.
        • penelopa40 Re: To ile Wy Emamy macie lat na tym? 07.01.15, 09:31
          no właśnie mamy 50 lat, he, he... to kobiety lat 50 to już się czołgają ku cmentarzowi czy co, nie można na forumach się udzielać....
          dawali za darmo to sobie wypróbowałam, płacić za to nie zamierzam...
        • misiowamama-2 Re: To ile Wy Emamy macie lat na tym? 07.01.15, 22:51
          zjawa1 napisała:

> Po cholerę ryzykować w ta
          > kim wieku jak przed 40-tką? <

Hihihi, dziękuję wink
    • aandzia43 Re: Lifting skóry- Zaffiro 07.01.15, 11:43
      Miałam twarz i szyję traktowane podczerwienią, chociaż Zafiro się to nie nazywało. Ale chyba zasada dzialania ta sama. Kilka zabiegów co trzy-cztery miesiące. Efekt widoczny jest zaraz po powstaniu z lezanki w gabinecie, więc jeśli nawet ktoś nie zamierza korzystać z całych serii (droga przyjemność) można się na szybko odmlodzic przed jakąś imprezą. Ostatni zabieg miałam ponad pół roku temu i nadal jest fajnie. Kosmetyczka niewtajemniczona w historię mojej urody zapytała parę tygodni temu, co robiłam z dolną częścią twarzy, bo jest dużo lepsza od znanych jej osobiście analogicznych obszarów u innych, równie wiekowych, pań. Moim zdaniem warto. Aha, mam 50 lat.
      • ofelia1982 Re: Lifting skóry- Zaffiro 03.05.15, 17:08
        Andzia, a na skórę brzucha polecasz? Bo po dwóch porodach niestety mam troszkę rozciągniętą. To nie jest duże, bo ćwiczę i robię masaże sobie, ale wolałąbym żeby było lepiejsmile
      • gazeta_mi_placi Re: Lifting skóry- Zaffiro 03.05.15, 17:11
        Staraś, ale jaraś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka