Dodaj do ulubionych

premier/a, minister/a

06.01.15, 15:17
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17213179,W_najnowszej__Vivie__wywiad_z_Bienkowska__Chodzi_do.html?v=1&pId=32459595&send-a=1#opinion32459595
Najpierw p Kopacz teraz p Bienkowska. Naprawde trzeba udzielac wywiadow o swoim zyciu osobistym i to jeszcze tak glupio? Czuje sie zazenowana czytajac ze wazna Pani polityk wierzy w numerologie. Jakos nie pamietam by komisarz D Huebner czy J. Lewandowski mieli takie glupawki.
p Bienkowskiej mowi "Nigdy nie sądziłam, że zajdę tak wysoko" - no coz po tym co przeczytalam, zastanawiam sie czy powinna Pani.
Obserwuj wątek
    • a.va Re: premier/a, minister/a 06.01.15, 15:29
      Mnóstwo ludzi wierzy w kompletnie pojechane rzeczy, zupełnie mi to nie przeszkadza. Niech sobie wierzy.
    • minor.revisions Re: premier/a, minister/a 06.01.15, 15:33
      Bill Gates wierzy. Dlatego zmienił podpis, kiedyś się podpisywał William.
    • kk345 Re: premier/a, minister/a 06.01.15, 15:36
      Cóż. Kobieta jest ładna, wykształcona, zamożna, odniosla sukces zawodowy i ma gdzieś, co ludzie o niej myślą. Nie ma szans, by była lubiana, niezaleznie od tego, co powie lub zrobibig_grin
    • baltycki Re: premier/a, minister/a 06.01.15, 15:37
      > Pani polityk wierzy w numerologie.
      Pomozesz?
      Nie potrafie znalezc zdania, z ktorego wynika, ze wierzy.
      • 71tosia Re: premier/a, minister/a 06.01.15, 16:07
        "Tak. Niedawno numerolożka postawiła mi horoskop z daty urodzenia. Jestem Wodnikiem. Powiedziała, że wszystko w moim życiu dzieje się w sposób bardzo naturalny dzięki mojej dobrej pracy. Ta pani nic o mnie nie wiedziała, a wszystko się zgadzało, nawet daty" - no tak to zdanie niewatpliwie swaidczy o tym ze jest sceptyczna.
        • baltycki Re: premier/a, minister/a 06.01.15, 16:13
          Jak dodała, "bardzo lubi wróżby i horoskopy, bo poprawiają jej humor".
        • minor.revisions Re: premier/a, minister/a 07.01.15, 22:59
          Znam przypadek sceptycznej osoby, której się przyśniło coś, co się zdarza, ja wiem, jednej osobie na milion? I w ciągu paru dni jej się to przydarzyło. Nadal jest osobą sceptyczną i twierdzi, że gdyby rodzina zgodnie nie twierdziła, że owszem, opowiadała swój sen, to by uznała, że sama sobie filmy kręci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka