Dodaj do ulubionych

sweter - opinia

22.01.15, 20:21
taki sweter- pozbyc sie czy jest ok?ewentualnie jak to nosic bez rekawiczek wink bluzka pod spod...dosc banalnie?

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/tg/si/3yjn/bMCIV0iLGJklPqs2aX.jpg[/img]
Obserwuj wątek
    • zottarella Re: sweter - opinia 22.01.15, 20:23
      Pozbyć się.
    • ophelia78 Re: sweter - opinia 22.01.15, 20:27
      Zostawić.
      Pod spód jakaś koszulka z długim rękawem, czarna lub biała. Plus coś długiego na szyję, jakiś wisior.
      • latarnia_umarlych Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:26
        dodajmy jeszcze długą spódnicę i mamy karnawałowe przebranie za nauczycielkę polskiego z lat 90.
    • pederastwa Re: sweter - opinia 22.01.15, 20:31
      Bardzo fajny. Pod spód nic bym nie zakładała.
    • mayaalex Re: sweter - opinia 22.01.15, 20:35
      zostawilabym, jesli:
      1. lubisz go
      2. ma bardzo twarzowy kolor
      3. jestes naprawde szczupla.
      Jesli nie przepadasz za nim i nie wiesz za bardzo, co z nim zrobic, to lepiej sie go pozbyc i kupic cos, co Cie zachwyca, w czym czujesz sie swietnie, co nie bedzie zagracac Ci szafy.
    • stasiowa-marynia Re: sweter - opinia 22.01.15, 21:47
      sweter bardzo fajny, świetny kolor- ale nie w tej koszmarnej stylizacji.
    • klamkas Re: sweter - opinia 22.01.15, 22:05
      Pytanie jak to nosić z rękawiczkami wink - jeśli jest zimno na rękawiczki, to jest za zimno na sam sweter. Nie mówiąc o butach - jak potrzebne są rękawiczki, to potrzeba pełnych butów, przy odkrytych pantofelkach takie rękawiczki wyglądają dziwacznie.

Nosiłabym - sam, albo z bawełnianą banalną bluzkę pod spód, do dopasowanych spodni (dla mnie z tymi szerokimi wygląda tragicznie i sprawia, że cała sylwetka wygląda jak równo ociosany klocek).
      • lucadimontezemolo Re: sweter - opinia 22.01.15, 22:10
        Okropny kolor. No i jeśli jest a akrylu to wywalić.
        • joann_80 Re: sweter - opinia 23.01.15, 15:17
          rozumiem, że ematka akceptuje minimum kaszmir big_grin
    • helufpi Re: sweter - opinia 22.01.15, 22:28
      Akurat nie mój kolor, ale nosiłabym z bawełnianymi getrami w kontrastowym kolorze na rękachsmile Gdyby było gorąco to oczywiście zdjęłabym i getry, i sweter, bo miałabym coś lekkiego pod spodem.
    • rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:10
      jestem szczupla ale nie wysoka tzn mam 167cm.Zastanawiam sie co z nim zrobic bo...to sweter typowo ciazowej firmy happy mum smile Nie ma jakiegos rozszerzenia na brzuch. po ciazy szkoda bylo mi go sprzedac za grosze bo kosztowal prawie 200zl i tak lezy w szafie wink
      • annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:37
        Ja mma taki naprawde przyduzy po ciazy, to nosze w zimne dni po domu.
    • lady-z-gaga Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:25
      Nieważny sweter, ważne, jak Ty w nim wyglądasz.
      To jest taki ciuch, że mozna stworzyć fajną stylizację ( nienawidzę tego słowa, ale w tym wypadku jest najlepsze smile ), a mozna też wyglądać na sierotę w sweterku, ktory szkoda wyrzucić.
    • annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:43
      Naprawde ma taki kolor? Dla mnie bomba!
      • rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:55
        kolor ma bardzo ladny, a te szerokie rekawy. kupilam go bedac w ciazy...wtedy wyglada sie nieco inaczej smile. Pytalam M ale jemu wszystko sie podoba smile a innych nie pytam bo sa nieobiektywni
        • annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:38
          A te bluzke z Desigual zamowilas?
    • cosmetic.wipes Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:58
      Kolor drastyczny - dyplomatycznie musztardowy, w wersji hard jak rzadka niemowlęca kupa.
      Rękawy ni w wuj ni w oko.
      Pozbyc się.
      • rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:00
        no to mi pomagacie.... wink jest skrajnie big_grin moze ktoras w ciazy i chce?
      • cosmetic.wipes Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:00
        Przepraszam, może zbyt autorytarnie się wyraziłam smile
        MNIE się nie podoba, kompletnie nie mój styl.
        • annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:39
          Jak dla mnie to kolor miodowy. Moze moj monitor przeklamuje? Ba, nawet spodnice w takim kolorze niedawno nabylam i nawet mam zamiar ja nosic.
    • afro.ninja Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:02
      Straszny kolor i strasznie pogrubia.
    • maggi9 Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:11
      Nie lubię swetrów z krótkim rękawem, ni w 5 ni w 10 takie rękawy.
      Mnie się nie podoba, ja bym się pozbyła. No i kolor fatalny.

A Ty...jesli nie jesteś do niego przekonana na 100% albo chociaż na 95% to też się go pozbądź bo prawdopodobnie i tak go nigdy nie założysz. Tak to jest z takimi ciuchami. Tylko zalegają w szafie. No chyba, że masz jeszcze jedną ciążę w planach.
    • heca7 Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:23
      W swojej szafie bym nie trzymała wink Kolor mi się nie podoba. Poza tym te rękawy do niczego. Jak mi jest chłodno i zakładam sweter to chcę aby mi było ciepło także w ręce. Nawet jak założę pod spód bluzkę to po rękach mi wieje. Mam sweter rozpinany z takimi rękawami i go nie noszę.
      • rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:27
        przekonalyscie mnie. Sama nie jestem do niego przekonana ...takie 50/50 a to chyba za malo aby go polubic. Kolor wg mnie akurat dla mnie jest atutem bo jest naprawde ladny.Mam bardzo ciemne brazowe wlosy i mnie jest ladnie w takim kolorze ale tak jak jedna z dziewczyn napisala- pogrubia. Jestem szczupla nosze 34/36 a mimo to wlasnie zauwazylam ze jakos pogrubia mnie smile
        Znajac mnie pewnie zasili pokazna juz kupke ubran do chodzenia po domu big_grin
        • annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:40
          A moze sie jeszcze jednak przyda? wink Ja ciazowych ciuchow jakos wyrzucic nie mam serca, a nie mam komu oddac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka