rossmary 22.01.15, 20:21 taki sweter- pozbyc sie czy jest ok?ewentualnie jak to nosic bez rekawiczek bluzka pod spod...dosc banalnie? [img][/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ophelia78 Re: sweter - opinia 22.01.15, 20:27 Zostawić. Pod spód jakaś koszulka z długim rękawem, czarna lub biała. Plus coś długiego na szyję, jakiś wisior. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:26 dodajmy jeszcze długą spódnicę i mamy karnawałowe przebranie za nauczycielkę polskiego z lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: sweter - opinia 22.01.15, 20:31 Bardzo fajny. Pod spód nic bym nie zakładała. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: sweter - opinia 22.01.15, 20:35 zostawilabym, jesli: 1. lubisz go 2. ma bardzo twarzowy kolor 3. jestes naprawde szczupla. Jesli nie przepadasz za nim i nie wiesz za bardzo, co z nim zrobic, to lepiej sie go pozbyc i kupic cos, co Cie zachwyca, w czym czujesz sie swietnie, co nie bedzie zagracac Ci szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiowa-marynia Re: sweter - opinia 22.01.15, 21:47 sweter bardzo fajny, świetny kolor- ale nie w tej koszmarnej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: sweter - opinia 22.01.15, 22:05 Pytanie jak to nosić z rękawiczkami - jeśli jest zimno na rękawiczki, to jest za zimno na sam sweter. Nie mówiąc o butach - jak potrzebne są rękawiczki, to potrzeba pełnych butów, przy odkrytych pantofelkach takie rękawiczki wyglądają dziwacznie. Nosiłabym - sam, albo z bawełnianą banalną bluzkę pod spód, do dopasowanych spodni (dla mnie z tymi szerokimi wygląda tragicznie i sprawia, że cała sylwetka wygląda jak równo ociosany klocek). Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: sweter - opinia 22.01.15, 22:10 Okropny kolor. No i jeśli jest a akrylu to wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: sweter - opinia 23.01.15, 15:17 rozumiem, że ematka akceptuje minimum kaszmir Odpowiedz Link Zgłoś
helufpi Re: sweter - opinia 22.01.15, 22:28 Akurat nie mój kolor, ale nosiłabym z bawełnianymi getrami w kontrastowym kolorze na rękach Gdyby było gorąco to oczywiście zdjęłabym i getry, i sweter, bo miałabym coś lekkiego pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:10 jestem szczupla ale nie wysoka tzn mam 167cm.Zastanawiam sie co z nim zrobic bo...to sweter typowo ciazowej firmy happy mum Nie ma jakiegos rozszerzenia na brzuch. po ciazy szkoda bylo mi go sprzedac za grosze bo kosztowal prawie 200zl i tak lezy w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:37 Ja mma taki naprawde przyduzy po ciazy, to nosze w zimne dni po domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:25 Nieważny sweter, ważne, jak Ty w nim wyglądasz. To jest taki ciuch, że mozna stworzyć fajną stylizację ( nienawidzę tego słowa, ale w tym wypadku jest najlepsze ), a mozna też wyglądać na sierotę w sweterku, ktory szkoda wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:43 Naprawde ma taki kolor? Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:55 kolor ma bardzo ladny, a te szerokie rekawy. kupilam go bedac w ciazy...wtedy wyglada sie nieco inaczej . Pytalam M ale jemu wszystko sie podoba a innych nie pytam bo sa nieobiektywni Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:38 A te bluzke z Desigual zamowilas? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: sweter - opinia 23.01.15, 08:58 Kolor drastyczny - dyplomatycznie musztardowy, w wersji hard jak rzadka niemowlęca kupa. Rękawy ni w wuj ni w oko. Pozbyc się. Odpowiedz Link Zgłoś
rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:00 no to mi pomagacie.... jest skrajnie moze ktoras w ciazy i chce? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:00 Przepraszam, może zbyt autorytarnie się wyraziłam MNIE się nie podoba, kompletnie nie mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:39 Jak dla mnie to kolor miodowy. Moze moj monitor przeklamuje? Ba, nawet spodnice w takim kolorze niedawno nabylam i nawet mam zamiar ja nosic. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:02 Straszny kolor i strasznie pogrubia. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:11 Nie lubię swetrów z krótkim rękawem, ni w 5 ni w 10 takie rękawy. Mnie się nie podoba, ja bym się pozbyła. No i kolor fatalny. A Ty...jesli nie jesteś do niego przekonana na 100% albo chociaż na 95% to też się go pozbądź bo prawdopodobnie i tak go nigdy nie założysz. Tak to jest z takimi ciuchami. Tylko zalegają w szafie. No chyba, że masz jeszcze jedną ciążę w planach. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:23 W swojej szafie bym nie trzymała Kolor mi się nie podoba. Poza tym te rękawy do niczego. Jak mi jest chłodno i zakładam sweter to chcę aby mi było ciepło także w ręce. Nawet jak założę pod spód bluzkę to po rękach mi wieje. Mam sweter rozpinany z takimi rękawami i go nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rossmary Re: sweter - opinia 23.01.15, 09:27 przekonalyscie mnie. Sama nie jestem do niego przekonana ...takie 50/50 a to chyba za malo aby go polubic. Kolor wg mnie akurat dla mnie jest atutem bo jest naprawde ladny.Mam bardzo ciemne brazowe wlosy i mnie jest ladnie w takim kolorze ale tak jak jedna z dziewczyn napisala- pogrubia. Jestem szczupla nosze 34/36 a mimo to wlasnie zauwazylam ze jakos pogrubia mnie Znajac mnie pewnie zasili pokazna juz kupke ubran do chodzenia po domu Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: sweter - opinia 23.01.15, 21:40 A moze sie jeszcze jednak przyda? Ja ciazowych ciuchow jakos wyrzucic nie mam serca, a nie mam komu oddac. Odpowiedz Link Zgłoś