paaula1 14.06.09, 22:55 Co ona ze soba zrobiła??? Wyglada okropnie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaw Re: Kayah?? 14.06.09, 22:59 wymalowala oczy tak że zrobiły się jej małe szparki - fatalnie, nie ma tam wizażystów? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kayah?? 14.06.09, 23:00 maagaw napisała: > wymalowala oczy tak że zrobiły się jej małe szparki - fatalnie, nie > ma tam wizażystów? -- Ona ma naciągniętą skórę na twarzy, to nie makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kayah?? 14.06.09, 23:00 Utyła ze 20 kilogramy, a co z twarzą? Wygląda jak Chinka, za dużo botoksu, czy też operacja typu "Ibiszada" się nie udała? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kayah?? 14.06.09, 23:04 Rzeczywiście coś się nie udało i jest to bardzo widoczne, obrzęknięta, zniekształcona twarz, chyba za wcześnie wyszła do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Kayah?? 14.06.09, 23:05 Bożesz ty mój , naszprycowała kości policzkowe dlatego też oczki maleńkie. Na deser górna warga - karpik.Cała facjata jej sie zmieniła tylko po co! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Kayah?? 14.06.09, 23:12 No i czy juz nie czas obciąc(skrócic) te czarne, smutne strąki? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kayah?? 14.06.09, 23:14 Pamiętam jak kiedyś przejechała się po Górniak za słynne plasterki, dzisiaj Górniak, jeśli jest pamiętliwa, ma okazję się odgryźć, fakt, że tylko w kulisach Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Kayah?? 14.06.09, 23:25 Nie zmienia to faktu, że wciąż ma wspaniały głos. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kayah?? 14.06.09, 23:28 To prawda, i nie byłoby tematu, gdyby kamery darowały sobie zbliżenia Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Kayah?? 15.06.09, 08:15 dona.a napisała: > To prawda, i nie byłoby tematu, gdyby kamery darowały sobie zbliżenia -- Wybacz, ale dlaczego mamy nie oglądać efektu głupoty baby po 40-tce, która chyba wie co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kayah?? 15.06.09, 10:14 Ale to było tylko stwierdzenie faktu, za Kayah nie przepadam, więc te zbliżenia zupełnie mnie nie bolały, powiedziałabym nawet, że spełniły rolę edukacyjną;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kayah?? 15.06.09, 10:21 heh chciałam założyć taki wątek już w sobotę jak się pierwszy raz pojawiła w Opolu ale uznałam, że nie będę taka złośliwa;) faktem jest, że Kayah wygląda fatalnie - z każda operacją coraz gorzej, w dodatku teraz mocno przytyła Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: Kayah?? 15.06.09, 10:40 czemu od razu operacje? a moze jest w ciąży???? co do ust, to fakt,rzucaja sie w oczy...miala wąskie usta i pasowaly do ostrych rysow...a teraz karpik, twarz napuchnieta...jesli to opreacje a nie ciaza to wspolczuje...wlosy jakies nie blyszczace...powinna ściąć na krotko, ladnie by jej bylo w krotkiej fryzurce... a zaspiewala fajnie... szkoda mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kayah?? 15.06.09, 10:49 ciąża? a od kiedy w ciąży wygląda się jak po kilku nieudanych operacjach plastycznych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kayah?? 15.06.09, 10:59 no wlasnie, ja slyszalem, ze w ciazy to nogi puchna, a nie gorna warga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galakys Re: Kayah?? 15.06.09, 12:20 Wczoraj myślałam, że mi się przewidziało: przymyka jej się samoistnie prawe oko. Zwalałam winę na makijaż, ale piszecie że wyglądała już tak wcześniej, więc to kolejny przyczynek, żeby trzy razy pomyśleć zanim da się majstrować przy twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Kayah?? 15.06.09, 21:19 Nie pzresadzajcie - sama widziałam jak potwornie puchły moje kolezanki w ciązy - czasem bardzoej przypominały własnego ojca niz siebie;/ Na twarzy, nie w lydkach :) A inna sprawa, ze ja jej nie poznałam i myslalam, ze to ktoś na nia stylizowany... Podejrzewam, ze operacja dała bardzo mocna opuchliznę i niekoniecznie spodziewny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Dlaczego wy patrzycie na wyglad? 15.06.09, 12:37 A nie na charakter? nie na wystep, tylko wyglad?? widze ze wyglad jest wazniejszy od charakteru czasami, mam takie wrazenie przegladajac to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dlaczego wy patrzycie na wyglad? 15.06.09, 13:50 o charakterze Kayah wole nie rozmawiac, bo w Fabryce gwiazd pokazala sie z bardzo nieladnej strony. o wystepie owszem moge porozmawiac - jak zwykle swietny i w sumie koniec dyskusji no i co nam zostalo? wyglad :) w przypadku Kayah calej sprawie nadaje smaczek jej udzial w kampanii reklamowej pewnej serii kosmetykow oraz to, ze niedawno widzialem jakis artykul z cyklu "jak ona to robie, ze jest coraz piekniejsza?". No to juz wiemy jak to robi i na pewno nie byla to kwestia kremu. Ja rozumiem, ze mogla miec kompleksy z powodu nosa i go sobie zoperowala. Ale walka ze zmarszczkami to tak troche traca o desperacje i jak widac moze miec skutki uboczne. Dwa dni wczesniej na tej samej estradzie wystapila Stanislawa Celinska. Nie tylko nietknieta sklapelem, ale (o zgrozo) z siwymi odrostami. I byla piekna i autentyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dlaczego wy patrzycie na wyglad? 15.06.09, 14:24 Kuba, miodzio komentarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dlaczego wy patrzycie na wyglad? 15.06.09, 14:38 dziekować :) co Cie przywialo w te strony forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dlaczego wy patrzycie na wyglad? 16.06.09, 10:55 Bywam jak kot, chadzam swoimi ścieżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Dlaczego wy patrzycie na wyglad? 15.06.09, 14:23 Jakby Ci to wytłumaczyć - bo ta pani zarabia na głosie i wyglądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Kayah?? 15.06.09, 14:39 paaula1 napisała: > Co ona ze soba zrobiła??? Wyglada okropnie ! casus Tylor Forrester-tłumaczyłam to wczoraj mamie.Piękna kobieta,chce wyglądać pięknie i...lepsze nie może być wrogiem dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Kayah?? 15.06.09, 14:40 paaula1 napisała: > Co ona ze soba zrobiła??? Wyglada okropnie ! casus Tylor Forrester-tłumaczyłam to wczoraj mamie.Piękna kobieta,chce wyglądać jeszcze piękniej i...lepsze nie może być wrogiem dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Przesadzacie 15.06.09, 14:58 Nie jest tak tragicznie. Najgorsza ta opadajaca powieka i jedno oko mniejsze. Reszta moze byc. Karpik maskuje sie mikrofonem. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 15:35 jaki zjadliwy ...., o mój Boże ! A tak naprawde Kayah to nadal piękna kobieta, obdarzona niezwyklym głosem. Kobieta która osiągnęla sukces dzieki pracy, doskonaleniu się, dążeniu do perfekcji i wytrwalości. Osiągnęla sukces idąc wytrwale szczebelek po szczebelku, nie poddając się i nie załamując początkowym staniem w cieniu, niejednokrotnie, pseudogwiazdy, pomagając owej gwieździe swoim głosem, śpiewając w niepozornym chórku. Co w tym złego że , wzorem innych gwiazd czy kobiet z showbiznesu, stara się utrzymac na topie i pomaga urodzie? Jej usta były pelne - i oto chodzi, jej nos mniejszy i oto chodzi, przytyła??/ No i co z tego wynika? Ciągle ma piękne, szczupłe, długie nogi..., ciągle ma zgrabną sylwetkę i piekne dlugie włosy.. a głos czysty i mocny jak dzwon. Ile z Was jej zazdrości? wszystkie czy tylko część? Ktora z Was jest piękniejsza od Kayah i wypowiada sie tu z troski o jej wygląd? A juz pisanie że Celińska wyglądala godnie :)))) bez makijażu z siwizną na skroniach i porównywanie jej pod tym względem do Kayah uważam za żart! :))) Różne zawody, rożne pokolenia, rózne cele do osiagnięcia w piosence .... ech, my Polacy, zamiast chciec dołozyc komus bo lepszy, postarajmy sie dorownać i być podobnymi im! ps. na wszelki wypadek zaznaczę: nie jestem krewną, fanką ani samą Kayah!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 17:18 > A juz pisanie że Celińska wyglądala godnie :)))) bez makijażu > z siwizną na skroniach i porównywanie jej pod tym względem do Kayah > uważam za żart! :))) ot glos osoby wychowanej na Gali i Glamour. nie to piekne, co piekne, tylko piekne to, co naciagniete. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 19:26 jaki prosty jesteś kubissimo..., wbrew pozorom, widzisz biale bo jest biale i czarne bo czarne i jak malo wiesz o człowieku. Szkoda, że mnie tak rozczarowaleś. Cokolwiek powiecie o Kayah czy innych celebrities poddajacym sie takim czy innym zabiegom ja odpowiem: pozwolmy kazdemu decydowac o sobie! Zapewne wszystko co Kayah robi ze sobą jest jej potrzebne, mimo lub dzieki temu, jest piekną kobietą o zjawiskowym głosie. Ot, wszystko. ps. podoba mi się Halina Frąckowiak, Krystyna Prońko -pieknieją wraz z czasem ktory upływa ale nie zapominajmy że obie mogłyby byc matkami Kayah. Za 20 lat Kayah bedzie wygladać tak jak one i, byc może, zachowywać tak jak one. Kiedy ma się 60 lat to pewnie śmiesznie jest wstrzykiwac sobie botox żeby powiększaćusta ale kiedy 40tka do nas puka to jeszcze się mysli że piekne, pelne usta czynią nas piękniejszą i bardziej kobiecą, czy to grzech tak myśleć? Jesli tak, podnieś kamień i rzuć nim w Kayah. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 08:36 > ps. podoba mi się Halina Frąckowiak, Krystyna Prońko -pieknieją > wraz z czasem ktory upływa ale nie zapominajmy że obie mogłyby byc > matkami Kayah. O ile pani Krystyna "daje radę", w jej wyglądzie (mimo upływu czasu całkiem fajnym) raczej nie odnajduję większych interwencji, to akurat pani Halina jest mocno ponaciągana. Nie o to chodzi ŻE Kayah coś sobie zrobiła z twarzą, ale o to że zmiana jest NA NIEKORZYŚĆ. I mamy prawo to ocenić, tak jak mam prawo powiedzieć że np. Kora ma dobrze zrobioną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 10:51 bm_ka napisała: > Za 20 lat Kayah bedzie wygladać tak jak one [...] A nie będzie wyglądała jak Kora Jackowska - z botulinową maską zamiast twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 10:57 > Kiedy ma się 60 lat to pewnie śmiesznie > jest wstrzykiwac sobie botox żeby powiększać usta ale kiedy 40tka do > nas puka to jeszcze się mysli że piekne, pelne usta czynią nas > piękniejszą i bardziej kobiecą, czy to grzech tak myśleć? Żartujesz? Najpierw piszesz, że każdy powinien decydować o sobie, potem - że w wieku 40 lat można się poprawiać, ale w wieku 60 to już nie. A skąd wiesz, że kobieta 60-letnia nie myśli podobnie jak 40-letnia? Przekombinowałaś i już. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 19:30 bardu napisała: > Żartujesz? Najpierw piszesz, że każdy powinien decydować o sobie, potem - że w > wieku 40 lat można się poprawiać, ale w wieku 60 to już nie. A skąd wiesz, że > kobieta 60-letnia nie myśli podobnie jak 40-letnia? Przekombinowałaś i już. A gdzie wykluczaja sie te stwierdzenia? Kazdy powinien decydować o sobie. Mozna poprawiac urodę w wieku 40 i 60 lat. twierdze tylko że u 40latki - Kayah nie ma NIC!! niezwyklego w tym ze chce wyglądać lepiej i poprawia swoja urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Zjadliwy wątek.... 17.06.09, 00:54 Ale dlaczego poprawianie urody w wieku 60 lat jest śmieszne, a w wieku 40 - nie? Co jest niezwykłego u 60-latki poprawiającej sobie urodę? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Zjadliwy wątek.... 17.06.09, 10:53 bardu napisała: > Ale dlaczego poprawianie urody w wieku 60 lat jest śmieszne, a w wieku 40 - nie > ? > Co jest niezwykłego u 60-latki poprawiającej sobie urodę? Bo 40 jeszcze może,a 60 wypadła z rynku(erotycznego) Bo kobieta 60 letnia może juz tylko niańczyć wnuki,robic na drutach i smażyć konfitury Bo 60 nie ma prawa się nikomu podobać,ani mieć potrzeb seksualnych Wymieniać dalej?! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Zjadliwy wątek.... 17.06.09, 10:58 nie wyreczaj bm_ki, w koncu to ona sie zna na naturze czlowieka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Zjadliwy wątek.... 17.06.09, 15:19 chyba zostałam źle zrozumiana, kopiuję więc jeszcze raz: Re: Zjadliwy wątek.... Autor: bm_ka 16.06.09, 19:30 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz bardu napisała: > Żartujesz? Najpierw piszesz, że każdy powinien decydować o sobie, potem - że w > wieku 40 lat można się poprawiać, ale w wieku 60 to już nie. A skąd wiesz, że > kobieta 60-letnia nie myśli podobnie jak 40-letnia? Przekombinowałaś i już. A gdzie wykluczaja sie te stwierdzenia? Kazdy powinien decydować o sobie. Mozna poprawiac urodę w wieku 40 i 60 lat. twierdze tylko że u 40latki - Kayah nie ma NIC!! niezwyklego w tym ze chce wyglądać lepiej i poprawia swoja urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 11:12 wow, zalozcie sobie zwiazek rozczarowanych, bo juz pare razy ten tekst na tym forum slyszalem :D i PRZEBARDZO sie tym przejmuje :D Ale oczywiscie chyle czola przed Twoja jakze doglebna wiedza o czlowieku :D twoje post scritpum na temat kobiet 40- i 60letnich jest tego znakomitym dowodem :D podpisane: prosty kubu Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 18:01 Bm_ka ja odbieram to inaczej - Kayah jest akurat przykładem osoby, która jest i lubiana i szanowana (Fabryki Gwiazd nie widziałam), czy stary czy młody niemal każdy potrafi zanucić jakiś jej kawałek. Ja ja lubię za Fleciki i Testosteron, moja mami za duety z Bregovicem. Myślę, że nawet na tym forum jest więcej pochwał niż krytyki - bo co d jednego wszyscy jesteśmy zgodni: cudowny głos, niesamowite możliwości wokalne. Charakter muzyki i światowe trendy, które wprowadzała chyba jako pierwsza, oryginalność, urokliwa wada wymowy, egzotyczna uroda, niebotyczne nogi, ciekawe kreacje sceniczne, itp, itd. komponowały się w jedną wspaniała całość. I nagle samej Kayah coś zaczęło w tym wszystkim przeszkadzać - że zoperowała nos to ok, ale pozostałe ulepszenia niestety widać gołym okiem, że nie wyszły jej na dobre - kwestia wagi to kwestia gustu, jak zwykle jesteśmy przewrażliwieni i omamieni kultem wieszaków, ale spuchnięte wargi i pokrzywione powieki mówią same za siebie - Kayah ze egzotycznej piękności staje się karykatura samej siebie. Ja na jej miejscu pogadałabym z Jarocką albo Frąckowiak . Obie Panie starzeją się z klasą. A wracając do nosa: Steffi Graf mając kasy jak lodu i obcując w świecie celebrytów, nawet poślubiając takiego macho jak Agassi nie uległa magii skalpela i nikt równie pięknie i z urokiem nie reklamował w wieczorowej sukni makaronu Barilla (reklama stara, nie mogę jej znaleźć w necie, ale może ktoś pamięta). Oglądając te reklamę widzi się piękną, szczęśliwą i spełnioną kobietę a niej jej nos. www.celebritycouples.net/portals/1/ProfilePics/AndreAgassiSteffiGraf.jpg I taką była onegdaj Kayah. I jeszcze raz się powtórzę: dożywocie dla tego, kto ja do tego namówił. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 18:34 mania_28 napisała: > > > A wracając do nosa: Steffi Graf mając kasy jak lodu i obcując w świecie > celebrytów, nawet poślubiając takiego macho jak Agassi nie uległa magii skalpel > a a Barbra? www.divasthesite.com/images/Barbra_Streisand/Barbra_Streisand_50.jpg nawet SJP ma kinola i nie widać,żeby przeszkadzał jej w karierze weblogs.amny.com/entertainment/urbanite/blog/sjp-horse.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 10:53 > a Barbra? Barbra robiła sobie nos - to może sobie trudno wyobrazić, ale kiedyś miała jeszcze większy. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 12:13 bardu napisała: > > a Barbra? > Barbra robiła sobie nos - to może sobie trudno wyobrazić, ale kiedyś miała > jeszcze większy. serio?o matko;) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna73 Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 20:41 > Ja na jej miejscu pogadałabym z Jarocką albo Frąckowiak . Obie Panie starzeją > się z klasą. > IMO nietrafiony przykład, przynajmniej w przypadku Jarockiej, kobieta ma już swoje lata ,także cudów nie ma , myślę ,że lifting niejeden ma za sobą,oby nie szła dalej tą drogą,bo zacznie robić się karykaturalna i zamiast twarzy zacznie mieć maskę, a tak widać ,że była kiedyś piękną kobietą i nadal wygląda ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 21:05 :) właśnie celowo podałam obie Panie, bo pewne rzeczy robią z umiarem, chociaż moja mama twierdzi, że HF operuje się systematycznie od 20 lat wszystko jest dla ludzi, tyle, że we wszystkim należy zachować umiar Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 10:48 > mama twierdzi, że HF operuje się systematycznie od 20 lat Gdyby się operowała, to inaczej by wyglądała. Widziałam ją na żywo któregoś dnia i wg mnie na pewno operacji sobie nie robiła. Ale wyglądała pięknie, o wiele piękniej niż te naciągnięte i nabotoksowane - no i mogła się normalnie uśmiechnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 20:09 widac ma dobrego chirurga czy tez kosmetyczke. od lat wiadomo ze i Frackowiak i Jarocka sie "poprawiaja", bo chyba nie wierzysz, ze wklepuja sobie jakies specyfiki ktore czas zatrzymuja w miejscu? tyle, ze te zabiegi sa dyskretne, powieka nie opada nienaturalnie, twarz nie jest nabrzmiala, usta wygladaja jak usta a nie ponton itd Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 20:39 i ty śmiesz nam zarzucac zjadliwość? ty? w kontekscie tego co tworzylas na tym forum to jest doprawdy smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Zjadliwy wątek.... 15.06.09, 21:59 paulinaa napisała: > i ty śmiesz nam zarzucac zjadliwość? ty? w kontekscie tego co tworzylas na tym > forum to jest doprawdy smieszne Co znaczy "śmiesz"? czyżby żeby sie wypowiedziec na tym forum trzeba miec twoje pozwolenie, krolowo? :-))) Nie bądź Ty śmieszna .... zarzucasz mi zjadliwośc? w stosunku do kogo? Dotknęlam czulej struny, prawda? hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 18:58 Taka ciekawostka. W jednym z programów (bodajże na VH1) widziałam zestawienie aktorów z nieudanymi operacjami plastycznymi. Była wśród nich Jennifer Grey (Baby z Dirty Dancing), której kariera sie załamała po operacji nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 20:06 pewnie dlatego ze Jennifer Grey po tej operacji byla jak inna osoba -niepodobna do siebie zupelnie Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia32 Re: Zjadliwy wątek.... 16.06.09, 22:42 bm_ka, jaką cudowną przemianę przeszłas przez ostatnie miesiące, stałas sie osobą naprawdę tolerancyjną! "niech każdy decyduje o sobie". super! jak dobrze, ze w niczym nie przypominasz już starej bm_ki, wypowiadajacej sie na temat isis gee. swiat idzie ku lepszemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Zjadliwy wątek.... 17.06.09, 00:00 pelasia32 napisała: > bm_ka, jaką cudowną przemianę przeszłas przez ostatnie miesiące, stałas sie > osobą naprawdę tolerancyjną! "niech każdy decyduje o sobie". super! > jak dobrze, ze w niczym nie przypominasz już starej bm_ki, wypowiadajacej sie n > a > temat isis gee. > swiat idzie ku lepszemu :) psudopelasiu, czemu, o przebierańcu, tak się mną interesujesz? :-)) Nie wystarczy Ci Paulina Lenda? Isis Gee jeszcze potrzebna? masz problemy ze swoją płciowością a ja jestem zastępczą gruszką do bicia? Kim jestes kiedy nie przywdziewasz maski pelasi? Żegnaj! to koniec mojej rozmowy z Tobą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia32 Re: Zjadliwy wątek.... 17.06.09, 07:55 rozbawiłas mnie, pseudobm_ko/ przebierańcu czy tez moze "gruszko" :) zegnaj! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Zjadliwy wątek.... 17.06.09, 14:30 www.topstars.pl/21122/kayah-i-jej-zagadkowa-zmiana-wygladu.html Odpowiedz Link Zgłoś