Dodaj do ulubionych

Temat przewodni

25.01.15, 08:42
Kraina Lodu. Taki jest temat przewodni balu karnawałowego w szkole syna. Pomijając drobiazg w postaci faktu, że dziecko - fan Gwiezdnych Wojen - najchętniej byłoby przebrane za wojownika jedi, to prawda jest taka, że nie mam pojęcia jak i za co go przebrać. Żadne rozsądne przebranie dla chłopaka nie kojarzy mi się z zimą, bo poza wszystkim on się w tym jeszcze musi bawić.
Każdy pomysł mile widziany, pomóżcie, plisss....
Obserwuj wątek
    • kitka05 Re: Temat przewodni 25.01.15, 09:13
      Nie lubię takiego narzucania na siłę
      Ja bym wybrała strój bałwanka. Tylko pewnie będzie ich zatrzęsienie. Ewentualnie za sopel lodu.
    • jolcix Re: Temat przewodni 25.01.15, 09:33
      przebierz go za jedi w wersji białejsmile będzie białym wojownikiem w krainie lodusmile
      • nisar Re: Temat przewodni 25.01.15, 10:01
        Piękne!
      • ichi51e Re: Temat przewodni 25.01.15, 10:21
        Albo storm troopersa big_grin w ogole Battle of Hoth sie klania i az prosi... youtu.be/WASr5-mS238

Imho glupi pomysl na bal - bardzo bardzo pod dziewczynki w tym filmie nie bylo zadnej rozsadnej roli meskiej - zdrajca przyglup jelen i balwan w roznym stopniu kombinacji.
    • ichi51e Re: Temat przewodni 25.01.15, 10:18
      Jelen albo balwan big_grin
    • edelstein Re: Temat przewodni 25.01.15, 10:28
      Bialy ninja.Nie cierpie narzucania tematow zabaw karnawalowych.
    • gazeta_mi_placi Re: Temat przewodni 25.01.15, 10:30
      Może niedźwiedź polarny? Albo Mikołaj, dziadek Mróz, bałwanków pewnie będzie sporo. Albo któryś z ptaszków zimujących u nas?
      • barabasia2 Re: Temat przewodni 25.01.15, 11:33
        wygląda na to, że taki jest tegoroczny trend. W szkole mojego dziecka też temat przewodni - kraina lodu. W przypadku córki, wielkiej fanki ELSY, problemu nie mam. Ale wiem. że matki chłopców narzekają.... .
      • gazeta_mi_placi Re: Temat przewodni 25.01.15, 12:08
        Jeszcze renifer.
    • klubgogo Re: Temat przewodni 25.01.15, 12:05
      Lodowy potwór.
      • anilka Re: Temat przewodni 25.01.15, 12:19
        wojownik jedi z krainy lodu z mieczem lodowo - zamrażającym
        bo to chyba nie tematu bajki tylko ogólna sugestia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka