Dodaj do ulubionych

Zablokowanie konta vinted

08.03.23, 11:19
Sprzedałam 4 rzeczy. I dobre recenzje teraz wchodzę i zablokowanie. Czy ktoś miał? Do nich nie idzie się dodzwonić. Nie rozumiem.
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Zablokowanie konta vinted 08.03.23, 17:34
      Nie wiem ale jakiś debilizm.sie u nich szerzy. Miałam 3 pak pewnej odzieży, było niepasujące na mnie więc nowy 2 pak wystawiłam a te debile usuwają i ostrzegają mnie. Że niby.sprzedaje używki jako.nowe. na nic tłumaczenie, na koniec odpisali w końcu, że nie wolno.rozczlonkowanych wielopakow sprzedawać jako nowe haha
      • sarah_black38 Re: Zablokowanie konta vinted 08.03.23, 19:40
        Ja chciałam wystawić dwie rzeczy w różnych rozmiarach i też mi nie pozwolono pod groźbą blokady konta. Wystawiłam na razie jedną w większym rozmiarze, sprzedałam i teraz chce wystawić mniejszy rozmiar. Ciekawe czy pozwolą tongue_out
        • 35wcieniu Re: Zablokowanie konta vinted 08.03.23, 19:46
          Sprzedaję rzeczy w różnych rozmiarach bo i swoje i koleżanek i mamy, nigdy nie miałam takich problemów.
          Jesteś pewna że o to chodziło?
          • szmytka1 Re: Zablokowanie konta vinted 08.03.23, 20:13
            Tak, też mialam ten przypadek, że usuwali mi ogłoszenia jeśli to był taki sam przedmiot w innych rozmiarach. Nie chodziło jej o różne rozmiary że bluzka 38 a spódnica 40 a kurtka 42, tylko taka sama rzecz w kilku egzemplarzach różniących się rozmiarem
            • 35wcieniu Re: Zablokowanie konta vinted 08.03.23, 20:20
              A, zrozumiałam że inne rzeczy i blokada ze względu na różne rozmiary.
    • kurt.wallander Re: Zablokowanie konta vinted 08.03.23, 20:21
      Oni coś tam ostatnio zmieniali. Ja nigdy nic nie sprzedawałam, raz kupiłam, i dzisiaj drugi raz, i też właśnie, żeby sfinalizowac zakup musiałam założyć nowe konto, bo na stare nie mogłam się zalogować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka