Dodaj do ulubionych

Aż się zagotowałam/ molestowanie itp

12.02.15, 14:00
"Do dziennikarzy publicznie mówiących o molestującej pracownicę "twarzy telewizyjnej" dołączyła także Omenaa Mensah. - Jak większość osób wiem, o kogo chodzi. Ja, nawet jeśli w życiu miałam jakieś propozycje, to jasno dawałam do zrozumienia, że praca to jest praca, w niej nie ma miejsca na romanse - powiedziała w rozmowie z portalem wirtualnemedia.pl.

Dalej prezenterka tłumaczyła, że nie zna żadnej kobiety, która faktycznie zrobiłaby karierę przez łóżko. - Jaki facet będzie szanował taką babkę? Żaden. Żadna mądra kobieta nie będzie wierzyła, że można coś przez to załatwić - zaznaczyła
. "
Pani Omena M (trudne nazwisko) jest piękną i jak mniemam inteligentną kobietą. Nie wiem więc czy świadomie udaje, że nie odróżnia molestowania od końskich zalotów/romansów w pracy, czy naprawdę wierzy w to co mówi? Bo o wywyższającym się tonie już nie wspomnę.Cała wypowiedz niestety naPudlu
Obserwuj wątek
    • cherry.coke Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:04
      Rznie glupia i tyle, slepa i glucha przeciez nie jest.
      • mozambique Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:06
        to ta pania ktora grala z filmach - powiedzmy że erotycznych - zanim dosatal awans na pogodynkę ?
        • gazeta_mi_placi Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 16:38
          Od czegoś trzeba zacząć.
      • black_magic_women Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:06
        Ja wyczuwam pewną wyższość- patrzcie, jestem seksowna laską, power woman, faceci na mnie lecą, aja jednym paluszkiem spuszczam ich na drzewo. A przecież molestowanie zakłada pewnego rodzaju przemoc, choć nie musi oznaczać dosłownego bicia itp.
    • rasowa_sowa Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:11
      No tak, w molestowaniu najważniejsze jest to że ten molestujący facet nie będzie szanował babki która mu uległa. A jak nie szanuje to wiadomo co będzie robił, w końcu to tylko facet. Jak suka nie da to pies nie weźmie i takie tam...
    • afro.ninja Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:13
      Czyli jest taki koles, ale nikt nie chce powiedziec, kto to??
      Smutne...
      • black_magic_women Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:16
        afro.ninja napisała:

> Czyli jest taki koles, ale nikt nie chce powiedziec, kto to??

Jeszcze byśmy masowo mu poulegały, i co wtedy? Jak miałby tyle tych kobiet (w tym ematek) szanować wink
        • afro.ninja Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:29
          Media przeciez maja dociekac prawdy. A tutaj nazwisko nie pada, wszyscy nabieraja wody w usta i udaja, ze nic takiego sie nie stalo.
          A jak tam facet pare kobit pomolestuje, oj tam, oj tam...

• konwalka ktos jednak chce powiedziec, kto... 12.02.15, 14:21
        kontrowersje.net/kto_i_czym_upie..._st_kamila_durczoka
    • gaskama Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:15
      Pani dość podejrzanie rżnie głupa. Nie chcę wyciągać zbyt daleko idących wniosków ... ale sposób wypowiedzi świadczy o głupocie albo ... jak pisałam, nie wyciągać pochopnych wniosków.
    • triss_merigold6 Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:17
      Przy jej inteligencji akurat bym się nie upierała. Uroda - dla koneserów.
    • triismegistos Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 14:40
      Zawsze się znajdą takie dziumdzie. Na pewnym portalu społecznościowym dziewczyny założyły wątek z "kwiatkami" czyli śmiesznymi, chamskimi, albo idiotycznymi wiadomościami jakie dostawały od facetów. Kiedy watek się rozwinał przylazła taka jedna, która cała dumna i blada napisała, że do niej nikt takich rzeczy nie pisała, wiec pozostałe albo klamia, albo same się prosiły dzifki jedne.
    • cosmetic.wipes Re: Aż się zagotowałam/ molestowanie itp 12.02.15, 17:19
      Wszyscy kryją molestowacza. Ciekawe dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka