hermenegilda_zenia Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 07:12 Wystarczy poczytać watki tutejszej joblkomaliny, ten sam klimacik, tylko ona jest właśnie taka panienka rzucająca się na pierwsze lepsze poznane w necie portki. Już dwa razy się spotkała z panem i już planuje dzidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 08:10 "Laska przyjechala bez jezyka, bez pieniedzy, w pl zero wsparcia (tak mowila, ze nie ma jej kto pomoc w kupnie biletow z powrotem I ze jest sama z dziecmi), z trojka dzieci w wieku 5-9 lat przyjechala do jakiegos typa spod ciemnej gwiazdy ktorego poznala na skajpie I znajomosc praktycznie tylko na skajpie, nie widziala go wiecej niz 2 dni kilka mcy temu, kasy zero, wsparcia w Polsce zero dogadac sie nie potrafi" Przecież ten bojfrent w pierwszej rozmowie powiedział, że laska jest mental. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 08:28 Hmmm, cala ta historia jest naciagana i nie trzyma sie kupy, autorce gazeta chyba placi ale malo to i poziom jak widac Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 08:56 Proponuję wytknąć nos troche dalej poza swoje podwórko. Obejrzyj na youtubie film "darling ajlowju" o naiwności bab. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 09:23 bombalska napisała: > Proponuję wytknąć nos troche dalej poza swoje podwórko. > Obejrzyj na youtubie film "darling ajlowju" o naiwności bab. > Hehe, a ja twierdzd ze kobiety nie sa naiwne? Ta historia jednak jest podkolorowana, nie wyglada na prawdziwa i tyle. Autorce w autobusie 'mignal' sms po polsku, hmmm, przeciez chyba nie pokazywala swoich smasow po polsku a z chlopakiem w tym jezyku nie pisala raczej. Nie zna angielskiego wiec w jakim jezyku rozmawiala ze wspolpasazerka, bo jesli po polsku to po co podgladac smsy? Jesli miala kopie jego driving licence to mogla pojechac taxi, skoro miala pieniadze na autobus, ktorym gjednak jechala wiec jakos bilety kupila do jakiegos celu. Dlaczego autorka do niego zadzwonila, mogla doradzic pani ukrycie numeru, efekt bylby taki sam. Jesli panu zalezy na wizie to slaba kandydatke na zone sobie wybdal no i dziala na swoja niekorzysc nie dbajac o nia. Na miejscu moglby poszukac, wcale nie koniecznie wsrod Polek i to nieosiedlonych w uk. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:40 no to po kolei - moze nieco chaotycznie pisalam, mimo ze wiekszosc zrozumiala, to jednak nie wszyscy, wiec wyjasnie Autorce w autobusie 'mignal' sms po polsku, hmmm, przeciez chyba nie pokazywala > swoich smasow po polsku. a z chlopakiem w tym jezyku nie pisala raczej. pokazywala pasazerce przede mna jakiegos smsa w telefonie, nie slyszalam o co probowala pytac bo mialam sluchawki, tylko sie przygladalam. Polskie slowo pisane gdzies tam mignelo w tle, zauwazylam i tyle. Nie zna angielskiego wiec w jakim jezyku rozmawiala ze wspolpasazerka, bo jesli po polsku to po co podgladac smsy? Nie wiem jak zaczela bo nie slyszalam, widzialam ze pasazerka probuje cos wyjasniac m.in pokazywala palcem rozklad przystankow - srednio rozgarnieta osoba by sie zorientowala ze pasazerka probuje wyjasnic droge, co spotkalo sie z kreceniem glowa i wyrazem bezradnosci na twarzy pytajacej, wiec znowu - srednio rozgarniety obserwator by sie zorientowal, ze nie rozumie. Jesli miala kopie jego driving licence to mogla po jechac taxi, skoro miala pieniadze na autobus, ktorym jednak jechala wiec jakos bilety kupila do jakiegos celu. Nie wiem w jakim miescie mieszkasz, ale u nas na naszym zadupiu pod lotniskiem jest jedna korpotaxi, gdzie musisz najpierw zamowic (np zadzwonic, albo podejsc do ich stanowiska; jesli do stanowiska to zdarza sie ze chca kasy przed przejazdem), i dopiero podjezdza taksowka. W autobusach kursujacych do i z lotniska kierowcy sa bardzo wyrozumiali, pomocni, pokazuja, sami sobie kase odlicza z wyciagnietej reki, na podstawie dwoch slow np. Mysle ze pani sie wladowala do autobusu, powiedziala nazwe miasta gdzie chce jechac pan powiwedzilal yes, zainkasowal naleznosc (jakies £15 chyba, taxi to juz ok £40 byloby) i juz. Dlaczego autorka do niego zadzwonila, mogla doradzic pani ukrycie numeru, efekt bylby taki sam. Autorka przyznaje ze nie wykazala sie sprytem w tym punkcie, tak samo jak nie wykazala sie sprytem dzwoniac ze swojego firmowego bez ukrycia numeru. Jesli panu zalezy na wizie to slaba kandydatke na zone sobie wybdal no i dziala na swoja niekorzysc nie dbajac o nia. Na miejscu moglby poszukac, wcale nie koniecznie wsrod Polek i to nieosiedlonych w uk. byc moze, nie wnikalam w sposob myslenia pana, czy to mniej sensowne czy bardziej, faktem jest ze ta dziewczyna przytarabanila sie tu z dziecmi, bez jezyka i bez pieniedzy, z panem rozmawialam i potwierdzil ze ja zna, wiec ani ja sobie tego nie wymyslilam ani ona, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 11:03 kasiulka25 napisała: > byc moze, nie wnikalam w sposob myslenia pana, czy to mniej sensowne czy bardzi > ej, faktem jest ze ta dziewczyna przytarabanila sie tu z dziecmi, bez jezyka i > bez pieniedzy, z panem rozmawialam i potwierdzil ze ja zna, wiec ani ja sobie t > ego nie wymyslilam ani ona, nie sadzisz? Sadze ze moglas sobie to wymyslic, bo xadnych dowodow ze tak nie jest nie ma a twoja historia jest malo prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 09:15 Najma a w ktorym momencie nie trzyma sie kupy..? bo nieprawdopodobna? no to fakt, tez byloby mi trudno uwierzyc. Czy tak tylko sobie piszesz zeby, bez podstaw, komus klamstwo zarzucic zupelnie bezinteresownie..? Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 09:26 kasiulka25 napisała: > Najma a w ktorym momencie nie trzyma sie kupy..? bo nieprawdopodobna? no to fak > t, tez byloby mi trudno uwierzyc. Czy tak tylko sobie piszesz zeby, bez podstaw > , komus klamstwo zarzucic zupelnie bezinteresownie..? W wielu, napisalam ponizej. Poza tym kojarze (nie wiem tylko czy dobrze) twoj nick z jakiegos innego forum, tam tez zablusnelas zdaje sie 'ciekawymi' postami. Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Najma... 28.03.15, 09:50 ja tu z wypiekami na twarzy czytam - czy prawdziwa czy nie, a Ty wątek gasisz Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Najma... 28.03.15, 10:17 ailia napisała: > ja tu z wypiekami na twarzy czytam - czy prawdziwa czy nie, a Ty wątek gasisz Hehe, no bo to jeden z takich watkow wlasnie ktore maja za zadanie przyciagnac ematki i wypieki na twarzy spowodowac Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: Najma... 28.03.15, 10:42 a z jakiego to kojarzysz i coz takiego tam wypisuje?? a jesli nie jestes pewna czy dobrze kojarzysz, to pardon, po cholere sie odzywasz jesli nie wiesz czy to ta sama osoba..? przepraszam, ale "uwielbiam" takie osoby co to nie wiem czy dobrze kojarze, ale dowale tak czy owak. Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: Najma... 28.03.15, 10:45 Kasiulka, jesteś super, nie przejmuj się głupimi wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: Najma... 28.03.15, 16:09 Kasiulka, nie odpisuj na posty najmy78. Szkoda czasu, a i nie ma komu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 20:29 Rzeczywiście Najma ma sporo racji. Jest mnóstwo nieścisłości w tej opowieści. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 09:20 Co konkretnie nie trzyma Ci się kupy: małżeństwa aranżowane, fakt że bywają bezdennie głupie kobiety czy może szukanie przez ciapatych białych idiotek? Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 09:39 triss_merigold6 napisała: > Co konkretnie nie trzyma Ci się kupy: małżeństwa aranżowane, fakt że bywają bez > dennie głupie kobiety czy może szukanie przez ciapatych białych idiotek? O jakim malzenstwie piszesz? Z nieosiedkona w uk Polka, ktora nie zna jezyka na poziomie podstaowym nawet (chociaz jakim cudem rozmawiala ze wspolpasazerem i kupila bilety na podroz autobusem)? Facet chyba musi byc nierozgarniety skork szuka wsrod takich kandydatek, normalni szukaja wsrod obywatelek, do tego milosc dobrze udaja bo 3 lata trzeba czekac. Mam koleznake muzulmanke, rozwiedziona ktora szuka meza, bardzo uwaza na kandydatow na wizie studenckiej. A skork jego angielski bardzk sredni jak okreslila autorka watku to watpliwe ze gosc studiowal w uk. Jesli jest bez wizy to musialby byc bardzo ostrozny, raczej nie rozdawalby kopi swojego prawa jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:48 A skork jego angielski bardzk sredni jak okreslila autorka watku to watpliwe ze gosc studiowal w uk. - Zdziwilabys sie jacy ludzie tu studiuja - mam znajomego ktory wyklada na tutejszym univerku i to co czasem opowiadal to rownie prawdopodobne sie wydawalo jak powyzsza historia. to raz. A dwa - niekoniecznie musialby miec wize studencka, jest kilka innych opcji wizowych Jesli jest bez wizy to musialby byc bardzo ostrozny, raczej nie rozda > walby kopi swojego prawa jazdy. a gdziez to ja napisalam ze jest bez wizy? Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 11:07 kasiulka25 napisała: > . A dwa - niekoniecznie musial by miec wize studencka, jest kilka innych opcji wizowych oczywiwcie, ze tak. Nawet nie wiadomo czy jest jakis problem, czy wogole wizy potrzebuje, czy moze to ona chciala sie zaczepic u niego i to ona jego potrzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 09:01 Chyba bym zgłosiła, mimo wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:00 W Oslo śluby mniej lub bardziej aranżowane są na porządku dziennym.Polki wychodzą za muzułmanów , powód może i miłość ale często wyglada na chęć załapania sie na prawo pobytu. Ja sama miałam kilka lat temu intratna propozycje zamążpójścia.Kolezanka z pracy zaproponowała mi swojego brata ,o polowe młodszego ode mnie plus bardzo spora sumę za fikcyjny ślub.Kasa naprawdę poważna .Powiedzalam ze nie jestem zainteresowana a poza tym nikt nie uwierzy w big love miedzy mną , matka dwojga dzieci a młodym chłopcem.Za kilka dni przyszła do mnie ze zdjęciami domu jaki brat posiada w Pakistanie i propozycja żeby moja córka zapoznała brata , brat przystojny i sytuowany a moja córka ładna i sympatyczna może sobie do gustu przypadną ... Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:17 To sie dzieje w calej Europie zachodniej, tez mialam dwie intratne propozycje. Natomiast ze wszystkich Polek jakie tu znam, zaledwie jedna ma meza spoza Europy, ktory jest w ogole doktorem na tutejszym uniwersytecie i wyklada matematyke. Do tego jest tak bosko przystojny, ze kazda z jej kolezanek ma nieczyste mysli jak go widzi, w tym i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:20 jan.kran napisała: > W Oslo śluby mniej lub bardziej aranżowane są na porządku dziennym.Polki wychod > zą za muzułmanów , powód może i miłość ale często wyglada na chęć załapania sie > na prawo pobytu. > Ja sama miałam kilka lat temu intratna propozycje zamążpójścia.Kolezanka z pra > cy zaproponowała mi swojego brata ,o polowe młodszego ode mnie plus bardzo spor > a sumę za fikcyjny ślub.Kasa naprawdę poważna .Powiedzalam ze nie jestem zainte > resowana a poza tym nikt nie uwierzy w big love miedzy mną , matka dwojga dziec > i a młodym chłopcem.Za kilka dni przyszła do mnie ze zdjęciami domu jaki brat p > osiada w Pakistanie i propozycja żeby moja córka zapoznała brata , brat przysto > jny i sytuowany a moja córka ładna i sympatyczna może sobie do gustu przypadną > ... Ale w Polsce na skypie was nie szukala... Odpowiedz Link Zgłoś
wrednarzeka Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:13 >Za kilka dni przyszła do mnie ze zdjęciami domu jaki brat posiada w Pakistanie i propozycja żeby moja córka zapoznała brata , brat przystojny i sytuowany a moja córka ładna i sympatyczna może sobie do gustu przypadną ... Sytuacja przekupienia dorosłej babki jest dla mnie zabawna, Sytuacja ze "swataniem" córki jest już dla mnie niesmaczna (i niebezpieczne). Chyba bym wyrzuciła babę za drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 19:40 wrednarzeka napisała: > >Za kilka dni przyszła do mnie ze zdjęciami domu jaki brat posiada w Pakist > anie i propozycja żeby moja córka zapoznała brata , brat przystojny i sytuowany > a moja córka ładna i sympatyczna może sobie do gustu przypadną ... > > Sytuacja przekupienia dorosłej babki jest dla mnie zabawna, Sytuacja ze "swatan > iem" córki jest już dla mnie niesmaczna (i niebezpieczne). Chyba bym wyrzuciła > babę za drzwi. ---------> Wredna , ja z córka wtedy porozmawiałam.A w Oslo to takie fikołki widzę , dziewczyny , młode Norweżki pchają sie na własne życzenie w kłopoty ze autorce wątku wierze.Zreszta nie tylko Norweżki i nie tylko młode bo znam przypadki kobiet w moim wieku które uwierzyły w wielka miłość młodego chłopaka a mężowie znikali po uzyskaniu papierów . Potem zakładali nowe związki z kobietami ze swojej religii i kultury i płodzą nowe pokolenie muzułmanów . Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 20:34 To odrażające. Jakie straszne problemy z edukacją i relacjami społecznymi istnieją w Norwegii, że młode rdzenne Norweżki odpowiadają na zainteresowanie kolorowych imigrantów? Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:30 Na Twoim miejscu nie zajmowałabym się taką patologią. Nie zabieraj jej do siebie, jej dzieci też zostaw - jeszcze Ciebie kolesie okradną, dzieciaki zeznają, że je molestowałaś, a panienka będzie sobie żyła na Twój koszt jak długo się da. Dzieci szkoda, ale oprócz policji - nikt i nic tu nie pomoże. Tylko nie daj się wrobić w opiekę nad patologią. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko-lol Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:40 Ciekawe w jakim języku rozmawiali na Skype. Ona angielskiego nie zna, on z resztą też srednio. Zakladam ze on polskiego nie zna, a ona żadnego innego tez nie-skoro nawet podstaw ang nie pojela. Moze na migi? Albo za pomocą emotek sie dogadywali? Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:44 Może na zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:50 gugiel traslator zawsze do uslug Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 10:57 kasiulka25 napisała: > gugiel traslator zawsze do uslug Kasiulka, nie gniewaj się, ale normalnemu człowiekowi to to się w głowie nie mieści - że ktoś jest zdolny do takich akcji. Szok. Ale zareagowałabym pewnie jak ty i bym później miała rozkminy przez długi czas. Pewnie gdyby to nie była podejrzana dzielnica to bym się tam przejechała. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 12:47 Wiesz, ja sie nie gniewam, tylko co innego powiedziec "trudno mi to sobie wyobrazic" a zarzucic komus klamstwo i to notoryczne, jak zrobila to Najma. Rozne sa sytuacje, takie przedziwne jak opisana tez moga sie zdarzyc. i Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 12:58 kasiulka25 napisała: > Wiesz, ja sie nie gniewam, tylko co innego powiedziec "trudno mi to sobie wyobr > azic" a zarzucic komus klamstwo i to notoryczne, jak zrobila to Najma. Lubisz sie zagolopowywac? Nie zarzucam ci klamstw, zadaje pytania dotyczace histori ktora przedstawilas na forum dobrowolnie przeciez. Mam prawo w to nie wierzyc. Nawet jesli to co ooisalas jest prawda, to przedstawilas to w sposob chaotyczny, oprocz tego zasugerowalas ze to Mustafa jest ten zly a pani z Polski zapewne ofiara. A moze jest inaczej? Moze to ona kupila bilety i przyjechala z dziecmi zeby sie u niego zatrzymac bo nie miala u kogo? W koncu on ci powiedzial ze ona jest mental i ostatecznie zorganizowal kogos kto ich odebral i zabral. Ona mogla te bilety kupic i przyjechac oczekujac ze on bedzis na nich czekac nawet jesli on powiedzial inaczej. Ja wiem ze jest mnostwo histori w ktorych kobiety padaja ofiarami ale nie zawsze tak jest. Zadzwonilas do niej ponownie? Powiadomilas policje, inne organizacje ktore moga byc pomocne? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:24 tak, dzwonilam do niej ponownie w piatek (sytuacja dziala sie w czwartek), dzisiaj przeslalam smsem numer ktory bodajze Croyance podala, dla ofiar przemocy, plus info ze jakby potrzebowala jakiejs pomocy to niech pisze smsa czy dzwoni, pomoge na ile bede mogla/potrafila. Ze opisane chaotycznie przyznalam przeciez, ale jakos inne dziewczyny nie mialy problemow z sednem sprawy - dodatkowo, wcale nie ocenilam bojfrienda jako tego zlego, a jej jako jego ofiare, jesli juz to ja jako ofiare jej wlasnej glupoty. I ofsze, jestem w stanie sie z nim zgodzic, ze ona jest mental, bo nikt normalny nie pojedzie z trojka dzieci na miesiac do kogos kogo praktycznie nie zna - i gdyby byla sama to poza pokazaniem drogi, ew. zadzwonieniem do pana dalabym sobie spokoj z przejmowaniem i dalszym dzwonieniem, ale byla z trojka dzieci - i troche trudno bylo mi machnac reka z tego powodu. A chaos wypowiedzi nie oznacza klamstwa, tylko emocje. Jakbym sobie wymyslila cala historyjke (choc za boga chinskiego nie wiem po co) to uwierz, bylaby dopracowana do najmniejszego szczegoliku. ) Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:41 w ogóle się nie przejmuj tym co pisze najma ona jest zawsze anty i pierwsza do krytykowania (aha i zawsze podaje siebie i swoje życie za przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:49 hipinka napisała: > w ogóle się nie przejmuj tym co pisze najma > ona jest zawsze anty i pierwsza do krytykowania (aha i zawsze podaje siebie i s > woje życie za przykład) Widzisz autorko, takie wypowiedzi to wlasnie dowody na to jak goracy temat na forum poruszylas ta hostoria Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:47 kasiulka25 napisała: > Ze opisane chaotycznie przyznalam przeciez, ale jakos inne dziewczyny nie mialy > problemow z sednem sprawy - Wcale mnie to nie dziwi, taki zly Mustafa probujacy wykorzystac biedna kobiete to super temat na forum ematka wiec twoj chaotyczny opis nie miala znaczenia Jesli juz to ja jako ofiare jej wlasnej glupoty. Nie wiemy czy to jej glupota czy tylko udawanie w koncu jak napisalas ciebie zapytala wprost czy mozesz ich przenocowac? Inna osoba, zwlaszcza naiwna i glupiutka raczej nie zapytalaby o to. Jakbym sobie wymyslila cala historyjke (choc za boga chinskiego nie wiem po co) to uwierz, bylaby dopracowana do najmniejszego szczegoliku. Nie musisz zaklinac boga chinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
damodia Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:36 Ze względu na dzieci zgłosiłabym to w jakiejś tamtejszej instytucji typu mops/ośrodek interwencji kryzysowej. Podać namiary na towarzystwo i tyle. Jak baba tak głupia i naiwna to tym dzieciom może stać się wszystko a ona nie zaprotestuje... Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:50 Jeszcze pytanie do autorki, serio ty wzielabys ta kobiete i jej dzieci do wlasnego domu? Nie balabys sie ryzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 13:56 w pierwszym juz poście znajdziesz odpowiedź , wystarczy poczytać dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 14:09 beata985 napisała: > w pierwszym juz poście znajdziesz odpowiedź , wystarczy poczytać dokładnie Autorka pierwszy post napisala dosc chaotycznie i sama przyznala ze kierowala sie emocjami, mylse ze po namysle mogla zdanie zmienic. Ale tak czy inaczej to zdaje sie nie ty jestes autorka watku Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 21:15 najma78 napisała: > Autorka pierwszy post napisala dosc chaotycznie i sama przyznala ze kierowala s > ie emocjami, mylse ze po namysle mogla zdanie zmienic. chaotycznie czy nie to akurat ta kestia tam jest wyjaśniona dość dokłądnie.. Ale tak czy inaczej to z > daje sie nie ty jestes autorka watku a to jakiś problem dla Ciebie, że odpowiedziałam zamiast autorki czy znowu szukasz punkttu zaczepienia??? Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 14:01 najma, wiemy już, że Ty byś nie wzięła i niezależnie od tego, czy ta historia jest prawdziwa czy nie, bo zupełnie nie o to mi chodzi, to uwierz, że są ludzie przejmujący się losem innych, abstrahując od tego, czy ci inni mają mózg, czy też malutki móżdżek ja np. w ten sposób przygarnęłam 2 psie znajdy, chociaż doskonale wiedziałam, jak bardzo mi to komplikuje życie i sama na siebie klęłam w duch, że to robię Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 14:11 hipinka napisała: > najma, wiemy już, że Ty byś nie wzięła > i niezależnie od tego, czy ta historia jest prawdziwa czy nie, bo zupełnie nie > o to mi chodzi, to uwierz, że są ludzie przejmujący się losem innych, abstrahuj > ąc od tego, czy ci inni mają mózg, czy też malutki móżdżek > ja np. w ten sposób przygarnęłam 2 psie znajdy, chociaż doskonale wiedziałam, j > ak bardzo mi to komplikuje życie i sama na siebie klęłam w duch, że to robię hipinko zabawna jestes, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
bombalska Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 16:21 A ty jesteś już nudna z tym swoim krytykowaniem, podejrzewaniem, powątpiewaniem i co tam jeszcze. Nikt tu nie jest ciekawy co ty masz do napisania, tylko co u kasiulki25. Jesteś jak komar bzyczący koło ucha. Więc z łaski swojej albo idź się powyżywaj na forum BrakSeksuWMalzenstwie, albo wyłącz kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 16:56 w punkt mi sie już nie chce z nią dyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 20:58 Hipinka trochę się zagalopowałaś Ja tez bym psa przygarnęła, choćby tymczasowo, ale nie jakąś patologię, z gachem Mustafą z pod ciemnej gwiazdy. Po prostu gdyby się żaden Mohamed po nich na lotnisko nie pofatygował, przekazałabym laskę miejscowej policji i niech oni się martwią. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka25 Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 29.03.15, 11:36 noo,szczerze mowiac - nie wiem co bym zrobila, tzn dzwonilam do chlopa zeby zobaczyc czy moze zostac w domu w pt, wiedzac ze sama musze isc do pracy ew.myslalam czy ktos ze znajomych ma akurat wolne, ale mialam swiadomosc ze jak przyjdzie co do czego, to nie bedzie to jednorazowy nocleg, ze jak juz beda u nas to nie wywale na ulice przeciez, a ceny za bilety ze wzgledu na swieta i half term beda wysokie dosc dlugo, wreszcie - ze bojfriend mnie znajdzie i zaciuka za pokrzyzowane mu planow. Tak ze- liczylam sie z tym jako ostateczna ostatecznoscia, Odpowiedz Link Zgłoś
mama.gucia Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 28.03.15, 19:06 Jakim trzeba byc zdesperowanym by poczynic takie nieodpowiedzialne kroki. Z dziecmi jeszcze jechac do ledwo poznanego chlopa. Wiele ofiar handlu ludzmi podobnie zaczyna. Co za nieodpowiedzialne babsko. Zadzwonlabym do slub spolecznych poniewaz ta pani naraza maloletnie dzieci. Wyciaga je w roku szkolnym, odrywa od zajec i szuka wrazen. Moze oni znaja to srodowisko. Zwyczajnie zrzucilabym ten ciezar odpowiedzialnosci jakie teraz czujesz na inne sluzby. Nie monitorowalabym co sie z pania dzieje, nie dzwonila itd. Bo to zadna kolezanka, ale zrzucilabym to z siebie by nie miec zajetej myslami glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: pani poznala pana przez skype, zakochala sie 29.03.15, 11:55 Weź powiedz, że to nieprawda. Niech to będzie zmyślony trolling, przecież to niemożliwe żeby takie kobiety istniały i tak głupio postępowały! I jeszcze dzieci narażać, dla jakiegoś nie wiadomo kogo. Jeśli tak było, to jest to zgroza, głupota, naiwność........ brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś