29.03.15, 13:18
Czy u was też są takie problemy żeby coś kupić? No nie ma tygodnia żeby czegoś w sklepie nie było. Szlak mnie trafia bo nie można sobie nic zaplanować na obiad. Niby duże sklepy, namnożone tego dziadostwa a jak przyjdzie co do czego, to okazuje się że tego nie ma, tamtego nie ma.
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Zakupy 29.03.15, 13:20
      Nie, w sumie to, co planuję kupić- po prostu kupuję. No chyba że chcesz kupić jakieś bardzo wymyślne rzeczy albo mieszkasz w miejscu, gdzie masz jeden sklep.
    • incubus_0 Szlag, nie szlak. 29.03.15, 13:20
      j.w.
    • rhaenyra Re: Zakupy 29.03.15, 13:21
      nie
    • ailia Re: Zakupy 29.03.15, 13:25
      daj przyklad, bo trudno cos napisac.
      brakuje, bo nie dowiezli czy w ogole nie ma w asortymencie, a ty nie wiedzialas?
    • heca7 Re: Zakupy 29.03.15, 13:26
      Jeśli chodzi o zakupy spożywcze to nie mam problemów.
    • kota_marcowa Re: Zakupy 29.03.15, 13:32
      A to jakiś sklep w Kurzej Wólce? Jak trafisz na ten szlak, to dojdziesz do Biedronki.
    • edelstein Re: Zakupy 29.03.15, 13:34
      Szlag,nie szlak.Gdzie wy tam K slyszycie?
      • ailia Re: Zakupy 29.03.15, 13:49
        Nie widzisz, ze kota_marcowa drwi z braku G w szlagu? stad ten szlak = droga (do biedry)

btw, jak najbardziej w trafia mnie szlag slychac na koncu k. Jak w chleb slychac p.
        • kota_marcowa Re: Zakupy 29.03.15, 14:06
          Albo japko wink
          • zuleyka.z.talgaru Re: Zakupy 29.03.15, 17:32
            Nie wywołuj jatki wink
    • mika_p Re: Zakupy 29.03.15, 13:39
      Ja nie oczekuję, że wszystko będzie w jednym sklepie. Wiem, że w jednym lepsze jedno, w drugim drugie. A już szczególnie pod kątem obiadu - nie spodziewam się w mięsnym kartofli.
    • kill.emall Re: Zakupy 29.03.15, 13:47
      Nie mam takiego problemu, ale ja mam sporo sklepów wokół - jak czegoś nie kupię w jednym, będzie w drugim.
    • ailia Re: Zakupy 29.03.15, 13:56
      Nie mam problemow z zakupami, zeby obskoczyc gotowanie na tydzien potrzebuje 3 sklepow, ktore mam niedaleko domu. Sporo rzeczy etnicznych tez tam zalatwie, choc jak mam ochote na jakis konkret i poszukuje np jakiegos szczegolnego dodatku, to musze sie przejechac do 1-2 sklepow gdzie indziej. Irytuje mnie nieco, gdy np sa pod rzad trzy sklepy z danego kraju i nie mozna calej listy zakupowej odhaczyc w pierwszym z nich. Ale to tylko narzekanie na wysokim poziomie.

Do swiat latalam za elementami dekoracyjnymi i wtedy sie wkurzylam - dwa sklepy, ktore mialam na trasie przeniesli do sieci i teraz dla glupiego stroika musialam zrobic rundke po miescie. Ale po drodze poszlam na kawe i bylo ok wink
    • asmarabis Re: Zakupy 29.03.15, 14:07
      Ale piszesz o marketach sieciowych czy o sklepikach typu " U Kazi"?
    • kropkacom Re: Zakupy 29.03.15, 17:37
      Oczekuje trzymania asortymentu. No ale, ja swoje, sklep swoje. Na szczęście mam dwa markety blisko domu i masę w pobliżu.
      • kropkacom Re: Zakupy 29.03.15, 17:39
        Dzisiaj musiałam się fatygować po świeżą bazylię i mascarpone. Sklep to zazwyczaj mam w asortymencie. Na szczęście w drugim wszystko było smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka