06.04.15, 21:08
Normalnie calutka prawda, sprawdzajcie szybciutko i mówcie czy prawdę o was pisząsmile

magia.onet.pl/imiennik/
Nie przecenia autorytetów, a raczej sama chce uchodzić za wzór do naśladowania. Należy do typu cholerycznego, o szybkich reakcjach. Jest ruchliwa, nie może wręcz usiedzieć na miejscu.

Jest otwarta na nowe idee, pomysły i inicjatywy, ale w obliczu dużych trudności jest bardzo wdzięczna za życzliwą pomoc. Wydaje się, że ma coś do przekazania światu. Potrafi umiejętnie wciągnąć innych w wir swoich spraw i zainteresowań. Dobrze się czuje wśród ludzi sztuki i w kontaktach z przyrodą. Mimo swej wrażliwości nie popada w sentymentalizm i w ważnych momentach rozsądek bierze u niej górę nad marzycielstwem. Nie jest jednak łatwa w pożyciu! Przechodzi szybko od szalonego podniecenia do głębokiej depresji. Bez przerwy trzeba się nią zajmować, w przeciwnym razie to ona się zajmie innymi... a to dużo gorsze! Trzeba ogromnego wysiłku, by ją uspokoić, gdy się zdenerwuje. Właściwie to introwertyczka, zapatrzona w swój wewnętrzny światek. Sprawia wrażenie bardzo pewnej siebie, ale często są to pozory. Jej inteligencja bywa „oszałamiająca”, ale może też być blefem, służącym do zamaskowania pragnienia ucieczki. Reaguje przesadnie, pod wpływem nagłych impulsów. Obdarzona jest zadziwiającą intuicją i znaczną siłą uwodzicielską, niepokojącą ruchliwością, nieuchwytną jak dym. Ma umysł syntetyczny, wszystko nim ogarnia, wszystko rozumie, ale często potyka się o jakiś drobiazg. Ma średnio dobrą pamięć, ale jest zachłannie ciekawa. Bywa nieco przesądna.

Marzy o domu pełnym przyjaciół, pod warunkiem zmieniania ich co tydzień, i o domu, który będzie inny co pół roku. Posiada zmysł moralny, ale nieraz głoszone zasady nie znajdują potwierdzenia w działaniu. Pewien oportunizm moralny doprowadza ją czasem do burzliwych przygód, ku zmartwieniu rodziców i mężów! Również w dziedzinie zmysłów podejmuje nagłe decyzje, uniesienia, nieraz tłumione. Często występuje zbyt wielka rozbieżność między jej życiem na pełnych obrotach, a inercją otoczenia. Bardzo nierówna uczuciowo, jednego dnia wielka miłość, drugiego ogromna rozpacz. Chętnie gra na uczuciach, by manipulować otoczeniem. Lubi otaczać się przyjaciółmi, ale często ich zmienia. Porażki doprowadzają ją do rozpaczy, ale wkrótce się z niej otrząsa. Wiedzie ożywioną egzystencję i nieraz burzliwe życie rodzinne, ale trudno się nudzić w jej towarzystwie, gdyż jest pełna wdzięku...
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: Imiennik 06.04.15, 21:14
      Bzdury piszą.
    • sanrio Re: Imiennik 06.04.15, 21:17
      hehe nic się nie zgadza
    • marzeka1 Re: Imiennik 06.04.15, 21:20
      W moim imieniu najbardziej spodobało mi się, że mam "ma wiele talentów artystycznych" big_grin - no nie mam żadnego, dlatego tak podziwiam takich , którzy świetnie malują, śpiewają, szyją, haftują itp.
    • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 21:23
      Szkoda. Męża przeczytałam i też wiele pasuje.
      • kk345 Re: Imiennik 06.04.15, 21:31
        Otwórz dowolne inne imię męskie- też wiele będzie pasowaćbig_grin
    • dziennik-niecodziennik Re: Imiennik 06.04.15, 21:30
      nic sie nie zgadza. ani u mnie, ani u meza.
      no, moze po dwa zdania u kazdego.
    • lola211 Re: Imiennik 06.04.15, 21:30
      Masz na imie Agnieszka?
      • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 21:31
        Nie.
        • lola211 Re: Imiennik 06.04.15, 22:20
          Czyli dla wszystkich imion maja mniej wiecej to samo.
          • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 22:30
            A to Ty pewnie jesteś Agnieszkatongue_out
            • lola211 Re: Imiennik 06.04.15, 22:41
              Sprawdzilam 2 imiona,w tym Agnieszke i maja bardzo podobne opisy do tego, co wkleiłas.
              • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 22:52
                Nie, nie Sylwia już kiedyś mówiłam nie mam problemu zdradzić.
                • baltycki Re: Imiennik 06.04.15, 23:22
                  Sylwia
                  imiennik.pl/index.php?ids=1,8
                  • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 23:25
                    To samo piszą.
    • fadilla Re: Imiennik 06.04.15, 21:30
      Nie znaleziono poszukiwanego przez Ciebie imienia

buuu sad
      • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 21:32
        Mojej córki cholera też nie ma!
    • edelstein Re: Imiennik 06.04.15, 21:32
      Mojego imienia nie matongue_out
      • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 21:35
        A wy patrzycie na dole czy wpisujecie imię.
        Córkę jednak znalazłam. Zapomniało mi się że ma dwa imionasmile
      • baltycki Re: Imiennik 06.04.15, 23:18
        Tu poszukaj smile
        imiennik.pl/index.php?ids=1
    • solejrolia Re: Imiennik 06.04.15, 22:28
      U mnie z grubsza się zgadza.
      Tak, zgadza się, nawet bardziej niż z grubsza.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Imiennik 06.04.15, 22:54
      U mnie się zgadza w 80% ale nie wiem czy to dobrze czy źle.
    • heca7 Re: Imiennik 06.04.15, 23:07
      Tylko męża się zgadza i to bardzo. Moje i dzieci nie pasują.
    • moofka Re: Imiennik 06.04.15, 23:11
      to na pewno nie o annie smile
      • bi_scotti Re: Imiennik 06.04.15, 23:15
        Nic sie nie zgadaza sad Jak jest nas piecioro tak zaden opis nie pasuje do zadnego posiadacza imienia, too bad, eh tongue_out
      • baltycki Re: Imiennik 06.04.15, 23:25
        o Annie..
        TYP: Wystarczy spojrzeć w oczy dziewczynki o tym imieniu, by zrozumieć czym było spojrzenie naszej matki Ewy. Jest w niej namiętno?ć pierwszych poran­ków ?wiata. Niemożliwie bezczelna, prawdziwe chło­paczysko, obserwuje i osądza jak jej totem rys. Dorosła, sprawia wrażenie, jakby posiadała tajemną wiedzę, trzymała w dłoni księgę życia.

MORALNO?Ć: ?rednia! Wydaje się jej, że jest ponad prawem i obyczajami. big_grin
        imiennik.pl/index.php?ids=1,31
      • kkalipso Re: Imiennik 06.04.15, 23:27
        O, Anna to moja najlepsza przyjaciółka ostoja moja ....
    • kill.emall Re: Imiennik 06.04.15, 23:15
      W moim przypadku zgadza się jakieś pół. Podobnie jak w przypadku imienia męża.
    • drinkit Re: Imiennik 06.04.15, 23:32
      Kuźwa, nie wierzę w takie bzdury, ale tam prawdę napisali o mnie...
      • mamaa3d Re: Imiennik 06.04.15, 23:56
        Moje, męża i najstarszej córki zgadza się co do joty big_grin jutro mu pokażę, zrozumie, że to przez imię córka robi nieraz niezłe numery tongue_out
    • wegatka Re: Imiennik 07.04.15, 02:24
      Hahaha, wpisałam najpierw swoje imię, a potem jednej z córek i opis był praktycznie ten sam, tylko kolejność cech pozamieniana. Pic na wodę fotomontaż big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka