fasol-inka Re: Smakołyki:)))) 09.04.15, 09:20 truskawki czereśnie ogórki gruntowe ogórki małosolne arbuz pomidory latem Odpowiedz Link Zgłoś
poppy_pi Re: Smakołyki:)))) 09.04.15, 09:21 Uwielbiam wędzonego łososia, suszone pomidory w oliwie, sery pleśniowe, świeże bagietki z masłem, sałatkę grecką, pieczone ziemniaki, makaron z warzywami typu chow mein czy lo mein...długo by wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
latarnia_umarlych Re: Smakołyki:)))) 09.04.15, 09:44 - ramen z owocami morza - dobin mushi - jajka na miękko - wędzony węgorz - fryteczki, o tak - świeży groszek - herbata jaśminowa Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Smakołyki:)))) 09.04.15, 11:47 ichi51e napisała: > Lokum i ciastka ryzowo-fasolowe ----------> Lokum , sprawdzIlamco to jet , występuje w dużych ilościach u mojego Turka na rogu , nigdy nie jadłam , wyglada ładnie ale chyba jest bardzo słodkie i podejrzewam ze jest żelatyna czyli nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Smakołyki:)))) 09.04.15, 11:49 Jeszcze raz sprawdziłam , jest bez żelatyny ... Może sie skuszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Smakołyki:)))) 09.04.15, 11:59 Czereśnie, truskawki, maliny, winogrona, lody, sernik, orzechy, wszystkie chrupiące warzywa, sery pleśniowe i twaróg. Mięso i jajka też lubię, ale się bardzo szybko zapycham - Wszystko można, co nie można, byle z wolna i ostrożna. Misterni Odpowiedz Link Zgłoś