Dodaj do ulubionych

matki dziewczynek sa bardziej

• aknaszilak Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 08:14
      Jestem chyba potwierdzeniem - ale z innej perspektywy - zawsze pierwsza kwestią zaraz po tym czy się mieszczę tongue_out jest to, czy cos jest wygodne, potem czy pasuje mi kolorystycznie/konwencją.
      Szpilki mam od wielkiej parady.
      Zimą jestem bura, ale latem kolorowa do wy.ygu, ale nadal bardziej sportowa, nawet w spódnicy.
    • panidemonka Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 08:19
      W takim razie jak bardzo zadbane lub jak bardzo zaniedbane według ciebie są matki, które mają i córkę, i syna ?
      • lafiorka2 Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 08:29
        no jak jak? w dresie i na szpilkach tongue_out
        m.ocdn.eu/_m/b42b30405792df76c8875ac8c7c91cd3,62,37.jpg
        • agnieszka77_11 Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 11:49
          lafiorka2 napisała:

> no jak jak? w dresie i na szpilkach tongue_out
          > rel="nofollow">m.ocdn.eu/_m/b42b30405792df76c8875ac8c7c91cd3,62,37.jpg

big_grin
      • anorektycznazdzira Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 08:55
        Nienienie, za logiką: najbardziej zaniedbane będą matki 3 i więcej córek big_grinbig_grin
    • anorektycznazdzira Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 08:52
      Yyyyyy... Co?!
      big_grin
    • thank_you Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 09:01
      Nie no, błagam! Jestem mamą synka i Młody chodzi świetnie ubrany a i ja nie narzekam.
      Zauważyłam inną prawidłowość - bardzo często widać pieniądze wpakowane w ubrania rodziców a dziecko...? Żal komentować.
      • aneta-skarpeta Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 20:33
        Bo dziecko wyrośnie to szkodawink choć też widzę inna prawidłowość . Dziecko ubrane fajnie ma super zabawki a mama jak z ochronki- stare ciuchy. O drodzy etc
    • kagrami Prawda to. 11.04.15, 12:35
      To prawda. Jestem matką dwóch chłopaków i kocham wygodę oraz praktyczne szarości. Gdybym miała małą modnisię starałabym sie wyglądać ładniej smile serio serio. Z chłopakami trzeba pobiegać po łące i boisku a oni nigdy nie zauważają że byłam u fryzjera albo że mam nowe buty, chyba że to Nike'i wink
      • agnieszka77_11 Re: Prawda to. 11.04.15, 13:25
        kagrami napisała:

> To prawda. Jestem matką dwóch chłopaków i kocham wygodę oraz praktyczne szarośc
        > i.

To Ty. Ale to nie jest prawda, że matki które mają synów nie lubią chodzić w różu czy w butach na obcasie. Nie generalizujmy.
      • anorektycznazdzira Re: Prawda to. 11.04.15, 13:58
        Mam córkę, natomiast posiadanie "małej modnisi" byłoby dla mnie powodem do wstydu.
        • agnieszka77_11 Re: Prawda to. 11.04.15, 14:13
          anorektycznazdzira napisała:

> Mam córkę, natomiast posiadanie "małej modnisi" byłoby dla mnie powodem do wsty
          > du.

Zdecydowanie. W ogóle nie wyobrażam sobie uczenia córki strojenia się. Staram się wyglądać ładnie, dbam o siebie, ubieram się odpowiednio do wieku i figury. ale tak samo jak powinni dbać o siebie mężczyźni.
        • ichi51e Re: Prawda to. 11.04.15, 16:10
          O matko?! A to czemu? Co jest nie w porzadku w tym ze ktos chce fajnie/lepiej niz inni wygladac dla swojej satysfakcji?
          • anorektycznazdzira Re: Prawda to. 11.04.15, 16:17
            Ponieważ wszystkie znane mi "modnisie", choć bardzo je irytuje taka diagnoza i ZAWSZE energicznie zaprzeczają, to pustaki starające się pokryć pustotę odpicowanym i najtrędziejszym wyglądem.
            A już mała modnisia to takie coś, co występuje np w programie tiary i coś tam, nie pamiętam tytułu, albo na pewnych żenujących blogach ich matek idiotek.
            "Posiadanie" takiego dziecka świadczy o matce dość dobitnie.
            • zuleyka.z.talgaru Re: Prawda to. 12.04.15, 00:11
              trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17692422,Urodzinowe_spa_dla_dzieci___Dziewczynki_nie_potrzebuja.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta
              • ichi51e Re: Prawda to. 12.04.15, 07:02
                Mi osobiscie sie pomysl podoba. Jakbym byla dzieckiem bylabym zachwycona zabawa w spa. Moze nie masazem ale mani-pedi i maseczka na twarz na pewno. Widze takie spa dla dzieci big_grin wszystko w miniaturze... Nie wiem tylko czy by sie utrzymalo z takich okazjonalnych wizyt wink
                Pani buczaca ze ona jako dziecko wspinala sie na drzewa i biegala z chlopakami przegina - dlaczego chlopiece zabawy sa super a dziewczynskie gorsze? Bez sensu.
                • ichi51e Re: Prawda to. 12.04.15, 07:05
                  Cofam - order z buraka nalezy sie osobie narzekajacej na te male pustaki co sie wola bawic w mala miss zamiast pojsc do muzeum paleontologicznego big_grin
    • jagienka75 Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 15:16
      jeśli matka jest "strojnisią", tak samo będzie stroić swoją córkę bądź swoje córki. zdarza się, że córka stają okoniem i obierają inny styl, niż ich matki "strojnisie.
      mnie osobiście mdli, gdy widzę wystrojone matki i córki na ich podobieństwo.
      • agnieszka77_11 Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 15:35
        Może tym matko wydaje się, że są takie fajne?! Że takie modne, nowoczesne smile
        • anorektycznazdzira Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 17:47
          Obawiam się, że do "wydawania się czegoś" jest potrzebna zdolność do podstawowej choćby refleksji. Ta grupa raczej po prostu bardzo, bardzo, najbardziej chce zabłysnąć i jakoś się wylansować na mieście, refleksji bym nie oczekiwała...
    • facetkazforum Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 16:46
      bezmyślne spostrzezenie.
    • jehanette Re: matki dziewczynek sa bardziej 11.04.15, 21:20
      Nie wiem, ja mam córkę i udaje się osiągnąć jedynie że jedna z nas jest jakoś tam ogarnięta - albo ona, albo ja. Ale i tak zwykle jak z nią gdzieś idę, zwłaszcza sama, to szybko zmieniam się w rozczochraną mamuśkę z obłędem w oczach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka