Dodaj do ulubionych

Ladna niania

26.04.15, 12:13
Tak apropos sasiedniego watku, gdzie maz podle zawiadomil nianie, zeby nie tracila czasu i nie fatygowala sie do nich na rozmowe kwalifikacyjna, bo jest zbyt ladna, by zona sie na jej nianiowanie zgodzila.

Ehhh... pojawia Wam sie w domu ta kandydatka na nianie:

https://i1203.photobucket.com/albums/bb394/Ozbertfangirl90/Sailor%20Moon/c4a94931-2ef7-48a6-832c-ee85c3df973d_zpsa66d6fb6.jpg

Studiuje zaocznie pedagogike, ma bardzo dobre referencje, mase doswiadczenia w opiece nad dziecmi (pochodzi z wielodzietnej rodziny) jest slodka i mila a dzieciaki laduja jej sie na kolana juz w czasie jej rozmowy kwalifikacyjnej. Przyjmujecie? wink
Obserwuj wątek
    • lily-evans01 Re: Ladna niania 26.04.15, 12:15
      Mąż jak mąż, ale mnie by kompleksy codziennie zżerały, więc... chyba jednak nie.
      Jakbym była dwudziestoletnią mamusią, to może, może.
    • lauren6 Re: Ladna niania 26.04.15, 12:31
      Opisalas naszą byłą nianię big_grin Świetna dziewczyna, na głowę musialabym upaść by zrezygnować z jej pomocy z powodu jej urody. Chłop w pracy ma wiele ładnych koleżanek, więc jeśli miałby iść w tango to i tak ma z kim.
      • riki_i Re: Ladna niania 26.04.15, 14:14
        Grzegorz Ciechowski też miał zawsze z kim iśc w tango, a jednak wybrał nianię.
        • triss_merigold6 Re: Ladna niania 26.04.15, 15:55
          Bo była miłą, ciepłą kobietą bez artystycznych pretensji i szajby. Gotowała i zajmowała się dziećmi.

Sorry, nie trawię Potockiej.
          • kk345 Re: Ladna niania 26.04.15, 17:03
            Niom. Jak maż puszcza się w tango z nianią, to przecież oczywiste, ze to wina żonybig_grin
        • ada1214 Re: Ladna niania 26.04.15, 16:06
          riki_i napisał:

> Grzegorz Ciechowski też miał zawsze z kim iśc w tango, a jednak wybrał nianię.

Angelina Jolie tez ponoc kiedys nakryla pitta jak masowal nianie.
          big_grin
    • elle-hivernale Re: Ladna niania 26.04.15, 13:21
      Nie, nie zrobiłabym mu tego smile
    • zuleyka.z.talgaru Re: Ladna niania 26.04.15, 13:28
      U mnie temat odpada, bo nie uznaję opcji "niania dla dziecka". Tylko instytucje. Ale jakby taka pani była w żłobku - no to całkiem całkiem. Byleby za chuda nie była - bo jednak wolałabym, żeby moi synowie mieli obraz normalnej kobiety smile
    • antyk-acap Re: Ladna niania 26.04.15, 13:31
      Nie mam dzieci ale chyba jakieś adoptuję.
    • baltycki Re: Ladna niania 26.04.15, 14:24
      Sam bym zdziecinnialbig_grin
      • majenkir Re: Ladna niania 26.04.15, 14:40
        wink
    • kota_marcowa Re: Ladna niania 26.04.15, 14:31
      Gdyby się ubierała i zachowywała przyzwoicie, miała kompetencje i nie paliła, to czemu nie. Nie mam ani kompleksów ani powodów do zazdrości.
    • anorektycznazdzira Re: Ladna niania 26.04.15, 14:43
      > Ehhh... pojawia Wam sie w domu ta kandydatka na nianie:
      Ale taka niedoubierana, rozczochrana i z rodziawioną buzią? big_grin

Co do wieku to u mnie się nie pojawia, bo szukając niani określałam, że "nie młodsza niż"- w praktyce raczej starszawa, bo warunkiem było, że jakieś dzieci już odchowała.
    • bella_roza Re: Ladna niania 26.04.15, 15:19
      he he wink ja miałam bardzo ładną, młodą nianię. na wszelki wypadek dbałam by nie spotykała się z mężem sam na sam wink
    • sfornarina Re: Ladna niania 26.04.15, 15:33
      Ja mam taka, zawodowa tancerka, uroda latynoska, wzrost i figura modelki. Przy rozmowie kwalifikacyjnej przemknelo mi przez mysl, ze 100 razy ladniejsza ode mnie... ale byla po prostu najlepsza i ja zatrudnilam.

Mezowi ufam. Poza tym jakbym miala sie przejmowac kazda ladna laska kolo meza, to bym chyba z nerwow oszalala.

A niania moja jest swietna i nie zamienilabym jej na zadna innasmile
    • 7dosia Re: Ladna niania 26.04.15, 15:43
      Nie, bo waliłaby się z moim bezrobotnym starym, zamiast zajmować się dziećmi.
      • marychna31 ;)) nt 26.04.15, 17:11

• triss_merigold6 Re: Ladna niania 26.04.15, 15:57
      Miałam opiekunkę do syna, była sprawną starsza panią. W ogóle nie rozważałam młodej dziewczyny, bo byśmy się nie dogadały.
    • tol8 Re: Ladna niania 26.04.15, 19:08
      Tak.
      Zakładając, że mam małe dzieci.
      Po pierwsze dlatego, że ma kwalifikacje.
      Po drugie dlatego, że męża nie ma od poniedziałku do piątku w domutongue_out
      Po trzecie- nawet jakby był, to skomentowałby ją krótko: TRAGEDIA. Nie cierpi chudych dziewczyn. Normalna kobieta wg niego ma mieć naturalny duży biust, krągłe biodra, lekki brzuszek i boczki. Brrrrr.
      • zuleyka.z.talgaru Re: Ladna niania 26.04.15, 19:38
        Normalny facet czyli.
        • baltycki Re: Ladna niania 26.04.15, 19:45
          Oczywiscie, ze normalny.
          Kazdy normalny facet zapytany o ideal kobiety opisuje swoja partnerkewink
          • zuleyka.z.talgaru Re: Ladna niania 26.04.15, 20:01
            wink so true... (ale jak widać po poprzednim wątku te partnerki się i tak potrafią obrazić tongue_out)
          • riki_i Re: Ladna niania 26.04.15, 22:19
            Dodajmy - zapytany przez tę partnerkę wink
    • mamaa3d Re: Ladna niania 26.04.15, 22:23
      Jak ma odpowiednie kwalifikacje to jak najbardziej tak. Zresztą mąż jak chce zdradzić to nie musi się skusić na nianię. Poza tym dlaczego zakładać, że ładna wykształcona niania rzuci się na naszego męża? big_grin
      • riki_i Re: Ladna niania 27.04.15, 01:15
        z nudów, psze pani, z nudów
        • ina_nova Re: Ladna niania 27.04.15, 09:00
          brzydkie też się nudzą big_grin
    • joanekjoanek Re: Ladna niania 27.04.15, 07:35
      Mam śliczną nianię z boską figurą.
      I nie żeby mojemu mężowi czegoś brakowało, ale skąd pomysł, że taka niania o niczym innym nie marzy niż rzucić się na męża-pracodawcę? Do głowy mi nie przyszło. No chyba że mąż byłby oblechem-molestatorem, któremu wszystko jedno, czy rzeczona niania jest zainteresowana - ale to też mi do głowy nie przyszło w odniesieniu do mojego męża. Więc ogólnie wtf.
      • monikaj21 Re: Ladna niania 27.04.15, 08:18
        Joanek, idealnie to ujęłaś.
      • goodnightmoon Re: Ladna niania 27.04.15, 09:36
        joanekjoanek napisała:

> skąd pomysł, że taka niania o niczym innym nie marzy niż rzucić się na męża-pracodawcę?

Wlasnie to chcialam jeszcze dopisac do swojej odpowiedzi!
      • riki_i Re: Ladna niania 27.04.15, 14:11
        joanekjoanek napisała:

> skąd pomysł, że taka niania o niczym innym nie marzy niż rzucić się na męża-pracodawcę?

Okazja stwarza złodzieja.

Sprowadzanie do domu młodych, ładnych kobiet stwarza okazję i nie ma najmniejszego znaczenia jak udany wydaje się wasz związek.

Krystyna Prońko przyprowadziła kiedyś do domu zdolną uczennicę Majkę Jeżowską i.... po pewnym czasie miała pozamiatane.
    • inguszetia_2006 Re: Ladna niania 27.04.15, 09:07
      Witam
      Piękna dziewczyna. Przyjmuję. Lubię patrzyć na pięknych ludzi.
      Pzdr.
      Ing
    • goodnightmoon Re: Ladna niania 27.04.15, 09:34
      Oczywiscie, ze bym przyjela!

Po pierwsze, milo jest spedzac czas w otoczeniu ladnych ludzi, dlaczego mialabym pozbawic tego swoje dziecko???

Po drugie, niania zazwyczaj zajmuje sie dzieckiem, kiedy rodzicow nie ma w domu. Przychodzi ktores - niania ucieka, bo ma tez swoje zycie. Juz bardziej bym sie martwila o ladne kolezanki meza z pracy, gdyby mial sklonnosci do "puszczania sie" smile
    • memphis90 Re: Ladna niania 27.04.15, 10:08
      1. proszę o dowód, żeby upewnić się, że jednak nie ma 14 lat, na jakie wygląda
      2. o ile nie ma indywidualnego wiatru, który stale rozdmuchuje jej włosy i nie ubiera się w jedwabne piżamki do pracy - zatrudniam
    • stara-a-naiwna Re: Ladna niania 27.04.15, 10:18
      wolała bym starszą osobę do dziecka - jakoś bardziej wierze w odpowiedzialność i doświadczenie idące z wiekiem
      no i wolała bym żłobek - przedszkole do niani tak poza tym

ps. tak - ładną i młodą mogła bym zatrudnić - jak facet by ja wolał ode mnie niech spada (jeszcze skopa pod ogon na pożegnanie by dostał)
      a dwa z założenia - niania opiekuje się dziećmi jak rodzice pracują.

i też wierzę, ze gdyby moj facet chciał mnie zdradzać; zostawić to by tak czy siak potrafił sobie kogoś znaleźć.

• mag1982 Re: Ladna niania 27.04.15, 10:33
      U mnie pani nie miałaby szans bo jako opiekunów do dzieci szukałam tylko osób w rodzinie. Jeśli żadna osoba nie znalazłaby się wybrałabym żłobek. Jakoś tak nie dowierzam obcym od kiedy niania poparzyła jamę ustną u dziecka koleżanki podając zbyt ciepłe mleko i jeszcze się nie przyznała. Dopiero koleżanka zajrzała w buzię płaczącemu dziecku (nie chciało jeść i zębów szukała) i zobaczyła wielki pęcherz na podniebieniu.
    • hanti Re: Ladna niania 27.04.15, 10:41
      miałam taką, dziewczyna była po prostu śliczna, ale najważniejsze dzieci ją uwielbiały, pochodziła z wielodzietnej rodziny, więc nie bała się naszej gromadki. Fantastyczna dziewczyna.
      Nie rozumiem dlaczego miałabym nie zatrudnić ładnej dziewczyny ?
    • jowita771 Re: Ladna niania 27.04.15, 12:08
      Mam młodą, ładną i zgrabna nianię. To ja byłam za, mężowi nie pasowała, za młoda, uważa, że pani emerytka byłaby bardziej na miejscu. A tak się składa, że prawie zawsze mieliśmy młode nianie. Nie miałam nigdy obaw, że mój mąż mógłby mnie z którąś zdradzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka