anyway33 30.04.15, 12:42 Na fali wątku o zbiegach okoliczności, taki mi przyszło na myśl, że jest nas tu sporo, podajcie swoje daty urodzenia, dla odważniejszych może byc również miejsce urodzenia. To ja zaczynam 5 grudnia 1981 w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:49 Pesel i NIP też podać? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:23 Nr karty kredytowej, dane właściciela i trzy ostatnie cyferki po drugiej stronie karty, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:51 anyway33 napisała: > 5 grudnia 1981 w Gdańsku U mnie ostatnie dwie cyfry roku inne, a reszta tak samo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:57 dziewczyny nie badzcie glupie to jakis troll! Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:58 mam dwóch kolegów urodzonych tak jak ja, tylko w innych latach.Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:38 lafiorka2 napisała: > mam dwóch kolegów urodzonych tak jak ja, tylko w innych latach.Liczy się? HA! Ja mam kolege urodzonego dokladnie tego samego dnia, co ja A moja babcia tez urodzona tego samego dnia co ja (lub odwrotnie ) a inny kolega tez tego dnia, tylko kilka lat starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 19:27 ja mam przyjaciółkę urodzoną tego samego dnia, mieisąca i roku Siedziałyśmy razem w ławce w podstawówce, przyjaźnimy się do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:55 A to jak tak - to u mnie dwie pierwsze cyfry roku takie jak u was, reszta inna Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:04 A to tak samo jak ja ;> no jednak zbieg okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:08 Ty no pacz ja też Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:10 Kurde, aleśmy się spotkały! Wprost niespotykane! Trzeba to oblać! (czym tam która może ) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:24 A ja z Gdańska znam pewien tampon, ale nie wiem kiedy był wyprodukowany. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:10 rzeczywiscie u mnie też dwie pierwsze cyfry roku takie same jaki ten swiat mały Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw A co powiesz na to: 30.04.15, 14:09 W klasie to nas było 35 osób i wszystkie cztery cyfry z roku nam się zgadzały - oprócz takiego jednego Władzia, który kiblował w piątej klasie - ale nawet u niego zgadzały się aż trzy! Słyszał kto o takim zbiegu okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: A co powiesz na to: 30.04.15, 14:11 A nadzianym zbiegiem okoliczności mam dwie daty urodzin ... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: A co powiesz na to: 01.05.15, 11:25 > W klasie to nas było 35 osób i wszystkie cztery cyfry z roku nam się zga > dzały W życiu bym nie uwierzyła, ale przeżyłam coś takiego i to dwa razy - w podstawówce i w liceum mnie to spotkało. Nie mogliśmy się nadziwić, taki zbieg okoliczności. W liceum nawet chcieliśmy w totka zagrać, bo pomyśleliśmy, że to musi być jakiś znak, ale najpierw nam nie chcieli sprzedać kuponów, bo nie mieliśmy 18 lat, a potem, jak już wszyscy mieliśmy skończone, to zagraliśmy, ale nic z tego, bo w międzyczasie doszła drugoroczna i przez nią nie jestem dziś milionerką jak i reszta mojej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A co powiesz na to: 01.05.15, 18:25 U mnie w klasie było 12 dziewczynek i wszystkie one miały imiona kończące się na "a", nie uwierzycie... Odpowiedz Link Zgłoś
plater-2 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:59 Codziennie rodzi sie wiele tysiecy osob, w Polsce okolo 1000, nie jest to zaden zbieg okolicznosci . Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:00 Tylko 19 Gdansk zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:06 Ja obchodzę urodziny z Madonną Odpowiedz Link Zgłoś
baybladerka Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:09 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:13 16 sierpnia? to urodziny mojego taty A ja i moj maz urodzilismy sie 20 sierpnia. Tak a propos zbiegow okolicznosci . Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:41 majenkir napisała: > 16 sierpnia? to urodziny mojego taty O, wtedy bralam 1-szy slub. > A ja i moj maz urodzilismy sie 20 sierpnia. Tak a propos zbiegow okolicznosci . To tak jak moja kuzynka! Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:42 to ja tez sie urodzilam jak Twoj tato Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:13 > Tak a propos zbiegow okolicznosci ; ) To u mnie w rodzinie nastąpiła seria urodzinowych zbiegów okoliczności: rozpoczyna moja mama, urodzona 30 X, 1.XI bratanica męża 2.XI brat męża 3 XI teściowa 4.XI moja siostra Urodziny mojego brata (11.XI), mojego syna 24.XI i jego teściowej 26XI, przedzielone moimi imieninami 25.XI są juz tylko nieistotnym dodatkiem w tym morzu świetowania Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:17 Często się zdarza w rodzinach, że jej członkowie rodzą się w ten sam dzień kalendarza (ewentualnie na przestrzeni dwóch, trzech dni). Wszyscy mają wtedy Słońce w tym samym stopniu danego znaku. To akurat widać na pierwszy rzut oka, a np. koniunkcji Słońca dziecka z Księżycem matki (częsty układ) lub koniunkcji Jowisza ojca ze Słońcem dziecka nie zobaczy się, dopóki się nie sprawdzi kosmogramu. Przez wiele lat większość moich znajomych (plus mąż) to byli ludzie z Ascendentem w Strzelcu, moim.znaku solarnym. Nie miałam siły, by swobodnie i samodzielnie manifestować energię Slonca, ich towarzystwo było mi do tego niezbędne. Teraz już jestem Strzelcem w każdym calu, mniejsze mam więc ciśnienie na otaczanie się ludźmi łatwo acz powierzchownie wyrażającymi strzelcowatosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 02.05.15, 01:01 Aha. Jak się manifestuje energię słońca? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 02.05.15, 09:35 opalenizna? Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 23:19 majenkir napisała: > 16 sierpnia? to urodziny mojego taty > > A ja i moj maz urodzilismy sie 20 sierpnia. Tak a propos zbiegow okolicznosci ; > ). > a moja mama ma imieniny w rocznicę naszego"chodzenia" z mężem moim osobistym Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 03:02 16 sierpnia to urodziny także może jego taty. I mojej kuzynki. Silne charaktery u obu. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:46 echtom napisała: > Ja obchodzę urodziny z Madonną No proszę, a mnie Madonna nigdy nie zaprosiła..jędza Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:26 Ale którą? Czarną? Czy Fatimską? No chyba, że Zielną to i ze mną miałabyś coś wspólnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:28 Ciekawą datę urodzin ma moja najmłodsza córka, datę i nie tylko: urodziła się w dzień terminu porodu: 04. 12. 2006, ale to niby nic dziwnego (choć w dzień terminu rodzi się zaledwie 5% dzieci), gdyby nie to, że była godzina 13:33, waga 3330, obwód głowy: 33 i klatki piersiowej 33... No, a ten miesiąc 12 podzielony przez dzień daje 3... A i szóstka z roku to dwie trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:14 Mój syn urodził się 06.06.2010 a chrzczony był 10.10.2010 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 08:27 Ja 13.05 o 13:05 Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:44 U mnie 3 cyfry z Twojej daty się zgadzają, miesiąc i miejsce urodzenia nie Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:55 Aha i jeszcze jedna cyfra z dnia mojego urodzenia zgadza się z dwiema w Twoim roku urodzenia! A druga cyfra z mojego dnia urodzenia, jest tylko o jeden mniejsza od jednej z cyfr z Twojego roku!!! Chyba nie zasnę dzisiaj z emocji!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:58 Ja też z grudnia zraz po Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 15:01 Ja i moja przyjaciółka urodzilysmy sie 29 marca, ona jest cztery lata starsza. Jej syn i moja córka urodzili sie 5 stycznia, jej syn jest cztery lata starszy Za to moja druga przyjaciółka i sąsiadka zarazem urodzilysmy sie w ten sam dzień,ja rano a ona wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
plain-vanilla Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:06 Nigdy nie spotkalam osoby, ktora ma urodziny w tym samym dniu co ja. Moglabym wyprawic przyjecie urodzinowe razem z Matthew McConaughey Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:15 24 kwietnia..... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:18 Urodziłam się w Gdańsku a dwoje moich bardzo fajnych uczniów, już teraz absolwentów ma urodziny w ten sam dzień, co odkryłam niedawno. Odpowiedz Link Zgłoś
ojasia Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:24 Ja też 24 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:21 Ja znam swoje dwie "bliźniaczki astralne" i parę osób z innych roczników. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:19 W mojej rodzinie dominują szóstki w datach urodzenia. Taka diabelska z nas rodzina.. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:09 I wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Trochę OT 30.04.15, 21:25 Mój eks-mąż i brat koleżanki, w którym się podkochiwałam, obchodzą urodziny w odstępie dwóch dni i zawsze miałam lekkiego stresa, żeby nie pomylić dat Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Trochę OT 30.04.15, 21:32 4 Maj i nigdy nie spotkałam osoby urodzonej w tym samym dniu chociaž mam koležanki z 5 i 6 maja Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Trochę OT 30.04.15, 21:41 OOO, przypomnialas mi, jutro bratowa swietuje urodziny, bez Twojego maja zapomnialbym Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: Trochę OT 02.05.15, 01:05 Mój syn też się urodził 4. maja. Miałam też kolegę obchodzącego urodziny tego dnia, więc spoko, trochę Was jest Przynajmniej troje Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Trochę OT 01.05.15, 18:35 Przez jakiś czas większość mężczyzn, którzy pociągali i fascynowali moją córkę miało zbliżoną datę urodzenia i ten sam znak solarny, co jej ojciec. To był chyba ten okres w życiu dziewczyny, kiedy kręcą ją faceci podobni do ojca Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Trochę OT 01.05.15, 20:07 No właśnie nie wiem, bo ojciec nigdy nie był moim ideałem mężczyzny, a większość facetów, którzy mi się podobali, była spod tego samego znaku co on. Nazywam to "klątwą Wodnika" w moim życiu. Choć patrząc racjonalnie, nie takie znów dziwne, zważywszy, że jest to ponoć najliczniej reprezentowany znak. Co też nie jest dziwne, jeśli się odejmie 9 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 aandzia43 02.05.15, 00:48 Dla mojej córki jej ojciec też nie jest ideałem, a.jednak "klątwa Barana" jakiś czas trwała Mnie poojcowska klątwa Bliźniąt towarzyszyła jakiś czas i nie tylko w osobach mężczyzn, i nie tylko ze Słońcem w Bliznietach - byli i są blisko mnie ludzie z np. Księżycem w Bliznietach. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:30 13.08.1969 Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:33 miałam chłopaka który urodził się w ten sam dzień co ja, tylko rok wczesniej, przez 4lata spotykałam się z nim, i nawet ślub planowaliśmy, niestety stety wyprawianie wspólnych urodzin nie daje gwarancji na to, że związek przetrwa. nasz związek nie przetrwał. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:38 Mój mąż ma urodziny dzień po mnie taki traf. Co prawda inne roczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 02.05.15, 01:08 Ja też spotykałam się z chłopakiem, który urodził się dokładnie tego samego dnia co ja (roku też), a jakby było mało - to jeszcze miał brata bliźniaka. Nasz związek też nie przetrwał, poza wyglądem całkowicie do siebie nie pasowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:00 Ja mam moją prawdziwą bliźniaczą siostrę - nasze mamy na jednej porodówce leżały, chodziłyśmy obie do szkoły, i to w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:06 A ojciec ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:32 Tego samego dnia co ja urodził się Tang Zhongzong cesarz Chin, Go-Daigo cesarz Japonii, Maria Fiodorowna, caryca Rosji , Maud królowa Norwegii. Jest potencjał Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 23:43 10 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 23:46 1982 Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 08:59 11 kwietnia obchodzi urodziny mój exmąż. Slub bralismy też 11 kwietnia i wyrok rozwodowy ma też dokłądnie tą samą datę, co juz było od nas całkiem niezalezne. W każdym razie zawsze jest powód do świętowania Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 01:59 15 lutego 1984 w Ciechanowie. Btw co słychać u twojego pasierba? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 07:59 14 wrzesień 79,Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 12:10 Moja córka urodziła sie w 30 urodziny swojego ojca wiem, że może i żaden to zbieg okoliczności, bo miała prawo, to nadal w terminie ale termin porodu miałam na tydzień później, owszem ludzie sobie żartowali że tak może byc, ale nie brałam tego pod uwagę, bałam się że raczej przenoszę 1 ciążę A tu w dzien jego urodzin, o 5 rano zaczęły sie bóle, nie mogłam uwierzyć. O wiele bardziej nie mogli uwierzyć wszyscy poinformowani. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 12:24 12 maja- tego dnia (ale roku innego oczywiście) urodziła się aktorka Katharine Hepburn i Alicja Bachleda- Curuś i cesarz August II Mocny I całkiem sporo wydarzeń miało miejsce tego 12 maja: 12 maja Jeden z synów- 26 maja, ot taki prezent na Dzień Matki Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 13:37 jeśli ktoś urodził się w rocznicę wybuchy I wojny światowej/bitwy pod Grunwaldem, to też zbiego okoliczności? po co Ci daty urodzenia obcych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 13:52 28 czerwca? Znam tę datę, bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 21:34 Ja urodzilam sie 25 czerwca o 10.20 a moj brat trzy lata pozniej 20 czerwca o 10.25 Ja jestem rak, maz tez rak i zanosi sie ze nasz drugi syn to bedzie tez rak. Mam termin miedzy naszymiurodzinami Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 aandzia43 02.05.15, 00:58 Ach, ta raczość Mój dziadek, babcia, ich córka (moja ciotka), ich wnuk.(mój brat) to solarne Raki. Mój ojciec i ja mamy w Raku Ascendent, a wiec też mocno energią Raczą dotknięci jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: aandzia43 02.05.15, 10:52 Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego w tytule posta wyskakuje mi mój login? Odpowiedz Link Zgłoś