Dodaj do ulubionych

Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę urodzeni

30.04.15, 12:42
Na fali wątku o zbiegach okoliczności, taki mi przyszło na myśl, że jest nas tu sporo, podajcie swoje daty urodzenia, dla odważniejszych może byc również miejsce urodzenia.

To ja zaczynam

5 grudnia 1981 w Gdańsku
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:49
      Pesel i NIP też podać?
      • gazeta_mi_placi Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:23
        Nr karty kredytowej, dane właściciela i trzy ostatnie cyferki po drugiej stronie karty, dziękuję.
    • aurinko Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:51
      anyway33 napisała:

> 5 grudnia 1981 w Gdańsku

U mnie ostatnie dwie cyfry roku inne, a reszta tak samo ;P
      • anyway33 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:52
        smile
        • bergamotka77 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:57
          dziewczyny nie badzcie glupie to jakis troll!
        • lafiorka2 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:58
          mam dwóch kolegów urodzonych tak jak ja, tylko w innych latach.Liczy się? tongue_out
          • goodnightmoon Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:38
            lafiorka2 napisała:

> mam dwóch kolegów urodzonych tak jak ja, tylko w innych latach.Liczy się? tongue_out

HA! Ja mam kolege urodzonego dokladnie tego samego dnia, co ja tongue_out

A moja babcia tez urodzona tego samego dnia co ja (lub odwrotnie wink) a inny kolega tez tego dnia, tylko kilka lat starszy.
            • arwena_11 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 19:27
              ja mam przyjaciółkę urodzoną tego samego dnia, mieisąca i rokusmile Siedziałyśmy razem w ławce w podstawówce, przyjaźnimy się do tej porysmile
        • gogologog Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 19:46
          smile
      • cosmetic.wipes Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:55
        A to jak tak - to u mnie dwie pierwsze cyfry roku takie jak u was, reszta inna suspicious
        • zuleyka.z.talgaru Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:04
          A to tak samo jak ja ;> no jednak zbieg okoliczności big_grin
          • kota_marcowa Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:08
            Ty no pacz ja też big_grin
            • zuleyka.z.talgaru Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:10
              Kurde, aleśmy się spotkały! Wprost niespotykane! Trzeba to oblać! (czym tam która może tongue_out)
              • gazeta_mi_placi Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:24
                A ja z Gdańska znam pewien tampon, ale nie wiem kiedy był wyprodukowany.
        • nowi-jka Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:10
          rzeczywiscie u mnie też dwie pierwsze cyfry roku takie same big_grin
          jaki ten swiat mały
          • iwoniaw A co powiesz na to: 30.04.15, 14:09
            W klasie to nas było 35 osób i wszystkie cztery cyfry z roku nam się zgadzały - oprócz takiego jednego Władzia, który kiblował w piątej klasie - ale nawet u niego zgadzały się aż trzy! Słyszał kto o takim zbiegu okoliczności? big_grin
            • jan.kran Re: A co powiesz na to: 30.04.15, 14:11
              A nadzianym zbiegiem okoliczności mam dwie daty urodzin ...
            • jowita771 Re: A co powiesz na to: 01.05.15, 11:25
              > W klasie to nas było 35 osób i wszystkie cztery cyfry z roku nam się zga
              > dzały

W życiu bym nie uwierzyła, ale przeżyłam coś takiego i to dwa razy - w podstawówce i w liceum mnie to spotkało. Nie mogliśmy się nadziwić, taki zbieg okoliczności. W liceum nawet chcieliśmy w totka zagrać, bo pomyśleliśmy, że to musi być jakiś znak, ale najpierw nam nie chcieli sprzedać kuponów, bo nie mieliśmy 18 lat, a potem, jak już wszyscy mieliśmy skończone, to zagraliśmy, ale nic z tego, bo w międzyczasie doszła drugoroczna i przez nią nie jestem dziś milionerką jak i reszta mojej klasy.
              • gazeta_mi_placi Re: A co powiesz na to: 01.05.15, 18:25
                U mnie w klasie było 12 dziewczynek i wszystkie one miały imiona kończące się na "a", nie uwierzycie...
    • plater-2 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 12:59
      Codziennie rodzi sie wiele tysiecy osob, w Polsce okolo 1000, nie jest to zaden zbieg okolicznosci .
    • baltycki Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:00
      Tylko 19 Gdansk zgadza siebig_grin
    • echtom Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:06
      Ja obchodzę urodziny z Madonną wink
      • baybladerka Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:09
        ja teżsmile
        • majenkir Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:13
          16 sierpnia? to urodziny mojego taty smile

A ja i moj maz urodzilismy sie 20 sierpnia. Tak a propos zbiegow okolicznosci wink.
          • goodnightmoon Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:41
            majenkir napisała:

> 16 sierpnia? to urodziny mojego taty smile

O, wtedy bralam 1-szy slub.

> A ja i moj maz urodzilismy sie 20 sierpnia. Tak a propos zbiegow okolicznosci wink.

To tak jak moja kuzynka!
          • kruche_ciacho Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:42
            to ja tez sie urodzilam jak Twoj tato wink
          • kk345 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:13
            > Tak a propos zbiegow okolicznosci ; )

To u mnie w rodzinie nastąpiła seria urodzinowych zbiegów okoliczności:
            rozpoczyna moja mama, urodzona 30 X,
            1.XI bratanica męża
            2.XI brat męża
            3 XI teściowa
            4.XI moja siostra

Urodziny mojego brata (11.XI), mojego syna 24.XI i jego teściowej 26XI, przedzielone moimi imieninami 25.XI są juz tylko nieistotnym dodatkiem w tym morzu świetowaniabig_grin
            • aandzia43 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:17
              Często się zdarza w rodzinach, że jej członkowie rodzą się w ten sam dzień kalendarza (ewentualnie na przestrzeni dwóch, trzech dni). Wszyscy mają wtedy Słońce w tym samym stopniu danego znaku. To akurat widać na pierwszy rzut oka, a np. koniunkcji Słońca dziecka z Księżycem matki (częsty układ) lub koniunkcji Jowisza ojca ze Słońcem dziecka nie zobaczy się, dopóki się nie sprawdzi kosmogramu. Przez wiele lat większość moich znajomych (plus mąż) to byli ludzie z Ascendentem w Strzelcu, moim.znaku solarnym. Nie miałam siły, by swobodnie i samodzielnie manifestować energię Slonca, ich towarzystwo było mi do tego niezbędne. Teraz już jestem Strzelcem w każdym calu, mniejsze mam więc ciśnienie na otaczanie się ludźmi łatwo acz powierzchownie wyrażającymi strzelcowatosc.
              • kk345 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 02.05.15, 01:01
                Aha. Jak się manifestuje energię słońca?
                • thea19 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 02.05.15, 09:35
                  opalenizna?
          • lafiorka2 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 23:19
            majenkir napisała:

> 16 sierpnia? to urodziny mojego taty smile
            >
            > A ja i moj maz urodzilismy sie 20 sierpnia. Tak a propos zbiegow okolicznosci ;
            > ).

>
            a moja mama ma imieniny w rocznicę naszego"chodzenia" z mężem moim osobistym big_grin
          • feniks_z_popiolu Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 03:02
            16 sierpnia to urodziny także może jego taty. I mojej kuzynki. Silne charaktery u obu.
        • thea19 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:29
          i ja smile
      • aqua48 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 13:46
        echtom napisała:

> Ja obchodzę urodziny z Madonną wink

No proszę, a mnie Madonna nigdy nie zaprosiła..jędza smile

• gazeta_mi_placi Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 18:26
        Ale którą? Czarną? Czy Fatimską? No chyba, że Zielną to i ze mną miałabyś coś wspólnego....
    • zebra12 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:28
      Ciekawą datę urodzin ma moja najmłodsza córka, datę i nie tylko:
      urodziła się w dzień terminu porodu: 04. 12. 2006, ale to niby nic dziwnego (choć w dzień terminu rodzi się zaledwie 5% dzieci), gdyby nie to, że była godzina 13:33, waga 3330, obwód głowy: 33 i klatki piersiowej 33... No, a ten miesiąc 12 podzielony przez dzień daje 3... A i szóstka z roku to dwie trójki.
      • zuzann-a Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:14
        Mój syn urodził się 06.06.2010 a chrzczony był 10.10.2010smile
      • ichi51e Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 08:27
        Ja 13.05 o 13:05
    • misterni Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:44
      U mnie 3 cyfry z Twojej daty się zgadzają, miesiąc i miejsce urodzenia nie
      • misterni Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:55
        Aha i jeszcze jedna cyfra z dnia mojego urodzenia zgadza się z dwiema w Twoim roku urodzenia! A druga cyfra z mojego dnia urodzenia, jest tylko o jeden mniejsza od jednej z cyfr z Twojego roku!!! Chyba nie zasnę dzisiaj z emocji!!
    • kkalipso Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 14:58
      Ja też z grudnia zraz po Tobie.
    • askastar Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 15:01
      Ja i moja przyjaciółka urodzilysmy sie 29 marca, ona jest cztery lata starsza.
      Jej syn i moja córka urodzili sie 5 stycznia, jej syn jest cztery lata starszy big_grin
      Za to moja druga przyjaciółka i sąsiadka zarazem urodzilysmy sie w ten sam dzień,ja rano a ona wieczorem big_grin
    • plain-vanilla Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:06
      Nigdy nie spotkalam osoby, ktora ma urodziny w tym samym dniu co ja. Moglabym wyprawic przyjecie urodzinowe razem z Matthew McConaughey smile

• thaures Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:15
        24 kwietnia.....
        • chocolate_cake Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:18
          Urodziłam się w Gdańsku a dwoje moich bardzo fajnych uczniów, już teraz absolwentów ma urodziny w ten sam dzień, co odkryłam niedawno.
        • ojasia Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:24
          Ja też 24 kwietnia
      • echtom Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:21
        Ja znam swoje dwie "bliźniaczki astralne" i parę osób z innych roczników.
    • rosapulchra-0 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:19
      W mojej rodzinie dominują szóstki w datach urodzenia. Taka diabelska z nas rodzina..
      • baltycki Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:09
        I wszystko jasnebig_grin
    • echtom Trochę OT 30.04.15, 21:25
      Mój eks-mąż i brat koleżanki, w którym się podkochiwałam, obchodzą urodziny w odstępie dwóch dni i zawsze miałam lekkiego stresa, żeby nie pomylić dat tongue_out
      • inez21 Re: Trochę OT 30.04.15, 21:32
        4 Maj smile i nigdy nie spotkałam osoby urodzonej w tym samym dniu chociaž mam koležanki z 5 i 6 maja smile
        • baltycki Re: Trochę OT 30.04.15, 21:41
          OOO, przypomnialas mi, jutro bratowa swietuje urodziny, bez Twojego maja zapomnialbymsmile
        • babie_lato1 Re: Trochę OT 02.05.15, 01:05
          Mój syn też się urodził 4. maja. Miałam też kolegę obchodzącego urodziny tego dnia, więc spoko, trochę Was jest smile Przynajmniej troje wink
      • aandzia43 Re: Trochę OT 01.05.15, 18:35
        Przez jakiś czas większość mężczyzn, którzy pociągali i fascynowali moją córkę miało zbliżoną datę urodzenia i ten sam znak solarny, co jej ojciec. To był chyba ten okres w życiu dziewczyny, kiedy kręcą ją faceci podobni do ojca wink
        • echtom Re: Trochę OT 01.05.15, 20:07
          No właśnie nie wiem, bo ojciec nigdy nie był moim ideałem mężczyzny, a większość facetów, którzy mi się podobali, była spod tego samego znaku co on. Nazywam to "klątwą Wodnika" w moim życiu. Choć patrząc racjonalnie, nie takie znów dziwne, zważywszy, że jest to ponoć najliczniej reprezentowany znak. Co też nie jest dziwne, jeśli się odejmie 9 miesięcy wink
          • aandzia43 aandzia43 02.05.15, 00:48
            Dla mojej córki jej ojciec też nie jest ideałem, a.jednak "klątwa Barana" jakiś czas trwała tongue_out
            Mnie poojcowska klątwa Bliźniąt towarzyszyła jakiś czas i nie tylko w osobach mężczyzn, i nie tylko ze Słońcem w Bliznietach - byli i są blisko mnie ludzie z np. Księżycem w Bliznietach.
    • annajustyna Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:30
      13.08.1969
    • solejrolia Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 21:33
      miałam chłopaka który urodził się w ten sam dzień co ja, tylko rok wczesniej, przez 4lata spotykałam się z nim, i nawet ślub planowaliśmy, niestety stety wyprawianie wspólnych urodzin nie daje gwarancji na to, że związek przetrwa. smile nasz związek nie przetrwał.
      • zuleyka.z.talgaru Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:38
        Mój mąż ma urodziny dzień po mnie smile taki traf. Co prawda inne roczniki.
      • babie_lato1 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 02.05.15, 01:08
        Ja też spotykałam się z chłopakiem, który urodził się dokładnie tego samego dnia co ja (roku też), a jakby było mało - to jeszcze miał brata bliźniaka. Nasz związek też nie przetrwał, poza wyglądem całkowicie do siebie nie pasowaliśmy.
    • klubgogo Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:00
      Ja mam moją prawdziwą bliźniaczą siostrę - nasze mamy na jednej porodówce leżały, chodziłyśmy obie do szkoły, i to w realu.
      • annajustyna Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:06
        A ojciec ten sam? tongue_out
    • capa_negra Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 22:32
      Tego samego dnia co ja urodził się Tang Zhongzong cesarz Chin, Go-Daigo cesarz Japonii, Maria Fiodorowna, caryca Rosji , Maud królowa Norwegii.
      Jest potencjał wink
    • nanuk24 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 23:43
      10 kwietnia.
      • wioskowy_glupek Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 30.04.15, 23:46
        1982
      • annakate Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 08:59
        11 kwietnia obchodzi urodziny mój exmąż. Slub bralismy też 11 kwietnia i wyrok rozwodowy ma też dokłądnie tą samą datę, co juz było od nas całkiem niezalezne. W każdym razie zawsze jest powód do świętowaniawink
    • pulower8 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 01:59
      15 lutego 1984 w Ciechanowie.

Btw co słychać u twojego pasierba?
    • mamaemmy Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 07:59
      14 wrzesień 79,Kraków
    • 18lipcowa3 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 12:10
      Moja córka urodziła sie w 30 urodziny swojego ojca
      wiem, że może i żaden to zbieg okoliczności, bo miała prawo, to nadal w terminie ale termin porodu miałam na tydzień później,
      owszem ludzie sobie żartowali że tak może byc, ale nie brałam tego pod uwagę, bałam się że raczej przenoszę 1 ciążę
      A tu w dzien jego urodzin, o 5 rano zaczęły sie bóle, nie mogłam uwierzyć.
      O wiele bardziej nie mogli uwierzyć wszyscy poinformowani. wink
      • marzeka1 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 12:24
        12 maja- tego dnia (ale roku innego oczywiście) urodziła się aktorka Katharine Hepburn i Alicja Bachleda- Curuś i cesarz August II Mocny big_grin

I całkiem sporo wydarzeń miało miejsce tego 12 maja: 12 maja
        Jeden z synów- 26 maja, ot taki prezent na Dzień Matki smile
    • jagienka75 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 13:37
      jeśli ktoś urodził się w rocznicę wybuchy I wojny światowej/bitwy pod Grunwaldem, to też zbiego okoliczności?big_grin
      po co Ci daty urodzenia obcych ludzi?
      • pina_colada88 Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 13:52
        28 czerwca?
        Znam tę datę, bardzo dobrze wink
    • kaamilka Re: Zbiegi okolicznosci - podajcie swoją datę uro 01.05.15, 21:34
      Ja urodzilam sie 25 czerwca o 10.20 a moj brat trzy lata pozniej 20 czerwca o 10.25
      Ja jestem rak, maz tez rak i zanosi sie ze nasz drugi syn to bedzie tez rak. Mam termin miedzy naszymiurodzinami smile
      • aandzia43 aandzia43 02.05.15, 00:58
        Ach, ta raczość smile Mój dziadek, babcia, ich córka (moja ciotka), ich wnuk.(mój brat) to solarne Raki. Mój ojciec i ja mamy w Raku Ascendent, a wiec też mocno energią Raczą dotknięci jesteśmy.
        • aandzia43 Re: aandzia43 02.05.15, 10:52
          Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego w tytule posta wyskakuje mi mój login?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka