Dodaj do ulubionych

Pomożecie?

03.05.15, 22:18
Czeka mnie mały remont i przy okazji chcę zrobić korytarz. Obecnie jest do połowy wysokości wyłożony drobnym kamyczkiem, może to praktyczne ale w ogóle mi się nie podoba. Korytarz jest ciemny tzn. wpada światło z pokoi i otwartej kuchni. Jest długi na 10 m, a szeroki w jednej połowie na 2 metry, a w drugiej na 1,20m. Podobają mi się szara boazeria, ale ze względu na ta wąską część korytarza nie chciała bym zabierać nawet kilku centymetrów. Moje kolory to biel, szarość. Nie chcę tylko pomalować bo będę latać z farbą i wałkiem co miesiąc
sad Co radzicie? jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Pomożecie? 03.05.15, 22:23
      Przy tak wąskim przedpokoju albo jednak zdecyduj się na tę boazerię (albo coś innego, co da się zmywać) albo nastaw na bieganie z wałkiem. Nie ma siły, żeby ludzie wchodzący do mieszkania i wychodzący nie dotykali ścian - ty sama możesz uważać, ale inni nie będą, a to jest akurat ta część mieszkania, która będzie użytkowana intensywnie przez wszystkich wchodzących do was choćby na chwilę.
    • arwena_11 Re: Pomożecie? 03.05.15, 22:23
      może wyłożyć korkiem? Jest cieńszy od boazerii. Zabierzesz max pewnie po 0,5 cm z każdej strony, a daje efekt takiego ciepłasmile A są i takie które mają tylko 5mm grubości i samoprzylepne, czyli masz z głowy klej
    • angeika89 Re: Pomożecie? 03.05.15, 22:37
      Witaj.Ja mam w korytarzu kamień dekoracyjny i wygląda świetnie,raz na tydz odkurze i z głowy,bez żadnego mycia...Jest łatwy w montażu,bo kleisz bezpośrednio na ścianę i aż tak bardzo dużo miejsca też nie zabiera,kolorystyka do wyboru.Osobiście polecam.

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka