Dodaj do ulubionych

Referendum dot. Ordynacji podatkowej - jaki sens?

14.05.15, 09:17
Obywatele maja odpiwiedziec, czy chca, zeby wprowadzono zasade rozstrzygania wszelkich watpliwosci wynikajacych z niejasnosci przepisow na korzysc podatnika.

Czy ktos ma watpliwosci, ze ktorys obywatel tego nie chce????

Dla mnie to kretynizm stulecia.
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Referendum dot. Ordynacji podatkowej - jaki s 14.05.15, 09:21
      Też uważam to za kretynizm.
      Oczywiście na pomysł wywalenia "niejasnych przepisów" i stworzenia przejrzystej ordynacji podatkowej to już gorzej wpaść, no i takie to niemedialne uncertain
      No ale odkąd przeczytałam, że w Sejmie (!) otworzono punkt porad w wypełnianiu zeznań podatkowych dla nieradzących sobie samodzielnie z tym problemem ludzi, którzy sami tę ordynację uchwalają, to już nic mnie nie zdziwi uncertain
      • shell.erka Re: Referendum dot. Ordynacji podatkowej - jaki s 14.05.15, 09:24
        Wpadla na to Madzia bosa nóżka vel krótki rękawekwink
    • triss_merigold6 Re: Referendum dot. Ordynacji podatkowej - jaki s 14.05.15, 09:28
      Kosztowny absurd.
    • lauren6 Re: Referendum dot. Ordynacji podatkowej - jaki s 14.05.15, 09:47
      Żałosne zagranie pod publiczkę. Coraz bardziej mnie wkurza, że na kogoś takiego będę musiała zagłosować, by nie wygrał Duda uncertain
      • shell.erka Re: Referendum dot. Ordynacji podatkowej - jaki s 14.05.15, 09:49
        www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,17914249,Jedno_pytanie_z_referendum_prezydenta_wypadnie___apos__apos_Prawdopodobnie.html#Czolka3Img

Niesamowitewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka