Dodaj do ulubionych

Luxtorpeda w formie.

26.05.15, 10:08
44 dni

Poskładała mnie od rańca ta piosenka.
Obserwuj wątek
    • peggy_su Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 10:50
      Robi wrażenie.
      • afro.ninja Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 10:53
        peggy_su napisała:

> Robi wrażenie.
        >

Na mnie robi wrazenie przemiana wokalisty, ktos mu niezle doradzil odmlodzenie wizerunku. Facet swietnie wyglada.
        • zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 10:57
          Czy ja wiem. Nie jest znów taki stary, niecałe 50 lat ma przecież. Po acidach przestał chlać to i mu się twarz poprawiła smile
    • fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 10:56
      Moja czteroletnia kuzynka ich kocha. Zwlaszcza piosenke "mam balaaaagan" big_grin
      • zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:02
        No u mojego młodego fascynacja luxami zaczęła się od "wilki dwa" - którą mąż mu włączył w ramach jakiejś gadki umoralniającej. Teraz zna wszystkie płyty na pamięć i bywamy na wszystkich kondertach luxów w okolicy. Z ostatniej płyty - z tej co "mambałaga" jest najbardziej lubi " pustą studnię", no najbardziej lubi śpiewać "tajne znaki" wink

• fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:11
          A ile ma lat mlody? ja nigdy na koncertach nie widuje dzieci i nie sadze zeby mi pozwolili zabrac kuzynke na jakis fajny koncert wczesniej niz za 14 lat wink
          • zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:18
            W tej chwili niecałe 7. Na pierwszym koncercie luxów był dwa lata temu - na luxfeście. My spotykamy dużo dzieciaków na koncertach, większośc ma zabezpieczony słuch i jest git.
            • fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:24
              A na czym polega zabezpieczenie sluchu? ja w tych sprawach jestem ignorantka. Jakies sluchawki ktore dzwiek tlumia ale nie calkiem? Mozna kupic np. w muzycznym sklepie?
              • zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:26
                Dokładnie. Chodzi o słuchawki wyciszające. Do dostania zarówno w sklepach muzycznych jak i marketach budowlanych smile

https://s24.postimg.org/r0buejsg5/906053.jpg
                • fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:40
                  Dzieki smile to juz chyba mam dla kuzynki prezent na piate urodziny,to bedzie pierwszy etap "urabiania" rodziny zeby ja ze mna kiedys na koncert puscili wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka