zuleyka.z.talgaru 26.05.15, 10:08 44 dni Poskładała mnie od rańca ta piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afro.ninja Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 10:53 peggy_su napisała: > Robi wrażenie. > Na mnie robi wrazenie przemiana wokalisty, ktos mu niezle doradzil odmlodzenie wizerunku. Facet swietnie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 10:57 Czy ja wiem. Nie jest znów taki stary, niecałe 50 lat ma przecież. Po acidach przestał chlać to i mu się twarz poprawiła Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 10:56 Moja czteroletnia kuzynka ich kocha. Zwlaszcza piosenke "mam balaaaagan" Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:02 No u mojego młodego fascynacja luxami zaczęła się od "wilki dwa" - którą mąż mu włączył w ramach jakiejś gadki umoralniającej. Teraz zna wszystkie płyty na pamięć i bywamy na wszystkich kondertach luxów w okolicy. Z ostatniej płyty - z tej co "mambałaga" jest najbardziej lubi " pustą studnię", no najbardziej lubi śpiewać "tajne znaki" Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:11 A ile ma lat mlody? ja nigdy na koncertach nie widuje dzieci i nie sadze zeby mi pozwolili zabrac kuzynke na jakis fajny koncert wczesniej niz za 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:18 W tej chwili niecałe 7. Na pierwszym koncercie luxów był dwa lata temu - na luxfeście. My spotykamy dużo dzieciaków na koncertach, większośc ma zabezpieczony słuch i jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:24 A na czym polega zabezpieczenie sluchu? ja w tych sprawach jestem ignorantka. Jakies sluchawki ktore dzwiek tlumia ale nie calkiem? Mozna kupic np. w muzycznym sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:26 Dokładnie. Chodzi o słuchawki wyciszające. Do dostania zarówno w sklepach muzycznych jak i marketach budowlanych Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Luxtorpeda w formie. 26.05.15, 11:40 Dzieki to juz chyba mam dla kuzynki prezent na piate urodziny,to bedzie pierwszy etap "urabiania" rodziny zeby ja ze mna kiedys na koncert puscili Odpowiedz Link Zgłoś