Dodaj do ulubionych

a o programie Kukiza nic?

09.06.15, 18:34
czyżby emocje powyborcze opadły? czy po prostu wstyd ematkom się przyznać, że głosowały na oszołoma z majakami alkoholowymi? ponieważ te propozycje nie mogły paść na trzeźwo:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18084010,Kukiz_ma_plan__co_zrobic_z_mediami__Sklada_sie_z___.html?lokale=warszawa#BoxNewsImg
czy elektorat "prezydenta Kukiza" (hehe) nadal podtrzymuje chęć głosowania na tegoż w jesiennych wyborach?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 O czym? n/t 09.06.15, 18:56
      • iwoniaw Re: O czym? n/t 09.06.15, 19:05
        Ubiegłaś mnie big_grin
        • triss_merigold6 Re: O czym? n/t 09.06.15, 19:19
          Och, z całego serca nie znoszę bożych prostaczków, którym się uroiło, że oto mają misję od ludu.
          • zwariowana_wariatka Re: O czym? n/t 09.06.15, 20:25
            najgorsze jest to, że wciąż ma chyba jakieś tam poparcie, chociaż mam głęboką nadzieję, że jak Pawełek nieco więcej popisze na fejsbuku, to mu te % (wyborców, nie alkoholu) spadną.

albo po prostu nasz naród musi mieć od czasu do czasu Leppera w sejmie.
    • agnieszka77_11 Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 19:17
      Matko, mam nadzieję, że nie będzie miał takiego poparcia jak ostatnio i do Sejmu się nie dostanie.
    • oqoq74 Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 19:21
      Wiesz co jest najsmutniejsze? Że duża część z tych co na niego głosowała nie rozumie jakie brednie on wypisuje.
      • agnieszka77_11 Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 19:45
        oqoq74 napisał(a):

> Wiesz co jest najsmutniejsze? Że duża część z tych co na niego głosowała nie ro
        > zumie jakie brednie on wypisuje.

Wierzę w to, że jednak większość z tych co głosowała na niego zrobiła to dla żartu.
      • lady-z-gaga Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 20:56
        Nie - najsmutniejsze jest to, że ludzie rozumieją, a mimo to głosują
        i nazywają to swoim prawem do frustracji i protestu
        • madi138 Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 00:26
          Dokladnie. Znam takich osobiscie. Mlodzi, wyksztalceni I jak twierdza- wkurzeni. Wiedza, ze Kukiz to oszolom, ale I tak na niego zaglosuja, na zlosc Platformie. Na tej samej zasadzie, glosowali na Dude w wyborach prezydenckich- maja kompletnie inne poglady, ale I tak na niego glosowali! Dla mnie to paranoja.
          • lauren6 Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 10:13
            No i lepiej że wysłali sygnał Platformie, żeby się ogarnęli, w trakcie wyborów prezydenckich, a nie później w parlamentarnych.
    • agnieszka77_11 Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 20:15
      www.youtube.com/watch?v=P2AcXY1Jz2I
    • black_halo Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 21:02
      A moze napisalabys co Ci sie konkretnie w tym programie nie podoba?
      • zwariowana_wariatka Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 21:13
        tak mogę, ale po co mam tłumaczyć oczywistości?
        • iskierka3 Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 22:23
          Ty nic nie mów, bo jak sie krytykuje wyborców Kukiza to jest wielkie oburzenie, że masz sie za madrzejszawink a im bardziej czuja, ze byc moze faktycznie jestes, tym gorzaj to znosząwink
          • oqoq74 Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 22:39
            Kukiz właśnie się użala nad Zbigniewem S. zatrzymanym przez policję. smile
            • zwariowana_wariatka Re: a o programie Kukiza nic? 09.06.15, 22:49
              czytam sobie jego profil....kosmos uncertain
          • madi138 Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 00:28
            Ha! Dokladnie! Mnie jedna taka nazwala 'brodzikiem intelektulanym', bo osmielilam sie powatpiewac we wladze umyslowe naszego rockowego mesjasza narodu! big_grin
        • black_halo Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 10:50
          Czyli nie mozesz nic wytlumaczyc bo Ci sie eweidentnie sam Kukiz nie podoba a na zadna polemike intelektualnie Cie po prostu nie stac.

Pobieznie przeczytalam i nie widze tutaj welkiego oszolomstwa. Oczywiscie pan Kukiz moze idzie za daleko ale podoba mi sie pomysl, zeby media nie byly skoncetrowane w jednym rekach i to na dodatek niepolskich.
          • oqoq74 Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 11:03
            smile Twoim zdaniem państwo powinno ingerować w to kto może inwestować w konkretny biznes?

Albo w to, komu i w jakich mediach wolno pracować? Bo jak się taka czy inna osoba wypowiada nie tak, to trzeba jej zakazać pracy?
          • iwoniaw :-D 10.06.15, 11:12
            [quote][podoba mi sie pomysl, zeby media nie byly skoncet
            > rowane w jednym rekach i to na dodatek niepolskich. /quote]

Każdy, kto stara się o koncesję na nadawanie radiowe lub telewizyjne albo zamierza zarejestrować/kupić dowolną firmę działającą w szeroko rozumianej branży mediów powinien przed państwową komisją wyraźnie i głośno wyartykułować "soczewica, koło, miele, młyn"?
    • panidemonka Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 09:43
      Szkoda czasu i klawiatury.
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 10:57
      Wali mnie jakie poglądy ma Kukiz. Wystarczyło mi, że optuje za zaostrzeniem ustawy antyaborcyjnej- dla mnie to oszołom i może pójść spać. Z drugiej strony będziemy mieć prezydenta, który marzy o wsadzaniu do więzień kobiet poddających się in vitro. Brawo, wyborczynie dwóch powyższych panów.
    • agnieszka77_11 Odpowiedź Lisa 10.06.15, 19:22
      www.se.pl/wiadomosci/polityka/tomasz-lis-kontratakuje-nazywa-kukiza-nazywa-kandydatem-na-wodzusia_621314.html
    • yenna_m Re: a o programie Kukiza nic? 10.06.15, 19:30
      Kukiz totalnie odleciał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka