Dodaj do ulubionych

kolobrzeg/ustka

22.06.15, 12:50
Dziewczyny znacie jakieś dobry pensjonat/ nocleg nad morze najlepiej te dwie miejscowości najlepiej przyjazne dzieciom
Obserwuj wątek
    • forumkazforum Re: kolobrzeg/ustka 22.06.15, 13:55
      W ustce nie znam,natomiast od dluzszego czasy W Kołobrzegu zatrzymujemy się w pensjonacie ben.w tym roku w sierpniu również będziemy tam 2 tyg.
    • gaskama Re: kolobrzeg/ustka 22.06.15, 14:20
      Kołobrzeg w sezonie nie jest przyjazny dzieciom. Jeździmy od lat do Trzęsacza. Jak pogoda gorsza, to robimy zawsze wypad do Kołobrzegu i zawsze uciekam z tego miasta po kilku godzinach z bólem głowy, oczu i ogólnym rozstrojem nerwowym.
      Ustka lepsza. Mieszkałam w Lubiczu. Fajny hotel, też dla dzieci. Ale pensjonatów fajnych tan nie znam. I Ustka dla mnie też za duża.
    • angeika89 Re: kolobrzeg/ustka 22.06.15, 21:42
      Przed Kołobrzegiem jest pensjonat ''Asia''. Blisko żeby podjechać do morza ale dalej od zgiełku miasta...Byliśmy tam kiedyś i było bardzo fajnie.

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
    • martwy_plakacista [...] 25.06.19, 09:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lauren6 Re: kolobrzeg/ustka 25.06.19, 10:19
      Podstawowe pytanie: jaki masz budżet?

Jak Cię stać to jedź do Lubicza. W Kołobrzegu nic nie polecę, bo nie lubię tego miasta. Obok Ustki jest ośrodek Leśnik w Orzechowie: położony w lesie, bardzo blisko morza. Jak Ci nie przeszkadza klimat PRLowski to jest to fajna miejscówka dla rodziny z dziećmi.
      • m.y.q.2 Re: kolobrzeg/ustka 25.06.19, 10:43
        Dom wczasowy Perła w Ustce. Daleko od miasta, bardzo blisko morza
        (80 metrów ścieżką przez las).Kiedy tam byliśmy, jedna pani narzekała na hałas jakichś maszyn, który okazał
        się... szumem morza. smile
        • m.y.q.2 Re: kolobrzeg/ustka 25.06.19, 10:48
          Nie byłam w Lubiczu, ale pamiętam, że w hałaśliwym centrum się znajduje i do morza daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka