Dodaj do ulubionych

Koleżanka

20.07.15, 22:16
Czy jeśli przychodziłaby do was koleżanka przesadnie seksi ubrana przeszkadzałoby wam?
Kogo tu trzeba diagnozować gospodynię czy gościa?! Wątek na luzie, tylko nerwy, bo znów po nocy godzinę spóźniona przyjechała wiadomo dlaczego ...
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Koleżanka 20.07.15, 22:27
      Co rozumiesz przez "przesadnie seksi ubrana" i w jakich okolicznościach/po co ta koleżanka przychodziłaby?
      • kkalipso Re: Koleżanka 20.07.15, 22:37
        Np. na świąteczny obiad przyszła prawie tak + czerwone usta.
        https://www.zeberka.pl/img/el/144_1.jpg
    • z_lasu Re: Koleżanka 20.07.15, 22:27
      Przesadnie - pojęcie względne. Pytanie czy do Ciebie przyjeżdża ubrana bardziej seksi niż w innych okolicznościach czy ogólnie taki ma styl?

> znów po nocy godzinę spóźniona przyjechała wiadomo dlaczego ...

Nam też powinno być wiadomo?
      • kkalipso Re: Koleżanka 20.07.15, 22:47
        Zawsze była strojnisią ...to koleżanka ze starej ekipy. Większość założyła rodzinę i mają dzieci ona po kilku związkach, nadal jest sama. Kiedyś ubierała się bardziej elegancko a teraz jak dzidzia piernik. A spóźniła się, bo wiadomo żeby się tak odstroić to czasu trochę trzeba. Ze spóźniania znana była zawsze, ale powinna uszanować, że ktoś ma dzieci i rodzinę i w końcu po co to, komu chce się pokazać mnie/mężowi/córce?!
        • z_lasu Re: Koleżanka 20.07.15, 22:54
          Desperatka, znaczy się. Jeżeli nie boisz się o męża to nie widzę problemu. Znaczy: nie Ty masz problem big_grin
    • 3-mamuska Re: Koleżanka 20.07.15, 22:36
      Jeśli miałoby to byc spotkanie na kawie siedzenie na kanapie i ploty, wyjście na taras do ogrodu ,na kilka godzin.
      To tak zwłaszcza ze na taka okoliczność miałabym na sobie legginsy koszulkę.
      Jeśli wpadła ma pol godziny na szybka kawe, usiąść przy stołu zjeść ciatko to ok nie musiałbym sie przejmować.
    • ksionzka Re: Koleżanka 20.07.15, 22:41
      Przychodziłaby tzn często? A tzn że byłaby mi bliska bo do mnie tylko takie przychodzą. Inne nie wiec raczej wiedziałabym z kim sie zadaje. Nie wiem co to znaczy przesadnie seksi ale jeśli chodzi o mini i cycki na wierzchu to raczej nie jeśli bym ją lubiła itp.
    • inguszetia_2006 Re: Koleżanka 20.07.15, 22:46
      Witam
      Chodzi ci o to, że rwie twojego męża, tak? A ma jakieś szanse, tak obiektywnie? Jesteście obie pierwsza klasa, szac dziewczyny? Ta sama grupa wagowa? Będzie chociaż sparring?;-P
      Trenuj, trenuj, nigdy nic nie wiadomo. W razie czego zlejesz kogoś innego, a czego się nauczysz, to będzie twoje do końca świata;-D
      Pzdr.
      Ing
      • kkalipso Re: Koleżanka 20.07.15, 22:52
        Absolutnie, mój mąż to dla niej dobry kumpel nie w jej guście, za niski, za szczupły ona wielbi idealnych facetów jak z okładki. Na dodatek nawet jej ufam i dlatego zastanawia mnie po co to wszystko ....Sama biedna posłałam męża, żeby odprowadził na taksi o 3 w nocy, ona nie z takich żeby mi taki numer odwalić.
        • princesswhitewolf Re: Koleżanka 20.07.15, 22:57
          poza tym wiesz... niekoniecznie faceci lubia tak ubierajace sie kobiety + taki typ kobiety
          Moj maz lubi wypacykowane i sexy ubrane kobiety ale nie dziwacznie i nadmiernie epatujace seksem.
        • z_lasu Re: Koleżanka 20.07.15, 22:57
          O, na tym to już się niejedna przejechała. Jest nawet taki "żart": Gdzie najłatwiej znaleźć faceta? Na swojej najlepszej przyjaciółce.
          • princesswhitewolf Re: Koleżanka 20.07.15, 23:06
            musialaby miec masywne dupsko i duze cycki plus waska talie. Do tego nie mlodsza niz 35 lat. Cos jak Nigella Lawson lub Caren Vordeman + IQ jak owe panie. Moje kolezanki nie wpasowywuja sie w takowy opis.
            • z_lasu Re: Koleżanka 20.07.15, 23:07
              A skąd Ty wiesz co lubi mąż kkalipso???
              • princesswhitewolf Re: Koleżanka 20.07.15, 23:12
                lojezumaryjo z_lasu to bylo do Twojego wpisu powyzej w odpowiedzi na moja odpowiedz aby ci uzmyslowic ze nie kazdy facet leci akurat na mlodziutkie dziewczyny ubrane super seksownie.
                Nie kazdy lubi fasolke a sa tacy tez co nie lubia czekolady, zas szaleja za zelkami itd
                • z_lasu Re: Koleżanka 20.07.15, 23:14
                  Są też tacy co uparcie ignorują drzewko. Jak sama piszesz - co kto lubi. smile
            • kkalipso Re: Koleżanka 20.07.15, 23:16
              Ja mam wszystkie ładne koleżanki. Ta o której mowa wymiata jak na swoje lata...gdyby nie była zarozumiała i oschła to by zdobyła każdego chłopatongue_out
        • jola-kotka Re: Koleżanka 20.07.15, 23:04
          No to nie rozumiem zazdrościsz jej czegoś?ale dzięki temu wątkowy wiem,ze ja do ciebie na kawkę tez nie mogłabym przyjść bo strój na zdjęciu to jest cos co dla mnie nie jest zbyt sexi on jest normalny.
          • kkalipso Re: Koleżanka 20.07.15, 23:26
            Po tym jak powiedziałaś w jakich szortach chodzić to zdecydowanie nie....
            Wszystko ma swój czas swoją porę.
            • jola-kotka Re: Koleżanka 21.07.15, 00:34
              No ok ale dlaczego ci przeszkadza strój jakiejś koleżanki bo nie o męża chodzi wiec bo nadal nie wiadomo.
              • kkalipso Re: Koleżanka 21.07.15, 00:43
                Nie moja wina że do tej pory nie załapałaś o co chodzi.
                • jola-kotka Re: Koleżanka 21.07.15, 00:56
                  Załapałam tylko jakos tak słabo zwracać koleżance uwagę jak ma sie ubierać i jeszcze sugerować ze przez to sie spoznia😀
                  • kkalipso Re: Koleżanka 21.07.15, 01:11
                    Niech ona się ubiera jak chce, chociaż taka prowokacja jest zbędna i śmieszna wśród "starych znajomych" bo i po co....Rozmawiamy ze sobą szczerze, ale do tego jeszcze nie doszłam żeby zapytać dlaczego na kawę zaproszona przychodzi jak na randkę z kolesiemtongue_out
                    • jola-kotka Re: Koleżanka 21.07.15, 01:29
                      Ale to jest twoje wyobrażenie stroju na randkę dla niej to może byc zwykły codzienny strój taki styl i tyle wiem bo sama taki mam. To twoja koleżanka wiec pewnie wiesz czy tak sie poprosi nosi czy ubiera sie w ten sposób akurat na kawę u ciebie.
    • jola-kotka Re: Koleżanka 20.07.15, 22:49
      Gospodynie zdecydowanie
    • kota_marcowa Re: Koleżanka 20.07.15, 22:52
      Gdyby przychodziła rwać mi chłopa, to przestałaby być moją koleżanką tongue_out
      W innym przypadku nie, niech się ubiera jak tam sobie chce.
      Mam dobrą koleżankę o stylu ubierania Joli Rutowicz tongue_out Przemiła, absolutnie nikomu nikogo nie odbija, jest w szczęśliwym związku już kupę lat, na dodatek wykształcona i wcale nie głupia, tylko ma specyficzny gust wink
      • z_lasu Re: Koleżanka 20.07.15, 23:06
        Kiedyś poznałam faceta - znajomy znajomego. I ten mój kolega przed pierwszym spotkaniem mnie uprzedził "Wiesz, on jest zupełnie normalny (???!!!), tylko tak się dziwnie ubiera". Szłam z duszą na ramieniu. Okazało się, że faktycznie - zupełnie normalny facet, tylko jakby przebrany za papugę, każdy element garderoby w innym, radosnym i intensywnym kolorze big_grin
    • klamkas Re: Koleżanka 20.07.15, 22:54
      1. Zawsze się tak ubiera?
      2. Bardziej w guście męża niż ty?
      3. Męża kręci czy śmieszy ten przesadnie seksi styl?
      • kkalipso Re: Koleżanka 20.07.15, 23:10
        1. Kiedyś bardziej elegancko. Zawsze modnie, ale nie wyzywająco jak teraz. Warto zaznaczyć, że kumplujemy się, jednak od lat z braku czasu te spotkania są ograniczone (ona nie przepada za dziećmi, my jak to rodzina mamy swój program) samej nie chce mi się wychodzić itp.
        2. Nie, oni się znają jak łyse konie ....tyle razem przeżyliśmy. Chociaż skoro mnie jako kobietę "rusza" jej sztuczny wywalony na dzień dobry biust to kij wie jak i on reagujetongue_out
        3. Twierdzi, że śmieszy, ale patrz wyżej. Zazdrosna nie jestem, nie o to absolutnie chodzi.
        • princesswhitewolf Re: Koleżanka 20.07.15, 23:13
          to pewne ze sztuczny?
        • klamkas Re: Koleżanka 20.07.15, 23:32
          To o co chodzi, skoro nie o twoją zazdrość? Żalisz się, że koleżanka ma kiepski gust? ;p
          • kkalipso Re: Koleżanka 20.07.15, 23:49
            Nie, dziwię się, że jej się chce tak stroić dla nas. Po co to robi ...kosztem godzinnego spóźnienia np. oby tylko ładnie wyglądać. Chore.
            • klamkas Re: Koleżanka 21.07.15, 00:07
              Czyli, że albo udajesz, że nie jesteś zazdrosna, albo nie masz większych zmartwień wink.

PS. Jak już masz się czymś martwić to psychiką/emocjonalnością koleżanki, a nie jej wyglądem - to nie jest normalne, że woli się godzinę spóźnić, byleby tylko wyglądać jak sobie wymarzyła. I o tym może warto z nią w sprzyjającym momencie pogadać.
              • kkalipso Re: Koleżanka 21.07.15, 00:23
                Dokładnie.
                Ciężko będzie, bo zawzięta jest, ale poruszę temat.
    • kropkacom Re: Koleżanka 20.07.15, 22:56
      big_grin Nie martw się. Dla męża jesteś ta jedyna. Dla dziecka też.
      • aankaa Re: Koleżanka 20.07.15, 23:15
        nawet jak przepiszesz cały majątek na siebie i będziesz jego pensję na swoje konto dostawać tongue_out
    • antyk-acap Re: Koleżanka 20.07.15, 23:14
      Może cię podrywa?
    • buuenos Re: Koleżanka 20.07.15, 23:34
      Nie, nie przeszkadzaloby, ale znajac siebie pytalabym czy aby jej nie za zimno,czy nerek se nie przeziebi albo cosmile
      • kkalipso Re: Koleżanka 21.07.15, 01:13
        Tu by bardziej pasowało czy se nóg nie połamie....na takich obcasach.
    • kamunyak Re: Koleżanka 21.07.15, 00:06
      jeśli przychodziłaby do mnie, do chałupy, to by mi to nie przeszkadzało, bo w czym? ja na baby nie lece więc nie ma sprawy.
      Natomiast mogłoby mi przeszkadzać jeśli umawiałybyśmy się na mieście, no bo jednak nasi znajomi też jakoś o nas świadczą. Nie chciałabym żeby wszystkie okoliczne lumpy mnie rwały, za sprawą wyuzdanej koleżanki.
    • angeika89 Re: Koleżanka 21.07.15, 00:19
      Jeśli nie flirtowałaby z moim facetem to jak najbardziej by mi to nie przeszkadzało. Mam koleżankę, super kumpela-platynowa blondi,dużo różu i ubiór Jola Rutowicz+Doda... Od 6 lat jest w stałym związku i jest przemiłą osobą. Wygląd o niczym nie świadczy...
      Przeszkadzały by mi natomiast późne godziny, gdyż mam niemowlaka w domu smile
      • bergamotka77 Re: Koleżanka 21.07.15, 00:52
        kkalipso po prostu desperatka. Kazdy kawalek chlopa to dla niej teraz atrakcja, nawet do poogladania wink Moja znajoma tez teraz tak chodzi bo chlopa po rozwodzie szuka wink I rzuca ostatnio taki tekst do mojego meza na spotkaniu "Nie siadaj zbyt blisko, bo ja taka wyposzczona". Zenada!
        • kkalipso Re: Koleżanka 21.07.15, 01:12
          big_grin
      • bergamotka77 Re: Koleżanka 21.07.15, 00:53
        no tak zajebiscie styl Rutowicz czy Dody to klasa sama w sobie wink Skad ty bierzesz takie kolezanki?
        • angeika89 Re: Koleżanka 21.07.15, 16:22
          Kiedyś pracowałyśmy razem... Spotkałyśmy się przypadkowo na jednej zmianie i polubiłam tą dziewczynę...
    • moofka Re: Koleżanka 21.07.15, 06:57
      Ale z was kwoki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka