jola-kotka 11.08.15, 00:58 Dajcie jakies pomysły. Kasa odpada na zaproszeniu jest napisane wysil sie niie idź na łatwiznę nie dawaj koperty aaaa nie mam pomysłu a to juz w sobotę. Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clio_1 Re: Prezent na slub 11.08.15, 01:26 Jeśli idziesz tylko na ślub - to kup wino i/albo po książce z dziedzin interesujących młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamharem Re: Prezent na slub 11.08.15, 03:38 clio_1 napisała: > Jeśli idziesz tylko na ślub - to kup wino Wino - dobry pomysł. Ale w takie upały, to tylko razem z chłodziarką. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Prezent na slub 11.08.15, 21:56 Nie tylko na ślub ale i na wesele a laska jest moja siostra cioteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Prezent na slub 11.08.15, 22:09 www.tui.pl/wakacje-samolotem/egzotyka/dominikana/hotele;show,2033,riu-naiboa-puj62038?hotel=10022&m=h#/zakwaterowanie=DZX1&wylot=WAW&food=A&len=7&os_dorosle=2&dzieci=0&dt_from=11-12-2015&mode=autoredirect Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Prezent na slub 12.08.15, 00:55 Po pierwsze primo, czy młodzi ze sobą mieszkają i mają wyposażone mieszkanie, czy nie mają zelazka/garów itp utensyliow? po drugie primo jaki masz budżet? tak cyrka ebałt Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:03 Jeśli znasz się trochę na sztuce to np jakaś grafika albo obraz. A może coś z eleganckiej porcelany? Mikser planetarny . Zestaw fajnych patelni ( ale bym się ucieszyła gdyby ktoś sprezentowal mi porządne patelnie!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wątek sprzed prawie dwóch lat! n/t 19.05.17, 22:11 Spamer znowu się napracował Nawet ja się dałam nabrać. Klikajcie na kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:06 od pościeli przez ręczniki, AGD, garnki, sztućce, talerze.... ja tam lubię praktyczne prezenty 9pod warunkiem, ze jakośc to nie plastik i tandeta) Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:10 A nie dostałaś listy prezentów z adresami sklepów, w których można je kupić? Bo tak ni z gruchy, ni z pietruchy wpadniesz z jakimś odkurzaczem, serwisem do kawy, czy kompletem sztućców, to może być kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_mary Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:13 Fajne prezenty, które dostaliśmy z okazji ślubu to Kindle i piękna srebrny zestaw - cukiernica i mlecznik. Pierwszy prezent praktyczny a drugi piękny. Z artykułów gosp domowego nie ucieszyłabym się - mieszkalismy juz razem, a wcześniej musieliśmy z dwóch gospodarstw zrobić jedno, więc wszystko mieliśmy, nawet w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś