Dodaj do ulubionych

Prezent na slub

11.08.15, 00:58
Dajcie jakies pomysły. Kasa odpada na zaproszeniu jest napisane wysil sie niie idź na łatwiznę nie dawaj koperty aaaa nie mam pomysłu a to juz w sobotę. Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • clio_1 Re: Prezent na slub 11.08.15, 01:26
      Jeśli idziesz tylko na ślub - to kup wino i/albo po książce z dziedzin interesujących młodych.
      • mamharem Re: Prezent na slub 11.08.15, 03:38
        clio_1 napisała:
        > Jeśli idziesz tylko na ślub - to kup wino

Wino - dobry pomysł.
        Ale w takie upały, to tylko razem z chłodziarką.

https://regiodom.pl/portal/sites/regiodom/files/images/regiodompl/46/chlodziarka.jpg
      • jola-kotka Re: Prezent na slub 11.08.15, 21:56
        Nie tylko na ślub ale i na wesele a laska jest moja siostra cioteczna.
        • aankaa Re: Prezent na slub 11.08.15, 22:09
          www.tui.pl/wakacje-samolotem/egzotyka/dominikana/hotele;show,2033,riu-naiboa-puj62038?hotel=10022&m=h#/zakwaterowanie=DZX1&wylot=WAW&food=A&len=7&os_dorosle=2&dzieci=0&dt_from=11-12-2015&mode=autoredirect
    • alpha.sierra Re: Prezent na slub 11.08.15, 07:03
      Coś z Rosenthala?
    • ophelia78 Re: Prezent na slub 12.08.15, 00:55
      Po pierwsze primo, czy młodzi ze sobą mieszkają i mają wyposażone mieszkanie, czy nie mają zelazka/garów itp utensyliow?
      po drugie primo jaki masz budżet? tak cyrka ebałt wink
    • solejrolia Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:03
      Jeśli znasz się trochę na sztuce to np jakaś grafika albo obraz.
      A może coś z eleganckiej porcelany?
      Mikser planetarny .
      Zestaw fajnych patelni ( ale bym się ucieszyła gdyby ktoś sprezentowal mi porządne patelnie!!!)
      • heca7 Re: Wątek sprzed prawie dwóch lat! n/t 19.05.17, 22:09

• rosapulchra-0 Re: Wątek sprzed prawie dwóch lat! n/t 19.05.17, 22:11
          Spamer znowu się napracował uncertain Nawet ja się dałam nabrać. Klikajcie na kosz.
    • stara-a-naiwna Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:06
      od pościeli przez ręczniki, AGD, garnki, sztućce, talerze....
      ja tam lubię praktyczne prezenty 9pod warunkiem, ze jakośc to nie plastik i tandeta)

• rosapulchra-0 Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:10
      A nie dostałaś listy prezentów z adresami sklepów, w których można je kupić? Bo tak ni z gruchy, ni z pietruchy wpadniesz z jakimś odkurzaczem, serwisem do kawy, czy kompletem sztućców, to może być kicha.
    • lady_mary Re: Prezent na slub 19.05.17, 22:13
      Fajne prezenty, które dostaliśmy z okazji ślubu to Kindle i piękna srebrny zestaw - cukiernica i mlecznik. Pierwszy prezent praktyczny a drugi piękny.
      Z artykułów gosp domowego nie ucieszyłabym się - mieszkalismy juz razem, a wcześniej musieliśmy z dwóch gospodarstw zrobić jedno, więc wszystko mieliśmy, nawet w nadmiarze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka